Results 1 to 15 of 36
Thread: ψυχωση κ κλαμα
-
21-08-2010, 14:03 #1
ψυχωση κ κλαμα
Θαθελα να ρωτησω οσοι κανετε θεραπεια με αντιψυχωτικα η και πριν την θεραπεια οταν η ψυχωση ηταν ενεργη κλαιγατε καθολου?εστω και λιγο?
Καπου διαβασα -schizophrenia affect less crying- πως το αντιλαμβανεστε αυτο?
- 21-08-2010, 16:04 #2
εγω πανω στο επεισοδιο εκλαιγα πολυ...!ημουν πανω στο παραληρημα..!και σκεφτομουν οτι να ναι...!
21-08-2010, 19:08 #3
και γω πανω στο επεισοδιο εκλαιγα πολυ!απο τοτε που με επιασε η θεραπεια δεν μου ερχεται πια κλαμα!
21-08-2010, 20:39 #4
αυτην την περιοδο εχω κλαψει λιγο κανα δυο φορες γιατι δεν αντεχω αυτο που περναω αλλα γενικα οχι δεν κλαιω.. μετα το επεισοδιο..!εχω αλλα προβληματα τωρα βραχυκυκλωνει το μυαλο μου κλπ...
22-08-2010, 15:10 #5
και εγω δεν εκλαιγα πολυ...!δυο δακρυα...!
03-09-2010, 13:50 #6
εγω τωρα που δεν παιρνω φαρμακα κλαιω σχεδον ολη μερα οπου και να βρισκομαι, αλλοτε με λυγμους και αλλοτε μονο δακρυα, αυτο δεν σημαινει πως κρυβομαι για να κλαψω ,κραταει λιγη ωρα αλλα πολλες φορες στη διαρκεια της ημερας!
den ξερω αν εχω ψυχωση ,τουλαχιστον τωρα, σοσους γιατρους πηγα εδωσαν διαφορετικες διαγνωσεις, οι ψυχολογοι με τα διαφορα τεστ που εκανα δεν βγαζουν ψυχωση -ισως ψυχωτικη δομη ,κατι που συμβαινει σε πολλους-αλλα η συμπεριφορα μου ειναι ειναι πολυ διαφορετικη απο τα κοινωνικα δεδομενα- κ γενικα εχω μια αποσυρση στη φαντασια μου ,προσπαθωντας να λυσω ολες τις υποτιμητικες σκεψεις που κανω για τον εαυτο μου!
Βρε παιδια πειτε μου σας παρακαλω ειναι εν τελει το κλαμα για οποιον λογο κιαν γινεται συμτωμα σχιζοφρενειας? νομιζω οτι το μονο μεσο εκφρασης που εχω εδω κ επτα μηνες ειναι το κλαμα.
Εν ταξει ,ξερω θα μου πειτε οτι σας ζαλισα και αντε πηγαινε ρωτα τον γιατρο σου, αλλα δεν εχω πια γιατρο κ δεν εχω βρει καποιον που να μπορει να με καταλαβει, κ τελος παντων δεχθειτε την ιδιομορφια μου και βοηθειστε με στις ανησυχιες μου, θελω να δω τι εχω!
03-09-2010, 14:25 #7
η μεγάλη ευσιγκινησία είναι σύμπτωμα κατάθλιψης.Πολλές φορές έτυχε να είμαι στον δρόμο και να κλάψω, να είμαι στο λεωφορείο ή στο μετρο και να δακρύζω και καθημερινό σχεδόν να κλαιω.Δεν νομίζω αυτό να δείχνει σχιζοφρένεια αλλά κατάθλιψη.
Οταν έκανα αγωγή με αντικαταθλιπτικά σταματούσε το κλάμα, αντίθετα τώρα που δεν κάνω, εχω μεγάλη ευσιγκινησία.
03-09-2010, 16:31 #8
Και ας πουν οτι ξερεις δεν εχεις σχιζοφρενεια...αλλα καταθλιψη ή ΙΔΨ ή δεν ξερω τι ...τι αλλαγη θα επιφερει αυτο σε σενα?
Καμμια , στο ιδιο λουκι θα εισαι και δεν βλεπω πραγματικο νοημα στην ερωτηση.
Το κλαμα ειναι μια συναισθηματικη αντιδραση και ως εκ τουτου μπορεις να κλαις χωρις να εχεις σχιζοφρενεια , μπορεις να κλαις και ενω εχεις σχιζοφρενεια.
Τωρα στατιστικως με φαρμακα κλπ ενω εχεις σχιζοφρενεια αν κλαις περισσοτερο απο το μεσο πληθυσμο που δεν εχει σχιζοφρενεια ή λιγοτερο και κατα ποσο σε ποσοστιαιες μοναδες...εχμ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...
Απλως φροντισε να βγεις απο το λουκι.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-09-2010, 16:46 #9
Απο που το ξερεις εχεις λινκ ή κρινεις εξ ιδιαν τα αλλοτρια?
Δεν ξερω εαν υπαρχει μελετη αλλα τα φαρμακα καθως και η σχιζοφρενεια φερνουν μια επιπεδοση συναισθηματος και μαλλον επηρεαζετε και το κλαμα ως συναισθηματικη αντιδραση...μπλα μπλα μπλα.
Μπα εγω παρα λιγο να χυθω σε ποταμι δακρυων δημοσια προσφατα απο συγκινηση, αφου ειχα κοπανησει μερικα ποτα , αλλα συγκρατηθηκα και δεν εγινα ρεζιλι λολ...εφυγαν κανα δυο δακρυα , τεσπα δεν μου συμβαινει συχνα αλλωστε οι αντρες δεν κλαινε:D[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-09-2010, 16:58 #10
Είπα μου συμβαίνει εμένα άρα κάτι δεν πάει καλά να μην μπορώ να κλάψω δεν είναι φυσιολογικό και έχω ρωτήσει 3-4 άτομα και έχουν πει το ίδιο και εδώ όπως είπες. Αλλά ξέρεις, και μόνο ο εαυτός μου φτάνει. Θα έλεγα ότι είναι παρενέργεια από τα φάρμακα που δεν τους πιάνει όλους. Άσε που αν είδες, το λέει και η Κατερίνα ότι το διάβασε στο ίντερνετ μάλλον.
Παιρνω φαρμακα απο οτι ξερω κλπ κλπ.
Αλλωστε δεν ειναι ακριβως το ιδιο να παιρνεις φαρμακα και να εχεις μια σταθεροτητα...απο το να περνας τις πυλες της κολασεως και να σφαδαζεις απο τις φρικες που τρως ε?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-09-2010, 17:09 #11
Ειναι απλα τα πραγματα...υπαρχει πονος χωρις τα φαρμακα , ψυχικος πονος οποτε λογικο ειναι συναισθηματικες αντιδρασεις.
Απο την αλλη ναι υπαρχει επιπεδοση συναισθηματος με τα φαρμακα , που κανει την ζωη πολλες φορες ανιαρη...συγκριτικα βεβαια με το χωρις φαρμακα που ειναι ενας κυκεωνας συναισθηματων...too much , ετσι το αντιλαμβανομαι εγω χωρις να διαβασω τα σχετικα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-09-2010, 17:12 #12
Keep, εσύ λες ότι έκλαψες λίγο. Άρα δεν ξέρουμε αν μπορείς να κλάψεις πολύ.
Λεω εκλαψα λιγο προσφατα μιας και το εχω φρεσκο , δεν ειπα το βιογραφικο μου λολ και για να σου χαλασω τις στατιστικες ναι μπορω να πλανταξω και στο κλαμα...αλλα ειμαι μια χαρα τωρα δεν μου ερχεται:))))))))))[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-09-2010, 17:20 #13
Μπορεις να πεις οτι κοβω τα φαρμακα στην περιπτωση μου και...κανω μια βουτια στο κενο.
Αρχιζω τα κλαμματα, αρχιζω να συμπεριφερομαι περιεργα , πονος...πολυς πονος , πολυ συναισθημα , να με πληγωνει το παραμικρο ,το λιθαρακι που θα μου πεταξει ο αλλος να το αντιλαμβανομαι ως ογκολιθο κλπ κλπ.
Τρελλη διασκεδαση , μες την μαυριλα κατα καποιο τροπο , διακοπες του νου...μεχρι που ο πονος γινεται αφορητος , γκρεμιζεις τα παντα απο οσα εχεις χτισει με κοπο και το βλεπεις , ρεζιλευεσαι και σερνεσαι και το βλεπεις και ο πονος αφορητος και ξαναγυριζεις στα γνωριμα μονοπατια.
Προσωπικη εμπειρια απλως.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-09-2010, 17:24 #14
http://www.youtube.com/watch?v=0OWM5-URpP0
Αφιερωμενο σε ολους εξαιρετικο κομματι...ριχνω μια στο μυαλο για να σε φτασω:)))))))))))))[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-09-2010, 19:25 #15
Originally posted by keep_walking
Και ας πουν οτι ξερεις δεν εχεις σχιζοφρενεια...αλλα καταθλιψη ή ΙΔΨ ή δεν ξερω τι ...τι αλλαγη θα επιφερει αυτο σε σενα?
Καμμια , στο ιδιο λουκι θα εισαι και δεν βλεπω πραγματικο νοημα στην ερωτηση.
Το κλαμα ειναι μια συναισθηματικη αντιδραση και ως εκ τουτου μπορεις να κλαις χωρις να εχεις σχιζοφρενεια , μπορεις να κλαις και ενω εχεις σχιζοφρενεια.
Τωρα στατιστικως με φαρμακα κλπ ενω εχεις σχιζοφρενεια αν κλαις περισσοτερο απο το μεσο πληθυσμο που δεν εχει σχιζοφρενεια ή λιγοτερο και κατα ποσο σε ποσοστιαιες μοναδες...εχμ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...
Απλως φροντισε να βγεις απο το λουκι.
Λοιπον Κηπ ,ναι, μενδιαφερει να ξερω τι εχω για πολλους λογους!
Αν εχω σχιζοφρενεια σιγουρα δεν ειναι το ιδιο με το να εχω μια διαταραχη προσωπικοτητας εστω κ σχιζοτυπη.
Δεν συμβιβαζομαι με την λογικη σου παρε τα χαπια σου κ σκασε!
Θα δεχτω την αναπηρια μου αν ειναι ψυχωση και θα συμβιβαστω με την μετριοτητα της ζωης που μου αναλογει επειδη ξερω πως η σχιζοφρενεια -βασιλισσα των ασθενειων- ειναι ανιατη- . Δεν μπορω να δεχτω την λογικη των γιατρων που δινουν αντιψυχωτικα ακομη κ για αυπνιες με την δικαιολογια να ειμαστε σιγουροι ,μη τυχον κ υπαρξει αυτοκτονια, κλπ, κλπ...
Ειμαστε στο 2010 και η βασικη θεραπεια των ψυχωσεων η των διαταραχων ειναι η φαρμακοθεραπεια οπως το 1950 ,ενω θαπρεπε να ειναι πολυ διαφορετικα ,οπως διαφορετικες θαπρεπε να ειναι κ οι αποψεις των χρηστων των φαρμακων, αυτα και αλλα πολλα ......
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....