Που είναι η διαχείριση; - Page 42
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 42 of 59 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast
Results 616 to 630 of 876
    Senior Member
    εγω μιλησα χθες με μια κοπελα απο το φορουμ και της υποσχεθηκα να μην ξαναασχοληθω με το θεμα και ετσι εκανα,και ζητησα και συγνωμη και δεν ξαναποσταρα.τωρα πως ξαφνικα αρχισες να τη λες σε εμενα δεν μπορω να το καταλαβω,επειδη λες οτι γραφει και αυτος το φιλε??και εγω σου λεω πως δεν ξερω να βαζω τονους στις λεξεις οταν γραφω στα ελληνικα.ενω το κειμενο αυτουνου εχει τονους.

Banned
    Ναι για το φίλε και το ότι είμαι κλεισμένη μέσα.

Senior Member
    αν εσυ για το φιλε πιστευεις οτι ειμαι εγω τοτε εισαι αξια της μοιρας σου.εγω σου ξαναλεω οτι δεν ξερω να βαζω τονους στις λεξεις,αυτουνου εχει.

Banned
    Demgal αν δεν είσαι εσύ σόρυ αλλά έτσι και είσαι εσύ ισχύουν όλες οι βρισιές και άλλες τόσες. Μόνο αυτό σου λέω. Δεν βρίζω κανέναν αθώο μόνο αυτόν που τα έγραψε.

Banned
    Originally posted by -DEMGAL23-
    αν εσυ για το φιλε πιστευεις οτι ειμαι εγω τοτε εισαι αξια της μοιρας σου.εγω σου ξαναλεω οτι δεν ξερω να βαζω τονους στις λεξεις,αυτουνου εχει.
    Απλά προσέχω για να έχω.

Senior Member
    εγω θα σου πω κατι και το εννοω,βαλε τον αντμιν να δει αν ταιριαζει η ip μου με την ip αυτουνου,αν ταιριαζει,ειλικρινα στο λεω ενοπιων ολων,κανε μου μηνυση για ολα,αν ομως εχεις αδικο τοτε θα ανοιξεις θεμα και θα γραψεις συγνωμη σε εμενα.

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Δωράκι απλά διάβασα κάποιες παρατηρήσεις που σου έκανε η yellowlemontree και μπερδεύτηκα σόρυ οκ?
    Λάϊτ;... εχμ... ερωτήσεις έκανα στη Δώρα, όχι παρατηρήσεις... φχαριστώ...

Senior Member
    Originally posted by pad
    ειλικρινα ρε ντεμγκαλ με εχεισ αηδιασει ειχα ακουσει οτι υπαρχουν ανθρωποι σαν κι εσενα αλλα τωρα γνωρισα εναν εστω και διαδυκτιακα σου αξιζουν πολλα χειροτερα απο αυτα που εχεισ παθει και στα ευχομαι με ολη μου τη καρδια
    εσυ πολλα εχεις πει χωρις να με ξερεις καν και αρχιζω και βιδωνω.ουτε σε εχω πειραξει ουτε σου εχω μιλησει ασχημα.

Banned
    Τι λες μωρέ; Που θα ανοίξω θέμα να σου ζητήσω συγγνώμη; Μετά από τόσο βρισίδι που έφαγα εσύ μου άνοιξες θέμα να ζητήσεις συγγνώμη;;;;;;;;;; Με δουλέυεις τώρα; Ποιός αντμίν; Λείπουν όλοι σου είπα ήδη σόρυ αν δεν ήσουν εσύ φτάνει αυτό!

Senior Member
    η ip αλλαζει πανευκολα με ενα απλο ρισετ του μοντεμ η να μπεις με μια αλλη συνδεση...οποτε αφηστε τον ελεγχο ip ειναι για το δημοτικο...
    ωστοσο οταν σοβαρευουν τα πραγματα φυσικα μπορει να αποδειχθει ποιες ip ανηκουν και σε ποιον...

Senior Member
    \'... Για την yellowlemontree δεν έχω καταλάβει μία μου λέει ότι τα κάνω για να προκαλώ γέλιο και μία με υποστηρίζει όταν λέει τα πρώτα θα πρέπει να ντρέπεται...\'

Χμμ... μήπως να ξαναέριχνες μια ματιά;... σου έχω πει τόσες φορές ότι ο χρήστης Κρίνο μπήκε στο θέμα σου για να πυροδοτήσει τον καυγά σας και να γελάσει εις βάρος σας. Και μάλιστα στο είπα πολύ πριν σε βρίσει σήμερα έ;... φχαριστώ και πάλι. Θα είμαι τυχερή αν μια φορά - καημό το έχω - διαβάσεις σωστά αυτά που γράφω.

Banned
    Originally posted by TheYellowLemonTree
    \'... Για την yellowlemontree δεν έχω καταλάβει μία μου λέει ότι τα κάνω για να προκαλώ γέλιο και μία με υποστηρίζει όταν λέει τα πρώτα θα πρέπει να ντρέπεται...\'

Χμμ... μήπως να ξαναέριχνες μια ματιά;... σου έχω πει τόσες φορές ότι ο χρήστης Κρίνο μπήκε στο θέμα σου για να πυροδοτήσει τον καυγά σας και να γελάσει εις βάρος σας. Και μάλιστα στο είπα πολύ πριν σε βρίσει σήμερα έ;... φχαριστώ και πάλι. Θα είμαι τυχερή αν μια φορά - καημό το έχω - διαβάσεις σωστά αυτά που γράφω.
    Δεν είπες αυτό yellowlemontree. Είπες καθαρά ότι το κανα για να προκαλέσω γέλιο και τηλεθέαση. Κατάλαβες;

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=9cRnhoxkcSE

Senior Member
    Τελικα το μονο καλο που μπορει να βγει απο αυτο ειναι οτι ειδατε οτι δεν ταιριαζεται μεταξυ σας και αυτο καλο ειναι να φαινεται απο νωρις.
    Δεν τα διαβασα ολα αλλα περιληπτικα μερικες σελιδες...νομιζω οτι ολοι οι εμπλεκομενοι ειαι τσακωμενοι με ολους τους αλλους εμπλεκομενους ή κανω λαθος?
    Ειναι στα ορια του κωμικοτραγικου...

Οσο για τους Hit and run...κανω ενα καινουριο nickname , εχω μηδενικα ποστ και μπαινω για να βρισω καποιο μελος ειναι θρασυδειλια που δεν πρεπει να εκλαβει κανεις σοβαρα , μην πω οτι δειχνει προχωρημενο καλλο στον εγκεφαλο ασχετο με ψυχωσεις , ψυχικες ασθενειες κλπ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by -DEMGAL23-
    Originally posted by pad
    ειλικρινα ρε ντεμγκαλ με εχεισ αηδιασει ειχα ακουσει οτι υπαρχουν ανθρωποι σαν κι εσενα αλλα τωρα γνωρισα εναν εστω και διαδυκτιακα σου αξιζουν πολλα χειροτερα απο αυτα που εχεισ παθει και στα ευχομαι με ολη μου τη καρδια
    εσυ πολλα εχεις πει χωρις να με ξερεις καν και αρχιζω και βιδωνω.ουτε σε εχω πειραξει ουτε σου εχω μιλησει ασχημα.
    οταν βιδωσεις καλα, να πας να ξεβιδωσεις καπου αλλου.εδω εισαι ανεπιθυμητος

Page 42 of 59 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast