Το αγορι μου ζηλευει...δεν αντεχω πνιγομαι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    νομιζω οτι εισαι καλο δρομο...παντως μια φιλη που τα ειχε με ενα παιδι ενα χρονο δεν αντεξε τη ζηλια του....τρομερη ζηλια μιλαμε...περιμενε κι αυτη η καημενη αλλα τιποτα...πολλους χωρισμους και πολλες υποσχεσεις ειχε φαει αυτη η κοπελα...αν ο αλλος δεν θελει να δει δεν μπορεις να κανεις τιποτα εσυ...

Μπορείς να δώσεις μερικά παραδείγματα τηε ζήλιας του;

λοιπον θυμαμαι ενα που μου ειχε πει...της ειχε πει να διαγραψει απο το κινητο της ολες τις φωτογραφιες απο τα αγορια φιλους της και μια μερα που πηρε το κινητο της και το εψαχνε βρηκε 2 φωτογραφιες απο τους κολλητους της και εκανε ολοκληρο καυγα...δεν θυμαμαι αλλα γιατι παει καιρος τωρα...θυμαμαι ομως που της εκανε συνεχεια ελεγχο που εισαι,με ποιους εισαι κλπ...καθε φορα που ερχοταν απο πατρα(εμεις μενουμε αθηνα...εφταιγε και λιγο η αποσταση εδω που τα λεμε) τσακωνονταν,χωριζανε μετα τα ξανα εβρισκαν...ετρωγε πολυ πιεση....

Junior Member
    michaelgr εμενα η το xrisaki ρωτησες για παραδειγματα γιατι μπερδευτηκα λιγακι :P
    Παντως εμενα τετοιου ειδους σκηνικα δεν μου εχει κανει ποτε.το μεγαλυτερο θεμα του ειναι με εναν συγκεκριμενο φιλο μου με τον οποιο εχει πειραχτει απο τοτε που μου ειπε κατι στον τοιχο μου στο φεισμπουκ.απο την αρχη δεν τον πηγαινε καθολου κ ειδικα μια φορα που ειχαμε βγει με μια φιλη μου και το αγορι της και του λεγανε διαφορα γιάυτο το ατομο(τον φιλο μου) τον αντιπαθησε ακομα πιο πολυ.Επισης να αναφερω πως η υπερβολικη ζηλια ξεκινησε οταν εφυγε πριν 1μιση μηνα περιπου να παει στην πολη που μενει(σπουδαζει εδω αθηνα). Η αποσταση τον εκανε ανασφαλη και σε ενα βαθμο το καταλαβαινω αυτο.Οταν ημασταν μαζι Αθηνα ηταν ολα μια χαρα.Και οταν πηγα εγω εκει για διακοπες κ εκατσα 10 μερες ηταν ολα καλα εκτος απο καποιους τσακωμους ασχετους.Ενταξει ζηλιαρης ηταν γενικα αλλα σκηνικα δεν μου εκανε.Επιτελους ερχεται αυριο...:)

Ε δεν είναι και σε τόσο ακραίο σημείο όπως αυτο που περιγράφει το χρισάκι τουλάχιστον!Και ναι αν σου την έπεφτε ο φίλος σου άκουγε και αρνητικά σχόλια για αυτόν λογικό!Και εσυ αν έβλεπες απο καμία φιλη του να του την πεφτει ε δεν υπήρχε περίπτωση να μην ζήλευες!το παράξενο θα ήταν να αδιαφορούσες

Senior Member
    Καλησπερα κ απο μενα!
    Αυτη σου την περιπτωση την εχω ζησει (βασικα εξακολουθω να τη ζω) απο πολυ κοντα, λογω μιας φιλης μου που βρισκεται μεσα σε μια τετοια σχεση...
    Με τη μονη διαφορα ομως πως σιγα σιγα νομιζω πως τη χανω (κ εγω κ οι αλλοι της παρεας) καθως το αγορι της δεν την αφηνει να βρισκεται μονη μαζι μας...κοινως την απομακρυνει σιγα σιγα...
    Αυτο που θελω να πω κ να καταληξω ειναι πως καλα λες οτι σε αγαπαει κ γι αυτο σε ζηλευει κτλ, προσεχε ομως μη σε απομακρυνει απο ανθρωπους που αγαπας εσυ λογω της υπερβολικης του ζηλιας!!!
    Every morning we are born again

Michaelgr λογικο θα ηταν...και εγω θα αντιδρουσα...μια φορα εκανα σκηνη σε εναν πρωην μου γιατι βγηκε με φιλο του...αλλα ηταν εντελως αλλη κατασταση...απο της 3 τ μεσημερι μεχρι της 8 τ απογευμα περιμενα να μου πει τελικα αν θα βγουμε...και ετοιμαζουν εγω η χαζη (μηπως και βγαιναμε...ε μην πηγαινα και σαν τσολι!)και αυτος μετα μου λεει θα βγω με τον κολλητο που εχω καιρο να τον δω...τελοσπαντων νομιζω ξεφυγα....

παντως εγω ειμαι της αποψης πως η φιλια δεν χρειαζεται να μπαινει κατω απο τη σχεση...αν οχι απο πανω,διπλα της...αν και στραβωνω πολυ οταν ακουω κατι τετοια...ελπιζω να μην μου τυχει ποτε...

Junior Member
    Βοηθειαααα για αλλη μια φορα..
    Τι κανεις οταν μετα απο αυτο που περνας και προσπαθεις να το φτιαξεις ερχεται η κατα μετωπον επιθεση απο τους φιλους σου?2 μηνυματα μεσα σε 1 μερα να μου λενε \"δεν το περιμενα αυτο απο σενα.κριμα\"
    Εκφραζουν την πικρια τους που απομακρυνθηκα...Κ εχουν δικιο.Ευτυχως με την μια κοπελα την κολλητη μ απτη σχολη συζητησαμε της ειπα πως εχει η κατασταση κ με δεχτηκε γιατι ειχε βιωσει κατι αναλογο στο παρελθον.Ομως το αλλο μηνυμα ηταν απο τον κολλητο μου που εχω αναφερει και το αγορι μου εκει εχει το μεγαλυτερο προβλημα.Δεν ξερω τι να του πω...

προσπαθησε να εξηγησεις και στους δυο τι συμβαινει....μπορει το αγορι σου να τον εχει παρεξηγησει...στον φιλο σου παλει πες του πως νιωθεις και τι συμβεινει...φερτους σε επαφη...ισως αν μιλησουν τα βρουν....
    τωρα αν και οι υπολιποι φιλοι σου αισθανονται ασχημα με ολο αυτο μιλησε τους και πες τους πως θα επανορθωσεις...γιατι πρεπει...οχι μονο γι αυτους αλλα και για \'σενα...

Page 2 of 2 FirstFirst 12