Ποσο ακομα θα αντεχω να αντεχω? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 159
    Senior Member
    Εννοώ οτι, μπορεί να στο έχουν πει, αλλά δεν φαίνεται να σε βοηθάει.
    Καλή τύχη με τα τσιγάρα!
    Μάκια...

Senior Member
    Ενταξει επεζησα Φοιβη το να στο λενε δεν βοηθαει αλλα και εκεινοι την δουλεια τους κανουν.

Senior Member
    Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι να ζητήσεις βοήθεια και απο αλλού. Κάποιος ανέφερε την ψυχοθεραπεία και συμφωνώ μαζί του/της. Έχουν περάσει πολλά χρόνια ήδη.
    Εκτός και αν δεν θέλεις να απαλλαγείς απο το φόβο σου, το οποίο είναι και πάλι μια χαρά για μένα, αρκεί να το έχεις αποφασίσει συνειδητά.
    Χαίρομαι που επέζησες!
    Μάκια...

Senior Member
    Το ποσο θελω να απαλλαγω απο τις φοβιες μου δεν περιγραφεται με λεξεις. Εχω ξεχασει πως ειναι να ζει καποιος χωρις διαρκη φοβια και κρισεις πανικου. Απλα δεν μπορω να παω σε καποιον ψυχοθεραπευτη γιατι μολις βγω απο το σπιτι χανω τη γη κατω απο τα ποδια μου. Πως θα καταφερω να παω στο ιατρειο του και να μεινω εκει οσο χρειαστει και να εχω και δυναμη να γυρισω σπιτι????????????????? Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω

Junior Member
    διαβασε τα τιπς που εβαλα σε ενο αρθρα και δουλεψε λιγο με αυτα

Senior Member
    Ηθελα να ξερα που πηγαινουν τα 2 arvifax το 1 inderal και το 1 centrac που παιρνω καθε μερα.

Senior Member
    Τα διαβασα πριν λιγο. Εχω δοκιμασει και τετοια αλλα καμμια διαφορα Μαλλον ειμαι ανιατη παριπτωση

Senior Member
    Αυτην την στιγμη εχω εντονη εφιδρωση και μια υποφερτη αναγουλα και χωρις να υπαρχει καποιο ερεθισμα. Καπως ετσι περναει η μερα μου καθε μερα με διαφορα συμπτωματα να με βομβαρδιζουν.

Junior Member
    Απλως εχεις προσαρμοστει σε αυτα και τα εχεις κανει ρουτινα και καθημερινοτητα και πλεον εχεις ποτισει ψυχικα,σου βγαινουν ετσι χωρις λογο γιατι εθιστηκες.Δες τη θετικη πλευρα,γιατι να εχεις αναγουλες κ εφιδρωση?Εισαι καλα,ηρεμη και καθεσαι στο σπιτι σου,σκεψου οτι δεν υπαρχει απειλη και οτι αυτα ειναι μια ψευδαισθηση,αλλαξε τροπο ζωης γυρνα σελιδα κανε κατι για σενα.

Senior Member
    Δυστυχως ειναι πολλα τα χρονια που το ζω αυτο και εχει ριζωσει για τα καλα μεσα μου. Με ακολουθει παντου πιστα. Του λεω θελω να χωρισουμε αλλα το θηριο δεν ξεκολλα

Junior Member
    Ειδες που γελας!μηπως εισαι λιγο μαζοχα?Μαλλον σου αρεσει να τυρανιεσε ασκοπα?κοιτα να βρεις ενα ενδιαφερον και ασε το φανταστικο μαλακα μεσα σου να ξεχαστει,ειναι κριμα μπορεις να κανεις τοσα πολλα και να χαρεις τοσα πολλα.

Senior Member
    Εσυ τι σχεση εχεις με τον φοβο?

Junior Member
    αγοραφοβια/κοινωνικη φοβια κατι πολυ mixed αλλα επιτελους βρισκω ακρη.

Senior Member
    Και ο καρδιολογος μου ειπε οτι ειμαι μαζοχα. Λες να ειμαι τελικα?

Senior Member
    Ειλικρινα χαιρομαι που εισαι σε καλο δρομο. Αντε και στα δικα μας οι υπολοιποι μονομαχοι

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast