Ποσο ακομα θα αντεχω να αντεχω? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 159
    Junior Member
    Originally posted by silveroula
    Οταν ακουω τους γυρω μου να μου λενε ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΠΟΛΥ, νευριαζω.
    Και πολυ καλά κάνεις. Δεν εχω δει ως τώρα ποτέ και κανένα άτομο να υποφέρει απο κάτι και να μην θελει και να προσπαθεί να το αλλάξει. Aν κάποιος πει οτι δεν βλέπεις κάτι συγκεκριμένο ή δεν ακολουθείς σωστό δρομο, αυτό μπορώ να το καταλάβω. Αλλά η έκφραση \"δεν προσπαθείς\" στη γενικότητα της είναι βλακεία.

Σταυρο εισαι τυχερος που εχεις ενα μονο ψυχοσωματικο συμπτωμα και σου ευχομαι να το νικησεις συντομα.
    Ο άνθρωπος έγραψε ένα κατεβατό πράγματα που έχει περάσει.
    Δεν ειμαι σίγουρος, αλλα έχω την αίσθηση ότι θεωρείς το δικα σου πρόβλημα μεγάλο ενω των άλλων όχι. Έχω την αίσθηση ότι σκέφτεσαι μόνο με το συναίσθημα οταν πρόκεται για τα προβλήματά σου. Με μια κουβέντα που λεει κάποιος δεν σημαίνει ότι είπε τα πάντα. Μπορεί να υπάρχουν αρκετά αλλα πράγματα πισω από μια κουβέντα.
    Νομίζω ότι πρέπει να σκεφτόμαστε με δύο τρόπους ταυτόχρονα και με τη λογική και με το συναίσθημα. Μπορεί το συναίσθημα να βγάζει το δικο μας πρόβλημα μεγάλο (γιατί ο φόβος ειναι συναίσθημα), αλλά θα πρέπει να έρχεται και η λογική και να βγάζει και αυτή το δικο της συμπέρασμα.

Senior Member
    Καλημερα καλη εβδομαδα. Αερα νομιζω οτι με κρινεις κι εσυ χωρις να ξερεις για μενα. Το \'προβλημα\' του παιδιου το εχω ζησει για μεγαλο διαστημα και ξερω πωσ ειναι. Απλα ειπα οτι ειναι \'τυχερος\' που εχει να παλεψει μονο με αυτο γιατι εγω μαζι με εκεινο παλευα ταυτοχπονα κι αλλα ψυχοσωματικα συμπτωματα. Δεν αμφισβητησα το οτι ειναι δυσκολο και ειδικα οταν το εχεις ζησει απο μεσα τοτε ξερεις καλυτερα απο τους υπολοιπους πως ειναι.

Junior Member
    Το \'προβλημα\' του παιδιου το εχω ζησει για μεγαλο διαστημα και ξερω πωσ ειναι.
    Μην διαβάσεις μονο το τελευταίο μήνυμα, δες και αυτό στην 5η σελιδα.

Senior Member
    Αερα διαβασα αυτα που εγραφε ο Σταυρος και στην 5 σελιδα. Αν τα ειχες διαβασει κι εσυ λιγο πιο προσεχτικα θα εβλεπες οτι το μοναδικο συμπτωμα που χαρακτιριζει τις κρισεις πανικου του ειναι η αναγουλα και ο εμετος. Το λεει ξεκαθαρα οτι δεν εχει αλλα συμπτωματα. Τα υπολοιπα που γραφει το παληκαρι δεν εχουν καμμια σχεση με κριση πανικου, ανηκουν σε αλλη κατηγορια για την οποια δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν την εχω βιωσει και μπορει να του πω κατι λαθος.

Junior Member
    ΝΑΙ,ΕΓΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ...

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΧΡΟΝΙΟ ΠΟΝΟ.....

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΣ SILVEROULAS ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ...

ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.......

ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=85&articleID=8232&amp ;la=1

Senior Member
    Σταυρο καθε προβλημα εχει τις δυσκολιες του και τις ξερει πολυ καλα μοναχα εκεινος που το βιωνει.

Senior Member
    Καλησπερα. Αερα σημερα δεν ειδα να εστειλες κανενα μηνυμα \'να μου κανεις καποια παρατηρηση\' και μου ελλειψε αυτο Πλακα κσνω. Αληθεια δεν σε ρωτησα αν κι εσυ εχεις εντονες και πολυ συχνες κρισεις πανικου. Παιρνεις φαρμακα, αν ναι, ποια; / Και γυρναω παλι σε μενα τωρα για να σας πω οτι πρεπει σημερα η το πολυ την Πεμπτη, να παω στην αγορα. Πως θα το κανω ομως αυτο \'\'το κατορθωμα\'\'?????????????????

Junior Member
    ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΙΣ ΔΥΣΦΟΡΙΑ,ΖΑΛΗ,ΑΙΣΘΗΜΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ....

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ.

Senior Member
    Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους παιδια. Σταυρο ολα με πιανουν εξω. Χτες μολις απομακρυνθηκαμε απο τα ορια της γειτονιας, ενωσα αμεσως αβολα, ανεβηκαν οι παλμοι, ιδρωνα ασταματητα αν και ειχε δροσια και ηθελα να γυρισω στο σπιτι αλλσ δεν το ειπα. Μεσα στο αυτοκινητο δεν εβγαλα ουτε λεξη. Προσπαθουσα να παρακολουθησω τι λεγανε οι αλλοι αλλα ταυτοχρονα παρατηρουσα το πως ενιωθα. Οταν κατεβηκα απο το αυτοκινητο και κοιτουσα μια βιτρινα τοτε αρχισα να μιλαω. Μην φανταστεις καμια πολυλογια. Τελικα απο τις 7 που ειχα φυγει απο το σπιτι, γυρισα στις εντεκαμιση. Μεσα σε αυτες τις ωρες υπηρξαν στιγμες που με επιαναν διαφορα και ηθελα να τηλαμεταφερθω στο σπιτι.

Junior Member
    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ SILVEROULA!!!!

ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ....!!!

ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΕΙΣΑΙ???

Junior Member
    Καλημέρα κ απο μένα.
    Έχει δίκιο ο Σταυρος νομίζω. Ο φόβος της έκθεσης είναι ειναι που μας την κάνει τη δουλεια. Μην πάθω αυτό ή εκείνο μέσα στον κόσμο..
    Και ποιος τον χ..ει τον κόσμο? Εμένα πλέον τον τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι αυτό. Εγώ αντιθέτως σκεφτόμουν οτι αν με πιάσει πανικός στο αεροπλάνο, θα το πω και στο διπλανό μου.
    -Τι κάνετε κύριε? Πως σας φαίνεται το νεο σερβις της Ολυμπιακής?
    -Μια χαρά. Εσάς?
    -Εμεις δεν είμαστε καλά. Εχουμε κρίση πανικού.
    -Μα προσγειωνόμαστε σε ένα τέταρτο.
    -Έταιρον εκάτερον.

(Σημειώστε οτι την τελευταια φορα που πέταξα, ΟΝΤΩΣ με επιασε κρίση πανικου και πηρα xanax, 20 λεπτα πριν την προσγείωση. Αφου με \'\'έπιασε\'\' αφου είχα πάρει τη βαλίτσα μου.ΧΑΧΑΧΑΧΑ - Είμαι πολύ ηλίθια τελικα!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ)

Πάντως silveroula, έχεις μια τάση να επικεντρώνεις στα αρνητικά και όχι στα θετικά. Ήθελες να πας στο σπίτι. Κάποιες κακες στιγμες. Είχες όμως και κάποιες καλές. Αυτό πρέπει να βλέπεις για να παίρνεις κουράγιο για την απόμενη φορα!!!

Senior Member
    Καλημερα παιδια. Εχεις δικιο sadoctober οτι κολλαω στα αρνητικα. Δεν το κανω συνειδητα, συνηθως αυτα που μας μενουν πιο εντονα στο μυαλο ειναι τα ασχημα

Junior Member
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΒΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΙ...

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...

ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΑΚΡΑ...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ,ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...

ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ..

ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ,ΤΑ ΣΕΡΝΩ!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ VALDOXAN(ΑΓΟΜΕΛΑΤΙΝΗ) ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ EFFEXOR....

ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ...

http://www.shape.gr/news/154/ARTICLE/2450/2010-03-02.html[/b]

Senior Member
    Καλησπερα και καλο σαβ/κο να εχουμε παιδια. Σταυρο το valdoxan σε τι φαρμακευτικη κατηγορια ανηκει; Στο συνταγογραφησε καποιος γιατρος; Οσο για την υπερβολικη κουραση που νιωθεις αυτες τις ημερες μηπως οφειλετε απλα στο οτι σου βγαινει η κουραση της εβδομαδας;

Junior Member
    Αερα σημερα δεν ειδα να εστειλες κανενα μηνυμα \'να μου κανεις καποια παρατηρηση\' και μου ελλειψε αυτο Πλακα κσνω.
    Λαζόπουλος:
    Μ\' αρέσουν οι παρατηρήσεις,
    διορθώνομαι...
    Προφανώς δεν είμαι υπέρ των παρατηρήσεων.

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast