Που είναι η διαχείριση; - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 59 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 876
    Senior Member
    Originally posted by Remedy
    λμπ μην
    ακους τους ασχετους, οταν υπαρχει εννομο συμφερον, δινεται εντολη.
    ρωτα εναν δικηγορο και θα το διαπιστωσεις. εχουν γινει πολλες τετοιες μηνυσεις.
    το θεμα ειναι αν εχεις ορεξη να μπλεξεις με κατι τετοιο.

ωστε δινεται εντολη ε?
    και να ρωτησει και δικηγορο κιολας, κατι που φανταζομαι οτι το εχεις κανει ηδη εσυ για να το συστηνεις εσυ.....
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ εχουν γινει πολλες μυνησεις, σαν ποσες δηλαδη?
    100? 500? 10.000?

Το θεμα ειναι αν βαζεις ενα στοιχηματακι για τα οσα γραφεις.....

Αστο δεν χρειαζεται να γινεις παρα πανω ρεζιλι,
    εδω ο ζουγκλας ηθελε να γινει αρση απορρητου στο τρωκτικο αλλα το εχουν καταφερει αυτοι που αναφερεις.....

Το ποτε εγινε η αρση απορρητου ειναι γνωστο, μολις εγινε η τρομοκρατικη ενεργεια.

Πες μου.... πες μου, πως να αντεξω και να μην κρατηθω και να γελαω με τις ωρες με αυτα που γραφεις?

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Ρε παιδιά τι να πω τόσο μπλέξιμο για να βρω το δίκιο μου....
    αμα θες να βρισκεις το δικαιο σου,
    κλεισε την οθονη και μιλας αποκλειστικα με τον κοσμο εξω.

Εαν βρεθει καποιος τυπος δημοσια και σου πει ολα αυτα και εχεις και μαρτυρες, η διαδικασια ειναι πολυ ευκολη και απλη.
    Το ιντερνετ λειτουργει ετσι οπως σου εγραψα αρα πρεπει να παιρνεις και τα αναλογα ρισκα η και προφυλαξεις.

Senior Member
    κρινο εισαι πανασχετος, λες και εξυπναδες απο πανω...
    εχουν γινει απειρες μηνυσεις απο ανθρωπους που συκοφαντουνται η νομιζουν οτι συκοφαντουνται και σε πληροφορω οτι εκδικαζονται.
    ρωτα και τον αντμιν που εχει και ο ιδιος τετοιου ειδους μπλεξιματα και προχωραει δικαστικα...
    τα υπολοιπα κουτσομπολια που νομιζεις οτι ξερεις ουτε με ενδιαφερουν ουτε θα ασχοληθω.
    αντε τωρα καπου που να σε θελουν.

Senior Member

και παλιοτερα ο κρινος (αλλα αυτος εφυγε κλωτσηδον) μπερδευετε πολυ τα στοιχεια συζητησεων εξω απο δω, με το φορουμ...

μπερδευεσαι ασχημα,

1. αν και κλωστηδον οπως λες, μια χαρα γραφω.
    Και γνωριζεις οτι μπορω να το κανω για οσα χρονια μου κανει κεφι.
    Αρα το κλωτσηδον σου παει περιπατο.

2. Δεν εχω μπερδεψει τπτ, και δεν εχω ζητησει κανενα να καθαρισει η να κανει κατι για μενα.
    Το προβλημα μου με την τζανετ (και την καθε τζανετ) το ελυσα μονος μου και δεν ζητησα βοηθεια απο κανενα.

Ασε λοιπον την σαλαμοποιηση για κανενα αλλο.

Banned
    λμπ
    καποια στιγμη να αναλογιστεις και τις δικες σου ευθυνες για το μπλεξιμο αυτο.
    αυτο το ατομο σε εβρισε.
    αυτο ειναι ξεκαθαρο..
    σε προσβαλε, πατησε πανω στην σοβαρη σου ασθενεια και προσεβαλε βαναυσα την προσωπικοτητα σου.
    εσυ ομως ειχες παρε δωσε μαζι του στο μσν, μετεφερες εδω στοιχεια απο προσωπικες σας συζητησεις μιλωντας γι αυτον και γενικοτερα κι εσυ και η τζανετ και παλιοτερα ο κρινος (αλλα αυτος εφυγε κλωτσηδον) μπερδευετε πολυ τα στοιχεια συζητησεων εξω απο δω, με το φορουμ...
    δεν αφορουν αυτα το φορουμ και δεν επιτρεπεται και να γινοται.
    εδωσες λαβες μπλεκοντας με ακαταλληλα ατομα και μεταφεροντας τα μπλεξιματα αυτα στο φορουμ.
    Ρε Ρέμεντυ κακό είναι αυτό που έκανα δηλαδή; Έλεος. Τι έκανα εγώ;

Senior Member
    @κρινο
    το κανεις μονο γιατι ο αντμιν λειπει και ειναι φανερο....
    ολα τα νικ σου με τα οποια ξαναμπηκες, εφυγαν επισης κλωτσηδιον, οπως κι αυτα με τα οποια παριστανες τον ονουφριο..

δεν αναφερομουν στο προβλημα σου με την τζανετ.
    αναφερομουν στο διαστημα πριν εκδιωχθεις που ανεφερες εδω μεσα επανειλημμενα προσωπικες σου πραξεις και συζητησεις που γινοντουσαν εξω απο εδω, οπως και στοιχεια που συνελεγες για μελη του φορουμ, επισης εξω απο δω

Senior Member
    λμπ
    καποια στιγμη να αναλογιστεις και τις δικες σου ευθυνες για το μπλεξιμο αυτο.
    αυτο το ατομο σε εβρισε.
    αυτο ειναι ξεκαθαρο..
    σε προσβαλε, πατησε πανω στην σοβαρη σου ασθενεια και προσεβαλε βαναυσα την προσωπικοτητα σου.
    εσυ ομως ειχες παρε δωσε μαζι του στο μσν, μετεφερες εδω στοιχεια απο προσωπικες σας συζητησεις μιλωντας γι αυτον και γενικοτερα κι εσυ και η τζανετ και παλιοτερα ο κρινος (αλλα αυτος εφυγε κλωτσηδον) μπερδευετε πολυ τα στοιχεια συζητησεων εξω απο δω, με το φορουμ...
    δεν αφορουν αυτα το φορουμ και δεν επιτρεπεται και να γινοται.
    εδωσες λαβες μπλεκοντας με ακαταλληλα ατομα και μεταφεροντας τα μπλεξιματα αυτα στο φορουμ.
    Ρε Ρέμεντυ κακό είναι αυτό που έκανα δηλαδή; Έλεος. Τι έκανα εγώ;
    αυτο που εκανες λμπ, οταν στραβωσες με τις αθλιοτητες του γκαλ και πριν ακομα σε βρισει, ειναι οτι συζητουσες τι λεγατε μαζι στο μσν.
    αυτο αν και αληθινο, ηταν κακο.
    προσωπικες συζητησεις που δεν αφορουν το φορουμ, δεν μεταφερονται εδω

Banned
    αυτο που εκανες λμπ, οταν στραβωσες με τις αθλιοτητες του γκαλ και πριν ακομα σε βρισει, ειναι οτι συζητουσες τι λεγατε μαζι στο μσν.
    Πως ήταν κακό αφού από το φόρουμ τον ήξερα και με έλεγε τρελή και έλεγε για το φόρουμ πάλι ότι είναι διαχειριστής. Αλλά και πάλι, πρώτος αυτός με έβρισε, και είχε λόγο να με βρίσει και μετά και στην αρχή ρε Ρεμ; Κάτσε.

Senior Member
    κρινο εισαι ασχετος λες και εξυπναδες.
    εχουν γινει απειρες μηνυσεις απο ανθρωπους που συκοφαντουνται η νομιζουν οτι συκοφαντουνται και σε πληροφορω οτι εκδικαζονται.
    ρωτα και τον αντμιν που εχει και ο ιδιος τετοιου ειδους μπλεξιματα και προχωραει δικαστικα...
    τα υπολοιπα κουτσομπολια που νομιζεις οτι ξερεις ουτε με ενδιαφερουν ουτε θα ασχοληθω.
    αντε τωρα καπου που να σε θελουν.
    το ποιος ειναι ασχετος και το ποιος λεει εξυπναδες αυτο φαινεται απο την νομοθεσια την οποια φυσικα και αγνοεις.

Αλλα χεσε εμενα,
    η γνωμη της κας Σπυροπουλου σου κανει?

Τι είναι η άρση απορρήτου;

elenaspiropoulou — Tue, 26/08/2008 - 22:09

Άρση απορρήτου είναι η διαδικασία με την οποία νόμιμα αποκαλύπτονται τα προσωπικά μας στοιχεία στους αρμόδιους φορείς.

Δηλαδή: Με την εισαγωγή της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και περί απαραβιάστου της ιδιωτικής μας ζωής, τα στοιχεία που αποκαλύπτουν από μόνα τους ή σε συνδυασμό την ταυτότητά μας είναι απόρρητα για όλους, δηλαδή και για το κράτος το ίδιο και τα όργανά του (π.χ. την αστυνομία).

Ο κανόνας αυτός κάμπτεται για ιδαιτέρως σοβαρά αδικήματα (Ν.225/1994), στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται η εξύβριση, η δυσφήμηση και πολλά άλλα.

Συμπέρασμα: Ο ανώνυμος blogger που καθυβρίζει κάποιο πρόσωπο, δεν μπορεί να αποκαλυφθεί με νόμιμο τρόπο, διότι τα στοιχεία του είναι απόρρητα.
    Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι έτσι προστατεύεται το απαραβίαστο της ιδιωτικής μας ζωής, και των προσωπικών μας στοιχείων. Διότι σε αντίθετη περίπτωση όλη μας η ζωή θα ήταν διάφανη σε οποιονδήποτε (πού τηλεφωνούμε, σε ποιον στέλνουμε mail, με ποιον επικοινωνούμε, πού σερφάρουμε). Σας θυμίζει τίποτε; Ασφαλώς και σας θυμίζει, σας θυμίζει την συμπεριφορά ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος.

Αν θέλουμε λοιπόν να είμαστε πολιτισμένοι (και να τρώμε την πρόοδο με τα φλούδια της και τα κουκούτσια της, όπως έλεγε ο Οδυσσέας Ελύτης), καλά θα κάνουμε να προστατεύουμε την ελευθερία λόγου μας και το δικαίωμά μας να είμαστε ανώνυμοι στο ίντερνετ.

Όσο για τις προσβολές, όσοι είναι χρήστες, ξέρουν καλά να ρυθμίζουν με ίδια μέσα (δημοσιεύσεις, blog, σχόλια) αυτά τα προβλήματα, χωρίς τη βοήθεια της αστυνομίας.
    http://www.elenaspiropoulou.gr/node/50

Η κα Σπυροπουλου ειναι ειδικευμενη σε θεματα ιντερνετ,
    ισως μια επικοινωνια μαζι της να σε εβγαζε απο το φαυλο κυκλο σου.
    ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 64, 10680 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 36.33.650

Δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο, λυπαμαι για αυτο.

Senior Member
    @κρινο
    το κανεις μονο γιατι ο αντμιν λειπει και ειναι φανερο....
    ολα τα νικ σου με τα οποια ξαναμπηκες, εφυγαν επισης κλωτσηδιον, οπως κι αυτα με τα οποια παριστανες τον ονουφριο..

δεν αναφερομουν στο προβλημα σου με την τζανερ.
    αναφερομουν στο διαστημα πριν εκδιωχθεις που ανεφερες εδω μεσα επανειλημμενα προσωπικες σου πραξεις και συζητησεις που γινοντουσαν εξω απο εδω, οπως και στοιχεια που συνελεγες για μελη του φορουμ, επισης εξω απο δω

ε και?
    πες οτι ερχεται ο αντμιν τι θα γινει?
    θα μου σβησει και αυτο, και λοιπον?
    που ειναι το κολλημα να κανω καμια εικοσαρια αμα κανω κεφι η και 100 που λεει ο λογος?
    αυτο ειναι το προβλημα?
    Η οτι εχω λογους να το κανω?
    Η νομιζεις οτι επειδη ο αντμιν το γραφει στα τετοια του αν γραφεται για μενα οτι πηδαω και παραταω εγω θα το αφηνω ετσι?
    Ας σβηνει οσα θελει ελευθερος ειναι, οπως και εγω ειμαι ελευθερος να φτιαχνω επισης οσα θελω.

Στοιχεια που συνελεγα εξω απο εδω?
    Τι στοιχεια ειναι αυτα? καινουριο φρουτο ειναι αυτο?

