Που είναι η διαχείριση; - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 59 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast
Results 586 to 600 of 876
    Junior Member
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Originally posted by dora-agxos
    ολγα μου θα συμφωνησω μαζι σου..αν κ εγω προσωπικα τους ψυχικα αρρωστους τους παω με το μαλακο..

λογω του οτι ειναι ευαλωτοι.

η απορια μου,τι κερδιζει καποιος να λεει οτι η ταδε ειναι τρελη και να αναρτει ενα λινκ που μονο την εκθετει..

κ στην τελικη δικαιωμα της ειναι να ψαχνει οτι θελει,οπου θελει.

Μια απορία Δώρα, κι αν θέλεις μου απαντάς. Χθες το βράδυ, μέχρι και σήμερα τα χαράματα, ο χαρακτηρισμός \'τρελλή\' από ποιούς εκτοξευόταν;... η λέξη \'τρελλή\' έπαιξε πολύ χτες ακριβώς για να προσβληθεί το άτομο. Είναι αυτό που είπε η Λου. Χρησιμοποιείται ένας όρος που καταδεικνύει το ψυχικό πρόβλημα κάποιου ανθρώπου, αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να τον θίξει και να τον προσβάλλει...
    Επίσης, αν δεν αρέσει ο χαρακτήρας της, θα ήθελα να μάθω από όποιον μπορεί να μου πει, γιατί είχατε επικοινωνία μαζί της;... ή μήπως δε φαίνεται αυτός από αρκετές απαντήσεις της στα θρεντς;... δε τον βλέπατε τότε;... τουλάχιστον δε τον \'κουκουλώνει\' νομίζω...
    Και κάτι τελευταίο... λες ότι φέρεσαι με το μαλακό στους ψυχασθενείς... ποιούς εννοείς εσύ \'ψυχασθενείς\' ακριβώς;... ευχαριστώ.

Senior Member
    40 σελίδες αυτοεξευτελισμού....

Senior Member
    Originally posted by chaostheoryisthesolution
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης..
    Έχει χαρακτηριστεί ως \'τρέλλα\'. Βλέπεις να λέω κάπου το αντίθετο;... δε περίμεναν εμένα οι επιστήμονες, τον δώσανε τον ορισμό.
    Τα έχω πει πολύ πιο νωρίς από σένα ότι ο χαρακτήρας δίνει χρώμα στην κάθε ψυχασθένεια και όχι το αντίστροφο... αλλά είσαι νέο μέλος και δε με έχεις διαβάσει. Απάντησέ μου λοιπόν κι εσύ στο ίδιο.
    Αφού δεν αρέσει ο χαρακτήρας της, γιατί επικοινωνούσαν μαζί της και τώρα της ζητάνε τα ρέστα;...

Banned
    Originally posted by TheYellowLemonTree
    Originally posted by dora-agxos
    ολγα μου θα συμφωνησω μαζι σου..αν κ εγω προσωπικα τους ψυχικα αρρωστους τους παω με το μαλακο..

λογω του οτι ειναι ευαλωτοι.

η απορια μου,τι κερδιζει καποιος να λεει οτι η ταδε ειναι τρελη και να αναρτει ενα λινκ που μονο την εκθετει..

κ στην τελικη δικαιωμα της ειναι να ψαχνει οτι θελει,οπου θελει.

Μια απορία Δώρα, κι αν θέλεις μου απαντάς. Χθες το βράδυ, μέχρι και σήμερα τα χαράματα, ο χαρακτηρισμός \'τρελλή\' από ποιούς εκτοξευόταν;...

οχι απο εμενα παντως ναι?

η λέξη \'τρελλή\' έπαιξε πολύ χτες ακριβώς για να προσβληθεί το άτομο. Είναι αυτό που είπε η Λου. Χρησιμοποιείται ένας όρος που καταδεικνύει το ψυχικό πρόβλημα κάποιου ανθρώπου, αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να τον θίξει και να τον προσβάλλει...

ο ορος τρελη ναι ειναι προσβλητικοτατη!

ο ορος ψυχασθενης ειναι μη κατακριτεος,ειναι αυτος που πασχει απο μια ψυχικη ασθενεια(την ετυμολογησα)κ δεν ειναι ντροπη..

Επίσης, αν δεν αρέσει ο χαρακτήρας της, θα ήθελα να μάθω από όποιον μπορεί να μου πει, γιατί είχατε επικοινωνία μαζί της... ή μήπως δε φαίνεται αυτός από αρκετές απαντήσεις της στα θρεντς;... δε τον βλέπατε τότε;... τουλάχιστον δε τον \'κουκουλώνει\' νομίζω...

θα σου πω οτι παρολο που διαφωνω πολλες φορες μαζι της,θεωρω οτι ειναι η πιο ειλικρινης εδω μεσα..

Και κάτι τελευταίο... λες ότι φέρεσαι με το μαλακό στους ψυχασθενείς... ποιούς εννοείς εσύ \'ψυχασθενείς\' ακριβώς;... ευχαριστώ.
    στους διαγνωσμενους ψυχικα νοσουντες πασης φυσεως..
    ψυχασθενεια=>ψυχη που νοσει..κ εμενα με τους πανικους μου με θεωρω ψυχασθενη,δεν αντιλαμβανομαι αυτην την λεξουλα οπως οι περισσοτεροι (δολοφονος με το πριονι)

αυτα λεμον..ελπιζω να σε καλυψα

Banned
    σορρυ τα κουοτ ηταν της κακης ωρας..

Senior Member
    Με κάλυψες Δώρα. Εσύ τουλάχιστον. Θεωρώ ότι ανέλαβες την ευθύνη σου παρότι φούντωσες κι εσύ και είναι λογικό. Δε την ανέλαβαν όμως όλοι... φχαριστώ.

Junior Member
    Αγαπητή TheYellowLemonTree Πολύ εύστοχη η ερώτηση σου. Η απαντηση όμως θεωρώ οτι είναι απλή. Για να γνωρίσεις κάποιον, πρπει να του μιλήσεις πρώτα σωστα ? Ίσως να μιλήσανε, να δημιουργήθηκε μετά το πρόβλημα λόγω της έλειψης σωστής επικοινωνίας και μετά αφού τσακωθήκανε εκεί, συνεχίσανε εδω την όλη φαση... Και απ ότι βλέπω το θέμα το ξεκίνησε η lightbluepath η οποία δίνει και ανακριβείς πληροφορίες, διότι φαίνεται ξεκάθαρα οτι ο demgal23 δεν είναι διαχειριστής και επίσης μετά απο ψάξιμο δεν είδα να μιλάει άσχημα ο demgal23 για την lightbluepath στο forum οπότε δεν βλέπω το λόγο να μεταφέρει προσωπική τους συζήτηση σε δημόσια θέα. Θα μπορούσε να αρκεστεί στο ban του msn ή οποιου άλλου προγράμματος χρησιμοποίησαν για να μιλήσουν. Εγω καταλαβαίνω οτι η lightbluepath ήθελε απλα να το κάνει θέμα. Αν δέν ήθελε να γίνει ιστορία ή να θιχτεί η ακεραιότητά της δεν θα ανοιγε νεο thread καθώς θα μπορούσε να αρκεστεί στο block. Με απλά λόγια, το ζητούσε ο ργανισμός της, εγώ έτσι πιστεύω. Αυτα απο μένα.

Senior Member
    Συμφωνώ στο περίπου... αλλά είναι ολοφάνερο ότι και άλλοι θέλουν να δημιουργούν θέματα, σωστά;... έτσι γίνονται αυτά. Ένα \'κλικ\' και οι μάσκες πέφτουν γενικότερα... κι αν βρεις και τον... ηθικό αυτουργό, τότε θα συμφωνήσουμε και εντελώς. Ας πρόσεχε ο έρμος, αυτά έχει η ζωή έ;... αυτά κι από μένα...

Originally posted by vintzi
    olgaki, συμφωνώ με το ισότιμα (με την έννοια του \'ισάξια\'), αλλά πιστεύω ότι δεν είναι πάντα σκόπιμο να αντιμετωπίζεις τους ψυχικά νοσούντες πανομοιότυπα με τους μη νοσούντες, γιατί με αυτόν τον τρόπο ενδεχομένως παρακάμπτεις αδυναμίες ή δυσκολίες των πρώτων, για τις οποίες δεν ευθύνονται και σίγουρα δεν τις επέλεξαν. Και το νομικό σύστημα το αναγνωρίζει αυτό, δικαίως κατά τη γνώμη μου.
    Συμφωνώ πως ο καθ\' αυτό χαρακτήρας είναι μεγάλος παράγοντας, αλλά μη φτάσουμε στο άλλο άκρο.

να σου πω και το ξαναλεω ημουν αλκοολικη με πανικους και δεν το ξεπερασα,εχω θυμο μεσα μου ολοι οι ψυχικα ασθενεις εχουμε θυμο
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Originally posted by TheYellowLemonTree
    Συμφωνώ στο περίπου... αλλά είναι ολοφάνερο ότι και άλλοι θέλουν να δημιουργούν θέματα, σωστά;... έτσι γίνονται αυτά. Ένα \'κλικ\' και οι μάσκες πέφτουν γενικότερα... κι αν βρεις και τον... ηθικό αυτουργό, τότε θα συμφωνήσουμε και εντελώς. Ας πρόσεχε ο έρμος, αυτά έχει η ζωή έ;... αυτά κι από μένα...

γιατι περνεις μερος?τα χεις λυσει ολα με σενα?
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

για τον κρινο λες μα κ εσυ δεν πασ πισω.

Banned
    Λοιπόν ένα έχω να πω. Ποιός έξυπνος δημοσίευσε αυτή την αγγελία και που ξέρει ότι είναι δικιά μου; Και αν είναι δικιά μου δεν πρέπει να αποσυρθεί για την ανωνυμότητα; Έλεος δλδ που φτάσαμε. Όσο για τα άλλα που λέτε, ότι είμαι τρελή και τέτοια, θα έπρεπε να ντρέπεστε δεν κατάλαβα αν το είπε και η δώρα αλλά το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνετε είναι να ντρέπεστε ως δακρύων ντροπή σου ρε. Με έβρισε ο άλλος και θα το άφηνα έτσι εσένα άμα σε πω τρελό τι θα κάνεις μέχρι και στα δικαστήρια μπορώ να σε πάω ξέρεις οι βρισιές διώκονται από το νόμο και επειδή τώρα δεν υπάρχει διαχειριστής να σας κόψει τον κώλο που χορεύετε σαν τα ποντίκια ντροπή σας και τέτοια βρισιά πανάσχημη που σχηματίζει γιώτα ποιός ξεφτιλίστηκε εγώ που με έβριζε ο άλλος ντροπή σου κι εσένα που σου μίλαγα κιόλας τι να πω υπάρχει απίστευτη κακία έχω πέσει από τα σύννεφα εσύ καινούριε πολύ τον έξυπνο κάνεις απέσυρε την αγγελία τώρα.

Banned
    Originally posted by lightbluepath
    Λοιπόν ένα έχω να πω. Ποιός έξυπνος δημοσίευσε αυτή την αγγελία και που ξέρει ότι είναι δικιά μου; Και αν είναι δικιά μου δεν πρέπει να αποσυρθεί για την ανωνυμότητα; Έλεος δλδ που φτάσαμε. Όσο για τα άλλα που λέτε, ότι είμαι τρελή και τέτοια, θα έπρεπε να ντρέπεστε δεν κατάλαβα αν το είπε και η δώρα αλλά το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνετε είναι να ντρέπεστε ως δακρύων ντροπή σου ρε. Με έβρισε ο άλλος και θα το άφηνα έτσι εσένα άμα σε πω τρελό τι θα κάνεις μέχρι και στα δικαστήρια μπορώ να σε πάω ξέρεις οι βρισιές διώκονται από το νόμο και επειδή τώρα δεν υπάρχει διαχειριστής να σας κόψει τον κώλο που χορεύετε σαν τα ποντίκια ντροπή σας και τέτοια βρισιά πανάσχημη που σχηματίζει γιώτα ποιός ξεφτιλίστηκε εγώ που με έβριζε ο άλλος ντροπή σου κι εσένα που σου μίλαγα κιόλας τι να πω υπάρχει απίστευτη κακία έχω πέσει από τα σύννεφα εσύ καινούριε πολύ τον έξυπνο κάνεις απέσυρε την αγγελία τώρα.
    η δωρα δεν σε ειπε ποτε τρελη,να διαβαζεις σωστα λαιτ.

Banned
    Δωράκι απλά διάβασα κάποιες παρατηρήσεις που σου έκανε η yellowlemontree και μπερδεύτηκα σόρυ οκ?

Page 40 of 59 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast