Έγινα ρεζίλι - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 121
    Banned
    Originally posted by streidi
    Janet, άλλο να πω ότι είπες κάτι (άσχετα αν το έκανες ή όχι),
    άλλο να πω ότι κοιμήθηκες με κάποιον (άσχετα αν το έκανες ή όχι). Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στα δύο;
    Μα εδώ τους ξεμπροστιάζουμε όλους αυτό κάνουν όλοι εδώ μέσα άλλωστε δεν μου το είπε κανείς μόνη μου το κατάλαβα να μην το πω να κάνω την έξυπνη και εγώ όπως κάνουν όλοι?

Senior Member
    Με παρακαλάς για ποιό λόγο ...Να σταματήσω να απευθύνομαι σε σένα ? Ξέρεις δεν είχα και κανένα νταλκά, όπως θα έχεις καταλάβει ίσως , γράφω που και που και συνήθως αποφεύγω τηλεγραφικούς διαλόγους και μάλιστα σε θέματα που μου είναι παντελώς αδιάφορα. Το να ξεκατινιάζονται τα διάφορα μέλη σε τελική ανάλυση κάνει καλό στο φόρουμ - άλλωστε κάποιοι τρίτοι το παρακολουθούν μόνο και μόνο γι\'αυτό...
    Η παραίνεση μου προς σε σένα και σε οποιοδήποτε άλλο μέλος ενδιαφέρεται, είναι να σταματήσετε να εκ θέτετε και να εκτίθεστε είτε λέγεσαι janet είτε οποιοδήποτε άλλο login εδώ μέσα...

Και το σε παρακαλώ sabb , δεν είναι επιχείρημα...

Μάλλον σαν νταηλίδικη απειλή το καταλαβαίνω, αλλά επέτρεψε μου να σου πω πως από \"καλώδια\" δεν ένοιωσα ποτέ μου ανασφάλεια...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Banned
    Originally posted by janet
    Ούτε και εσείς εμένα! Σας έχω διαγράψει άλλωστε από παντού
    Πάλι καλά το ίδιο κι εμείς εσένα. Τότε να μην στέλνεις εμαιλ και να λες ότι είμαι πολύ ηλίθια.

Senior Member
    Το να ξεμπροστιάσεις κάποιον δε δείχνει εξυπνάδα, δείχνει, το λιγότερο κακία. Kαι μάλιστα, όσο πιο χοντρό πράγμα αποκαλύψεις για τον άλλο, τόσο πιο ρεζίλι γίνεσαι γιατί τονίζεις στη δική σου κακή συμπεριφορά.

Banned
    Originally posted by lightbluepath
    Ούτε και εσείς εμένα! Σας έχω διαγράψει άλλωστε από παντού
    Πάλι καλά το ίδιο κι εμείς εσένα. Τότε να μην στέλνεις εμαιλ και να λες ότι είμαι πολύ ηλίθια.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ, ΔΛΔ?:P

Banned
    Originally posted by streidi
    Το να ξεμπροστιάσεις κάποιον δε δείχνει εξυπνάδα, δείχνει, το λιγότερο κακία. Kαι μάλιστα, όσο πιο χοντρό πράγμα αποκαλύψεις για τον άλλο, τόσο πιο ρεζίλι γίνεσαι γιατί τονίζεις στη δική σου κακή συμπεριφορά.
    ναι το ιδιο κάνουν όλοι εδω μέσα και συμφωνώ μαζί σου

Banned
    Εγώ απλά σου απάντησα τι ήθελες να κάνω να κάτσω να τα ακούω; Τέλος η συζήτηση.

Banned
    Originally posted by lightbluepath
    Εγώ απλά σου απάντησα τι ήθελες να κάνω να κάτσω να τα ακούω; Τέλος η συζήτηση.
    Δεν μου απάντησες με έβρισες κανονικά και μένα και όλο μου το σόι.

Λυπάμαι πολύ πάρα πολύ σε υπερασπίστηκα έτσι φέρεσαι στους υπερασπιστές σου είσαι και αχάριστη ε?

Banned
    Originally posted by olgaki82
    καποια μας θεωρει ηλιθιους μαγισσα,σαλιν,μαλιν,τζανετ, δεσποινα,και τα λοιπα νικς !

γιατί αποκαλύπτεις παλιά προφίλ μου αυτό που κάνεις είναι ποινικό αδίκημα και διώκεται από τον νόμο

και το μαλίν, μαγισσα και δέσποινα δεν είναι δικά μου νίκ με συκοφαντείς

Banned
    πιο ονομα?ειχες και ενα νικ δεσποινα
    αυτό που λες είναι συκοφαντική δυσφήμιση και διώκεται από το νόμο

Banned
    Δεν μου απάντησες με έβρισες κανονικά και μένα και όλο μου το σόι.

Λυπάμαι πολύ πάρα πολύ σε υπερασπίστηκα έτσι φέρεσαι στους υπερασπιστές σου είσαι και αχάριστη ε?
    Ναι είδες; Σου απάντησα στον ίδιο τόνο.

Senior Member
    Originally posted by Lou!..
    πιο ονομα?ειχες και ενα νικ δεσποινα
    εγω όχι δεν είχα
    επειδη ετυχε να απαντησω σε εκεινο το θεμα κ ηταν τα πρωτα μου μνμ σε αυτο το φορουμ κ θυμαμαι, ναι ειχες.

http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=5725
    Αυτό που κάνεις Λου το να ανασκαλίζεις παλιά θέματα να κουτσομπολεύεις και να ρίχνεις θέματα άλλων σε μένα είναι ανέντιμο είναι συκοφαντική δυσφήμιση και διώκεσαι από το νόμο.
    οχι καλη μου τζανετ δεν ειναι ετσι οπως τα λες κ να σου εξηγησω το λογο.

κατ αρχην πραγματι φυσικα δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρη οτι αυτο ηταν δικο σου νικ γιατι δεν ειμαι μαγος, ομως αυτη η κοπελα ανεφερε προβληματα τα οποια τα εχεις αναφερει κ εσυ σχεδον ολοιδια σε αλλα θρεντ! δε νομιζεις οτι ειναι λιγο δυσκολο στο ιδιο φορουμ να βρεθουν 2 διαφορετικοι ανθρωποι οι οποιοι να εχουν ακριβως τα ιδια προβληματα?
    επισης κ αυτη ειχε ομολογησει οτι ειχε χρησιμοποιησει 2-3 νικ (δεσποινα, παναγιωτα, ηλιανα) δλδ εχει το χουι σου με τα πολλα νικ! κ αυτο να ειναι αυμπτωση?

επισης δε σκαλιζω το φορουμ, εχω καλη μνημη κ εχω διαβασει τουλαχιστον 40 αγκαθες στην εφηβεια μου!:P

δευτερον, εγω χρησιμοποιησα πληροφοριες δημοσιευμενες στο φορουμ, αρα δημοσιες, ενω εσυ βγαζεις πληροφοριες τις οποιες εχεις μαθει απο αλλες πηγες, πχ τσατ!

τριτον, χρησιμοποιησαμε αλλου ΕΙΔΟΥΣ πληροφοριες!
    εγω επισυναψα ενα θρεντ οπου μαλλον χρησιμοποιεις πολλαπλα προφιλ, το οποιο στο κατω κατω, συμφωνα με τους κανονες του φορουμ αυτου, ειτε λογικους, ειτε παραλογους, ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ενω εσυ εβγαλες στη φορα προσωπικα δεδομενα τριτων!

κ τεταρτον, \"συκοφαντικη\" δυσφημιση ειναι μονο οταν καποιος διαδιδει ψευδεις πληροφοριες για αλλους κ το γνωριζει οτι οι πληροφοριες ειναι ψευδεις, οχι αν εχει κανει λαθος.

αν πραγματικα η δεσποινα κ εσυ ειστε αλλο προσωπο, τοτε εγω εχω πεσει εξω στην υποθεση μου, σου ζητω φυσικα συγγνωμη, αλλα δεν το ηξερα οταν ποσταρα το μνμ, δλδ οταν ποσταρα θεωρουσα οτι 99% αυτο που ποσταρω ηταν αληθης πληροφορια.

κατακλειδα:

συνεπως ουτε συκοφαντικο ειναι αυτο που εκανα, γιατι ακομα κ αν δεν εισαι η δεσποινα, θεωρουσα οτι εισαι, αρα ουτε εγω ηξερα την αληθεια.
    ουτε δυσφημιση, γιατι παραβαινεις ενα κανονα του φορουμ, δεν σου εβγαλα πουθενα τα σεξουαλικα απλυτα σου στη φορα.

Banned
    πρώτον, δεν έχω πολλά προφίλ,Λου μόνο το janet έχω

(είναι σαν αυτό που κάνει η Όλγα στέλνει u2u με άλλα νικ... γιατί δεν έχει το θάρρος της γνώμης της έτσι μου είχε πει

και αυτό λέω γιατί η Όλγα δεν είχει καταλαβεί ότι ήμουν εγώ με τα πολλά προφίλ και με κάρφωσε τώρα επειδή της το είπα εγώ ήθελε να κάνει την έξυπνη κατάλαβες είναι και πονηρή)

\"δευτερον, εγω χρησιμοποιησα πληροφοριες δημοσιευμενες στο φορουμ, αρα δημοσιες, ενω εσυ βγαζεις πληροφοριες τις οποιες εχεις μαθει απο αλλες πηγες, πχ τσατ!\"

δεν νομίζω ότι έκανα κάτι τέτοιο αυτά που είπα είναι δικές διαπιστώσεις και δεν μου τις είπε κανένας, και είναι από δημοσιευμένες και μένα πληροφορίες δεν τις έχω μάθει από άλλες πηγές ούτε από τσατ

Senior Member
    Originally posted by arktos
    θα έπρεπε να ντρέπεσαι!
    και αν δεν το γνωρίζεις, υπάρχει και η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.
    διώκεσαι ποινικά γι΄αυτό που κάνεις.
    Ποια προσωπικά δεδομένα αυτά τα ξέρει όλο το φόρουμ, η Όλγα είχε γράψει ένα σχετικό θέμα τι λές? Απλά μια παρατήρηση έγινε σε αυτό το φόρουμ με τι άτομα έχουμε να κάνουμε!

Αυτό που λές έγινε σε μένα από την Όλγα και την Λου!Με δυσφημούν με ένα θέμα που λένε πως έγραψα εγώ!

ΖΗΤΩ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΈΚΑΝΑ
    Τωρα μολις παραδεχτηκες οτι εχεις πολλα προφιλ στο φορουμ κι ερχεσαι και λες στην λου οτι δεν εχεις πολλα προφιλ.
    εμας δουλευεις τελικα η τον εαυτο σου?

Senior Member
    πρώτον, δεν έχω πολλά προφίλ,Λου

\"δευτερον, εγω χρησιμοποιησα πληροφοριες δημοσιευμενες στο φορουμ, αρα δημοσιες, ενω εσυ βγαζεις πληροφοριες τις οποιες εχεις μαθει απο αλλες πηγες, πχ τσατ!\"

δεν νομίζω ότι έκανα κάτι τέτοιο αυτά που είπα είναι δικές διαπιστώσεις και δεν μου τις είπε κανένας, και είναι από δημοσιευμένες και μένα πληροφορίες δεν τις έχω μάθει από άλλες πηγές ούτε από τσατ
    ποσα προφιλ εχει η τζανετ?
    ιδου η απορια!
    ας το απαντησει η διαχειριση κι ας μας απαλλαξει απο ολα...

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast