Που είναι η διαχείριση; - Page 55
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 55 of 59 FirstFirst ... 5455354555657 ... LastLast
Results 811 to 825 of 876
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    εγω ειπα οτι ΑΝ συνδεομουνα απο ξεκλειδωτο wirelless δε γινεται να εντοπισουν κανεναν,δεν ειπα οτι το κανω κιολας.

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by John11
    Originally posted by strangerinthenight
    δεν γνωριζω να σου πω την αληθεια δεν ειμαι δικηγορος.
    Εκεινο που γνωριζω ειναι οτι αρση απορρητου γινεται για κακουργημα.
    Για ολα αυτα ομως θα ρωτησω την δευτερα γιατι με ενδιαφερει και εμενα το θεμα.
    Όχι, κάνεις λάθος. Άρση απορρήτου γίνεται και με απλή μήνυση. Δεν δίνονται στοιχεία στον μηνυτή, αλλά στη εισαγγελική αρχή. Ο μηνυτής θα τα μάθει εκ\' των υστέρων αφού θα κλητευθεί ο μηνυόμενος.
    Βέβαια αν κάνει κάποιος μήνυση γιατί τον είπαν απλά μαλάκα κανείς δεν θα τρέξει... Το site θα αργήσει να απαντήσει για το ip, το ίδιο και ο isp για τα στοιχεία, κλπ, κλπ. Αν όμως πρόκειται για κάτι σημαντικό, τα στοιχεία θα είναι διαθέσιμα σε μερικά λεπτά έστω κι αν η χαρτούρα θα κάνει μερικές μέρες.
    Η μόνη περίπτωση που η άρση απορρήτου δεν φέρνει απαραίτητα αποτέλεσμα είναι αν κάποιος συνδέεται από internet cafe. Σε αυτή την περίπτωση μόνο για τρομοκρατική οργάνωση θα γινόταν έρευνα.
    Το τελευταίο το λέω για τον demgal που είπε αν συνδέεται μέσω ασύρματης σύνδεσης άλλου. Απλά έχεις άγνοια, εντοπίζεσαι σε ελάχιστο χρόνο, απλά δυσκολεύει λίγο περισσότερο.
    [Edit] Όπως είπα έχω αποσυρθεί από το forum, απλά το διαβάζω. Γι\' αυτό αύριο θα σβήσω όλα τα σημερινά μου μηνύματα.
    ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα, γιαυτο οι ασχετοι κρινοι που διαδιδουν σαχλαμαρες για να νομιζουν οι καλικαντζαροι εδω μεσα οτι βρισκονται στο απυροβλητο, ας πανε να ενημερωθουν πρωτα και μετα να λενε οτι τους κατεβει...
    (δεν γνωριζεις-δεν γνωριζεις,αλλα εχεις κανει τουλαχιστον 3 ποστ λεγοντας ασχετιλες περι του οτι δεν υπαρχει αρση απορρητου για τετοιες παραβασεις και επεμενες κιολας!!!!!) ΑΣΧΕΤΕ!)
    κανεις δεν ειναι στο απυροβλητο και ειδικα με αυτα που εγιναν χθες και προχθες εδω μεσα,αλλα και τις αλλες μερες που δημοσιευονταν προσωπικες πληροφοριες για χρηστες(να σας θυμισω την υποθεση καποιου βιβλιου..) οποιος θιγμενος εχει ορεξη και χρονο μπορει να κανει οσες μηνυσεις θελει...
    λυπαμαι που ο ντι αφησε το φορουμ χωρις καμια προστασια, ελπιζω να ηταν σοβαρος ο λογος.
    θα του προτεινα να το κλεισει αν δεν εχει την δυνατοτητα να το επιβλεπει.

αν και, εδω δεν χρειαζεται αντμιν, εξορκιστης χρειαζεται....

Senior Member
    Originally posted by -DEMGAL23-
    εγω ειπα οτι ΑΝ συνδεομουνα απο ξεκλειδωτο wirelless δε γινεται να εντοπισουν κανεναν,δεν ειπα οτι το κανω κιολας.
    σε εντοπιζουν μια χαρα, καλικαντζαρε, μην χαιρεσαι

Senior Member
    Originally posted by olgaki82
    θεωρεις δικαιολογια το οτι πινεις γι αυτες τις αθλιοτητες?

Banned
    Originally posted by streidi
    Λοιπόν light αν πας εκεί που φαίνεται ποιοι είναι μέσα αυτή τη στιγμή, δείχνει το νικ του 6 φορές, αυτό έχω παρατηρήσει πως γίνεται όταν κάποιος έχει πάνω από ένα νικ, τον εμφανίζει με το τελευταίο του όνομα τόσες φορές όσες και τα νικς.
    Πολύ καινούριο μέλος, πάντως...
    Δεν ισχυει σε καμια περιπτωση αυτο..

εχω δει πολλες φορες το νικ μου γραμμενο 2 η κ 3 φορες και εχω μονο 1 λογαριασμο!

Senior Member
    Originally posted by dora-agxos
    Λοιπόν light αν πας εκεί που φαίνεται ποιοι είναι μέσα αυτή τη στιγμή, δείχνει το νικ του 6 φορές, αυτό έχω παρατηρήσει πως γίνεται όταν κάποιος έχει πάνω από ένα νικ, τον εμφανίζει με το τελευταίο του όνομα τόσες φορές όσες και τα νικς.

εχω δει πολλες φορες το νικ μου γραμμενο 2 η κ 3 φορες και εχω μονο 1 λογαριασμο!
    Nαι και σε μένα γίνεται.Παρατηρώ ότι γίνεται συνήθως όταν δεν έχω καλή σύνδεση και στιγμιαία μπαινοβγαίνω.

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Originally posted by dora-agxos

Nαι και σε μένα γίνεται.Παρατηρώ ότι γίνεται συνήθως όταν δεν έχω καλή σύνδεση και στιγμιαία μπαινοβγαίνω.
    πραγματι, μονο που, οταν καποιος εχει κι αλλα νικ, στιγμιαια μπαινοβγαινει συχνα, επιτηδες και οχι κατα λαθος... γιαυτο μερικοι τα συνδεουν με τα πολλα νικ και οντως συνδεεται με συχνα ον οφ...

Senior Member
    εδώ κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν στο έλαχιστο τον ευατό τους και ψάχνουμε τη \" διαχείρηση του φόρουμ \".....
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Originally posted by arktos
    εδώ κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν στο έλαχιστο τον ευατό τους και ψάχνουμε τη \" διαχείρηση του φόρουμ \".....
    σωστο αρκτος
    αλλα αυτοι οι καποιοι, στο ιντερνετ δεν τελειωνουν ποτε...
    το ιντερνετ ειναι ο κατεξοχην ξεφραγος τοπος για ατομα που δεν μπορουν να διαχειριστουν τον εαυτο τους...
    δεν ειναι λυση λοιπον να περιμενουμε οτι ολοι θα διαχειριζονται τον εαυτο τους.
    πρεπει να υπαρχουν ορια κι οποιος δεν μπορει να τα σεβαστει , να φυγει. να παει αλλου!

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    σωστο αρκτος
    αλλα αυτοι οι καποιοι, στο ιντερνετ δεν τελειωνουν ποτε...
    το ιντερνετ ειναι ο κατεξοχην ξεφραγος τοπος για ατομα που δεν μπορουν να διαχειριστουν τον εαυτο τους...
    δεν ειναι λυση λοιπον να περιμενουμε οτι ολοι θα διαχειριζονται τον εαυτο τους.
    πρεπει να υπαρχουν ορια κι οποιος δεν μπορει να τα σεβαστει , να φυγει. να παει αλλου!

όρια υπάρχουν...αλλά σε αυτό το θέμα ξεπεράστηκαν σε απίστευτο βαθμό.

Senior Member
    το ιδιο λεμε.
    κακως ξεπεραστηκαν, κακως ελειπε η διαχειριση

Banned
    Άρκτος τον εαυτό σου μπορείς να τον διαχειριστείς ως ένα σημείο από κει και πέρα καταντάει αηδία το θέμα οκ?

Senior Member
    το να έχεις στόμα - οχετό δεν θα το τακτοποιήσει η διαχείριση.
    είναι θέμα αγωγής, και παιδείας.

Page 55 of 59 FirstFirst ... 5455354555657 ... LastLast