Senior Member
    Πως ήταν κακό αφού από το φόρουμ τον ήξερα και με έλεγε τρελή και έλεγε για το φόρουμ πάλι ότι είναι διαχειριστής. Αλλά και πάλι, πρώτος αυτός με έβρισε, και είχε λόγο να με βρίσει και μετά και στην αρχή ρε Ρεμ; Κάτσε.
    αν ελεγε οτι ηταν διαχειριστης, και το πιστευω γιατι τον ειχα δει κι εγω ονλαιν και αναφεροταν οτι κανει μοντερεισον και δεν καταλαβαινα τι σημαινει αυτο, επρεπε να μιλησεις πριβε με τον διαχειριστη.
    εφερες τον καυγα σας εδω μεσα και μετα λογω του τι ατομο ηταν, ο καυγας πηρε αυτες τις ασχημες διαστασεις
    κατι χειροτερο εκανε και η τζανετ, δημοσιοποιωντας κουτσομπολια που ηξερε η νομισε οτι ηξερε για την προσωπικη ζωη των μελων εδω μεσα...

Senior Member
    τωρα που εφαγες την ταπα και ηρεμησες,
    νομιζω οτι πρεπει να παω να κανω τα ψωνια μου....

Senior Member
    Originally posted by strangerinthenight
    .....Η νομιζεις οτι επειδη ο αντμιν το γραφει στα τετοια του αν γραφεται για μενα οτι πηδαω και παραταω εγω θα το αφηνω ετσι?
    Ας σβηνει οσα θελει ελευθερος ειναι, οπως και εγω ειμαι ελευθερος να φτιαχνω επισης οσα θελω.

....
    δεν ειδα να γραφει τπτ στα ..τετοια του ο αντμιν, αντιθετα ειναι φανερο οτι ειναι διακοπες...κι εσυ εκμεταλευεσαι την απουσια του για να λες οτι σου κατεβει, ασχετως του θεματος που προεκυψε με σενα και την τζανετ (αληθεια, αφου ειπες οτι το διευθετησες μονος σου το θεμα σου με την τζανετ και δεν θες βοηθεια, τι κανεις εδω??????εχεις την εντυπωση οπτι ξεχαστηκες και θα πεσεις στα μαλακα τωρα που λειπει ο αντμιν?)
    οχι δεν εισαι ελευθερος να κανεις οσα νικ θελεις, ειναι φανερο απο τους ορους οτι απαγορευεται, οπως ειναι γνωστο οτι εχεις εκδιωχθει απο εδω, αρα , φυσικα και δεν επιτρεπεται να κανεις αλλα νικ για να μπαινεις. το οτι το κανεις τελικα δεν σημαινει κι οτι επιτρεπεται, σημαινει απλα οτι παρανομεις

Banned
    αν ελεγε οτι ηταν διαχειριστης, και το πιστευω γιατι τον ειχα δει κι εγω ονλαιν και αναφεροταν οτι κανει μοντερεισον και δεν καταλαβαινα τι σημαινει αυτο, επρεπε να μιλησεις πριβε με τον διαχειριστη.
    εφερες τον καυγα σας εδω μεσα και μετα λογω του τι ατομο ηταν, ο καυγας πηρε αυτες τις ασχημες διαστασεις
    κατι χειροτερο εκανε και η τζανετ, δημοσιοποιωντας κουτσομπολια που ηξερε η νομισε οτι ηξερε για την προσωπικη ζωη των μελων εδω μεσα...
    Ο διαχειριστής δεν μου απαντάει ποτέ και επιπλέον θα αργούσε να το δει. Ο σκοπός μου δεν ήταν να φέρω τον καυγά αλλά να το δούνε όλοι ότι αυτός ήταν μοντ. Τώρα τι να σου πω αν νομίζεις ότι έχω ευθύνες που ο άλλος είναι έτσι όπως είναι και βρίζει τι να σου πω εγώ ξέρω είναι ο χαρακτήρας του έτσι ήταν λόγος τώρα αυτός; Εδώ ο ίδιος μου έλεγε ότι πως γίνεται να κάνεις εχθρούς μέσω νετ τι λέμε τώρα.

Senior Member

σημαινει απλα οτι παρανομεις

αχαχαχαχαχααααααααααααααα α!!!!
    απιστευτο, καλυτερη παραγωγη γελιου δεν υπαρχει,
    ρεμεντυ στην καλυτερη βερσιοννννννννν!!!

Δηλαδη ποιο αρθρο του αστικου κωδικα παραβιαζω οταν φτιαχνω καθε μερα 10 λογκιν, για πες μας.....
    διαταραξη κοινης ησυχιας?
    Πως παρανομώ βρε ομορφια μας?
    ας πουμε επειδη δεν σου καθεται καλα εσενα στο κεφαλι σου και εισαι δυσαρεστημενη?

Page 21 of 59 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast