Που είναι η διαχείριση; - Page 48
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 48 of 59 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast
Results 706 to 720 of 876
    Senior Member
    ΕΓΩ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.ΕΣΥ το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Junior Member
    Demgal, κόφτο τώρα, αρκετά. Νομίζεις ότι σοκάρεις πραγματικά κάποιον μ\' αυτά που λες? Και σταμάτα να κοροϊδεύεις ανθρώπους για την εμφάνισή τους, δεν σε κάνει να φαίνεσαι ιδιαίτερα ευφυής.

Junior Member
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by chaostheoryisthesolution
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
    τι εισαι εσυ και θα μας πεις ποιος ειναι τρελλος και ποιος ειναι λογικος?
    εισαι γιατρος?
    και κυριως, ποιος σου το ζητησε?
    δεν υπαρχει ασθενης με ψυχωση που να αποκαλει τους ασθενεις αυτους(αρα και τον εαυτο του) τρελλους.
    αρα δεν εχεις ψυχωση, καποια αλλη ασθενεια θα εχεις...
    στο προηγουμενο αθλιο μηνυματακι σου πεταξες ξεκαρφωτα μια αγγελια και μας ειπες οτι ειναι \"το αστειο της υποθεσης\"....
    τι αγγελια ηταν αυτη και για ποιο λογο την δημοσιευσες εδω?.
    χαρακτηρισες ατυχη κιολας(!) την κινηση σου να δημοσιευσεις την αγγελια, ωστοσο δεν την εσβησες!!!!

δεν μου το λες κι εμενα το αστειο γιατι δεν γελασα καθολου?

μπηκες εσυ ο \'νεος\" με τα χιλια προβληματα και ο καημος σου ηταν να διαβασεις ενα τελειωμενο μηνυμα με 39 σελιδες καυγα αγνωστων σου και να το ξαναφερεις στην επιφανεια,, τις οποιες μαλιστα χαρακτηρισες αχρηστες και στο τελος να βγαλεις διαγνωση περι τρελλων?
    αυτη που κατηγορεις και φωναζεις τρελλη, μονη της εγραψε 39 σελιδες?
    μηπως την εβριζε αχαρακτηριστα ενας θρασυδειλος ανθρωπακος που ισχυριζεται οτι ειναι αντρας και κανει και τον λογικο?
    οταν ενας λογικος καθεται και βριζει επι 39 σελιδες σαν χαμινι εναν που εχει δηλωσει οτι εχει προβλημα, ποιος απ τους δυο εχει το μεγαλυτερο προβλημα, για πες μας εγκεφαλε?
    τον \"αλλον\" βλεπω, τον χαρακτηρισες \"ακυρο\"....ΑΚΥΡΟ!!!!!!
    ουτε καν μαλακα δεν τον ειπες!!! αρα η κολλητος του εισαι η ο ιδιος για να μη βλεπεις ποσο αθλιο χαμερπες και καταπτυστο ον ειναι...

γιατι δεν πηγες στα χιλιαδες χρησιμα θεματα να διαβασεις και να ενημερωθιες για την αρρωστια που σε ταλαιπωρει?
    θεωρεις οτι εισαι εξυπνος η μαγκας?

λοιπον, επειδη δεν ξερω το ονομα σου,αλλα ουτε και θελω να το μαθω, ξερω ομως τον τροπο γραφης σου και ιδιως τον εμετικο τροπο σκεψης σου.
    μαζεψε τωρα την αγγελιουλα σου και το αθλιο μηνυματακι σου και εξαφανισου...
    κι αν ξαναποκαλεσεις οποιονδηποτε εδω μεσα τρελλο θα υπαρξει δυσαρεστη συνεχεια..
    Φυσικά και έψαξα πολύ για το δικό μου πρόβλημα. Δέν έβρισα κανέναν ούτε και θεωρώ την λέξη τρελός βρισιά. Την άποψή μου εξέφρασα και το site που έδειξα βρίσκεται σε κοινή θέα, δέν αποκάλυψα καμία κρυφή πληροφορία. Μπορεί να μην είπα τον demgal μαλάκα και ηλίθιο (το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.) όπως λες, διότι απλά δεν είναι στη φύση μου να μιλάω κατ αυτό τον τρόπο.

Banned
    Φυσικά και έψαξα πολύ για το δικό μου πρόβλημα. Δέν έβρισα κανέναν ούτε και θεωρώ την λέξη τρελός βρισιά. Την άποψή μου εξέφρασα και το site που έδειξα βρίσκεται σε κοινή θέα, δέν αποκάλυψα καμία κρυφή πληροφορία. Μπορεί να μην είπα τον demgal μαλάκα και ηλίθιο (το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.) όπως λες, διότι απλά δεν είναι στη φύση μου να μιλάω κατ αυτό τον τρόπο.

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    εγω ειμαι βρε λαιτ δε με καταλαβες????ειδες οτι ολοι κανουνε τουσ εξυπνουσ??

Banned
    Originally posted by -DEMGAL23-
    εγω ειμαι βρε λαιτ δε με καταλαβες????ειδες οτι ολοι κανουνε τουσ εξυπνουσ??
    Τι εσύ είσαι αυτός από πάνω που έγινε όλη η φασαρία;

Banned
    Το λες επειδή είπε ότι είσαι μαλάκας και ηλίθιος;

Senior Member
    οχι βεβαια!!!!!!ειρωνικα στο λεω!!!!

Banned
    Α οκ.

Junior Member
    Δεν σε ξέρω light, απλα παρακολουθώ τη συζήτηση και εφόσον είναι δημόσια και μου επιτρέπεται επεμβαίνω, μη τολμησεις και με ξαναπείς μαλάκα και πούστη διότι δεν με γνωρίζεις αλλά ούτε και σου έχω δώσει το δικαίωμα να με λές έτσι οκ ?

Banned
    Κι εσύ γιατί με λες τρελή ρε; Όπως θέλω θα σε λέω όσο με λες τρελή. το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Junior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Είσαι στα καλα σου βρέ; πότε δημοσίευσα προσωπικά στοιχεία και δε το κατάλαβα ; Στη σελίδα αυτή που τα έχεις αναρτησει τα βλέπει όποιος θέλει άρα ΔΕΝ ειναι προσωπικά! Θα μας τρελάνεις τελείως εσύ μου φαίνεται. Και δεν σε λέω τρελή όπως φαντάζεται το μυαλουδάκι σου.

Banned
    ωρε παλικαρια!κανει μπαμ λεμε!

απο χιλιομετρα φαινεται κ καταρρακτη να εχεις!!!!

Senior Member
    ........
    εσυ μπορει να μη θεωρεις καμια λεξη βρισια.
    δεν μας νοιαζει τι θεωρεις εσυ και ποιες ειναι οι γνωσεις σου στα ελληνικα.
    Το οτι εψαξες το προβλημα σου δεν σε κανει γιατρο και κανενας δεν σε φωναξε εδω να μοιραζεις διαγνωσεις (που απαγορευονται κιολας) ουτε προσβλητικους χαρακτηρισμους
    εγω δεν ρωτησα αν αποκαλυψες η δεν αποκαλυψες κατι.

ρωτησα πολυ ξεκαθαρα: ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕΣ???

απλα πραγματα ρωταω. και με τα φτωχα ελληνικα σου τα καταλαβαινεις νομιζω

Banned

Page 48 of 59 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast