Γεια σε όλους. Εχω να γράψω καιρό στο φόρουμ (γιατί πολύ απλά δεν είχα να πω κάτι).. Το θέμα που προέκυψε και είναι το εξής.
Η μητέρα μου έχει 3 αδέρφια ο ένας στο εξωτερικό ο άλλος στο χωριό και ο τρίτος στην Θεσσαλονίκη, η μητέρα μου τα τελευταία χρόνια Αθήνα.. Λοιπόν η μητέρα μου εδω και ενα χρόνο έχει μαλώσει με τον θείο στην θεσ/νικη (για ηλίθιους για μενα λόγους) αλλά το θέμα είναι οτι δεν μιλάνε καθόλου εδω και ενα χρόνο ενώ πριν είχαν πολύ καλές σχέσεις. Το αυτό το διάστημα που δεν μιλάνε κάνω εγώ τον μεσολαβητή για τα νέα τους η και οτιδήποτε άλλο προκύπτει που ενδιαφέρει και τους δύο. Το χειρότερο απ όλα όμως που κάνει και την πιθανότητα να τα βρουν μεταξύ τους είναι οτι και ο θείος μου και η μάνα μου ειναι οξύθυμοι ισχυρογνώμων και εγωιστές (λες και είναι αδέρφια ενα πράγμα) και όσες φορές προσπάθειας να τους εξηγήσω οτι το πρόβλημα που δεν σας αφήνει να τα ξαναβρείτε είναι οτι έχετε τον ίδιο χαρακτήρα η απάντησή τους ήταν η ίδια σχεδόν (αφού είναι βλάκας, και αφού είναι εγωίσταρος). Τέλος πάντων η μάνα μου είπε να του πω αν θέλει να ξανά μιλήσουν να πάνε σε κάποιον ιδικό μαζί (γιατί η μάνα μου νομίζει οτι έχει και κάποια ψυχολογικά και η αλήθεια είναι οτι και εγώ δεν το αποκλείω έχοντας δει κάποιες υπερβολικές αντιδράσεις χωρείς ιδιαίτερο λόγο) του το είπα και το δέχτηκε μετά από μεγάλη συζήτηση που κάναμε βέβαια, γιατί στην αρχή γελούσε..
Εδώ λιπών έρχομαι να ζητήσω την βοήθειά σας. Μου ανέθεσε η μάνα μου να βρω ένα στην Θεσσαλονίκη γιατί ο θείος δεν το κουνάει από εκεί.. Ξέρετε ποιοι είναι ιδικοί σε τέτοια θέματα; Ψυχολόγοι η υπάρχουν κάποιοι ποιώ ιδικοί; Και αν έχετε να μου προτείνετε και κάποιων/ποια θα ήταν το ιδανικότερο...
Αυτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων