Results 346 to 360 of 876
Thread: Που είναι η διαχείριση;
-
21-08-2010, 18:07 #346
Originally posted by Remedy
Originally posted by dora-agxos
Originally posted by lightbluepath
ΠΡΟΣ ΚΡΙΝΟ
κρινε εισαι γελασμενος καλε μου αν νομιζεις οτι η διωξη δεν κανει αρση απορρητου!
απο προσωπικη μου εμπειρια στο λεω (safeline)σταματησα ενα βημα πριν την μηνυση!
λεφτα να εχεις κ τον κανεις να σε πληρωνει!!το ιντερνετ δεν ειναι βασιλειο παρανομων πια!
κ μαλακα να πεισ καποιον μπορει να σου κανει μηνυση!
Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕ θυμασαι μια διαφημηση που εδειχνε ενα κοριτσακι να καθεται στον υπολογιστη να κοιταζει τρομαγμενο την οθονη,καποιος την ελεγε χοντρη εκαναν μονταζ κ χοντρενε το κοριτσακι!καποιος στραβη μονταζ κ γυαλια!απλα στην περιγραφω μηπως την θυμηθεις!ηταν της safeline!
οσο εγκλημα ειναι η σωματικη βια,αλλο τοσο κ ποινικα δικασιμη-κολασιμη ειναι κ η λεκτικη βια!αυτα!
μπορεις να μου πεις το αρθρο του αστικου κωδικα που αναφερεσαι?
ρωταω γιατι εχω αγνοια οχι κατι αλλο ε?
- 21-08-2010, 18:09 #347
Originally posted by TheYellowLemonTree
Καλό Σαββατοκύριακο, καλό μπάνιο σε όσους πάνε θάλασσα και καλή δουλειά σε όσους δουλεύουμε!...
επισης!
21-08-2010, 18:14 #348
Προσωπικα μου φαινονται γελοιες οι αναφορες σε δικαστικες κινησεις, επειδη ο - δε θυμαμαι το νικ - εβριζε. Κατι τετοια απλως τα προσπερνα κανεις, γιατι δεν εχουν σημασια. Δεν αποτελουν ουτε απειλη, ουτε καν προσβολη, απο τη στιγμη που δεν γνωριζει για να μπορει να απευθυνθει σε καποιον. Δεν επιδοκιμαζω καθολου το βρισιδι του, αλλα απο εκει και περα τα οσα λεγονται για δικαστηρια κτλ μου φαινονται αστεια και παιδικα.
21-08-2010, 18:25 #349
Originally posted by curtains
Προσωπικα μου φαινονται γελοιες οι αναφορες σε δικαστικες κινησεις, επειδη ο - δε θυμαμαι το νικ - εβριζε. Κατι τετοια απλως τα προσπερνα κανεις, γιατι δεν εχουν σημασια. Δεν αποτελουν ουτε απειλη, ουτε καν προσβολη, απο τη στιγμη που δεν γνωριζει για να μπορει να απευθυνθει σε καποιον. Δεν επιδοκιμαζω καθολου το βρισιδι του, αλλα απο εκει και περα τα οσα λεγονται για δικαστηρια κτλ μου φαινονται αστεια και παιδικα.
ξερεις ποσοι αυτοκτονουν επειδη καποιος τους παρενοχλει στο νετ?(προσβολη,απειλη)
μην νομιζουμε λοιπον οτι το να καθεσαι απεναντι απο μια οθονη κ να πληκτρολογεις βρισιες κ προσβολες ανευ προηγουμενου,ειναι κατι που περνα στο φλου!
εγω προσωπικα μιλησα εκ προσωπικης εμπειριας κ σου λεω ΚΡΙΝΕ σταματησα πριν την μηνυση(κ για να μην απορεις,η καταγγελια μου ηταν περι εξυβρισης κ απειλης)
ξεφυγαμε εντελως απο το θεμα κ πηγαμε στο δικαστικο κομματι,ουδεις μας ειναι δικηγορος!απλα επαναλαμβανω απο δικη μου εμπειρια λεω οτι λεω..
το θεμα ειναι αλλο..
καποιοι που αισθανονται υγιεις (για εμενα δεν ειναι κανεις σε αυτον τον πλανητη) ας μην μπαινουν εδω,να βριζουν σαν νταλικες κ να προσβαλλουν ανθρωπους!
γιατι κατι που καποιοι ξεχνουν,πολλες φορες κ εγω,ειναι οτι πισω απο καθε νικ ειναι μια ψυχη..οχι μια οθονη οπως αρεσκεσαι να λες ΚΡΙΝΕ..
κ τελικα επανερχομαι στο ερωτημα..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ?
21-08-2010, 18:27 #350
Originally posted by curtains
αλλα απο εκει και περα τα οσα λεγονται για δικαστηρια κτλ μου φαινονται αστεια και παιδικα.
ειναι νομικως αβασιμα.
Ακομα και ετσι να γινει,
μπορει να φανταστει κανεις τι εχει να γινει αν αρχισουν μυνησεις γιατι ο ταδε με ειπε μαλακα?
Θα δικαζονται μετα απο 20 χρονια....
Πρακτικα οι μονες περιπτωσεις που γνωριζω και εχει γινει αρση απορρητου, αφορα περιπτωσεις παιδικης πορνογραφιας, περιπτωσεις οπου καταγραφοταν τασεις αυτοκτονιας και περιπτωσεις που βλαφτηκε η προσωπικοτητα του αλλου, πχ για αναρτηση φωτογραφιας μιας κοπελας που πληρωνονταν για σεξ επειδη ηθελε να την εκδικηθει που το διαλυσαν.
Απο κει και περα στο ιντερνετ, αρκετοι εχουν πει αλλους μαλακες και ενα καρο κοσμητικα....
Δευτερα ομως θα το ψαξω με λεπτομεριες τι αναφερει ο νομος και ποτε μπορει να σπασει το απορρητο επικοινωνιας, γιατι πεταγονται πολλες μουφες.
21-08-2010, 18:31 #351
Βασικά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου η αρχή του θέματος, αλλά τι να πω η ζήλια του ανθρώπου φτάνει ως και σε αυτά τα σημεία επειδή πήραν κάποιοι προειδοποίηση πρέπει να πάρουν και οι άλλοι χωρίς να κάνουν τίποτα δηλαδή και για κανένα λόγο μόνο επειδή το θέλουν ...μερικοί ζηλιάρηδες.
21-08-2010, 18:41 #352
για εσενα μπορει να ακουγεται παιδικο,για αλλους ομως οχι..
ξερεις ποσοι αυτοκτονουν επειδη καποιος τους παρενοχλει στο νετ?(προσβολη,απειλη)
- σε αυτο δωρα εχεις δικαιο, δεν διαφωνω μαζι σου
Πιστρευω οτι το ιντερνετ θα επρεπε να εχει την ιδια δικαστικη οδο αν χρειαζοταν, οπως και να ησουν προσωπο με προσωπο.
μην νομιζουμε λοιπον οτι το να καθεσαι απεναντι απο μια οθονη κ να πληκτρολογεις βρισιες κ προσβολες ανευ προηγουμενου,ειναι κατι που περνα στο φλου!
- σωστα.
εγω προσωπικα μιλησα εκ προσωπικης εμπειριας κ σου λεω ΚΡΙΝΕ σταματησα πριν την μηνυση(κ για να μην απορεις,η καταγγελια μου ηταν περι εξυβρισης κ απειλης)
- αν ηταν πλημελλημα, (δεν γνωριζω την περιπτωση) θεωρεις οτι θα πριχωραγε η αρση απορρητου?
ξεφυγαμε εντελως απο το θεμα κ πηγαμε στο δικαστικο κομματι,ουδεις μας ειναι δικηγορος!απλα επαναλαμβανω απο δικη μου εμπειρια λεω οτι λεω..
το θεμα ειναι αλλο..
- δυστυχως ομως ο νομος ειναι πολυ σημαντικος σε τετοιες περιπτωσεις.
Και δεν μπορω να ακουω μπαρουφες ε?
Εχουν βρισει δημαρχους και τους εχουν ξευτιλισει και μαλιστα ψευδως και ΔΕΝ εγινε αρση απορρητου (απο μπλογκ) και τωρα πεταμε ατακες οτι ειναι παναπλο.....
καποιοι που αισθανονται υγιεις (για εμενα δεν ειναι κανεις σε αυτον τον πλανητη) ας μην μπαινουν εδω,να βριζουν σαν νταλικες κ να προσβαλλουν ανθρωπους!
- αυτο ειναι κατι που δωρα μου δεν θα ρυθμιστει ποτε οσο το λες και το λεω και το λεμε γενικα.
γιατι κατι που καποιοι ξεχνουν,πολλες φορες κ εγω,ειναι οτι πισω απο καθε νικ ειναι μια ψυχη..οχι μια οθονη οπως αρεσκεσαι να λες ΚΡΙΝΕ..
- αντικειμενικα ειναι σαφως μια ψυχη, αλλα απο την αλλη, δεν θα πρεπει να το δουμε σαν εικονικη πραγματικοτητα?
Μηπως ξεφευγουμε κομματακι?
κ τελικα επανερχομαι στο ερωτημα..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ?
Αφου επανερχεσαι,
θα σου πω οτι αυτη ειναι η κυρια ερωτηση και οχι μονο για αυτο το θρεντ.
Γιατι οταν εφαγα μπαν, εδω ηταν η διαχειριση και εκανε τον κινεζο....
(και να του εμοιαζε ρε γμτ, να πω παει στο διαολο.....)
Η απαντηση σε αυτο ειναι,
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.
21-08-2010, 18:44 #353
Καλά εμένα ο Κρίνο δεν μου απαντά με απαξιώνει σιγά βρε τι σου κανα?
21-08-2010, 18:46 #354
Originally posted by janet
Βασικά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου η αρχή του θέματος, αλλά τι να πω η ζήλια του ανθρώπου φτάνει ως και σε αυτά τα σημεία επειδή πήραν κάποιοι προειδοποίηση πρέπει να πάρουν και οι άλλοι χωρίς να κάνουν τίποτα δηλαδή και για κανένα λόγο μόνο επειδή το θέλουν ...μερικοί ζηλιάρηδες.
xaxaxaxaxaxaxaxaxaΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
21-08-2010, 18:47 #355
καταρχην δεν με ρωτησες κατι,
κατα δευτερον,
γουσταρεις να πω οτι σε εχουν παρει νουμεραδα οι μισοι στη δουλεια σου?
και να μπω σε λεπτομεριες?
ψευτικα βεβαια ολα αυτα αλλα δεν εχει σημασια, η δουλεια θα γινει.
21-08-2010, 18:50 #356
Αν ήταν ψεύτικα θα είχα πρόβλημα αν τα είχα πει εγώ στους άλλους δημόσια δεν θα είχα κανένα, που δεν θα το έκανα αυτό βέβαια εγώ.
Δηλαδή και ψεύτικα να ήταν δεν θα είχα πάλι πρόβλημα , ξέρεις πόσες φορές με συκοφαντήσανε?
21-08-2010, 18:55 #357
ωραια,
επειδη δημοσια δεν εχω πει ποτε οτι πηδουσα καποια το τελευταιο τετραμηνο και καπακι να την παρατησα, ναι εχω προβλημα.
Εσυ που ξερεις οτι ηταν αληθεια οσα ακουσες?
Που ξερεις αν ειχα μια αλλη σχεση και διαβαζει αυτα που γραφεις, και μου δημιουργησεις προβλημα?
21-08-2010, 18:55 #358
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
δλδ η λαιτ,οποια κ αν ειναι,με την οποια ιδιοτροπια της,επρεπε να ακουσει ολα αυτα??(αν κ πιστευω προσβαλλε ολο το φορουμ)
εσυ λοιπον ως πιο παλιος κ καινουριος συναμα :P τι επρεπε να κανεις?
ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΒΗΧΑ!
δεν ειμαι η δικηγορος της λαιτ,απλα..με αγγιξαν προσωπικα!ειναι αισχρο να φερεσαι ετσι σε εναν ανθρωπο με ψυχικα προβληματα!(το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
21-08-2010, 19:01 #359
21-08-2010, 19:04 #360
Originally posted by -DEMGAL23-
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία