Που είναι η διαχείριση; - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 59 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 876
    Banned
    Originally posted by dora-agxos
    ανωνυμη ειναι η αναφορα μονο!αν ομως θες να το προχωρησεις δινεις στοιχεια..
    Κρίμα τότε στην κωλοελλάδα που ζούμε σιγά μην δεχτούν οι γονείς μου θα μείνει έτσι το θέμα το θέμα είναι τι θα κάνουν οι αντμίν από δω και πέρα.

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Originally posted by Remedy
    δεν υπαρχουν ανωνυμες μηνυσεις βρε λμπ...
    οι μηνυσεις ειναι επωνυμες..
    Έτσι λέει στο safeline.
    ανωνυμο ειναι να τους ειδοποιησεις για καποια παρανομια στο ιντερνετ που τους ενδιαφερει..
    πχ παιδεραστια, ναρκωτικα, οτιδηποτε τους ενδιαφερει
    για μια προσβολη προσωπικη σε σενα που θα πρεπει μετα να γινει μηνυση απο σενα σε αυτον, φυσικα και θα φανει το ονομα σου..

Banned
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

οποιοι γουσταρουν τετοιες κομπλεξικες συμπεριφορες ας παρουν δρομο απο εδω!

Senior Member
    Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης βέβαια, είναι ότι για μια ακόμη φορά, μπήκε και διασκέδασε με την ψυχή του - εις βάρος όσων εμπλέχτηκαν στον καυγά - ο τάχα - δήθεν... αποκλεισμένος, ο οποίος:
    Έχει πάθει \'στερητικό\' λόγω του ότι δε μπορεί να γράψει με το νικ του. Ξέρετε, εκείνο το νικ το... θεϊκό, που του προσδίδει μονάχα το κύρος που ένας Θεός θα μπορούσε να έχει... δεν είναι τυχαίο ότι βρήκε ευκαιρία να μπει σφήνα σε μια αντιπαράθεση, όπου παίζουν έννοιες σχετικές με χάπια, αντίληψη, ψύχωση, σχιζοφρένεια. Το γνωστό μοτίβο δλδ που τον τρέφει τον έρμο τόσα χρόνια. Το να πατάει δλδ πάνω σε ανθρώπους που λόγω του προβλήματός τους, του δίνει την ευκαιρία να φαίνεται ως... έξυπνος, ώριμος και... δίκαιος. Η αστειότητα και η κατρακύλα πάνε απ\' το κακό στο χειρότερο για να το πούμε απλά. Επίσης είναι γνωστό τοις πάσι, ότι \'χτυπάει\' κυρίως σε γυναίκες με αναλόγου τύπου προβλήματα, επειδή ακριβώς ξέρει ότι αυτές θα ψαρώσουν. Αρχικά, τσιγκλάει την Λάϊτ με αυτό εδώ:

\'... εκεινο που ξερω στανταρ τι εκανες,
    ειναι ποτε εκανε λογκαουτ ο πρωτος και ποτε μπηκες εσυ.....\'

Προσπαθεί να την πείσει ότι ντε και καλά ο τύπος που συμμετέχει στον καυγά, είναι ο ίδιος που έφτιαξε το νικ και της επιτέθηκε. Μόνο που θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε που έφτιαξε ένα νέο νικ και έτυχε να ξελογκάρει την ώρα που έμπαινε ο άλλος... αλλά η Λάίτ πού να σκεφτεί κάτι τέτοιο φυσικά. Αντιθέτως, θα \'τσιμπήσει\' στον παντογνώστη Θεό που θέλει να την... προστατέψει, και έχει σκοπό να διασκεδάσει και να γελάσει εις βάρος της εννοείται... δε θυμάται κανείς μάλλον ότι ο εξαρτημένος αυτός τύπος δήλωνε πως δε γουστάρει γυναίκες \'ψυχασθενείς\' έ;... κι ούτε έχει καταλάβει κανείς ότι πλησιάζει τέτοιες γυναίκες γιατί τελικά μόνο εκεί μπορεί να το παίξει μάγκας και ευφυής, κάνοντάς τους τελικά κακό;... ή δε θυμάστε το θρεντ με τις φωτό που τον άφησαν να βάλει;... αλλά είπατε να παίξετε στο παιχνίδι του, και πού χρόνος για σκέψη έ;...

\'... οχι σημερα,
    εκανες λογκιν στις 3.35 απο κει και περα βεβαια ξεκινανε υποθεσεις εργασιας....\'

Εδώ φαίνεται καθαρά - για όσους θέλουν να δουν, και όλοι μπορούν αν θέλουν - ότι ο τύπος που δηλώνει πως... ξεκουράζεται στις διακοπές του, παρακολουθεί τελικά ανελλιπώς ποιοί μπαίνουν και ποιοί βγαίνουν... μήπως χρειάζεται να απασχολεί το σύνολο το αν έχει \'τρόπους\' να κάνει και άλλα πράγματα που αφορούν στις δραστηριότητες των μελών;... κι αλήθεια, δε θα μπορούσε να είναι ο ίδιος - μιας και κατέχει καλά την τεχνολογία - αυτός που έφτιαξε το νικ και επιτέθηκε;... τά \'παμε πριν, μην επαναλαμβάνομαι. Το πόσο \'γουστάρει\' και θεωρεί ΙΣΟΤΙΜΕΣ ως προς τον ίδιο τις \'ψυχασθενείς\'...

\'... Ψυχασθενής είναι βρισιά δεν είναι κατάσταση...\'

Αγαπητή Λάϊτ, απ\' τη στιγμή που είσαι μέλος σε ένα φόρουμ \'ψυχολογίας\' και έχεις δηλώσει ψύχωση η ίδια, θα όφειλες στον εαυτό σου να γνωρίζεις ότι λέγεσαι \'ψυχασθενής\'. Με όλο αυτό που κάνεις δε καταφέρνεις τίποτα άλλο απ\' το να δίνεις πάτημα για ίντριγκα και αντιπαράθεση. Η λέξη \'ψυχασθενής\' είναι επιθετικός προσδιορισμός και δηλώνει την κατάσταση ενός ατόμου. Η Λου στην προκειμένη τα λέει ορθά, και καλό θα ήταν να παραδεχτείς για μια φορά έστω ότι δεν είσαι σε θέση να αλλάζεις και τις έννοιες κατά πώς εσύ θέλεις.

\'... Originally posted by -DEMGAL23-
    δηλαδη θα με κανεις και εμενα report αν συμφωνω μαζι της?

Εννοείται...\'

Είναι δικαίωμα του καθενός να συμφωνεί με όποιον θέλει. Στην προκειμένη, η άποψη που εκφράζει η Λου δεν είναι δική της. Είναι η αντικειμενικότητα στο πότε έχουμε να κάνουμε με ύβρη και πότε όχι.

\'... μπα κανει πολυ ζεστη για κατι τετοιο.
    Οσο για το πως ειδα τι ωρα μπηκες, αυτο δεν σε αφορα...\'

Άμα δε τον αφορά, με βάση το... κενό πάνσοφο κεφάλι σου, ας μη το δήλωνες. Άρα μπορείς να το κάνεις για τον καθένα και αυτό αφορά ΌΛΟΥΣ καθώς και τη διαχείριση έ;...

\'... εχω μαντικες ικανοτητες,
    σε καλυψα???
    (εσενα και το υπολοιπο φορουμ???)...\'

Όχι, δε τον κάλυψες... τσ,τσ,τσ... μα γιατί δε λες ΌΛΗ την αλήθεια;... η τέχνη της μαντικής είναι πολύ λίγη για τις δυνατότητές σου και την ποιότητα της προσωπικότητάς σου... μη ντρέπεσαι βρε. Πες ότι έχεις θεϊκές ικανότητες, δεν είν\' κακό... άλλωστε το διαδίδεις, το υποστηρίζεις και κάποιοι το χάφτουνε... αυτοί στους οποίους ποντάρεις ως γνωστόν... να σου αφιερώσω το \'Είσαι Θεός, ήλιος καλοκαιρινός\' για το έκανα δίπλα;...

\'... Demgal κι εγώ τον πιστεύω γιατί ξέρω τι ψέμματα λες, δεν αποκλείεται να είσαι εσύ, άλλος γιατί να το έκανε, δεν είναι ειρωνία, απλώς το είδε και το είπε...\'

Αλίμονο, γιατί να μη τον πιστεύεις;... αυτά δεν έλεγα παραπάνω;... αν δε τον πιστέψεις εσύ και κάτι άλλοι, θα ήταν ακόμη εδώ να γελάει πίσω απ\' την οθόνη του και να γράφει σα μανιακός ενώ έχει αποκλειστεί από το φόρουμ;... αστειότητες έ;... αλήθεια, ενοχλήθηκες που σε έβρισε ο τύπος ΔΗΜΟΣΙΑ. Αν θυμάμαι καλά κι εσύ ΔΗΜΟΣΙΑ δε τον κατηγόρησες ως... αντμίν;... ή απέδειξες ότι έχει τη δυνατότητα να σβήνει θέματα και μου διέφυγε;...

\'... κοιτα νεο νουμερο,
    εγω ειμαι ηδη σβησμενος,
    τωρα τα αλλα που λες δεν με απασχολουν...\'

Το γνωστό και ακριβές είναι πως είσαι \'καμμένος\'. Αφού είσαι και \'σβησμένος\' τότε πώς έφτασες τα 84 μηνύματα, με τα περισσότερα μόλις στη χτεσινή μέρα;... δεν είσαι μέλος του φόρουμ;... έ ρε γλέντια. Τί διάολο;... στουμπώνει η υπερφυσική σου κρίση ώρες - ώρες έ;...

\'... δεν υπαρχει καινουριο μου προφιλ,
    ειμαι εκτος φορουμ και τελος...\'

Η λογική του παραλόγου, συνέχεια... διότι δεν είναι μέλος λέει, αλλά συνεχίζει και απαντάει με το τελευταίο του προφίλ. Επίσης, έχει ακόμη ένα προφίλ ελεύθερο. Κατ\' τ\' άλλα, αποκλείστηκε. Δλδ, απ\' τη μια ζητάει τα ρέστα απ\' τη διαχείριση, παλιότερα την έγλυφε απ\' το πρωί έως το επόμενο πρωί, και τώρα συνεχίζει να γράφει σα μέλος υποστηρίζοντας πως δεν είναι μέλος... ναι ξέρω, σας φαίνονται όλα τόσο... φυσιολογικά... Θεέ μου, σού \'χει μείνει καμιά ικανότητα για σου τις πήρε όλες ο τύπος;... ...

Senior Member
    \'... ρε τι πλακα που εχετε εδω.....\'

Έ μα ναι... τώρα μιλάς σωστά και λες αυτό που σκέφτεσαι. Σου ξέφυγε έ;... διασκεδάζεις με όλους όσοι συμμετείχαν, όχι μόνο με τον τύπο. Εξού και το β\' πληθυντικό. Μα γιατί δε ξαναγυρνάς στο προσφιλές σου γ\' ενικό - \'ο Κρίνος μίλησε, ο Κρίνος ξέρει τί λέει\' και τα άλλα κωμικά - που τα καταφέρνεις καλύτερα;...

\'... αλλα πιο πολυ πλακα ξερεις τι εχει?
    οτι το φορουμ αυτο ειναι ψυχολογικης υποστηριξης....

σε καλο μου γελιο που εριξα σημερα.....\'

Ναι, όντως. Άλλωστε είναι το φόρουμ που σε άφησαν αμολυμένο να το κάνεις μπουρδέλο πρώτα εσύ. Και τώρα που έχεις λυσσάξει απ\' τον... αποκλεισμό του Αγίου Κρίνου του Λουμπαρδιάρη, μπήκες να αποδείξεις ότι απαξιώνεις το χώρο αυτό... γράφοντας... αλήθεια, μετά από πόσες μπύρες αρχίζεις εσύ και χαχανίζεις; Έτσι για ενημέρωση, μιας και κάνω μια έρευνα για τους αλκοολικούς με άλλου είδους προβλήματα...

\'... Ναι ρε εγώ θέλω να έχω ένα πρόσωπο δεν είμαι σαν κι εσένα να βρίζω και έχω ένα πρόβλημα, το έχω ανάγκη το φόρουμ, έχεις κανα πρόβλημα;...\'

Μιας και έχεις ανάγκη το φόρουμ Λάϊτ, καλό θα ήταν να χαμηλώσεις γενικότερα τους τόνους σου και να προσπαθήσεις να μάθεις να συνομιλείς με τους υπόλοιπους. Εφόσον δε σέβεσαι τον εαυτό σου, αναγκαστικά δε θα σεβαστείς και τους άλλους, όπως και το κάνεις δηλαδή. Εγώ θα έλεγα, κρίμα ο κόπος που έχουν κάνει κάποιοι άνθρωποι εδώ για να σου πουν δυο πράματα της προκοπής. Κάποια στιγμή, θα συνέβαινε αυτό που έπαθες γιατί έχεις προκαλέσει πολλούς. Μήπως να κάνεις μια προσπάθεια να μην ασχολείσαι μόνο με αυτά που ασχολείσαι και να δίνεις σημασία και στους άλλους γύρω σου;... και μήπως να προσπαθούσες κιόλα να αρχίσεις να βγαίνεις και να αποκτάς άλλα ενδιαφέροντα εκτός απ\' το φόρουμ;... μα δε βλέπεις πού έφτασε ο φίλος σου;... και δεν έχει και επιστροφή δηλαδή, όχι τίποτα άλλο...

\'... χμμμμ δεν ξερω τι ακριβως σε εχει φτιαξει τοσο ασχημα....
    εγω θα σου προτεινα να βγεις εξω για κανα ουζακι να χαλαρωσεις.
    Θα σου ελεγα να το πιναμε και μαζι, γιατι κατα τα αλλα εισαι συμπαθητικος, αλλα εισαι και μακρια.

Τεσπα, βγες εξω γιατι σου κανει κακο.
    Σε βγαζει εκτος εαυτου ολη αυτη η υποθεση...\'

Ναι, ναι!... να βγείτε μαζί να τα πιείτε!... υποθέτω πως το ούζο ανάκατο με μπύρες, είναι όλα τα λεφτά!... και να ακολουθήσεις και την τελευταία συμβουλή έ;... διότι μη ξεχνάς ότι σου τη δίνει το άτομο το οποίο ουδεμία επικοινωνία και σχέση έχει πια με τον εαυτό του. Είναι \'εκτός\' έτσι κι αλλιώς... μη ξεχνάς όμως ότι έχει και εκείνες τις... ιδιότητες έ;... μπερδεύτηκες;... δε πειράζει. Ξεμπερδέψου με λίγο αλκοόλ παραπάνω αδερφέ...

\'... Λες να ειναι κακο που ημουν τοσα χρονια εδω?...\'

Όχι καλέ! Είν\' δυνατόν να είναι κακό που το μόνο που κάνεις τόσα χρόνια είναι να είσαι πίσω από μια οθόνη και να προσπαθείς να ψαρεύεις κόσμο;... μή χειρότερα!... ίσα - ίσα, βοήθησε στην... πνευματική σου ανάπτυξη, στη βελτίωση του... κατα - πληκτικού σου χαρακτήρα, καθώς και στην... προαγωγή σου σε... ανώτερες υποστάσεις...

\'... φιλαρακο το τι λεει ο καθενας δεν με απασχολει.
    Αμα κατσω και ασχοληθω με κατι τετοιο, δεν θα ειχα αλλο τιποτα να κανω...\'

Πριν θα τον πλάκωνες στο ξύλο, αλλά μετά από λίγο έγινε \'φιλαράκος\'... εκπληκτικό και ασυνήθιστο, λολ!... βασικά το μόνο που σε απασχολεί είναι το να γίνεσαι το επίκεντρο επειδή ακριβώς δεν έχεις και κάτι άλλο να κάνεις. Με τόσες εξαρτήσεις μαζεμένες, όντως σκούρα τα πράματα. Σε έχουν κάπου για προσκύνημα τώρα στα 9μερα της Παναγιάς της Μεγαλόχαρης;... για σνομπάρεις να σε βγάλουν περιφορά την ίδια ώρα που βγαίνει και εκείνη;...

\'... το μονο που διαπιστωνω ειναι που εχει καταντησει το φορουμ,
    που ημουν καποτε μελος.....
    Κριμα γενικως και ειδικως.
    Το θετικο ειναι οτι εχω διαγραφει, τουλαχιστον πριν απο ολα αυτα....\'

... η παράνοια συνεχίζεται και διογκώνεται... μάλιστα. Πάλι τη μισή αλήθεια λες στον κόσμο;... μόνο σε ένα καταντισμένο φόρουμ μπορείς να υπάρξεις. Γι\' αυτό και φρόντισες για την κατάντια του απ\' την πρώτη στιγμή άλλωστε...

\'... Το ιδιο λαθος κανει και η λβπ....
    και τωρα κανετε σαν τα κοκορια.
    Δεν θα βγει κανεις πιο εξυπνος απο ολα αυτα,
    αυτο εχω να σου πω...\'

Πάλι μισά τα γράφεις;... \'δε θα βγει κανείς πιο έξυπνος, γιατί μόνο εγώ είμαι ο πανέξυπνος\' ήθελες να πεις έ;...

\'... αν σε ενδιαφερει να μεινεις στο φορουμ,
    φροντισε να μην ξαναπαντησεις,
    τοσο απλα...\'

Ενώ εσύ που απαντάς, είναι επειδή δεν ενδιαφέρεσαι να μείνεις έ;... έ κάνε ντε μια καλύτερη προσπάθεια. Άμα πέσεις και στα γόνατα, μπορεί και να σε αφήσουν μωρέ... ποτέ δε ξέρεις...

\'... ειναι η διωξη εκει δινεις τα κομματια της προσβολης που δεχτηκες κ τα στελνεις...\'

Πολύ καλή ιδέα!... μισό ρε παιδιά, γιατί έχω κι εγώ άπειρα τέτοια κομμάτια συγκεντρωμένα - για τα οποία δεν έπεσε ποτέ προειδοποίηση καν - και τά \'χει μελετήσει και ο ψυχολόγος μου... άντε επιτέλους να μπει μια τάξη ρε γμτ...

\'... καλα ειστε και οι δυο τοσο χαζοι,
    αλλα και τοσο πιονια?
    Ημαρτον πια!...\'

Φυσικά. Πάλι τα ίδια θα λέμε;... ότι τους θεωρείς χαζούς και πιόνια σου;... καλέ;... επικαλείσαι τα Θεία;... μα τον εαυτό σου;... ά πα πα...

\'... καλα συνεχα εσυ,
    μονο να ξερεις, οτι οσο συνεχιζεις τοσο κοροιδο πιανεσαι...\'

Ά, δεν ανησυχεί κανείς. Την έχεις πιάσει κορόϊδο εσύ έτσι κι αλλιώς, ούτε λόγος... μη τη μοιραστείς με άλλον, δε κάνει...

\'... θα μπορουσα να σε βρισω αναλογως αλλα σε λυπαμαι τοσο πολυ....φωναζεις την λαιτ σχιζοφρενη,τρελη,μουρλοχαπ ου..εσυ αναρωτηθηκες σε ποια κατηγορια ανηκεις?σε αυτην των υπανθρωπων!κ αν στα 19 σου βγαζεις αυτη την χολη απο μεσα σου,στα 30 σου τι θα κανεις?φονους?
    χρηζεις βοηθειας!κ δεν στο λεω ειρωνικα!αντε γεια...\'

Όχι, δεν αναρωτήθηκε μιας και απ\' ό,τι φαίνεται ανήκει στην ίδια. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που εδώ μέσα άνθρωποι που είναι σε αγωγή σκυλοβρίζονται μεταξύ τους. Αρκεί να υπάρχει ο... \'καλοθελητής\' που θα τους πυροδοτήσει...

\'... Μόνο αυτά μου είπε; Αγάμητη, *******, ξεκωλιάρα, σκρόφα, και τόσα άλλα...\'

Κι αν δεν είσαι τίποτα απ\' όλα αυτά, για ποιό λόγο σκας και \'τσιμπάς\' δε κατάλαβα... θες να σου πω εγώ;... μα για να προσφέρεις τηλεθέαση και γέλιο σε αυτόν που σε τσίγκλισε εξαρχής καθώς και σε άλλους. Απλό δεν είναι;...

Senior Member
    \'... οσο συνεχιζεις τοσο παιρνεις μερος σε ενα παιχνιδι
    που δεν οδηγει πουθενα.
    Δυστυχως ειναι δυσκολο να το καταλαβεις...\'

Φυσικά. Το παιχνίδι που πυροδότησες εσύ όταν το είδες να ξεκινάει. Και βέβαια της επισημαίνεις ότι είναι \'δύσκολο\' να το καταλάβει, μιας και... είσαι ο πρώτος απ\' όλους εδώ χάμω που την θεωρείς παντελώς ηλίθια... οι τεχνικές σου κατέρρευσαν με τον \'αποκλεισμό\' σου. Προφανώς η διαχείριση εκτίμησε ότι δε θα ξανακάνεις τα ίδια με τα δυο ελεύθερα νικς σου. Λάθος εκτίμηση λοιπόν...

\'... ενταξει κρινε..την επομενη θα του στειλουμε ανθοδεσμη!κ σε αυτον κ στον οποιοδηποτε προσβαλλει ψυχικα αρρωστους!!...\'

Θα ήθελες να διαβάσεις κάποια απ\' τα άπειρα συγκεντρωμένα ποστς που έλεγα πριν;... όχι τίποτα άλλο βρε Δώρα, αλλά για να στείλεις πρώτα όλους τους μπαξέδες εκεί που πρέπει και μετά στους υπόλοιπους... ...

\'... τωρα θες και επεξηγηση?
    ουτε ανθοδεσμη μπορεις να στειλεις ουτε να βουλωσεις στομα απο την αλλη.
    Να σου πω,
    αμα τα αυτονοητα ειναι τοσο δυσκολα,
    ε αστο, πες οτι δεν ειπα τπτ.
    Εγω αποκλειστηκα απο το φορουμ,
    ακριβως για το λογο οτι δεν υπηρχε διαχειριση η και οταν υπηρξε ηταν μεροληπτικη απο χιλιομετρα.
    Αν νομιζετε οτι το προβλημα ειναι ο δεμγκαλ,
    τοτε ψαχνετε το δεντρο, ενω μπροστα σας ειναι δασος και λετε πουντο?...\'

Χμμ... βλέπω και για τη Δώρα θεωρείς δύσκολα τα... αυτονόητα. Κι αυτή χαζή κατά την κρίση σου έ;... καλέ τί είπα τώρα;... \'κρίση\';... ά μπα, άλλου είδους \'κρίση\' εννοώ μάλλον... ο λόγος που αποκλείστηκες από το φόρουμ, είναι επειδή κρίθηκες όπως πολύ καλά καταλαβαίνω ότι κρίθηκες. Όταν ήσουν λάσκα και χυδαιολογούσες από \'δω και από \'κει - τα άπειρα ποστς, ναι - ήταν καλή η διαχείριση που την έγλυφες και μιλούσες για λογαριασμό της;... ενώ τώρα που σε έδιωξε - αν και δε σε έδιωξε στην ουσία - είναι ανύπαρκτη και η απουσία σου οδήγησε το φόρουμ σε κατάντια;... ά ρε Κρίσμοιρε... στό \'πα. Μπύρες όλη μέρα χωρίς να κάνεις κάτι άλλο εκεί οδηγούν. Κι όχι μόνο μπύρες έ;...

\'... ρε συ βλακα,
    εμενα δεν με ενοχλει γιατι βριζεις,...\'

Στην αρχή θα παίζανε ξύλο - γκουχ! - μετά τον λέει \'βλάκα\' και στο τέλος γίναν κολλητοί... να σχολιάσω και το αυτονόητο;... ά μπα...

\'... Δες το και αλλιως, οτι πραττεις, μπορει να το εισπραξεις αργοτερα πολυ χειροτερα...\'

... εδώ έχεις μεγάλο ΔΙΚΑΙΟ... εσύ τελείωσες με την είσπραξη, για έχεις ακόμη δρόμο;...

\'... εγω οχι,
    απλα με το βρισιδι δεν προσθετεις κατι, σε οτιδηποτε.
    Ουτε καν εκεινον που βριζεις δεν μειωνεις.
    Στο λεω γιατι εγω εχω κανει χειροτερα
    και αν σου μιλαω ειναι γιατι καταλαβαινω πως νιωθεις.
    Καταλαβαινω ομως και την λβπ οχι μονο εσενα...\'

Γι\' αυτό γράφεις σα μανιακός;... και σε διακοπές κιόλα;... ά πα πα... είναι μια προσπάθεια να δηλώσεις ότι έχεις κάνει χειρότερα και να δείξεις μεταμέλεια έ;... συγκινήθηκα μιλάμε, αλλά από πότε μετανιώνουν οι... θεοί;... ...

\'... σου ειπα να μην γινεσαι πιονι,
    δεν το καταλαβαινεις......\'

Να, ήρθε κι αυτουνού η σειρά!... κάτσε γιατί μπερδεύομαι... στην αρχή ήταν μαλάκας και θα συναντιόντουσαν, μετά βλάκας, μετά κολλητός και τώρα ηλίθιος που δε καταλαβαίνει. Έχει κανάς άλλος σειρά;... τους έπιασε όλους για ξέχασε κανέναν;...

\'... εμ πες το οτι δεν καταλαβαινεις, αλλιως θα εγραφες?
    το θεμα καλη μου δορα,
    θα τελειωνε αν κλειδονωταν εδω και πολλες σελιδες.
    Το οτι δεν εχει κλειδωθει, προφανως δεν σου λεει και τιποτα...\'

Έ καλά, πάλι ηλίθια την λες;... αφού την είπες πριν... φυσικά και λέει πολλά το ότι δεν κλειδώθηκε... λείπει η διαχείριση μάλλον. Κι εσύ έχεις την ευκαιρία να ξαναβγάλεις το αρρωστημένο σου κεφάλι στη φόρα. Κάποια άλλη απορία έχεις;... ενώ παλιότερα που δεν έλειπε και εσύ γαμούσες τα θέματα με τις παπαριές σου, δεν κλειδώνονταν για άλλο λόγο μάλλον... αλλά ας τα ξαναπούμε μια φορά ακόμη μπας και ξεστραβωθεί κανείς έ;...

\'... εισαι χαζη νομιζω.....Αλλα αν ειχες μυαλο θα καταλαβαινες τι σου λεω απο το μεσημερι,
    μαλλιασε η γλωσσα μου...\'

Μάλιστα. Άφησε τη Δώρα, ξανάπιασε τη Λάϊτ. Ρε τί βαρεμάρα με τις τακτικές αυτές. Κοίτα να δεις που τον πιστεύουν και θα τον ανακηρύξουν σε πάνσοφο στο τέλος... ελπίζω όχι βέβαια. Συνέχα Κρίσμοιρε, τό \'χεις, τό \'χεις λέμε!... ...

\'... Τεσπα δεν μπηκα για να κανω τον διαιτητη σε κανενα στο θεμα,
    τσακωθειτε οσο θελετε, εγω αλλωστε ειμαι εκτος...\'

Η παράνοια φτάνει στα όρια της παράκρουσης... εξακολουθεί να λέει ότι είναι \'εκτός\' και κοντεύει τα 90 νομίζω μηνύματα... λολ!...

\'... ετσι ρε γουσταρουνε να με καμαρωνουνε,
    τραβας ζορι?...\'

Και καλά αυτοί που δε σε έχουν πάρει χαμπάρι, πάει στο καλό. Αυτοί που ξέρουν τι κουμάσι είσαι όμως, είναι απλά άξιοι της μοίρας τους... ναι;...

\'... και εσενα μωρη τρελλη επρεπε να σου ειχε κοψει το κεφαλι ο ηρωδης αν υπηρχε...\'

Καλά εσύ DEMGAL, είσαι αλλού γι\' αλλού... είπαμε, πήγαινε για γούστα με τον άλλον. Μια χαρά συνεννοείστε άλλωστε...

\'... γαμησε τους ρε κρινο,για τον πουτσο ειναι ολοι τους εδω...\'

Μα καλά ρε DEMGAL;... εσύ πριν θα πήδαγες τον Κρίνο, τώρα άλλαξες γνώμη;... φταίνε και οι θερμοκρασίες έ;... ο Κρίνο μας γαμάει όλους, στραβωμάρα έχεις;... δε γουστάρει λέει το φόρουμ και δε γράφει πια... έχει βγει κανά καινούργιο με τον Τοτό, για μπα;...

\'... Αμα ερχοσουν σε αλλες εποχες, θα σε μαθαινα βα βριζεις χωρις να πετας ουτε μια βρισια...\'

Έχεις καταφέρει τέτοιο πράμα Κρίνε;... σε δέχτηκε τελικά ο Μπαμπινιώτης;... αποκλείεται. Πρώτα ξεκινάμε από συλλαβισμό, μετά πάμε σε γραμματική και συντακτικό και μετά - αν έχουμε ικανότητα - διαχωρίζουμε τις έννοιες των λέξεων. Δε πίνεις καμιά μπύρα ακόμη;... πιο εύκολο θα σου πέσει...

\'... νταξ, της κοπηκε η φορα,
    παλια που ημουν μελος ειχε να λεει, τωρα μαζευτηκε...\'

Το άτομο έχει όντως περάσει σε παράκρουση... επιμένει ότι τώρα δεν είναι μέλος... γράφοντας... και συνεχίζουν και του μιλάνε. Τέλεια...

\'... εγω δωρα,
    εχω μαθει να συνυπαρχω με τους παντες και με ολους τα βολευω.
    Θα μου πεις εγω παιζω αλλιως, οκ αλλα αλλο εσυ και αλλο εγω...\'

Μετάφραση: ... εγώ Δώρα, δεν αντέχω ούτε τα άντερά μου. Η συνύπαρξη δεν επιτρέπεται σε ένα άτομο σαν εμένα με μαντικές ικανότητες. Είναι όλοι ηλίθιοι, μπορώ να τους κάνω εγώ καλά, και φυσικά τύφλα νά \'χει μπροστά μου ο Κύριος...

\'... οτι ασχοληθηκα πολυ εχεις δικαιο....
    ειχα και καιρο να γραψω, μολις γυρισα απο διακοπες και ειμαι σε φορμα.
    Αλλα θυμο? που τον ειδες?
    Απο τα πολλα προβατακια στη θαλασσα εχει χαλαρωσει αρκετα το μυαλο μου.
    Ρε συ δωρα,
    σε ενδιαφερει να βλεπεις περα απο την οθονη?
    ΟΧΙ.
    Αλλα αν με ρωτας καλα κανεις.
    Εγω ομως βλεπω.
    Και επειδη παραειδα,
    παω να δω και μια ταινια, να αραξω γιατι με εφαγε το πληκτρολογιο.
    Στο μεταξυ αν το νικ μου ζησει μεχρι αυριο θα απαντησω,
    αν τα τιναξει και φαει μπαν, ζωη σε λογου μας.....\'

... ουδέν σχόλιον. Βλέπεις αρκετά καλά τουλάχιστον μιας και είσαι σε... φόρμα για να βρεις το τηλεχειριστήριο και να ανοίξεις την τιβούλα;...

\'... Όλα αυτά που μας αναφέρεις εδώ έγιναν σε ιδιωτικές συζητήσεις τί μας τα μεταφέρεις εδώ? Δημοσιευεις ιδιωτικές συζητήσεις?Αν είναι δυνατόν?...\'

Καλά εσύ Τζάνετ... ας μείνεις ασχολίαστη. Δε σε πειράζει έ;...

\'... αν το μαγαζακι σας, μπορουσε να συνεχισει την πορεια του χωρις να ασχολειται με την αφεντια μου, σημερα δεν θα χαλαγα τα πανεμορφα δαχτυλακια μου στο πληκτρολογιο, got it?...\'

Αν δεν ήσουν αυτό που είσαι - ξέρεις εσύ - δε θα ασχολιόσουνα λυσσαλέα με το... μαγαζάκι που τόσο αίμα έφτυσες για να το κάνεις σα τα μούτρα σου. Με συνεργούς και οπαδούς...

\'... Παντοτε βγαινω σωστος, απλα μπορει να αργησω λιγο.....\'

Σε δέχεται κανάς γιατρός, για μπα;... τί να σου κάνουν κι οι γιατροί άμα έχεις τόσες δυνάμεις έ;... σε καταλαβαίνω μωρέ...

\'... Δηλαδη αν εγω γραψω, οτι σκοπευω να κανω κακο στην ταδε χρηστρια και αυτο γινεται με σοβαροτητα, τοτε υπαρχει θεμα για αρση του απορρητου που οδηγει στο σπιτι μου...\'

Αυτό είναι και το τελευταίο που σχολιάζω, έπιασα μέχρι τη σελίδα 20... αλήθεια;... κι αν υπάρχουν μαρτυρίες ότι έχεις κάνει κακό, πού οδηγεί;... δε μας λες για να ξέρουμε κιόλας εμείς οι πανίβλακες;... άσε μη μπεις στον κόπο. Τα έχουν δει αυτοί που χρειάζεται να τα δουν. Και τώρα, πες τους και κανά καινούργιο με τον Τοτό μιας και είσαι \'αποκλεισμένος\' και σου στερήσανε τον κατα - πληκτικό σου λόγο...

Καλό Σαββατοκύριακο, καλό μπάνιο σε όσους πάνε θάλασσα και καλή δουλειά σε όσους δουλεύουμε!...

Senior Member
    καλο ειναι να μην συνεχιστει η συζητηση αρκετη χαρα δωσαμε σε ενα μυγοχεσμα!

οποιοι γουσταρουν τετοιες κομπλεξικες συμπεριφορες ας παρουν δρομο απο εδω!
    συμφωνω και επαυξανω

Banned
    Ρε yellowlemontree, άντε να φτιάξεις τον χαρακτήρα σου και μετά έλα να κρίνεις τους άλλους άκου εκεί είχε και δίκιο που με είπε ψυχασθενή και δεν μπορώ να συνεννοηθώ με τους άλλους και τόσα άλλα ρε τι κακία είναι αυτή τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα έλεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςς
    Για ποιό λόγο σκάω και τσιμπάω εσένα σου αρέσει να σε βρίζουν; Άκου εκεί ρε κακία.

Banned
    Είναι αισχρό ρε. Να μπαίνω και να με βρίζει ο άλλος και αντί να του την πείτε να τ\'ακούω και από πάνω. Είσαστε αισχροί και δεν με νοιάζει αν θα φάω μπαν γιατί στενοχωρήθηκα πολύ. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Και η Λου, και η janet και η Λεμονιά έβγαλαν απίστευτη κακία σε μένα εκτός τον άλλον. Αλλά δεν διώκεται ποινικά η κακία, είναι ελεύθερη βλέπεις και την έχει όποιος θέλει. Λέτε την κουτσουκέλα σας και μετά φεύγετε. Μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε εμένα γιατί είμαι καλή και τα βάζετε με τους αδύναμους, αλλά δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Για να τα πείτε αυτά στις φίλες σας, θα σας κάνει καμμία παρέα; Δοκιμάστε να πείτε μία φίλη σας ψυχασθενή και όχι ψυχικά ασθενή και άμα δεν απομακρυνθεί να μου τρυπήσετε τη μύτη. Ευθύνη δεν έχω καμμία Ρεμ για το τι είναι ο άλλος. Μόνο πως τον μεγάλωσαν. Και η διαχείριση που δεν κάνει τίποτα. Και η κωλοελλάδα που για να κάνεις μια μήνυση πρέπει να πληρώσεις και να μάθουν όλοι την ασθένειά σου. Τι να πω. Να χαίρεστε όλοι την κακία σας. Αυτό μόνο.

Banned
    Είναι αισχρό ρε. Να μπαίνω και να με βρίζει ο άλλος και αντί να του την πείτε να τ\'ακούω και από πάνω. Είσαστε αισχροί και δεν με νοιάζει αν θα φάω μπαν γιατί στενοχωρήθηκα πολύ. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Και η Λου, και η janet και η Λεμονιά έβγαλαν απίστευτη κακία σε μένα εκτός τον άλλον. Αλλά δεν διώκεται ποινικά η κακία, είναι ελεύθερη βλέπεις και την έχει όποιος θέλει. Λέτε την κουτσουκέλα σας και μετά φεύγετε. Μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε εμένα γιατί είμαι καλή και τα βάζετε με τους αδύναμους, αλλά δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Για να τα πείτε αυτά στις φίλες σας, θα σας κάνει καμμία παρέα; Δοκιμάστε να πείτε μία φίλη σας ψυχασθενή και όχι ψυχικά ασθενή και άμα δεν απομακρυνθεί να μου τρυπήσετε τη μύτη. Ευθύνη δεν έχω καμμία Ρεμ για το τι είναι ο άλλος. Μόνο πως τον μεγάλωσαν. Και η διαχείριση που δεν κάνει τίποτα. Και η κωλοελλάδα που για να κάνεις μια μήνυση πρέπει να πληρώσεις και να μάθουν όλοι την ασθένειά σου. Τι να πω. Να χαίρεστε όλοι την κακία σας. Αυτό μόνο.
    αγαπητη λαιτ,τα πηρες λαθος τα πραγματα..σου εξηγησαν απλα οτι πρεπει να δεχτεις το οτι εισαι ψυχικα ασθενης,αυτο θα ειναι κ η αρχη της ευτυχιας σου κατ\'εμε..
    κανεις δεν υπερασπισε το ερπετο που φερθηκε ετσι οχι μονο σε εσενα,αλλα σε ολους τους ψυχικα αρρωστους!το ψυχασθενης μην το αντιλαμβανεσαι ως προσβολη!ειναι αυτος που πασχει απο μια ψυχικη ασθενεια!
    δεν ειναι ντροπη ρε ματια μου να νοσει η ψυχη..μην το παιρνεις ετσι!

Senior Member
    Originally posted by strangerinthenight

μηπως μιλας γι αυτο κρινο?
    επαναλαμβανω οτι εισαι ασχετος.
    εκδικαζονται συνεχως τετοιες μηνυσεις.
    αν εσυ τοα ρνεισαι τι πρεπει να κανω εγω δλδ< να στο κανω κουοτ 3 φορες τη μερα?

οχι ρε παιδι μου κανε δουλεια σου,
    ειναι σαφες οτι η γνωμη σου ειναι πιο εγκυρη απο την γνωμη της δικηγορου (ειδικευμενη σε θεματα ιντερνετ κιολας) που εβαλα και ειναι φανερο οτι η γνωμη της, ειναι για τα μπαζα.

Μην κουραζεις αλλο τα δαχτυλακια σου.....
    κριμα δεν ειναι να χανεις το δικιο σου ακομα περισσοτερο?
    ασε κρινο
    εβαλαν κι αλλοι δικηγορους και βρηκαν μια χαρα ακρη..
    η δεν ηταν ενημερη η δικη σου η ησουν εν αδικω(ως συνηθως)
    δεν παιρνουμε απο σενα πληροφορηση(ευτυχως) απευθυνομαστε σε γνώστες....

πρωτον δεν ειναι δικη μου,
    διαβασα το αρθρο της δικηγορου στο ιντερνετ οπως το διαβασες και εσυ.

Ειμαι - εισαι - ημουν.....
    Αρα οι νομοι εχουν μια εφαρμογη αναλογα ποιος ρωταει, η ρεμεντυ η ο κρινο....

Λαμπρα.

Senior Member
    ΠΡΟΣ ΚΡΙΝΟ

κρινε εισαι γελασμενος καλε μου αν νομιζεις οτι η διωξη δεν κανει αρση απορρητου!
    απο προσωπικη μου εμπειρια στο λεω (safeline)σταματησα ενα βημα πριν την μηνυση!

λεφτα να εχεις κ τον κανεις να σε πληρωνει!!το ιντερνετ δεν ειναι βασιλειο παρανομων πια!
    κ μαλακα να πεισ καποιον μπορει να σου κανει μηνυση!

ο νομος γνωριζουμε τι λεει?

Και δεν το λεω για να κοντραρω κανενα,
    αλλα χρησιμο ειναι να γνωριζουμε τι μπορει να κανει ο καθενας σε μια τετοια υποθεση.

Ενα τηλεφωνο για ξεκαθαρισμα δε βλαπτει ε?
    πχ για παραδειγμα αν η τελευταια σου προταση εχει ισχυ.

Senior Member

οσο εγκλημα ειναι η σωματικη βια,αλλο τοσο κ ποινικα δικασιμη-κολασιμη ειναι κ η λεκτικη βια!αυτα!

δεν γνωριζω να σου πω την αληθεια δεν ειμαι δικηγορος.
    Εκεινο που γνωριζω ειναι οτι αρση απορρητου γινεται για κακουργημα.
    Για ολα αυτα ομως θα ρωτησω την δευτερα γιατι με ενδιαφερει και εμενα το θεμα.

Banned
    Πω , πω τι γίνεται σε αυτό θέμα ποιος είναι αυτός που λέει η Λάιτ ότι είναι και διαχειριστής και τι είναι αυτά που λέει?

Εγώ να ζητήσω συγνώμη αν είπα κάτι πάνω στα νεύρα μου....δεν το εννοούσα.

Senior Member
    δεν υπαρχουν ανωνυμες μηνυσεις βρε λμπ...
    οι μηνυσεις ειναι επωνυμες..
    Έτσι λέει στο safeline.

δηλαδη θα πας στο δικαστηριο,
    και οταν θα σου πουν πως σε λενε,
    θα πεις ειμαι η λαιτμπλουπαθ?

ενδιαφερον....

Page 23 of 59 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast