Που είναι η διαχείριση; - Page 58
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 58 of 59 FirstFirst ... 84856575859 LastLast
Results 856 to 870 of 876
    Senior Member
    Επειδή ξέρω περισσότερα Μαρία, ας το αφήσουμε. Θα μπορούσα να γράψω άνετα, αλλά δε θα το κάνω φυσικά. Συμφωνώ με όσα λες. Αλλά επίτρεψέ μου να ξέρω καλά γιατί δημιουργήθηκαν αυτή η συμπεριφορά και τρόπος σκέψης... και θα γνωστοποιηθούν εκεί που χρειάζεται.

Senior Member
    μαριαφαουντ
    μη μπερδευεις αυτους που ειπαν οτι θα φυγουν και ξαναγυρισαν, με αυτους που ειπαν οτι δεν θα φυγουν ποτε απο εδω, τους εδιωξαν και ξαναγυριζουν με το ετσι θελω για να δημιουργησουν κι αλλα προβληματα.
    τεραστια διαφορα

Senior Member
    Yellow δεν αμφιβαλλω οτι ξερεις κ ξερετε ολοι πολυ περισσοτερα.Εγω τα εχω χασει,δεν ξερω ποιος μιλαει με ποιον εδω με U2 η στο MSN η οπουδηποτε αλλου.Επιμενω ομως ατην αυτοκριτικη μας,δεν φταινε ποτε οι αλλοι για την συμπεριφορα μας.Ποιος ειναι πιο εξυπνος απο τον αλλο,πιο αρρωστος η πιο υγιης δεν ειναι σημαντικο.Ολοι εχουμε αλυτα θεματα στην ζωη μας,δεν ειναι ομως μονο τα δικα μας τα πιο σημαντικα.Σχετικα ομως με τον/την chaos επιμενω.Εαν ξεφυγεις απο το συγκεκριμενο ατομο θα τα βρεις,πυροδοτησε ολη την συζητηση απο την αρχη.

Senior Member
    Originally posted by TheYellowLemonTree
    αλλά είναι αισχρό και επικίνδυνο να θέλεις να κάνεις κακό στους άλλους επειδή δε γουστάρεις να παραδεχτείς την ασχήμια σου...
    Συμφωνώ απόλυτα.

*και για να μη γίνουν παρεξηγήσεις,προσωπικά μιλάω γενικά και όχι για το συγκεκριμένο μέλος.

Μιλάω μάλλον με αφορμή το εξευτιλιστικό βρίσιμο που έφαγε η λάιτ,τα έντονα ρατσιστικά σχόλια,τα διπλά νικς που σκοπό είχαν να χλευάσουν και να μειώσουν,τις αποκαλύψεις προσωπικών δεδομένων κλπ.
    Από κει και πέρα ξέφυγε τόσο η κατάσταση απ\'τα όρια που εγώ αδυνατώ να διακρινώ ξεκάθαρα ποιος θέλησε να πατήσει στον άλλον να αναρριχηθεί και ποιος απλά βρισκόταν εκτός εαυτού και πάνω σε έκρηξη θυμού.

Πάντως πέρα απ\'τα παραπάνω είναι λυπηρό που συνέβησαν όσα συνέβησαν......

Senior Member
    Έχεις δίκιο. Ποτέ δε φταίνε μόνο οι άλλοι για τη συμπεριφορά μας, δε διαφωνώ καθόλου. Μόνο που στον εδώ χώρο, μη ξεχνάς πως κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς δε μπορούν να ελέγχουν τις συμπεριφορές τους και λόγω του θέματος που ενδεχομένως έχουν, και λόγω παρενεργειών από αγωγές.
    Και κει ρε Μαρία, αν \'χτυπήσουμε\', φταίμε αποκλειστικά εμείς. Είναι η άποψή μου φυσικά κι απλά στην εκφράζω. Και συμφωνώ και με το άλλο που λες. Εννοείται ότι δεν είναι τα δικά μας θέματα τα πιο σημαντικά. Αν ρίχναμε μια ματιά παραπέρα, νομίζω κι εγώ πως τα πράματα θα ήταν πολύ - πολύ καλύτερα... ...

Senior Member
    Ρεμ προσπαθω να σας πω οτι δεν φταιει ποτε το αλλο ατομο για την συμπεριφορα μας.Ειναι πολυ ευκολο για ολους μας να ξεφυγουμε κ να παρεκτραπουμε,ομως ας κρατησουμε μονο τα θετικα[τα οποια ηταν πολλα].Αναφερομαι σε ολους οσους \"εφυγαν\"

Senior Member
    Originally posted by mariafound
    Ρεμ προσπαθω να σας πω οτι δεν φταιει ποτε το αλλο ατομο για την συμπεριφορα μας.Ειναι πολυ ευκολο για ολους μας να ξεφυγουμε κ να παρεκτραπουμε,ομως ας κρατησουμε μονο τα θετικα[τα οποια ηταν πολλα].Αναφερομαι σε ολους οσους \"εφυγαν\"
    ποια θετικα βρε κοπελια?
    μιλαμε για τα 1-2 αθλια θεματα με τσακωμους προσωπικους απο θεματα και μπερδεματα εκτος φορουμ, που ανοιξαν αυτες τις μερες.
    βλεπεις κανενα θετικο να με βοηθησεις να το δω κι εγω?

Senior Member
    Λεμονια συμφωνω με τα ατομα που λες κ με τις παρενεργειες της αγωγης ως ενα σημειο.Ισως να κανω κ λαθος αλλα η εκπαιδευση του χαρακτηρα μας κ η αυτοσυγκρατηση ειναι καθαρα προσωπικο θεμα.Για αλλαυς ειναι πιο ευκολο κ για αλλους ειναι πολυ δυσκολο.Σιγουρα τα φαρμακα κ οι παρενεργειες τους παιζουν σημαντικο ρολο στις αποφασεις μας κ στην καθαροτητα της σκεψης,ομως ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΝΕ?[αναφερομαι στις παρενεργειες].
    Εχω διαβασει εδω ατομα τα οποια βρισκονται σε υποτροπη κ τα ξαναδιαβασα αργοτερα οταν ειχαν καθαρη σκεψη.Τεραστια διαφορα.
    Νομιζω οτι μερικα ατομα κρυβονται πισω απο τα φαρμακα ωστε να δικαιολογουν τις πραξεις κ τα λογια τους. Ισως ειναι πιο βολικο ετσι Αν κανω λαθος χρειαζεται αλλαγη φαρμακευτικης αγωγης.Ομως κατι χρειαζεται..
    Σας ζητω συγνωμη αν ημουν λιγο σκληρη

Senior Member
    Ρεμ παντα υπαρχουν θετικα αρκει να θελεις να τα δεις.Απο πολλα ατομα εχω διαβασει κ σωστοτατες απαντησεις αλλα κ πολυ \"αισχρες\".Εγω κραταω μονο τις σωστες

Senior Member
    Δε θέλω να μιλήσω για φάρμακα Μαρία. Πρώτον επειδή δεν έχω πάρει ποτέ ψυχοφάρμακα, και δεύτερον επειδή δε θεωρώ σωστό να πω πράματα για το πώς αυτά μπορεί να λειτουργούν πάνω σε κάθε άνθρωπο και στο πρόβλημα που έχει. Θα ήταν άστοχο να επεκταθώ σε παρενέργειες, εγώ τις γνωρίζω από χημειοθεραπείες μόνο. Τα φάρμακα τα γνωρίζω θεωρητικά, γιατί τα έχω σπουδάσει.
    Το μόνο που θα επαναλάβω είναι πως καλό θα ήταν, άνθρωποι που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κι άλλα πράματα, να μην είναι όλη μέρα εδώ μέσα. Οι λόγοι είναι ευνόητοι... ...

Senior Member
    Καλη μου Λεμονια ουτε εγω ξερω.Προσπαθω να καταλαβω καποιες συμπεριφορες η μαλλον ποιες ειναι αληθινες κ ποιες οχι.
    Οσοι ειναι εδω ολη μερα καποιο λογο θα εχουν.Δεν ειναι απαραιτητο να εχουν καποια ασθενεια η μπορει να εχουν κ να μην το εχουν παραδεχτει η να μην το ξερουν.Επισης πολλα ατομα δεν παιρνουν φαρμακευτικη αγωγη η κανενος ειδους θεραπεια ενω θα ηταν αναγκαιο.
    Το να υπερασπιζομαστε μονο τα ατομα που το εχουν δηλωσει κ ακολουθουν αγωγη ειναι λιγο αδικο για τους υπολοιπους
    Ποσο επηρεαζουν τα φαρμακα την ολη συμπεριφορα ισως θα ειναι αρμοδια τα ιδια τα ατομα να απαντησουν.

Banned
    mariafound τι σχέση έχουν τα φάρμακα που λες; Καμμία σχέση. Ο καθένας μόνο να κρίνει ξέρει εδώ πέρα χωρίς να μπαίνει στη θέση του άλλου. Αφού δεν υπάρχει ανθρωπιά τι να πεις. Αν είναι για ένα site να χάνουμε την αξιοπρέπειά μας και να μας τη λένε τότε δεν αξίζει καλύτερα μπαν. Και να κάνουμε και φίλους φίδια.
    Όσο για τις προειδοποιήσεις, πήρα 3 εγώ χωρίς να έχουν δει που βρίζω μεγάλη αδικία και στους άλλους που σκυλόβρισαν μόνο 4 και στον άλλον που με είπε τρελή δεν βλέπω να του δίνουνε ban πάλι αδικία.

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Ρε δεν αξίζει το site. Για μία δύο συμβουλές να ξεφτιλίζομαι και να χάνω την ανωνυμία μου; Είναι πολύ μαλάκας και πολύ ******* αυτός ο καινούριος ρε καριόλη, και σε πληροφορώ ότι αν έβριζα από την αρχή δεν θα είχαμε φτάσει τις 40 ξέρω εγώ σελίδες παλιομουνί που σε έκανε η μάνα σου και μπαίνεις με ψεύτικο λογκιν και εκδίδεις τους άλλους. Που κρύφτηκες τώρα ρε; Παλιοαρχίδι.
    Να πω για την Όλγα ότι κατάλαβα τι κουμάσι είναι αφού εκτός από το να με κοροιδέψει άρχισε και να με βρίζει εδώ στο site να βγάλει τα απωθημένα της αυτά που δεν της έκανα και μου είπε πίπες ότι εγώ είπα πράγματα γι\'αυτήν σε άλλους λες και αυτή δεν είπε για μένα ότι είμαι 93 κιλά και άλλα
    Για τον κρίνο ότι είναι μαλάκας εντελώς και δεν κοιτάει την καμπούρα του και μόνο τους άλλους ξέρει να κρίνει και πετάει κάτι μαλακίες ώρες ώρες και είναι ηλίθιος
    Για την janet μου ζήτησε συγγνώμη την συγχωρώ
    Για τη λου να κοιτάει τα μούτρα της και είναι απίστευτα ηλίθια και κακιά
    Για την γιώτα είναι ηλίθια το λιγότερο
    Για την yellowlemontree δεν έχω καταλάβει μία μου λέει ότι τα κάνω για να προκαλώ γέλιο και μία με υποστηρίζει όταν λέει τα πρώτα θα πρέπει να ντρέπεται
    ωραια ολα αυτα δεκτα (τουλαχιστον αυτα που εσυρες σε εμενα), τωρα κανε κ την αυτοκριτικη σου λαιτ.

η ρεμ κ η λεμον σου ειπαν μερικες πολυ ενδιαφερουσες παρατηρησεις για τα δικα σου μεριδια συμμετοχης.

γιατι ολο αυτο το ασπρο/μαυρο πακετο οτι \"ολοι οι αλλοι ειναι κακοι κ φθονεροι κ θελουν το κακο σου κ σου επιτιθενται κ εσυ εισαι η τελεια κ η αψογη\" εγω τουλαχιστον βαρεθηκα να το διαβαζω.

χωρις αυτο να σημαινει οτι συμφωνω με αυτην την επιθεση εξυβρισης που εγινε εναντιον σου.

Senior Member
    αν άξιζε τον κόπο θα σου απαντούσα στον χαρακτηρισμό (η γιώτα ηλίθια)

Banned
    σημαδευτικα κ εγω?

Page 58 of 59 FirstFirst ... 84856575859 LastLast