ΑΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

ΑΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Καλησπέρα σε όλους,

Το τελευταίο καιρό έχω έντονο stress.Φοβάμαι ότι τρελένομαι.
    Πριν περίπου 8μήνες,ενώ νύσταζα υπερβολικά έιχα θυμώσει πολύ με ενα συγγενικό μου πρόσωπο και προσπαθούσα να απόβαλω πολύ μια εμμονη ιδέα από το μυαλό μου,ότι του έκανα κακό.Το απότελεσμα ήταν να ακούσω μια εσωτερική φωνή για 5δευτερόλεπτα να με προστάζει να το κάνω.Μετά από 5 λεπτά αποκοιμήθηκα αμέσως

Από τότε νομίζω ότι είμαι σχιζοφρενής.

Δεν εχω ξανακούσει τίποτα απλώς προτού κοιμηθώ έχω κάποιες παραισθησεις όπως να βλέπω κάποιον σε ενα αυτόκηνητο για 1δευτέρολεπτο και μετά να είναι άδειο,

Είναι υπναγωγικές παραισθήσεις ή είμαι τρελλός!!!!Τι να κάνω?με ποιανούν κρίσεισ πανικού

καταρχας χαλαρωσε ..μπορεις να πας σενα γιατρο να ρωτησεις η μπορεις να περιμενεις να δεις αν φυγουν.γενικα αν το πιστευεις οτι εχεις κατι το κανει χειροτερο αλλα αν δεν υπαρχει γενετικη προδιαθεση δυσκολα θα σου βγει σε κατι..αλλα κυριως τσεκαρε το σενα γιατρο..

Junior Member
    ολοι τρελοι ειμαστε η εστω ετσι πιστευουμε...
    και γω πριν κοιμηθω ακουω διαφορες φωνες ανθρωπων στο δρομο χωρις να μου μιλανε ...
    απλα τις ακουω η ακουω μουσικη
    εισαι στο πικ του φοβου σου νομιζω πρεπει να σε δει γιατρος δεν τρελαινεσαι ετσι ευκολα αν δεν εχεις ιστορικο και αφου ενσικτωδως μπηκες εδω τοτε το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Junior Member
    Ιστορικό δεν έχω,ούτε κληρονομικότητα,Ενας στενός μου φίλος που έχει παρόμοια, του είπε η ψυχολογος ότι έχει ηπια καταθλιψη και αγχώδης διαταραχή.
    Γενετική προδιάθεση δεν έχω, (αλλά πως μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώση)

Ευχαριστώ,

Member
    Και το θυμήθηκες μετά από 8 μήνες ;
    Επίσης δεν κατάλαβα γιατί το ονόμασες \"αυπνία και παραισθήσεις\". Έχεις αυπνία ;

Junior Member
    Πως να το ονομάσω; το σκέφτομαι για 8μήνες, και ναι δεν κοιμάμαι πολλές ώρες, νυστάζω συνέχεια

Member
    Αν σε ταλαιπωρεί πήγαινε σε ένα γιατρό να του εξηγήσεις ακριβώς πώς έχει η κατάσταση. Πως σου φαίνεται αυτή η ιδέα ;

Senior Member
    Νομιζω, χωρις να ειμαι ειδικος, οτι αν αυτου του τυπου οι \"ψευδαισθησεις\" περιοριζονται στην προ υπνου φαση και δε σου συμβαινουν κατα τη διαρκεια της ημερας, ενω εισαι σε εγρηγορση, δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Μου συμβαινει κι εμενα καμια φορα λιγο πριν με παρει ο υπνος, να ακουω μια φωνη, συνηθως να με φωναζουν με το ονομα μου. Η ακουω εναν αποτομο θορυβο, αλλα εσωτερικο. Νομιζω οτι ειναι ενδειξη αγχους.
    Επισης εχω προβλημα με τον υπνο, κοιμαμαι λιγες ωρες και διακοπτομενα.
    Παντως μην σκεφτεσαι σχιζοφρενεια ή κατι τετοιο, αλλα ενας ειδικος για το προβλημα που εχεις με τον υπνο και το αγχος, μπορει να βοηθουσε.

Junior Member
    Σε εγρήγορση ποτέ,Κυρίως βραδυνές ώρες μετά τις 12:00

Junior Member
    Μήπως κάποιος ειδικός μπορεί να μου απαντήσει?