ψυχωση κ κλαμα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Senior Member
    Κηπ ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσες σε μια ερωτηση που σου φαινεται γελοια!
    Ομως ξερεις δεν μου εχει τυχει να γνωρισω αρκετους σχιζοφρενεις κ γενικα απο οτι εχω δει και σε ταινιες δεν τους παρουσιαζουν να κλαινε γιατι στο κατω κατω το κλαμα ειναι μεσο εκφρασης και αυτοι δεν εκφραζονται ευκολα.
    Ειναι ομως μαλλον αυτο που λεει ασχετο κλαμα οπως κ το γελιο . Εγω παντως κλαιω για τις υποτιμητικες σκεψεις (η φωνες , οι γιατροι λενε οτι δεν εχει κ τοσο σημασια αν ειναι φωνες χωρις ηχο η σκεπτομορφες η φαντασματα)που κανω για τον εαυτο μου και γενικα οταν θελω κατι κ δεν το εχω ,σαν μικρο παιδι δηλαδη.......

Senior Member
    Originally posted by path
    --μαλλον εσυ ομως δεν μιλας για τετοιο κλαμα ,,,αλλα για ενα κλαμα με συγκηνισιακη φορτιση,,,,που φερνει και ενα αισθημα λυτρωσης-καθαρσης ,,,,,,,,,ενα αισθημα που πολλοι το αποζητουν ,,, που θελουν να κλαψουν και δεν μπορουν,,,,,,,,,,, δεν θα φοβομουνα κατι τετοιο , απλα θα προσπαθουσα να μην μου συμβαινει μπροστα σε αλλους,,θα το αφηνα να βγει ελευθερα ,και θα κοιταζα μπροστα χωρις να το αναλυω ιδιαιτερα...... (((η ακομα καλυτερα θα εψαχνα να βρω εναν... ωμο για να κλαψω .....

Ετσι πιστευα οτι ειναι -λυτρωση- αλλα τωρα εχω μπερδευτει ,γιατι πολλες φορες κλαιω κ για κατι που εχασα η δεν βρισκω πχ αναπτηρα ! Σε τρελανα?

Senior Member
    Ομως ξερεις δεν μου εχει τυχει να γνωρισω αρκετους σχιζοφρενεις κ γενικα απο οτι εχω δει και σε ταινιες δεν τους παρουσιαζουν να κλαινε γιατι στο κατω κατω το κλαμα ειναι μεσο εκφρασης και αυτοι δεν εκφραζονται ευκολα.
    Αν θελουν να περιγραψουν σαν ντοκυμαντερ φανταζομαι το προβλημα της σχιζοφρενειας θα μπορουσαν να δειξουν κατι τετοιο.

Φυσικα μπορει να θελουν να δειξουν το κακο τυπο που ειναι ψυχω και παιρνει το κουζινομαχαιρο και αφανιζει τονο τοπο...εκει δεν ταιριαζει να κανει και πολυ ζουμ στην ψυχικη του αγωνια...ουτε και ενδιαφερει κανεναν φυσικα , ειναι παει αυτος προς αυτη την κατευθυνση , εσυ πηγαινε απο την αλλη λολ.

Χολυγουντ...

Η αληθεια φυσικα του κλασσικου παραδειγματος \" Ο σχιζοφρενης δολοφονος με το πριονι \" ειναι οτι ο αγγλικος τιτλος δεν ανανφερει πουθενα για...σχιζοφρενεια , ειναι \"Chainsaw Massacre\" δηλαδη αν δεν κανω λαθος σφαγη με αλυσοπριονο.

Αυτοι που αναλαμβανουν το προμοσιον στην Ελλαδα θεωρησαν μια χαρα τιτλο πιασαρικο να προσθεσουν την λεξη \"σχιζοφρενης\"...αλλωστε εχει προϊστορια.

Ειναι και ασχημη λεξη ...δεν ειναι?

Τεσπα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by katerinaki
    Originally posted by path
    --μαλλον εσυ ομως δεν μιλας για τετοιο κλαμα ,,,αλλα για ενα κλαμα με συγκηνισιακη φορτιση,,,,που φερνει και ενα αισθημα λυτρωσης-καθαρσης ,,,,,,,,,ενα αισθημα που πολλοι το αποζητουν ,,, που θελουν να κλαψουν και δεν μπορουν,,,,,,,,,,, δεν θα φοβομουνα κατι τετοιο , απλα θα προσπαθουσα να μην μου συμβαινει μπροστα σε αλλους,,θα το αφηνα να βγει ελευθερα ,και θα κοιταζα μπροστα χωρις να το αναλυω ιδιαιτερα...... (((η ακομα καλυτερα θα εψαχνα να βρω εναν... ωμο για να κλαψω .....

Ετσι πιστευα οτι ειναι -λυτρωση- αλλα τωρα εχω μπερδευτει ,γιατι πολλες φορες κλαιω κ για κατι που εχασα η δεν βρισκω πχ αναπτηρα ! Σε τρελανα?
    βασικα αυτο μπορει να ειναι η αμυνα σου επειδη καταλαβαινεισ οτι δεν μπορεισ να παλεψεισ με την ασθενεια κι οτι εισαι πολυ διαφορετικη απο οτι ησουν τιποτα δεν καταφερνεισ οπωσ παλια κτλ

Senior Member
    εισαι πολυ καλο παιδι!πως το ξερω?δεν το ξερω!

Senior Member
    γιατι πολλες φορες κλαιω κ για κατι που εχασα η δεν βρισκω πχ αναπτηρα ! Σε τρελανα? <<<<<<<<<<<<&l t;<<<< δεν το βρισκω τρελο Κατερινακι,,,και δεν κλαις για τον αναπτηρα ,,,κλαις για σενα , για την ολη κατασταση, για την μειωμενη προσοχη σου , για την αντιφαση (πιθανως ) που εσυ... πριν απο ολα αυτα θυμοσουνα και την παραμικρη λεπτομερεια , ελεγχες τα παντα ,,,και τωρα καμια βαριεσαι να δεσεις και τα...κορδονια σου πχ __________ο αναπτηρας ειναι το εναυσμα η αφορμη ... ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟς ΤΗς ΣΥΓΚΙΝΗΣΗς ,,,μην σε προβληματιζει και μην ΄΄κριτικαρεις \'\' τον εαυτο σου για αυτο ,,ειναι μια \'\'αυτο-εκφραση\'\' , με θετικο προσημο εξακολουθω να νομιζω .........

Page 3 of 3 FirstFirst 123