Να φάνε όλοι ban αδικία - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 147
    Senior Member
    Originally posted by TheYellowLemonTree
    Δε σας ζήτησα να με προσέξετε, να με διαγράψετε σας ζήτησα.
    μαλλον να σε προσεξει ζητησες. δυσκολευομαι να κατανοησω το νοημα της διαγραφης, αφου πολυ απλα μπορεις να μην ξαναανοιξεις ποτε την ιστοσελιδα του e-psy στον browser σου. επισης αν με τη διαγραφη σου, εμμεσα θελεις να ασκησεις αρνητικη κριτικη για το φορουμ, φυσικα κ μπορεις να το κανεις με αμεσο τροπο, γραφοντας κειμενο, δεν ειναι αναγκη να τεθει θεμα διαγραφης.

Banned
    \"Αγαπητέ κε διαχειριστά. Το τελευταίο μου ποστ ήταν στις 23/8. Προσωπικά μ\' αρέσει το κόκκινο χρώμα, μου ταιριάζει μιας κι έχω λευκή επιδερμίδα και μαύρα μαλλιά. Με τη διαφορά ότι σας έστειλα χθες το απόγεμα ένα προσωπικό μήνυμα για να με διαγράψετε. Αν το είχατε κάνει, δε θα είχα κάποιο λόγο να σας γράφω και δημόσια.
    Δεν αμφιβάλλω για την ορθότητα της κρίσης σας, επομένως παίρνω τη δική μου και φεύγω.
    Αν σας είναι εύκολο, μιας και με απαξιώσατε με το να αγνοήσετε το ιδιωτικό μήνυμα, προχωρήστε στην διαδικασία. Δε σας ζήτησα να με προσέξετε, να με διαγράψετε σας ζήτησα. Ελπίζω να μη με απαξιώσετε και δημοσίως.

Σας ευχαριστώ. \"

H TheYellowLemonTree είναι η Alobar. Αφού ήταν διαγραμμένη μετά γιατί μπήκε με άλλο νικ και ζητά πάλι διαγραφή?:P lol

Παράξενο...αλήθεια.

Eγώ έχω καλή γνώμη για το φόρουμ πάντως και όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά και συμφωνώ με τις προειδοποιήσεις που δόθηκαν στα άτομα που δόθηκαν(αν και γω πιστεύω ότι πήρα πολλές). Αυτά θα έλεγα αν με ρωτούσατε βέβαια στο παρελθόν κάποια άτομα βρίσαν με χειρότερο τρόπο και αυτή την στιγμή δεν είναι διαγραμμένα ούτε έχουν καμμία προειδοποίηση.

Senior Member
    Originally posted by sabb
    Δεν έχει πέσει σε καμία περίπτωση στη δική μου αντίληψη τουλάχιστον , από τη μεριά του Κρίνο, το υβρεολόγιο που έσυρε κάποτε η Ρέμεντυ στην ...
    Αν θες να συνεχίσεις να έχεις ευθυκρισία, θα πρέπει να ξεχάσεις την έννοια της σύγκρισης ή/και της <δεν μπορώ να βρω την κατάλληλη λέξη, ας την πει κάποιος>. Γιατί αλλιώς θα καταντήσουμε να ψάχνουμε -σαν στην πολιτική- το ποιός είναι λιγότερο κλέφτης.

Δεν έχει πέσει σε καμία περίπτωση στη δική μου αντίληψη τουλάχιστον , από τη μεριά του Κρίνο, το υβρεολόγιο που έσυρε κάποτε η Ρέμεντυ στην nature , και το οποίο υβρεολόγιο ήταν κατά πολύ χειρότερο απ\' όσα χείριστα ξεστόμισε ο demgal αυτές τις μέρες... Εκείνο το μήνυμα - που τέθηκε σε γνώση μου εκ των υστέρων - ήταν κι η αφορμή να σταματήσω να ποστάρω για δεύτερη φορά στο φόρουμ. Κανενός το αυτί τότε δεν ίδρωσε, η διαχείριση ήταν απροκάλυπτα επιεικής στη Ρέμεντι, όλα καλά όλα ανθηρά...
    Kαλό είναι κάποιος να παραθέτει και τις αντίστοιχες πληροφρίες, π.χ. ένα link, ένα copy. Έτσι θα είναι μια πραγματική πληροφόρηση και δεν θα επιδέχεται πίστεις. Σωστά; Δηλαδή εσύ λες, η Ρεμ που τότε έβρισε, κλπ, κλπ, αλλά μόνο όσοι τότε πρόσεξαν το μήνυμα είναι γνώστες, οι άλλοι όχι. Έτσι οι άλλοι θα πρέπει να πιστέψουν ή να μην πιστέψουν. Αντίθετα διαβάζοντας -αυτό που περιγράφεις- βλέπουμε και έχουμε προσωπική άποψη.

Μπορεί αυτά που ζητάω να είναι κουραστικά, αλλά χρειάζονται.

Senior Member
    A! κάτι ακόμα που ξέχασα. Λες:

> Πιστεύετε πως όσα λέω, πηγάζουν από υπερασπιστική μου διάθεση προς τον Κρίνο ?

Η απάντηση είναι όχι δεν θες να υπερασπιστείς τον Κρίνο. Αλλά, αν το καλοεξετάσει κανείς αυτό κάνεις! Εξηγώ:
    Ο κρίνο σαν strangeinthenight έγραψε:

ξερεις εσυ απο φιλια?
    που την εμαθες βρε ηλιθια?
    που η μονη φιλη που ειχες και εχεις πραγματικα ειναι η οθονη σου?
    Εχεις δοκιμασει ποτε σου να βγεις εξω κια να περπατησεις,
    και να βρεις ενα ανθρωπο να του πεις, γεια σου θελω να γινουμε φιλοι?
    Τολμας να το κανεις αυτο?
    Μεσα στην πηχτη βλακεια που σε δερνει,
    κανεις φιλιες μεσω μιας οθονης και ετσι τις διαλυεις....
    Η μονη που νομιζει οτι εχει φιλους εισαι εσυ και κανεις αλλος.
    Αλλα επειδη αρκετα εχεις μπλεχτει στα ποδια μου,
    ελπιζω να με εχεις κανει μπλοκ για να μην εχω την ατυχια να ξαναδω τα ηλιθια Α σου.
    Παρε την αρρωστια σου και τραβα παραπερα να χαλαρωσουμε.
    Και επειδη σου αρεσει να παρερμηνευεις, η ψυχωση σου ΔΕΝ ειναι το προβλημα σου αλλα το μυαλο που κουβαλας....
    Σου εχω δυσαρεστα νεα, για το μυαλο αυτο, δεν υπαρχουν χαπια με αυτο θα πορευεσαι...

(Σημείωση, μην το συγκρίνεις, ειπώθηκαν και άλλα μη υγιή από αλλους -τώρα ή στο παρελθόν-, αλλά δεν τα κουβεντιάζουμε τώρα).

Το μήνυμα έχει σβηστεί, έτσι δεν μπορώ να σου δώσω link.
    Aν το διαβάσει κανείς αρκετά προσκετικά θα δει πρώτα απ\' όλα έντονο εγωϊσμό.
    Μετά θα σκεφτώ ότι οι άνθρωποι επιτιθέμεθα όταν χρειάζεται να υπερασπίσουμε κάποιο συμφέρον μας ή κάποιο κτήμα μας.
    Αναρωτιέμαι τι υπερασπίζεται; Σίγουρα θα υπάρχει κάτι που ίσως και να μην το γνωρίζω. Αλλά όταν ένας άνθρωπος σε 12.000 μηνύματά του? υποστηρίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, κάνει τόσο σφοδρή επίθεση για να υπερασπιστεί κάτι, θα δω ότι έχει πρόβλημα. Όταν λοιπόν ισχυρίζεται ότι δεν έχει, ή λέει ψέματα στους άλλους ή έχει άγνοια της κατάστασής του.

>Για ποιο λόγο λέτε πως στα 50 μου θα έκανα κάτι τέτοιο, αν όχι από ανάγκη ευθυκρισίας ?

Η ανάγκη σου για ευθυκρισία είναι εμφανής. Όχι μόνο εδώ αλλά και σε άλλα μηνύματα. Όμως η ανάγκη για ευθυκρισία δεν είναι απαραίτητα ευθυκρισία. Όπως και η ανάγκη για ελευθερία δεν είναι ελευθερία.

[Edit]Όλο ξεχνάω! Θέλω να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις τον λόγο που αρχικά είχε αποκλειστεί ο Krino;
    .

Senior Member
    Originally posted by John11
    [Αν θες να συνεχίσεις να έχεις ευθυκρισία, θα πρέπει να ξεχάσεις την έννοια της σύγκρισης ή/και της <δεν μπορώ να βρω την κατάλληλη λέξη, ας την πει κάποιος>. Γιατί αλλιώς θα καταντήσουμε να ψάχνουμε -σαν στην πολιτική- το ποιός είναι λιγότερο κλέφτης.
    Άλλος ένας που βάλθηκε να αναλώνει άσκοπα φαιά ουσία για έναν στόχο - άστοχο... Την διαδικτυακή διαπόμπευση - χωρίς δικαίωμα απάντησης μια που έχει αποκλειστεί από την κοινότητα - του login Κρίνο !!

Χοντρό κόλλημα , μα την αλήθεια...

Για να τελειώνουμε μ\'αυτή την ιστορία, μια που ούτε έχω την διάθεση, ούτε τον χρόνο για να παριστάνω τον δικηγόρο του Κρίνο απέναντι σε όσους και όσες λειτουργούν με ή χωρίς εμπάθεια απέναντι του ή έχουν να του προσάψουν παραβατική συμπεριφορά ....

