Results 31 to 37 of 37
Thread: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!
-
28-08-2010, 14:47 #31
vre mr.blond!σου λεω 10 χρονια ειμαι σε αυτη την κατασταση.υπαρχει ψυχωτικη καταθλιψη.και η μανια με την καταθλιψη ειναι τα 2 αντιθετα ακρα και ομως μπορουν και συνυπαρχουν στην ιδια ψυχη.ψυχωτικη-ψυχωσικη καταθλιψη ,ειναι κοινως η κατασταση στην οποια\" ακουω φωνες που με καθοδηγουν ωστε να κανω κακο στον εαυτο μου \"δυστυχως υπαρχει..και μην κοιτας που βρισκεις καποια πραγματα που λεω λογικα,οτι εχω διπολικη διαταραχη,δεν με κανει και αλογη.
- 28-08-2010, 18:23 #32
Originally posted by loopoftime
vre mr.blond!σου λεω 10 χρονια ειμαι σε αυτη την κατασταση.υπαρχει ψυχωτικη καταθλιψη.και η μανια με την καταθλιψη ειναι τα 2 αντιθετα ακρα και ομως μπορουν και συνυπαρχουν στην ιδια ψυχη.ψυχωτικη-ψυχωσικη καταθλιψη ,ειναι κοινως η κατασταση στην οποια\" ακουω φωνες που με καθοδηγουν ωστε να κανω κακο στον εαυτο μου \"δυστυχως υπαρχει..και μην κοιτας που βρισκεις καποια πραγματα που λεω λογικα,οτι εχω διπολικη διαταραχη,δεν με κανει και αλογη.
28-08-2010, 18:51 #33
Originally posted by mr.blond
Originally posted by loopoftime
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ 32 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 19 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΩ (ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ)ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ Η ΨΥΧΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΊΨΗ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ RISPERDAL-LA DOSE,ALLOPERDIN,NOZIZAN,SEROQUEL,KAI MOY TA ALLAZANE ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΑΝΕ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΠΑΙΡΝΑΩ ΤΡΙΛΕΠΤΑΛ-ZANAX-INVEGA.ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΝΑΓΑ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΡΝΩ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΙNVEGA(AYTO ME PEIRAZE)KAI EXV ARXISEI PALI ΝΑ ΤΑ ΧΑΝΩ.ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ.ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ?
28-08-2010, 20:28 #34
καλα, ξερεις κατι παραπανω, αλλα μη χτυπας.. οτι ειπα, το ειπα για να τη κανω να νιωσει καλυτερα. δεν εκανα κατι τραγικο.
29-08-2010, 04:28 #35
δεν αμφισβητώ τη διάθεσή σου να βοηθήσεις αλλά αν για να ανεβάσουμε κάποιον, ρίχνουμε άλλους... με άλλα λόγια, ας προσέχουμε πως εκφραζόμαστε ειδικά σε ένα σάιτ ψυχολογίας.
29-08-2010, 13:04 #36
ενταξει βρε παιδια δενεγινε τιποτα,αν καποιος δεν καταλαβαινει,εξηγουμε,εντα ξει.εγω προσωπικα αισθανομαι πολυ καλυτερα απο τοτε που βρηκα το site.να ξερω οτι υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που εχουν παρομοια προβληματα και θελουν συμπαρασταση.ειμαστε μαζι σε αυτον τον αγωνα παιδια.
29-08-2010, 19:28 #37
ακριβως ετσι loop
κοιτα στο you tube γραψε: yahel & dj miss T- skywalker
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....