Results 16 to 18 of 18
-
27-08-2010, 18:52 #16
me, απο τι πασχεις αν επιτρεπεται?
- 28-08-2010, 00:11 #17
βασικα απο διπολικη διαταραχη μανιοκαταθλιψη,αλλα και απο διατροφικη διαταραχη κ εντονα συναισθηματα οργης και θυμου.με εκνευριζουν τα ξαφνικα φωτα,ηχοι και κινησεις χεριων μπροστα στο προσωπο μου ισως παθω απο επιληπτικο σοκ μεχρι κ κριση πανικου. πριν καποια περιοδο ειχα κ μερικες εντυπωσεις πως ακουγα καμπανες κλπ ο γιατρος ειπε πως δν ειναι σχιζοφρενεια ισως μια μορφη σχιζοφρενικομορφης διαταραχης που λογω των φαρμακων που παιρνω απο μικρη το καταλαγιαζει.
28-08-2010, 00:17 #18
επισης ρε σεις παιδια ξερετε τι μ την δινει? γιατι ολοι οι ανθρωποι μπορουνε απλοχερα να δειξουν μισος οργη κακια και δεν μπορουν να δειξουν ετσι και αγαπη? γιατι να ναι ταμπου κ ντροπη αυτο.ολα τα νεα αγορια λενε \'\'ε δν ειμαι κ πολυ εκδηλωτικος\'\' \'\'δν ειμαι κ πολυ συναισθηματικος\'\' κλπ κλπ. τι πιο ομορφο να δειχνεις σε καποιον τι νιωθεις!!!γιατι να φοβουνται οτιδηποτε?γιατι να φοβουνται να δειξουν αγαπη?γιατι να μην φοβουνται να δειξουν το κακο. γιατι να χουμε μπερδευτει τοσο με το κακο και το καλο............τι να λεω στα παιδια μ μεθαυριο (οταν κανω γτ λειπει το βασικο...ο αντρας ¨)
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....