εχω ενα κακο ελαττωμα....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11

εχω ενα κακο ελαττωμα....

εχω αποκτησει ενα κακο ελαττωμα τα τελευταια δυο χρονια...
    οι περισσοτεροι εχουμε λογαριασμο σε καποια ιστοδελιδα τυπου facebook,myspace κλπ...αν θες μιλας με αγνωστους αν θες οχι...αρχικα ουτε που μου ειχε περασει απο το μυαλο...υστερα ομως αρχισα να μιλαω...δεν εμπαινα με αυτον τον σκοπο βεβαια...αν μου μιλουσε καποιος μιλουσα κι εγω...ποτε δεν αρχισα εγω καποια συνομιλια....τυπικες συζητησεις...με τρεις ομως ανθρωπους μιλησα πολυ...μακροσκελεις συζητησεις...που κατεληξαν σε συναντησεις...και οι τρεις αντρες..με τον ενα εκανα και σχεση...ντρεπομαι πλεον για αυτο....αρχιζω και ανα ρωτιεμαι μηπως εχω καποιο προβλημα...ομολογω πως δεν ειμαι και πολυ κοινωνικη,αρκετα κλειστη και πολυ επιλεκτικη στις σχεσεις μου...και στον κοινωνικο μου περιγυρο δεν εχω βρει μεχρι τωρα καποιον που να μου ταιριαζει...ισως να φταιει κι αυτο...και αυτη την περιοδο μιλαω με καποιον...ειμαι στα προθηρα να τον συναντησω...αρχιζει ο ευατος μου να με τρομαζει...μπορει καποιος να με βοηθησει?μηπως πρεπει να μιλησω με καποιον ειδικο?

Member
    xrisaki,
    το να αποζητάς την επαφή (έστω και δικτυακή) με ανθρώπους δεν είναι ελάττωμα! Είναι ανθρώπινο!

Προσωπικά, προτιμώ τις ανθρώπινες face to face επαφές, είναι πιο άμεσες, πιο αληθινές. Εγώ νομίζω ότι το κλειστό του χαρακτήρα σου σε ωθεί στο να γνωρίζεις άτομα μέσω σελίδων κοινωνικοποίησης!;)

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα άτομα που θα γνωρίσεις δεν θα σου ταιριάξουν . Μόνη σου είπες ότι έκανες και σχέση.

Αυτό βέβαια δεν αποκλείει και αυτό που κάνεις να αποδειχθεί και επικίνδυνο κάποια φορά. Πίσω από την οθόνη του ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει.΄

Για μένα δεν έχεις κανένα πρόβλημα, απλά πρέπει να κοιτάξεις πώς θα κάνεις facebook κλπ αντίστοιχες σελίδες ένα μέσο για να περνάς λίγο το χρόνο σου και όχι υποκατάστατο του ντροπαλού και κλειστού σου χαρακτήρα! Βγες εκεί έξω και διασκέδασε, μίλα σε κόσμο και γνώρισε άτομα αξιόλογα! Άλλωστε μόνη σου το λες. Μόνο με τρεις ανθρώπους έχειςε μιλήσει πολύ ώρα και συνάντησες. Εάν το περιβάλλον σου δεν σε ικανοποιεί, άλλαξέ το, κάνε νεό κύκλο, δεν είναι πολύ δύσκολο! Άσε που έχει και πλάκα!

Μην ξεχνάς επίσης ότι οι ρυθμοί ζωής έχουν αλλάξει! Κάνουμε ο,τι μ πορούμε ηλεκτρονικά και ο υπολογιστής τείνει να υποκαταστήσει κάθε μας δραστηριότητα. Για μένα όμως είναι επιλογή σου να μην τον αφήσεις να το κάνει στις προσωπικές σου σχέσεις!

Και κάτι ακόμα: Σε αυτό που λες μεγάλο ρόλο παίζει για μένα αυτό το μυστήριο του ότι δεν ξέρεις με ποιόν μιλάς. Είναι δελεαστικό κάποιες φορές το άγνωστο, αλλά το ίδιο (ή μάλλον περισσότερο) είναι το να γνωρίσεις έναν άνθρωπο live! Το ίδιο άγνωστος έιναι, μέχρι να τον μάθεις!

Οπότε, άσε στην άκρη τις ντροπές και βγες εκεί έξω!!

μπορω να πω πως μου ειναι πολυ πιο ευκολο να μιλαω για εμενα μεσω του υπολογιστη...μηχανισμοι αμυνας...οι επαφη αποκαλυπτει πιο πολλα...προσπαθω πολυ με τον εαυτο μου να το αλλαξω αυτο...καποτε ημουν πολυ διαφορετικη....ακομη πιο κλειστη....αλλα ειναι λιγο δυσκολο στη φαση που ειμαι να βγαινω και να γνωριζω κοσμο...ειμαι Γ\' λυκειου...απλα βλεπω τους συνομηλικους μου και αισθανομαι πως δεν ειμαι φυσιολογικη....

Banned
    Xrisaki δεν βρίσκω κάπου το περίεργο εκτός ότι πρέπει να προσέχεις γιατί είναι επικίνδυνο.

Senior Member
    οι γνωριμιες μεσω διαδικτυου ειναι ενας τροπος επικοινωνιας κ πλεον στην εποχη που ζουμε δεν εχει κατι κακο ή κατακριτεο. φυσικα κ πρεπει να προσεχεις στις συναντησεις, να βρισκεσαι μεσα στον κοσμο κ οχι ξεμοναχιασμενη, γιατι στην ουσια δεν ξερεις τι μπορει να ειναι ο αλλος ή τι σκοπο εχει, αφου γνωριζεις μονο οτι σου παρουσιαζει. μην νιωθεις ασχημα με τον εαυτο σου που εχει αναγκη να επικοινωνησει κ να φτασει στη γνωριμια, δεν ειναι κατι κακο, απολυτα φυσιολογικο θα ελεγα. να προσεχεις

Member
    xrisaki συμφωνώ απόλυτα με τις παρατηρήσεις που ήδη σου έκαναν!

Ειδικά στη φάση που είσαι αλλάζεις, είσαι υπό πίεση, είναι λογικό να νιώθεις ντροπαλή κλπ.

Αυτό που εννοώ όταν λέω βγες και γνώρισε άτομα δεν εννοώ να βγαίνεις αδιάκοπα και επί σκοπού να γνωρίσεις κόσμο!

Το λέω με την εξής έννοια: ακόμα και όταν θα είσαι γι αβόλτα για ένα καφέ και πεις ένα αστείο μ ε το παιδί που θα σε σερβίρει ή μιλήσεις με το παιδί (άντρας γυναίκα δεν έχει σημασία) που κάθεται στο φροντιστήριο στο απέναντι παγκάκι κρατώντας το ίδιο βιβλίο με σένα ή με τη συμμαθήτρια που βλέπεις καιρό στο σχολείο και λές μόνο ένα γεια, θα εκπλαγείς από τα εξής:

1) από το πόσο ένα αστείο ή και μία απλή χαζομάρα που θα πεις θα σου φτιάξει τη διάθεση,

2) από το πόσο πιο κοινωνική και καλά με τον εαυτό σου θα νιώσεις,

3) από το πόσο σταδιακά θα ανοιχτείς στους ανθρώπους γύρω σου,

4) από το΄πόσο κόσμο θα γνωρίσεις,

5) από το ότι όλα αυτά μπορεί να καταλήξουν σε μία εξαιρετική φιλία!

Ιs\'t a win-win situation! ;)

Junior Member
    Γεια σου Χρυσάκι.

Μια φίλη μου έκανε δεσμό με κάποιον που γνώρισε απο το internet. H σχέση κράτησε 3 χρόνια περίπου.
    Πρώτα όμως μίλησε μαζί του μέσω webcam για να δει πως είναι και τα λοιπά. Από ότι λέει η ίδια ήταν από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.
    Οπότε η φίλη μου είναι ένα καλό παράδειγμα για τις σχέσεις του διαδικτύου.

Απλά θέλουν πολύ προσοχή...

φυσικα και ειναι κατι εξαιρετικα επικυνδινο....προσπαθω οσο περναει απο το δικο μου χερι να προσεχω...και με τα τρια παιδια που γνωρισα απο κοντα μιλουσα για μηνες καθημερινα....και οι τρεις μου εδωσαν πολλα πραγματα...ειδικα το παιδι με το οποιo ειχα σχεση...κρατησε λιγο αλλα ηταν πολλα αυτα που μου εδωσε...με επηρεασε σαν ανθρωπος παρα πολυ...ηταν ομως τυχη...εκτος αν εχω τοσο καλη διαισθηση! :P

girl_confused συμφωνω με οσα λες...πιστεψε με εχω κανει προοδους!προσπαθω να ειμαι πιο ανοιχτη....πολλες φορες ομως δεν το ελεγχω και τσουπ να τα ρολα!ολα ειναι στο μυαλο....δεν το εχω απλως αποδεχτει και εμεινα εκει...προσπαθω να το αλλαξω...

Senior Member
    Εχεις ΕΝΑ κακο ελλατωμα????
    Τυχερουλαααααααααα :P

χαχαχαχα...ναι μονο αυτο εχω....σε ολα τα αλλα ειμαι η κυρια τελεια! :P

Senior Member
    Χρισακι να προσεχεισ..γενικα..

κατα τ αλλα θα σου πω μονο πωσ τον αντρα μου τον γνωρισα στο myspace :):):):)
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...