Αγαπητέ φίλε John11, απομονώνεις επιλεκτικά φράσεις μου για να επιχειρηματολογήσεις σε κάτι που εγώ τουλάχιστον δεν διακρίνω για ποιο λόγο θα έπρεπε να κάνεις..Να βγάλεις εμένα ψεύτη , υποκριτή ? Να αμφισβητήσεις την περί δικαίου αντίληψη μου ? Έχεις διαβάσει άλλα πόστ μου ? Έχεις μπορέσει να βγάλεις εικόνα από το στίγμα μου εδώ μέσα και συμπέρανες τι αλήθεια για μένα ?
    Έχω γνωρίσει διά ζώσης τον Κρίνο, αλλά δεν είμαι κολλητός του, όπως δεν είμαι κολλητός με ΚΑΝΕΝΑ στο Διαδίκτυο, παρ\' όλο που διαθέτω δικό μου blog και οι διαδικτυακές φιλίες ίσως να αποτελούσαν υπόβαθρο μεγαλύτερης αναγνωσιμότητας. Ωστόσο ασχολούμαι με το blogging περισσότερο για να ικανοποιήσω κάποιες πτυχές του εσωτερικού μου κόσμου, παρά για να αποκτώ φιλίες - λυκοφιλίες. Στο ποστ που απομόνωσες όσα νόμιζες πως έπρεπε να απομονώσεις γράφω επίσης :

Τέλος, να επισημάνω σε ορισμένα μέλη , πως να ρίχνουμε ευθύνες για οτιδήποτε συμβαίνει στο φόρουμ, στον Κρίνο ή Δημήτρη ή strangerinthenight , αδικεί όλους εμάςε τους υπολοίπους που διαθέτουμε (ελπίζω...) κάποιο επίπεδο ευθυκρισίας ή εν πάσι περιπτώσει την επιθυμία να μην θέλουμε να αδικήσουμε κανένα. Ο Δημήτρης έκανε την αυτοκριτική του και πιστεύω πως για κάποιες συμπεριφορές του εδώ μέσα έχει μετανοιώσει.

....Η nature απηύδυσε κι αποχώρησε κι η Ρεμ είναι εδώ να εμπαθεί - μαζί με την LemonTree - κατά του Κρίνο. Μαζί τους, κι όλοι όσοι υπέστησαν στο παρελθόν την σκωπτική, ειρωνική , παραβατική του συμπεριφορά (που παραδέχτηκε κι ο ίδιος) αν θέλετε . Την εμμονή του να αναλώνεται για πολύ χρόνο στο φόρουμ και να εμπλέκεται σε θρέντς που θα ήταν καλύτερο για εκείνον, να μείνει αμέτοχος....
    Σήμερα ανακαλύπτω πως ο chaos ή όπως στο καλό τον λένε , ταυτίζεται με τον Κρίνο, ή έτσι θέλουν να πιστεύουν η LemonTree , η Ρέμεντι , η Δώρα, με τα πολλά ψιλοπείστηκε και η Light...

Ο Κρίνος δεν είναι πια εδώ, η διαχείριση απ\' ότι φαίνεται επέστρεψε, έχω ωστόσο την αμυδρά εντύπωση πως το να μάθουμε να συζητάμε χωρίς εμπάθεια, προκαταλήψεις, ισότιμα και ισόνομα, απαιτεί πολύ χρόνο - και κόπο ακόμη - απ\' όλους μας...
    Όπως καταλαβαίνεις, δεν λέω κάπου πως ο Κρίνος ήταν άγιος. Ο ίδιος έχει παραδεχτεί πως η συμπεριφορά του σε πολλές περιπτώσεις δεν ήταν η ενδεδειγμένη - ότι κι αν σημαίνει αυτό. Από το ποστ που παρέθεσες για την Lightbluepath, μέχρι πέραν των ορίων ειρωνεία απέναντι σε άλλα μέλη.

Αυτή η διαπίστωση μέχρι για τα όσα συμβαίνουν στο φόρουμ να είναι υπεύθυνος και υπαίτιος το login Κρίνο, νομίζω πως δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια και το μήνυμα μου έχει σαν προσανατολισμό την απομυθοποίηση μιας αρρωστημένης αντίληψης πως για όλα τα δεινά φταίνε οι άλλοι (και συγκεκριμένα ο Κρίνος) κι εμείς όλοι οι υπόλοιποι, οι άλλοι, είμαστε οι καλοί του έργου. Έχω γράψει επανειλημμένα, πως έστω κι αν κάποιοι δεν έχουν συμπεριφερθεί στους άλλους ισότιμα και ισόνομα, πριν σηκώσουμε το λάβαρο της άσπιλης συμπεριφοράς, να ρίξουμε πρώτα μια ματιά και στη δική μας καμπούρα, δεν λέω τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο...
    Αυτό το νόημα είχε και η αναφορά μου στο πρόσωπο της Ρέμεντι και στο επίμαχο ποστ με το οποίο σκυλόβρισε το login Nature . Δεν μπορεί να εμφανίζεται κάποιος σαν τιμητής των ευπρεπών συμπεριφορών και δικαιομάχος, κι από την άλλη να έχει εφαρμόσει το άδικο βρίζοντας σαν χαμίνι. Επιμένω πως σε πολλές θέσεις έχω ταυτιστεί με την Ρέμεντι και στο 90% για να μην μπω παραπάνω , έχω έρθει σε αντιπαράθεση - μέχρι εκνευρισμού - με το login Nature. Αν θα έπρεπε να συμπαθώ την Ρέμεντι και να αντιπαθώ την Nature, θα έπρεπε λες να το είχα βουλωμένο, όταν υπέπεσε στην αντίληψη μου το ποστ - ύμνος στην ύβρι που η Ρέμεντι εξαπέλυσε ? Όχι φίλε μου, δεν είμαι έτσι. Με την ίδια λογική , όταν συνέβαινε ένα ολόκληρο φόρουμ να είναι ενάντια στη συμπεριφορά του Πάνος 12345 και να τον υπερασπίζονται ο Κρίνος και η Nature μόνο, επανήλθα από την οικειοθελή μου σιωπή, για να σταθώ απέναντι στο εν λόγω login και σε όσους υπεραμύνονταν της απαράδεκτης συμπεριφοράς του Πάνου, δηλαδή κατά της υπερβολικής μέχρι κολλήματος, εμμονής του Κρίνο και της Nature, να βγάζουν όλους τους άλλους εν αδίκω . Τα θυμάσαι όλα αυτά , πριν μου προσάψεις μεροληπτικότητα και αδικοκρισία ?

Όσο γαι το λινκ που ζητάς, δεν θα το βάλω, πρώτα απ\' όλα γιατί το πρωτότυπο μήνυμα διαγράφηκε από τους διαχειριστές. Το ποστ είναι σωμένο σε άλλο θρέντ , στο οποίο ωστόσο και πάλι δεν θα σε παραπέμψω, δεν έχω ανάγκη να γίνω πιστευτός ή όχι, το μήνυμα μου αφορούσε την Ρέμεντι και αποκλειστικά αυτήν, και δεν έχω καμία πρόθεση να το κάνω εν είδει κουτσομπολίστικης διάθεσης . Άλλωστε δεν νομίζω πως η Ρέμεντι θα μπορούσε να αμφισβητήσει την ύπαρξη του, μια και γνωρίζει πολύ καλά πως υπάρχει \"σωμένο\". Αν φυσικά το κάνει με σκοπό να με αμφισβητήσει , εδώ είμαστε και πάλι....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Banned

Το ποστ είναι σωμένο σε άλλο θρέντ , στο οποίο ωστόσο και πάλι δεν θα σε παραπέμψω, δεν έχω ανάγκη να γίνω πιστευτός ή όχι, το μήνυμα μου αφορούσε την Ρέμεντι και αποκλειστικά αυτήν, και δεν έχω καμία πρόθεση να το κάνω εν είδει κουτσομπολίστικης διάθεσης .
    Μερικοί από μας το κάνουν όμως αυτό....να παραθέτουν ποστ και ολόκληρα θέματα για να αποδείξουν ότι δεν είναι ηλιθιοι....τεσπα τεσπα δεν το συνεχίζω γιατί τις προάλλες έπεσε καταλάθος στα χέρια μου ένα θέμα με τίτλο \" το μέλος Θεοφανία και η σεξουαλική μου ζωή\" από την nature που μου φάνηκε προκλητικό.

Επίσης έχω να πω στο sabb οτι έχει υποθεί το εξής από τον Niko D:
    \"Λογικές του στυλ \"ο τάδε φώναξε περισσότερο, ο δείνα στο παρελθόν έβρισε χειρότερα, με αφήνουν αδιάφορο. Δεν έχουμε ζυγαριές και δεν σκοπεύουμε να αποκτήσουμε.\"

οπότε η όλη συζήτηση για τον αν έχουν μιλήσει με χειρότερο τρόπο κάποια μέλη στο παρελθόν μάλλον είναι αδιάφορο για την διαχείριση.

Senior Member
    Άλλος ένας που βάλθηκε να αναλώνει άσκοπα φαιά ουσία για έναν στόχο - άστοχο...
    Χοντρό κόλλημα , μα την αλήθεια...
    Aυτό είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις ότι είναι στη δική μου διακαιοδοσία. Μπορώ να ασχολούμαι με κάτι που θέλω εύστοχο ή άστοχο, χρήσιμο ή άχρηστο. Και αυτό που ίσως για σένα είναι άχρηστο για μένα να είναι χρήσιμο, ή και το ανάποδο. Εσύ μπορείς μόνο να επισημάνεις αν νομίζεις ότι είναι άχρηστο, ή και να επισημάνεις εξηγώντας και με επιχειρήματα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω.

Την διαδικτυακή διαπόμπευση - χωρίς δικαίωμα απάντησης μια που έχει αποκλειστεί από την κοινότητα - του login Κρίνο !!
    Εδώ κάνεις απόλυτα λάθος. Δικαίωμα απάντησης έχει. Πρώτον ο krino από τη στγιμή που διαγράφηκε έχει μπει με τα nickname krin0, strangeinthenight και chaos... . Με το strangeinthenight υπάρχουν 255 μηνύματα μέσα σε ένα μήνα (που μόνο αποκλεισμό δεν δείχνουν). Mπορεί ανά πάσα στιγμή να μπει με όποιο άλλο nikname θέλει και να γράφει όσα μηνύματα θέλει (για τουλάχιστον περίπου 3 μέρες!!). Έτσι δεν μπορώ να θεωρήσω ότι ο κρίνο είναι \"χωρίς διακαίωμα απάντησης\". ;-)

Τα υπόλοιπα που έγραψες είναι τοσα πολλά που αδυνατώ να απαντήσω. Εγώ έθεσα μόνο 4 συγκεκριμένα πράγματα και 1 ερώτηση. Ούτε στην ερώτηση δεν απάντησες. Πώς θα ήθελες εγώ να απαντήσω στις δικές σου; Ή μήπως δεν είναι ερωτήσεις αλλά απλά άλλη μια αναφορά των ίδιων απόψεων.

Βρήκα τη λέξη: συμψηφισμός. Κόντευα να σκάσω χθες, δεν μπορούσα να τη θυμηθώ. Και σε αυτό το μήνυμα αναφέρεις ρεμεντυ κλπ. Θα πω απλά αυτό που σκέφτομαι και πολύ αναλυτικά:
    1.. το να πεις στη ρέμεντυ πώς τολμάς αφού και εσύ, ..., κλπ, κλπ είναι κατανοητό.
    2.. το να πεις ότι ο κρίνο έκανε αυτά τα καλά, κλπ, κλπ, και αυτό κατανοητό.
    3.. το να πεις αφού η ρέμεντυ έκανε αυτό τότε του κρίνο είναι αμελητέο, είναι λάθος. Είναι συμψηφισμός και απέχει από την εθυκρισία. Ευθυκρισία είναι να πεις ο john11 έκοψε 30 δένδρα, ο κρίνο 8 και η ρέμεντυ 18. Αυτό είναι ευθυκρισία, δηλαδή απλά αυτό που συνέβη.

> Αυτή η διαπίστωση μέχρι για τα όσα συμβαίνουν στο φόρουμ να είναι υπεύθυνος
    > και υπαίτιος το login Κρίνο, νομίζω πως δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια και
    > το μήνυμα μου έχει σαν προσανατολισμό την απομυθοποίηση μιας αρρωστημένης
    > αντίληψης πως για όλα τα δεινά φταίνε οι άλλοι (και συγκεκριμένα ο Κρίνος)
    > κι εμείς όλοι οι υπόλοιποι, οι άλλοι, είμαστε οι καλοί του έργου.

Αυτή η αντίληψη δεν είναι δική μου.
    Θα σου πω ένα ακραίο παράδειγμα, ακόμα και ο Χίτλερ δεν ήταν υπεύθυνος για τον παγκόσμιο πόλεμο. Ήταν υπεύθυνη μια ολόκληρη κοινωνία.

> Έχω γράψει επανειλημμένα, πως έστω κι αν κάποιοι δεν έχουν συμπεριφερθεί στους
    > άλλους ισότιμα και ισόνομα, πριν σηκώσουμε το λάβαρο της άσπιλης συμπεριφοράς,
    > να ρίξουμε πρώτα μια ματιά και στη δική μας καμπούρα, δεν λέω τίποτε λιγότερο,
    > τίποτε περισσότερο...

Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Senior Member
    Γιαννη πως εισαι σιγουρος; οτι ο χαος ειναι ο κρινο?,Καποια αποδειξη?εκτος αν ο κρινο μεταλλαχθηκε κ αλλαξε τον τροπο γραφης του κ σκεψης του

Senior Member
    @Janet,
    Τα περί σεξουαλικής ζωής των άλλων και το τι κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρα του, είναι ένα θέμα που δεν θα έπρεπε να υπάρχει εδώ μέσα όχι μόνο σαν ευθεία αναφορά αλλά ούτε καν σαν υπόνοια . Δεν κατάλαβα τι θεωρείς προκλητικό στο θρέντ που έπεσε στα χέρια σου, αλλά ούτε και θα ήθελα να επεκταθούμε περισσότερο, είναι χρονοβόρο και ψυχοφθόρο το να μπούμε στη διαδικασία να αναλύσουμε τις διενέξεις, συμπάθειες και αντιπάθειες κάποιων εκ των μελών αναμεταξύ τους. Άλλωστε, δεν νομίζω πως κάτι τέτοιο θα προσέφερε κάτι παραπάνω στη συζήτηση. Όσο γι\' αυτό που λες στο τέλος, προφανώς και σήμερα δεν ενδιαφέρει την διαχείριση το τι έγινε στο παρελθόν σε θέματα συμπεριφοράς και θα ήμουν ο τελευταίος που θα ζητούσε την κεφαλή επί πίνακι κάποιου μέλους επειδή παραφέρθηκε κάπου, κάποτε . Έχω όμως την δικαίωμα να κατακρίνω τις επικρίσεις και να κρίνω τις διακρίσεις, με αφορμή συγκεκριμένες συμπεριφορές που έπεσαν στην αντίληψη μου.
    @John11,
    Μπορείς να ασχολείσαι με ό,τι νομίζεις πως θα σου κάνει τη ζωή πιο ενδιαφέρουσα, έστω κι αν αυτό είναι κυνήγι μαγισσών. Διατηρώ το δικαίωμα της επισήμανσης στη συζήτηση που ανοίχτηκε - όπως ακριβώς μου το αναγνωρίζεις - αν και δεν χρησιμοποίησα τη λέξη \"άχρηστο-χρήσιμο\" , αλλά για \"στόχο - άστοχο\", η διαφορά μπορεί να φαίνεται αμελητέα αλλά είναι διακριτή.
    Στην ερώτηση σου που λες πως δεν απάντησα (γιατί αποβλήθηκε από την κοινότητα ο Κρίνο), δεν είμαι αρμόδιος για να το κάνω, ίσως η διαχείριση να μπορούσε να σε διαφωτίσει καλύτερα. Να προσθέσω πως δεν διαφώνησα με την διαχείριση για ποια αιτία έκρινε πως έπρεπε να αποβληθεί ο Κρίνο, κατέθεσα σαν προβληματισμό ωστόσο για ποιο λόγο έγινε κάτι τέτοιο χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση.. Μπορεί να σου φαίνεται πως μεροληπτώ υπέρ του Κρίνου, αλλά πίστεψε με πως το ίδιο θα έκανα σε οποιαδήποτε διαγραφή οποιουδήποτε μέλους με συνοπτικές διαδικασίες και με τον χαρακτήρα του επείγοντος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα κόκκινα φωτάκια δεν \"λειτούργησαν\", μπορεί να κάηκαν στο δρόμο. Θεωρώ πως ακόμη και τα \"μαύρα πρόβατα\" σε μια κοινότητα, έχουν το δικαίωμα της προειδοποίησης.
    Δεν συμψηφίζω συμπεριφορές φίλε μου. Αδυνατώ απλά να αποδεχτώ πως για όσα στραβά συνέβησαν και συμβαίνουν στο φόρουμ, φταίει αποκλειστικά και μόνο ένας. Θα ήμουν πολύ ηλίθιος να αποδεχτώ κάτι τέτοιο και η ηθική μου συγκρότηση αδυνατεί να διαβάζει χωρίς να κάνει κριτική, μηνύματα από συγκεκριμένα μέλη που προσανατολίζουν τον αναγνώστη σε μια τέτοια αντίληψη. Θεωρώ πως και η εμπάθεια έχει κάποια όρια.
    Το παράδειγμα που έφερες για τον Χίτλερ είναι παντελώς άστοχο.Δεν έφταιγε μια ολόκληρη κοινωνία, αλλά οι κοινωνικοπολιτικές συνθήκες που επέτρεψαν σ\' ένα Χίτλερ να αναρριχηθεί στην εξουσία από το πουθενά και να φτάσει τον πλανήτη ένα βήμα πριν την καταστροφή. Είναι οι συνθήκες του φόρουμ τέτοιες που από τις συμπεριφορές ορισμένων γίνεται μπάχαλο - δεν φταίνε τα μέλη γι\' αυτό. Αν επιτρέπεις σε κάποιον να βρίζει ατιμωρητί θα το ξανακάνει.
    Για το αν έχει ή όχι ο Κρίνο δικαίωμα απάντησης, να σου υπενθυμίσω πως σαν Κρίνο, το login που έφτασε τα και γω δεν ξέρω πόσα μηνύματα ,θεωρητικά δεν έχει. Το strangerinthenight, Krin0 , και όποιο άλλο login χρησιμοποίησε ο χρήστης για να επανέλθει από την δυσμένεια της διαγραφής, ξέρεις πολύ καλά πως είναι περιστασιακά και πως λειτούργησαν όσο η διαχείριση λιαζότανε σε κάποια παραλία. Η ταύτιση του με το login chaos μόνο θυμηδία μπορεί να φέρει και όπως λέει και η mariafound, θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε που στηρίζεις μια τέτοια κατηγορία. Φυσικά ,αν μπορείς να το αποδείξεις κιόλας, δεν έχω κανενός είδους αναστολή να συμπορευθώ με όλους ανά την υφήλιο πολέμιους του χρήστη και να καταδικάσω μια τέτοια συμπεριφορά.

Περιμένω έστω και αποχρώσες ενδείξεις...

Senior Member
    [quote]Originally posted by sabb
    Kατ\' αρχήν να σου πω ότι έστειλα μήνυμα για αυτά που έγραφες γιατί διάβασα σε ένα μήνυμά σου τη φράση: \"κι αν έχει περάσει κανείς μια βόλτα από την κόλαση...\". Η φράση αυτή λέει πολλά. Φαίνεται η διαφορά -απο τη διατύπωση- αν κάποιος έχει περάσει από την κόλαση ή πιστεύει ότι έχει περάσει. Η λιτότητα δείχνει την αλήθεια. Και εσύ το έγραψες λιτά!!
    Και αυτός είναι ο λόγος που απάντησα, γιατί παρατήρησα ότι δεν είσαι προσεκτικός σε κινήσεις και συμπεριφορές των άλλων. Είναι κρίμα, γιατί αν κάποιος έχει περάσει από την κόλαση λογικά θα πρέπει να γίνει πιο προσεκτικός.

Στην ερώτηση σου που λες πως δεν απάντησα (γιατί αποβλήθηκε από την κοινότητα ο Κρίνο), δεν είμαι αρμόδιος για να το κάνω, ίσως η διαχείριση να μπορούσε να σε διαφωτίσει καλύτερα. Να προσθέσω πως δεν διαφώνησα με την διαχείριση για ποια αιτία έκρινε πως έπρεπε να αποβληθεί ο Κρίνο, κατέθεσα σαν προβληματισμό ωστόσο για ποιο λόγο έγινε κάτι τέτοιο χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση.. Μπορεί να σου φαίνεται πως μεροληπτώ υπέρ του Κρίνου, αλλά πίστεψε με πως το ίδιο θα έκανα σε οποιαδήποτε διαγραφή οποιουδήποτε μέλους με συνοπτικές διαδικασίες και με τον χαρακτήρα του επείγοντος.
    Θα σου πω τι κατάλαβα ότι συνέβη. Ο κρίνο μετά μια λογομαχία με τη Θεοφανία, έβαλε στην υπογραφή ένα κείμενο για εκείνη (που αφορούσε όμως και τον διαχειριστή). Ο διαχειριστής του την έσβησε (ή του ζήτησε να τη σβήσει) και να μην την ξαναβάλει. Εκείνος επανήλθε με την υπογραφή:
    Originally posted by Θεοφανία
    Όσο για τον αντμιν, μη νομίζεις, ψιλβολεύεται με τον κρίνο. Που θα βρει τέτοιο χρόνιο κόλλημα να σπρώχνει τα θέματα, να ασχολείται με όλα τα μέλη, να τρέχουν οι σελίδες να πέφτουν οι διαφημίσεις?
    Το κακό είναι πως κάποιοι πληρώνονται γι αυτό.
    Κάτι σαν την πόντια ******* ένα πράγμα.

Για να το ληγουμε:
    Η αξιοπρεπεια μου ειναι πανω απο οποιαδηποτε δυναμη εχει ο ανθρωπος που εχει το power για να παιζει με τα κουμπακια.
    Πολυ απλα ολα αυτα δεν με αγγιζουν......
    Ο krino, δεν εσκυψε ποτε στη ζωη του και δεν σκοπευει να το αρχισει τωρα στα γεραματα.....

Καληνυχτα.

Ο διαχειριστής, προφανώς νευρίασε και έκανε τη διαγραφή. Κάπου το έγραψε ο ίδιος τι σηνέβη. Πιθανολογώ, χωρις να είμαι σίγουρος ότι ο διαχειριστής -για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω- δεν έχει την ευκολία αλλαγής της υπογραφής. Αλλιώς φαντάζομαι θα το έκανε και δεν θα την άφηνε σε 12.000 μηνύματα. Συμφωνείς;
    Μπορεί σε ένα μήνυμα να γράψω ο τάδε είναι μαλάκας. Αν όμως το βάλω στην υπογραφή είναι διαφορετικό, είναι σαν να το περιφέρω συνεχώς σαν σημαία.
    Τώρα που γνωρίζεις αυτά ποιά είναι η άποψή σου για το θέμα;

Senior Member
    Φίλε John11, δεν ξέρω γιατί βάλθηκες να σκαλίζεις κάτι που δεν έχει απολύτως κανένα νόημα πια, εκτός αν θέλεις σώνει και καλά σε δουλειά να βρισκόμαστε.... Να σου κάνω τη χάρη και να συμφωνήσω πως αυτός ακριβώς που περιγράφεις είναι ο λόγος που αποβλήθηκε από το φόρουμ ο Κρίνος, αν και για να είσαι 100% σίγουρος , ίσως να ήταν καλύτερα να απευθυνθείς στην Διαχείριση, δεν είμαι καθόλου βέβαιος πως στην απόφαση του Νίκου , δεν έπαιξε κυρίως ρόλο το θυμικό του παρά μια ορθολογική πλατφόρμα με βάση την οποία αξιολογήθηκε ακριβοδίκαια το μέλος .. Και λοιπόν ? Τι αλλάζει σε όσα κατέθεσα μέχρι τώρα ? Είναι πιο ένοχος ο Κρίνος που ήρθε σε ρήξη με τον διαχειριστή ? Τον κάνει πιο \"μαύρο πρόβατο\" ?

Ο λόγος που διαγράφηκε ο χρήστης ποσώς μ\' ενδιαφέρει, εφόσον ο ίδιος δεν το έχει αναγάγει σε μείζον ζήτημα και έχει παραδεχθεί σε ανύποπτο χρόνο πως αρκετές φορές η συμπεριφορά του παραβίαζε τους όρους χρήσης. Αν συγκρουστεί κάποιος με ό,τι αντιπροσωπεύει η διαχείριση του παρόντα χώρου που μας φιλοξενεί, μια σοβαρή πιθανότητα είναι να διαγραφεί διά παντός...Αξίζει ωστόσο ο καθένας από εμάς μια προειδοποίηση, μια δεύτερη ευκαιρία, έτσι δεν είναι ?..Το ζητούμενο στη δική μου παρέμβαση, μια που απ\' όσο φαίνεται γίνομαι δύσκολα κατανοητός, δεν ήταν τίποτε άλλο από το να ξεκολλήσουμε όλοι μας μια και καλή από την αντίληψη πως ευθύνεται ένας για το πως συμπεριφέρονται οι υπόλοιποι ή πως για την κατρακύλα του χώρου υπαίτιος είναι μόνον ο Κρίνος κι όλοι οι άλλοι είναι λευκά περιστέρια.

Αλήθεια έτσι πιστεύεις πως είναι ?

Αν το πιστεύεις , δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να συνομιλούμε φίλε μου, δεν ήμουν ποτέ αστυνομολάγνος για να αναλώνομαι σε θεωρίες συνωμοσίας. Μπορούμε να πορευθούμε και οι δυο μας, ο καθένας με την δική του αντίληψη περί δικαίου, αν και εγώ θα ήμουν πολύ προσεκτικός στο να κατηγορώ κάποιον για κάτι που δεν ξέρω αν είναι και στο τέλος αφού έχω αφήσει την υπόνοια πως ο Κρίνος είναι ο chaos, να αποφεύγω τεχνηέντως να μιλήσω για την ταμπακιέρα ή να καταθέσω τα όποια στοιχεία με οδήγησαν σε μια τέτοια πεποίθηση .

Αν δεν το κάνω κινδυνεύω να κατηγορηθώ για εμπάθεια ή ακόμη περισσότερο σαν ελεεινός συκοφάντης... Μια τέτοια προοπτική θα με προβλημάτιζε πολύ περισσότερο από το να μάθω ποιοι ακριβώς ήταν οι λόγοι που ο διαχειριστής διέγραψε το login Κρίνος....

Senior Member
    Γράφεις:

> Αξίζει ωστόσο ο καθένας από εμάς μια προειδοποίηση, μια δεύτερη ευκαιρία, έτσι δεν είναι ?..

Αν προσέξεις, θα δεις ότι πουθενά δεν έκρινα τη στάση του κρίνο, ή την προσωπικότητα ή κάτι που έκανε, κλπ, κλπ. Αυτό μόνο που είπα είναι ότι προειδοποιήθηκε με τον τρόπο \"μην βάζεις αυτή την υπογραφή\". Πόσο δύσκολο είναι να το δει κανείς αυτό; Πόσο δύσκολο είναι να δει κανείς την πραγματικότητα; Είναι σίγουρο ότι προειδοποιήθηκε αφού έγραψε:
    \"Η αξιοπρεπεια μου ειναι πανω απο οποιαδηποτε δυναμη εχει ο ανθρωπος που εχει το power για να παιζει με τα κουμπακια.
    Πολυ απλα ολα αυτα δεν με αγγιζουν......
    Ο krino, δεν εσκυψε ποτε στη ζωη του και δεν σκοπευει να το αρχισει τωρα στα γεραματα.....\"

Όταν κάποιος δεν μπορεί να δει την πραγματικότητα σημαίνει προκατάληψη. Έτσι, πώς θα κουβεντιάσουμε οτιδήποτε άλλο αν δεν γίνεται κατανοητό το πιο απλό πράγμα. Θα πάμε σε πιο δύσκολα θέματα, για το ποιός φταίει, ή αν εγώ είμαι \"ελεεινός συκοφάντης\", κλπ.; Είναι αδύνατο! Η προκατάληψη εμποδίζει κάθε επικοινωνία.

Senior Member
    Originally posted by John11

Όταν κάποιος δεν μπορεί να δει την πραγματικότητα σημαίνει προκατάληψη. Έτσι, πώς θα κουβεντιάσουμε οτιδήποτε άλλο αν δεν γίνεται κατανοητό το πιο απλό πράγμα. Θα πάμε σε πιο δύσκολα θέματα, για το ποιός φταίει, ή αν εγώ είμαι \"ελεεινός συκοφάντης\", κλπ.; Είναι αδύνατο! Η προκατάληψη εμποδίζει κάθε επικοινωνία.
    Well done my friend, σε μία φράση συνόψισες όσα προσπαθώ να κάνω κατανοητά τις τελευταίες μέρες..

Προκατάληψη !

Προκατάληψη είναι να θεωρείς πως για όσα συμβαίνουν εδώ μέσα φταίει αποκλειστικά και μόνο ένας..
    Προκατάληψη είναι να συμφωνείς με κάποιον σε 10 μηνύματα και να περιμένεις το ένα που θα σου δώσει το έρεισμα για να του την \"πεις\"...
    Προκατάληψη είναι να θεωρείς τη δική σου αλήθεια , πιο αληθινή από την αλήθεια του άλλου...
    Προκατάληψη είναι να έχεις αδικήσει και να διαλαλείς το πόσο άδικοι είναι οι άλλοι...
    Προκατάληψη είναι η εμπάθεια, η έλλειψη ανεκτικότητας, η εμμονή σε πράγματα και καταστάσεις που θεωρούμε σαν την απόλυτη δικαίωση της δικής μας ηθικής - δεν θα έβλαπτε ποτέ ωστόσο να ρίχνουμε πότε πότε μια ματιά και στο πως αντιλαμβάνονται οι άλλοι την ηθική.

Η ηθική πέρα από τα κλασσικά στερεότυπα, είναι διαφορετική για τον καθένα. Η άγνοια αυτού του αξιώματος είναι προκατάληψη .

Για να τελειώνουμε, συνεχίζεις και εμμένεις στην σύγκρουση Κρίνου / Διαχείρισης , κάτι που για μένα δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο στη παρέμβαση μου. Θεωρώ άκυρο να συνεχίζω να συζητώ για τον βίο και πολιτεία ενός μέλους που δεν είναι πια εδώ, και να διαιωνίζω ένα στείρο διάλογο που δεν μπορεί να παράγει το παραμικρό συμπέρασμα.

Εν κατακλείδι φίλε μου, δεν έχω σκοπό να συνεχίσω να διυλίζω κουνούπια , με όλο αυτό το θόρυβο για τον ιό του Δυτικού Νείλου, το ζουμί τους δεν πιάνει πια μία...

Banned
    [quote]Originally posted by John11
    Ο κρίνο μετά μια λογομαχία με τη Θεοφανία...

Banned
    Εμένα η κοπελιά αυτή με έβρισε δημόσια με τον χειρότερο τρόπο λέγοντάς με ηλήθια αλλά δεν ξέρει ότι όταν κάποιον δεν τον συμπαθεί κανείς αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της ηληθιότητας...

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast