Η ζωή είναι ωραία...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39
    Junior Member

Η ζωή είναι ωραία...

Αγαπητέ Orion
    Πρέπει να σου πω ότι όλα τα άτομα με ίδια ή με παρόμοια προβλήματα σαν τα δικά μας, αισθάνονται μια τρομερή έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτό όπως είναι φυσικό επιβαρύνει το υπάρχον πρόβλημα... Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν έχεις νοητική υστέρηση (όπως αναφέρεις) και το λέω αυτό γιατί μετά από πολλές επισκέψεις στον ψυχίατρο (που σημειωτέον είναι πάρα πολύ καλός στη δουλειά του), μου είπε ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ατόμων που έχουν ψυχοσωματικές διαταραχές άγχους (συμπεριλαμβανομένων και όλων των άλλων συμπτωμάτων) το παθαίνουν γιατί εκτός του ότι είναι πολύ έξυπνοι αλλά ευαίσθητοι, σκέφτονται και πολύ, με αποτέλεσμα να αναλύουν το κάθε τι που τους συμβαίνει, προσπαθούν με κάθε τρόπο να δώσουν λύσεις, έχουν συνέχεια στο μυαλό τους τα προβλήμάτά τους, καθώς πολλές φορές και προβλήματα άλλων ανθρώπων από το οικείο περιβάλλον τους, και αυτό έχει σαν συνέπεια να επιβαρύνουν το μυαλό τους με υπερβολικές σκέψεις για να μην σου πω και άχρηστες τις περισσότερες φορές.
    Σχεδόν όλα τα συμπτώματα που ανέφερες στο μήνυμά σου τα έχω και εγώ (γι'αυτό μην αισθάνεσαι μόνος) όπως την κούραση στα μάτια, τη φωτοφοβία, την μόνιμη ζαλάδα στο κεφάλι μου, (μόνο ο ύπνος δεν μου λείπει γιατί τις περισσότερες φορές κοιμάμαι μόνο και μόνο για να ξεφύγω απ'αυτά τα προβλήματα). Και εγώ έχω καταφύγει σε αμέτρητους γιατρούς (γιατί κάθε φορά που συνέβαινε κάτι στο σώμα μου νόμιζα ότι είχα κάτι σοβαρό και θα πεθάνω!!!) αλλά όπως ήταν φυσικό δεν μου έβρισκαν τίποτα!
    Αυτό που θέλω να πω σε σένα και σε όλους όσοι βρίσκονται εδώ και διαβάζουν το μήνυμά μου, είναι ότι πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να καθόμαστε και να σκεφτόμαστε όλα τα αρνητικά που μας συμβαίνουν.. Εκτός του ότι η ζωή είναι πολύ μικρή, είναι ταυτόχρονα και πολύ ωραία και πρέπει να "ρουφάμε" το κάθε λεπτό που περνάει κάνοντας πράγματα που μας ευχαριστούν και αποβάλλοντας με κάθε τρόπο τις άσχημες σκέψεις που "κολλάνε" μέσα στο κεφάλι μας! Τώρα πως θα το καταφέρουμε αυτό;;; Έλα ντε!!! Είναι όμως στο χέρι μας... Μόνοι μας θα βοηθήσουμε τον εαυτό μας να ξεφύγει απ'αυτό το τέλμα που έχουμε μπει, αρκεί να αισθανόμαστε που και που αισιόδοξοι και να έχουμε το πείσμα να πούμε κάθε φορά που μας συμβαίνει κάτι κακό: "Πού θα πάει; Θα περάσει!!!". Και αυτό που λένε ότι ο χρόνος είναι το καλύτερο γιατρικό είναι πάρα πολύ σωστό και αυτό που λέω εγώ συνέχεια στον εαυτό μου είναι: "Κάποια στιγμή που θα έχουν περάσει όλα αυτά, θα τα θυμάμαι και θα γελάω"!!
    Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω πάρα πολύ την Ifigeneia24 και την Kokkinoskoufitsa2 για την άμεση ανταπόκριση στο μήνυμά μου.
    Και να μην ξεχνάει κανείς: "Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"!!!

Φιλικά
    Μαίρη

Junior Member
    Κι αν η Ζωή ήταν ωραία, θα την βρίσκαμε μάλλον βαρετή και θα δημιουργούσαμε προβλήματα για να ξεπεράσουμε την ανία μας...

Junior Member
    LOSTRE ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΟΛΑ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Π ΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ,ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ....Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ...ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΑΠΟΚΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...Η ΑΓΑΠΗ ,Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ,Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΟΣ ....ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Η ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΕ ΑΠΟΝΕΥΡΩΝΟΥΝ...

Senior Member
    ..η ζωη ειναι οραια ..οταν ονειρευομαστε.. και μπορουμε να ημαστε ο εαυτοσ μασ... και μασ δεχονται και μασ αγαπανε γι αυτο που ημαστε...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Η ζωή είναι ωραία αν έτσι πιστεύουμε....

Member
    Η ζωή είναι ωραία... Ποιός θέλει να πεθάνει?
    Η ζωή είναι άσχημη... Ποιός δεν έχει πονέσει, δακρύσει, λυγίσει...
    Αυτή είναι η ζωή όμως!

Senior Member
    η ζωή είναι ωραία

ο θάνατος είναι όμορφος

Senior Member

Η Ζωή

Η Ζωή ειναι ωραία..
    Η Ζωή ειναι σπουδαία..
    ακόμα και αν κάθε μέρα ακροβατώ!

Senior Member
    Η ζωή είναι δύσκολη

ο θάνατος είναι εύκολος

Senior Member
    ..η ζωη ειναι για μας....

...μου λειψατε πολυ... φιλακια πολλα..

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    η ζωη ειναι ωραια γιατι...
    ζεις
    αναπνεεις
    γευεσαι
    ερωτευεσαι
    πικρενεσαι
    ενθουσιαζεσαι
    αγαπας
    αγαπιεσαι
    γελας
    κλαις και πολλα αλλα...αυτη ειναι η ζωη...ενα παιχνιδι εντονων συγκινισεων

Senior Member
    Η ζωή είναι τύχη

Ο θάνατος είναι τέχνη

Senior Member
    ...η ζωη.. ειναι επιλογες....
    ...αλλα παντα μπορουμε να ξεκινησουμε παλι απο την αρχη.... το προβλημα ειναι πωσ η ζωη ειναι αδικη.. και ..
    ..παντα κατι χανουμε.. και κατι κερδιζουμε...

Senior Member
    Τα πράγματα ξεθωριάζουν.
    Οι επιλογές αποκλείουν.
    και η ζωή είναι ωραία...χμ...

Senior Member
    ..τα πραγματα οντωσ ξεθωριαζουν..αλλα σε καθε μασ βημα...συνανταμε αλλα πραγματα που ισωσ αν θελησουμε να τα δουμε.. να ειναι τα ομορφοτερα κι ακριβοτερα ..να γινουν,να τα κανουμε θυσαυρουσ για μασ.. κι ασ ειναι απλα βοτσαλα.... κι ασ μοιαζουν με χιλιαδεσ αλλα...

...σε καθε βημα συνανταμε και διαφορετικεσ επιλογεσ.. χμ...

Page 1 of 3 123 LastLast