Που είναι η διαχείριση; - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 59 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast
Results 631 to 645 of 876
    Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Τελικα το μονο καλο που μπορει να βγει απο αυτο ειναι οτι ειδατε οτι δεν ταιριαζεται μεταξυ σας και αυτο καλο ειναι να φαινεται απο νωρις.
    Δεν τα διαβασα ολα αλλα περιληπτικα μερικες σελιδες...νομιζω οτι ολοι οι εμπλεκομενοι ειαι τσακωμενοι με ολους τους αλλους εμπλεκομενους ή κανω λαθος?
    Ειναι στα ορια του κωμικοτραγικου...

Οσο για τους Hit and run...κανω ενα καινουριο nickname , εχω μηδενικα ποστ και μπαινω για να βρισω καποιο μελος ειναι θρασυδειλια που δεν πρεπει να εκλαβει κανεις σοβαρα , μην πω οτι δειχνει προχωρημενο καλλο στον εγκεφαλο ασχετο με ψυχωσεις , ψυχικες ασθενειες κλπ.
    α γεια σου
    (οσο για το θρεντ, δεν χρειαζεται να διαβασεις κι αλλο.και πολυ διαβασες...)

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    η ip αλλαζει πανευκολα με ενα απλο ρισετ του μοντεμ η να μπεις με μια αλλη συνδεση...οποτε αφηστε τον ελεγχο ip ειναι για το δημοτικο...
    ωστοσο οταν σοβαρευουν τα πραγματα φυσικα μπορει να αποδειχθει ποιες ip ανηκουν και σε ποιον...
    δεν μιλαω για αυτη την ip,μιλαω για την μονιμη ip της τηλεφωνικης συνδεσης.τελος παντων δεν θα ασχοληθω παραπανω με αυτες τις εικασιες που κανεις.

Senior Member
    Originally posted by -DEMGAL23-
    Originally posted by pad
    ειλικρινα ρε ντεμγκαλ με εχεισ αηδιασει ειχα ακουσει οτι υπαρχουν ανθρωποι σαν κι εσενα αλλα τωρα γνωρισα εναν εστω και διαδυκτιακα σου αξιζουν πολλα χειροτερα απο αυτα που εχεισ παθει και στα ευχομαι με ολη μου τη καρδια
    εσυ πολλα εχεις πει χωρις να με ξερεις καν και αρχιζω και βιδωνω.ουτε σε εχω πειραξει ουτε σου εχω μιλησει ασχημα.
    οταν βιδωσεις καλα, να πας να ξεβιδωσεις καπου αλλου.εδω εισαι ανεπιθυμητος
    ξερεις που σε εχω γραμμενο/η εεεε?????????????????

Senior Member
    η ip αλλαζει πανευκολα με ενα απλο ρισετ του μοντεμ η να μπεις με μια αλλη συνδεση...οποτε αφηστε τον ελεγχο ip ειναι για το δημοτικο...
    ωστοσο οταν σοβαρευουν τα πραγματα φυσικα μπορει να αποδειχθει ποιες ip ανηκουν και σε ποιον...
    δεν μιλαω για αυτη την ip,μιλαω για την μονιμη ip της τηλεφωνικης συνδεσης.τελος παντων δεν θα ασχοληθω παραπανω με αυτες τις εικασιες που κανεις.
    ντεμγκαλ μη λεμε αστειοτητες ξαφνικα...
    με ενα απλο on the go μπαινεις με τελειως ασχετη ip...

Senior Member
    Originally posted by pad
    ειλικρινα ρε ντεμγκαλ με εχεισ αηδιασει ειχα ακουσει οτι υπαρχουν ανθρωποι σαν κι εσενα αλλα τωρα γνωρισα εναν εστω και διαδυκτιακα σου αξιζουν πολλα χειροτερα απο αυτα που εχεισ παθει και στα ευχομαι με ολη μου τη καρδια
    εσυ πολλα εχεις πει χωρις να με ξερεις καν και αρχιζω και βιδωνω.ουτε σε εχω πειραξει ουτε σου εχω μιλησει ασχημα.
    οταν βιδωσεις καλα, να πας να ξεβιδωσεις καπου αλλου.εδω εισαι ανεπιθυμητος
    ξερεις που σε εχω γραμμενο/η εεεε?????????????????
    οχι δεν μπορω να φανταστω...αυτη η εκφραση ταιριαζει με το \"στ αρχιδια μου\" αλλα αρχιδια εχουν μονο οι αντρες...οποτε που να μεχεις γραμμενη?
    δεν ξερω πραγματικα...

Senior Member
    με την ιδια λογικη μπορει να το εκανε και ο οποιοσδηποτε.

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Originally posted by TheYellowLemonTree
    \'... Για την yellowlemontree δεν έχω καταλάβει μία μου λέει ότι τα κάνω για να προκαλώ γέλιο και μία με υποστηρίζει όταν λέει τα πρώτα θα πρέπει να ντρέπεται...\'

Χμμ... μήπως να ξαναέριχνες μια ματιά;... σου έχω πει τόσες φορές ότι ο χρήστης Κρίνο μπήκε στο θέμα σου για να πυροδοτήσει τον καυγά σας και να γελάσει εις βάρος σας. Και μάλιστα στο είπα πολύ πριν σε βρίσει σήμερα έ;... φχαριστώ και πάλι. Θα είμαι τυχερή αν μια φορά - καημό το έχω - διαβάσεις σωστά αυτά που γράφω.
    Δεν είπες αυτό yellowlemontree. Είπες καθαρά ότι το κανα για να προκαλέσω γέλιο και τηλεθέαση. Κατάλαβες;
    Αυτό που έχω πει καθαρά Λάϊτ, είναι ότι δίνεις τροφή και πάτημα όχι μόνο στον χρήστη Κρίνο για να σε χρησιμοποιεί και να ανεβάζει την τηλεθέαση του φόρουμ για να φανεί τελικά ο ίδιος, αλλά και σε όσους θέλουν να σου την πουν επειδή δε τους αρέσει ο χαρακτήρας σου.
    Αν ποτέ μπορέσεις να καταλάβεις ποιοί γελάνε εις βάρος σου, θα είναι καλό για σένα. Εμένα όσο κι αν με παρανοήσεις δε θα με πειράξει...

Senior Member
    ναι φυσικα.
    οποιοσδηποτε φωναζει τρελλη την λμπ δηλαδη εννοουμε και που την ξερει καλα (ιντερνετικα) και οποτε να ειναι νεος οπως λεει ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!! ααρα ο συγκεκριμενος, λεει ψεματα αποδεδειγμενα.

ποιος ναναι.....
    χμμμ..εγω ξερω πολυ λιγους....

Senior Member
    οχι δεν μπορω να φανταστω...αυτη η εκφραση ταιριαζει με το \"στ αρχιδια μου\" αλλα αρχιδια εχουν μονο οι αντρες...οποτε που να μεχεις γραμμενη?
    δεν ξερω πραγματικα... [/quote]

το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Banned
    Originally posted by lightbluepath
    \'... Για την yellowlemontree δεν έχω καταλάβει μία μου λέει ότι τα κάνω για να προκαλώ γέλιο και μία με υποστηρίζει όταν λέει τα πρώτα θα πρέπει να ντρέπεται...\'

Χμμ... μήπως να ξαναέριχνες μια ματιά;... σου έχω πει τόσες φορές ότι ο χρήστης Κρίνο μπήκε στο θέμα σου για να πυροδοτήσει τον καυγά σας και να γελάσει εις βάρος σας. Και μάλιστα στο είπα πολύ πριν σε βρίσει σήμερα έ;... φχαριστώ και πάλι. Θα είμαι τυχερή αν μια φορά - καημό το έχω - διαβάσεις σωστά αυτά που γράφω.
    Δεν είπες αυτό yellowlemontree. Είπες καθαρά ότι το κανα για να προκαλέσω γέλιο και τηλεθέαση. Κατάλαβες;
    Αυτό που έχω πει καθαρά Λάϊτ, είναι ότι δίνεις τροφή και πάτημα όχι μόνο στον χρήστη Κρίνο για να σε χρησιμοποιεί και να ανεβάζει την τηλεθέαση του φόρουμ για να φανεί τελικά ο ίδιος, αλλά και σε όσους θέλουν να σου την πουν επειδή δε τους αρέσει ο χαρακτήρας σου.
    Αν ποτέ μπορέσεις να καταλάβεις ποιοί γελάνε εις βάρος σου, θα είναι καλό για σένα. Εμένα όσο κι αν με παρανοήσεις δε θα με πειράξει...
    συμφωνω..ελπιζω να σταματησει το ολο θεμα εδω..
    πιστευω οτι μονο η λαιτ αυτη την στιγμη στεναχωριεται!
    αλλα για να σταματησει ΛΑΙΤ μου,πρεπει να κανεις εσυ την αρχη..ναι?

Senior Member
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.[/quote]

στο καλο και μη μας γραφεις, εισαι ανεπιθυμητος

Banned
    δεν ξερω πραγματικα...
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.[/quote]

παλι τα ιδια βρε?

Senior Member
    ναι φυσικα.
    οποιοσδηποτε φωναζει τρελλη την λμπ δηλαδη εννοουμε και που την ξερει καλα (ιντερνετικα) και οποτε να ειναι νεος οπως λεει ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!! ααρα ο συγκεκριμενος, λεει ψεματα αποδεδειγμενα.

ποιος ναναι.....
    χμμμ..εγω ξερω πολυ λιγους....

Senior Member

Senior Member
    παλι τα ιδια βρε? [/quote]

Page 43 of 59 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast