κατάθλιψη ή απλά βαρεμάρα? - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 18 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 264
    Member
    Προσπάθησε να χαλαρώσεις κάπως, γτ μάλλον έχεις και συ πολύ άγχος ενώ δεν πρέπει.γυμναστική έχεις δοκιμάσει?

Εγώ νιώθω άλλος άνθρωπος όταν αθλούμαι.

Senior Member
    εκεί που είμαι καλά με πιάνει τέτοιες κρίσεις, πόνοι στο στήθος και δυσκολία αναπνοής. ευτυχώς δεν κράτησε πολύ.

Member
    Originally posted by xristinio
    εκεί που είμαι καλά με πιάνει τέτοιες κρίσεις, πόνοι στο στήθος και δυσκολία αναπνοής. ευτυχώς δεν κράτησε πολύ.
    Το χειρότερο με τις κρίσεις πανικού, είναι ότι όσο το σκεφτόμαστε, γίνεται χειρότερο, γιατί είναι φαύλος κύκλος. Για την ακρίβεια, μας συμβαίνει επειδή σκεφτόμαστε συνέχεια: μήπως με πιάσει πάλι τώρα, τι θα κάνω;

Οπότε όσο γίνεται μην το σκέφτεσαι.

Senior Member
    σήμερα ξύπνησα με άσχημη διάθεση. σχεδόν σύρθηκα μέχρι το γραφείο.....

Member
    σήμερα ξύπνησα με άσχημη διάθεση. σχεδόν σύρθηκα μέχρι το γραφείο.....
    Κι εγώ που ένιωθα το ίδιο το πρωί, αποφάσισα να βγω από το σπίτι, καθώς έχω άδεια αυτές τις μέρες. Πήγα και δανείστηκα βιβλία από την βιβλιοθήκη, και πήρα και δυο ζευγάρια παπούτσια. Και ένιωσα καλύτερα.

Senior Member
    μιλούσα και με τη μάνα μου πριν στο τηλ, χωρίς να πει καμία χοντράδα με έκανε να νιώσω απιστευτες ενοχές για τη τεμπελιά και τη μη διάθεση διαβάσματος.

αχ κοντεύω τα 40 και ακόμα αισθάνομαι σαν παιδάκι δημοτικού που το μαλώνουν γιατί δεν έκανε τα μαθήματά του............

Member
    Ίσως θα πρέπει να απαλλαγέις από τηις ενοχές για αυτό. Οι γονείς έχουν πάντα αυτό το ρόλο απόσο έχω καταλάβει και από τους παππούδες μου κλπ, μη δίνεις τόση σημασία. Μάλλον εκεί είναι η λύση!

Junior Member
    Γεια σου Xristinio!

Διάβασα όλα όσα είπες στο forum και θα ήθελα να σου κάνω μια κάπως προσωπική ερώτηση...
    Μήπως ένα παιδάκι θα σου άλλαζε τη ζωή;
    Και προς Θεού δε λέω να δεις το παιδί σα \"δεκανίκι\" απλά μήπως με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις δεν παρατηρείς το βιολογικό σου ρολόι;

Ελπίζω να μη σε φέρνει σε δύσκολη θέση η ερώτηση...

Senior Member
    η αλήθεια είναι πως δεν έχει χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι ακόμη.

το έχω αφήσει λίγο στη τύχη το θέμα, αν προκύψει προέκυψε, αλλά γενικά δεν το σκέφτομαι και πολύ.

είμαι εγκλωβισμένη στα επαγγελματικά/επιστημονικά μου αδιεξοδα προς το παρόν.

Junior Member
    Ισως αν χαλαρώσεις από τις δουλειές σου να το ακούσεις να χτυπάει...
    Πάντως σχεδόν όλοι είμαστε εγκλωβισμένοι στις δουλειές μας... (πότε θα πάει 5 να σχολάσω και τέτοια)

Λίγο ή πολύ νιώθουμε ψυχικά κουρασμένοι από τη ρουτίνα.
    Το μυστικό για μένα είναι να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν καλύτερα

Senior Member
    άλλη μια άδεια και χωρις νόημα εβδομάδα. προσπαθώ να θυμηθώ τι ακριβώς έκανα τις μέρες που πέρασαν και δε θυμάμαι τίποτα, ένα κενό σαν να μην τις έζησα.....

Member
    άλλη μια άδεια και χωρις νόημα εβδομάδα. προσπαθώ να θυμηθώ τι ακριβώς έκανα τις μέρες που πέρασαν και δε θυμάμαι τίποτα, ένα κενό σαν να μην τις έζησα.....
    Mην σκέφτεσαι έτσι. Περσινά ξινά σταφύλια. Το χθες τελείωσε. Το τώρα έχει σημασία. Αντί να αναλώνεσαι με το παρελθόν ξύπνα και δες το τώρα. Από αύριο το πρωί. Και κάτι άλλο. Βρίσκω πολύ προβληματική τη σχέση σου με την μητέρα σου. Επειδή και σε μένα το ίδιο συνέβη, αποφάσισα να ενηλικιωθώ. Είναι τρομακτικό το πρόβλημα της δυσλειτουργικής σχέσης μάνας-κόρης. Τρομερό.

Senior Member
    από το άγχος και τις ενοχές είχα πολυ ανήσυχο υπνο χθες. το παθαίνω κάθε Παρασκευή που κάνω τον απολογισμό της εβδομάδας λίγο πριν με πάρει ο ύπνος.

Senior Member
    από το άγχος και τις ενοχές είχα πολυ ανήσυχο υπνο χθες. το παθαίνω κάθε Παρασκευή που κάνω τον απολογισμό της εβδομάδας λίγο πριν με πάρει ο ύπνος.
    ισως τελικα περιμενεις να παρει καποιος αλλος αποφασεις για σενα, γιατι εσυ εχεις μπερδευτει και δεν ξερεις πως να προχωρησεις....
    αν για παραδειγμα ο καθηγητης σου σταματησει την συνεργασια η μεινεις εγγυος, θα ακολουθησεις εσυ τις εξελιξεις και δεν θα τις οδηγεις...

Senior Member
    εγω παντως επανερχομαι στην αρχικη μου αισθηση, οτι το μπλοκαρισμα σου εχει λογους προσωπικους και οχι επαγγελματικους ουτε ακαδημαικους...
    καπου στην σχεση σου το εντοπιζω, σε σχεση και με την αποκτηση η μη, παιδιου και την ηλικια σου...

Page 15 of 18 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast