Results 811 to 825 of 876
Thread: Που είναι η διαχείριση;
-
23-08-2010, 03:42 #811
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
- 23-08-2010, 05:59 #812
εγω ειπα οτι ΑΝ συνδεομουνα απο ξεκλειδωτο wirelless δε γινεται να εντοπισουν κανεναν,δεν ειπα οτι το κανω κιολας.
23-08-2010, 09:43 #813
23-08-2010, 09:47 #814
Originally posted by John11
Originally posted by strangerinthenight
δεν γνωριζω να σου πω την αληθεια δεν ειμαι δικηγορος.
Εκεινο που γνωριζω ειναι οτι αρση απορρητου γινεται για κακουργημα.
Για ολα αυτα ομως θα ρωτησω την δευτερα γιατι με ενδιαφερει και εμενα το θεμα.
Βέβαια αν κάνει κάποιος μήνυση γιατί τον είπαν απλά μαλάκα κανείς δεν θα τρέξει... Το site θα αργήσει να απαντήσει για το ip, το ίδιο και ο isp για τα στοιχεία, κλπ, κλπ. Αν όμως πρόκειται για κάτι σημαντικό, τα στοιχεία θα είναι διαθέσιμα σε μερικά λεπτά έστω κι αν η χαρτούρα θα κάνει μερικές μέρες.
Η μόνη περίπτωση που η άρση απορρήτου δεν φέρνει απαραίτητα αποτέλεσμα είναι αν κάποιος συνδέεται από internet cafe. Σε αυτή την περίπτωση μόνο για τρομοκρατική οργάνωση θα γινόταν έρευνα.
Το τελευταίο το λέω για τον demgal που είπε αν συνδέεται μέσω ασύρματης σύνδεσης άλλου. Απλά έχεις άγνοια, εντοπίζεσαι σε ελάχιστο χρόνο, απλά δυσκολεύει λίγο περισσότερο.
[Edit] Όπως είπα έχω αποσυρθεί από το forum, απλά το διαβάζω. Γι\' αυτό αύριο θα σβήσω όλα τα σημερινά μου μηνύματα.
(δεν γνωριζεις-δεν γνωριζεις,αλλα εχεις κανει τουλαχιστον 3 ποστ λεγοντας ασχετιλες περι του οτι δεν υπαρχει αρση απορρητου για τετοιες παραβασεις και επεμενες κιολας!!!!!) ΑΣΧΕΤΕ!)
κανεις δεν ειναι στο απυροβλητο και ειδικα με αυτα που εγιναν χθες και προχθες εδω μεσα,αλλα και τις αλλες μερες που δημοσιευονταν προσωπικες πληροφοριες για χρηστες(να σας θυμισω την υποθεση καποιου βιβλιου..) οποιος θιγμενος εχει ορεξη και χρονο μπορει να κανει οσες μηνυσεις θελει...
λυπαμαι που ο ντι αφησε το φορουμ χωρις καμια προστασια, ελπιζω να ηταν σοβαρος ο λογος.
θα του προτεινα να το κλεισει αν δεν εχει την δυνατοτητα να το επιβλεπει.
αν και, εδω δεν χρειαζεται αντμιν, εξορκιστης χρειαζεται....
23-08-2010, 09:49 #815
Originally posted by -DEMGAL23-
εγω ειπα οτι ΑΝ συνδεομουνα απο ξεκλειδωτο wirelless δε γινεται να εντοπισουν κανεναν,δεν ειπα οτι το κανω κιολας.
23-08-2010, 10:04 #816
Originally posted by olgaki82
θεωρεις δικαιολογια το οτι πινεις γι αυτες τις αθλιοτητες?
23-08-2010, 10:09 #817
Originally posted by streidi
Λοιπόν light αν πας εκεί που φαίνεται ποιοι είναι μέσα αυτή τη στιγμή, δείχνει το νικ του 6 φορές, αυτό έχω παρατηρήσει πως γίνεται όταν κάποιος έχει πάνω από ένα νικ, τον εμφανίζει με το τελευταίο του όνομα τόσες φορές όσες και τα νικς.
Πολύ καινούριο μέλος, πάντως...
εχω δει πολλες φορες το νικ μου γραμμενο 2 η κ 3 φορες και εχω μονο 1 λογαριασμο!
23-08-2010, 10:13 #818
Originally posted by dora-agxos
Λοιπόν light αν πας εκεί που φαίνεται ποιοι είναι μέσα αυτή τη στιγμή, δείχνει το νικ του 6 φορές, αυτό έχω παρατηρήσει πως γίνεται όταν κάποιος έχει πάνω από ένα νικ, τον εμφανίζει με το τελευταίο του όνομα τόσες φορές όσες και τα νικς.
εχω δει πολλες φορες το νικ μου γραμμενο 2 η κ 3 φορες και εχω μονο 1 λογαριασμο!
23-08-2010, 10:16 #819
Originally posted by Arsi
Originally posted by dora-agxos
εχω δει πολλες φορες το νικ μου γραμμενο 2 η κ 3 φορες και εχω μονο 1 λογαριασμο!γιαυτο μερικοι τα συνδεουν με τα πολλα νικ και οντως συνδεεται με συχνα ον οφ...
23-08-2010, 10:21 #820
εδώ κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν στο έλαχιστο τον ευατό τους και ψάχνουμε τη \" διαχείρηση του φόρουμ \".....
http://www.mazi.org.gr/
23-08-2010, 10:28 #821
Originally posted by arktos
εδώ κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν στο έλαχιστο τον ευατό τους και ψάχνουμε τη \" διαχείρηση του φόρουμ \".....
αλλα αυτοι οι καποιοι, στο ιντερνετ δεν τελειωνουν ποτε...
το ιντερνετ ειναι ο κατεξοχην ξεφραγος τοπος για ατομα που δεν μπορουν να διαχειριστουν τον εαυτο τους...
δεν ειναι λυση λοιπον να περιμενουμε οτι ολοι θα διαχειριζονται τον εαυτο τους.
πρεπει να υπαρχουν ορια κι οποιος δεν μπορει να τα σεβαστει , να φυγει. να παει αλλου!
23-08-2010, 10:34 #822
Originally posted by Remedy
αλλα αυτοι οι καποιοι, στο ιντερνετ δεν τελειωνουν ποτε...
το ιντερνετ ειναι ο κατεξοχην ξεφραγος τοπος για ατομα που δεν μπορουν να διαχειριστουν τον εαυτο τους...
δεν ειναι λυση λοιπον να περιμενουμε οτι ολοι θα διαχειριζονται τον εαυτο τους.
πρεπει να υπαρχουν ορια κι οποιος δεν μπορει να τα σεβαστει , να φυγει. να παει αλλου!
όρια υπάρχουν...αλλά σε αυτό το θέμα ξεπεράστηκαν σε απίστευτο βαθμό.http://www.mazi.org.gr/
23-08-2010, 10:47 #823
το ιδιο λεμε.
κακως ξεπεραστηκαν, κακως ελειπε η διαχειριση
23-08-2010, 11:13 #824
23-08-2010, 11:19 #825
το να έχεις στόμα - οχετό δεν θα το τακτοποιήσει η διαχείριση.
είναι θέμα αγωγής, και παιδείας.http://www.mazi.org.gr/
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....