Άλλο ένα καλοκαίρι χαμένο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 93
    Senior Member
    Originally posted by Paolo_1
    Δεν είναι μόνο το σεξ,αλλά όλη η φάση της σχέσης.Έχεις κάποιον για να μοιράζεσαι τα καθημερινά προβλήματα σου και νιώθεις ότι δεν τα αντιμετωπίζεις όλα ολομόναχος.Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις πχ μια κουραστική μέρα στη δουλειά και το βράδυ να σε περιμένει σπίτι ένα χάδι και ένα γλυκόλογο και όχι η τηλεόραση και το σκατοκομπιούτερ
    Συμφωνα με το παραπανω με αυτα που λες εσυ στην ουσια δεν θελεις σχεση , αλλα ενα ατομο να σου λυνει τα ψυχολογικα σου (κατα το ημισι εστω, λες και αυτο το ατομο δεν εχει αλλη δουλεια) και να σου λεει και καλα λογια.

Εσυ ομως δεν εχεις πει ποτέ εδω μεσα - εδω και πολλα πολλα ποστς - για το τι εισαι διατεθιμενος να προσφερεις σε αυτο το ατομο. Λες μονο οτι θελεις να σου κανει το ενα, να σου κανει το αλλο. Αυτο δεν ειναι σχεση, αλλα υπηρεσια.

Δυστυχώς φίλε ευκαιρίες παρουσιάζονται μόνο σε κάποιους τυχερούς.Και άμα δεν έχεις τη ρημάδα την τύχη στη ζωή δεν πας πουθενά. [..] .Και όσον αφορά τις κοινωνικές εκδηλώσεις,προσωπικά έχω αρνηθεί αρκετές φορές να παω σε τέτοιες επειδή ντρεπόμουν που ήμουν μόνος και οι άλλοι θα με κοίταζαν με οίκτο.
    Ειπες πριν οτι σε καλουν σε κοινωνικες εκδηλωσεις.

Αν δεν ειναι αυτο ευκαιρια τοτε τι ειναι?

Ξερεις πολλα ατομα γυρω να τα καλουν σε τετοια συμβαντα?

Ξερεις αμα μια σε μια ευκαιρια δεν της δωσεις την απαραιτητη σημασια τοτε αυτη θα μεταμορφωθει *στα ματια σου* σε χρονο dt σε ενα \"απλο περιστατικο\".

Ισως αντι να ψαχνεις τυχερα γουρια να χρειαστεις να κοιταξεις λιγο την \"οραση\" σου.....

Senior Member
    Originally posted by Boltseed

Συμφωνα με το παραπανω με αυτα που λες εσυ στην ουσια δεν θελεις σχεση , αλλα ενα ατομο να σου λυνει τα ψυχολογικα σου (κατα το ημισι εστω, λες και αυτο το ατομο δεν εχει αλλη δουλεια) και να σου λεει και καλα λογια.

Εσυ ομως δεν εχεις πει ποτέ εδω μεσα - εδω και πολλα πολλα ποστς - για το τι εισαι διατεθιμενος να προσφερεις σε αυτο το ατομο. Λες μονο οτι θελεις να σου κανει το ενα, να σου κανει το αλλο. Αυτο δεν ειναι σχεση, αλλα υπηρεσια.

Γιατί,ποιος σας είπε ότι μέσω του έρωτα δεν μπορείς να νικήσεις τα ψυχολογικά σου;Όποιος λέει το αντίθετο μάλλον δεν έχει ερωτευτεί(και δεν τον έχουν ερωτευτεί) ποτέ.Εγώ γράφω συνεχώς γι\'αυτό γιατί έχω μείνει πλέον μόνος,οι πρώην φίλοι αφοσιώθηκαν στις κοπέλες τους και βγαίνουν κυρίως μ\'αυτές κι εγώ έχω κλειστεί στο σπίτι αφού δεν βρίσκω παρέα όποτε θέλω.Και κλεισμένος σπίτι μόνος βυθίζομαι στην κατάθλιψη.

Αυτά που έχω να προσφέρω είναι ότι προσφέρει ο άνδρας σε μια γυναίκα μέσα σε μια σχέση.Αγάπη,συντροφικότητα ,σεξ,παρέα και γενικά ότι χρειάζεται κάποιος για να ξεχνιέται από τα καθημερινά προβλήματα.Τίποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερο.Δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται παράξενο αυτό.Βλέπω άλλους που το ζουν και τους φθονώ,γιατί νιώθω ακόμα πιο μόνος.Σε λίγο θα μας πείτε ότι το φυσιολογικό είναι να είσαι μόνος παρά σε σχέση.

Senior Member
    Γιατί,ποιος σας είπε ότι μέσω του έρωτα δεν μπορείς να νικήσεις τα ψυχολογικά σου;[/quote]

Και ποιος σου ειπε οτι μπορεις?

Όποιος λέει το αντίθετο μάλλον δεν έχει ερωτευτεί(και δεν τον έχουν ερωτευτεί) ποτέ.
    Μαλιστα.
    Με βαση ποιον/τι ακριβως ισχυει το παραπανω συμπερασμα?

Εγώ γράφω συνεχώς γι\'αυτό γιατί έχω μείνει πλέον μόνος,οι πρώην φίλοι αφοσιώθηκαν στις κοπέλες τους και βγαίνουν κυρίως μ\'αυτές κι εγώ έχω κλειστεί στο σπίτι αφού δεν βρίσκω παρέα όποτε θέλω.Και κλεισμένος σπίτι μόνος βυθίζομαι στην κατάθλιψη.
    Μαλλον θελεις να μενεις μονος σου τελικα απο οτι φαινεται. Αν οντως ηθελες παρεα θα -εκανες εστω- την παραμικρη προσπαθεια να βρεις. Για αρχη ισως να σε βοηθαγε να αλλαζες λιγο καποια \"πιστευω\" σου για την ζωη. Αλλα αυτο ειναι κατι που απαιτει προσπαθεια και δε μπορω να πω οτι φαινεσαι και πολυ προθυμος για κατι τετοιο. Τα πιο πολλα θεματα στην ζωη ειναι θεμα επιλογων, ειμαστε αυτοι που εμεις επιλεγουμε να ειμαστε, απλα πραγματα.

Senior Member

Μαλλον θελεις να μενεις μονος σου τελικα απο οτι φαινεται. Αν οντως ηθελες παρεα θα -εκανες εστω- την παραμικρη προσπαθεια να βρεις. Για αρχη ισως να σε βοηθαγε να αλλαζες λιγο καποια \"πιστευω\" σου για την ζωη. Αλλα αυτο ειναι κατι που απαιτει προσπαθεια και δε μπορω να πω οτι φαινεσαι και πολυ προθυμος για κατι τετοιο. Τα πιο πολλα θεματα στην ζωη ειναι θεμα επιλογων, ειμαστε αυτοι που εμεις επιλεγουμε να ειμαστε, απλα πραγματα.

Ναι,μόνο που δεν είναι στον χαρακτήρα μου να παρακαλάω κάποιον για να βγει μαζί μου.Αν ο άλλος είναι απρόθυμος,δεν κάνω άλλη προσπάθεια να τον μεταπείσω.Κι εν πάσει περιπτώσει,εσύ φαίνεται ότι πράγματα όπως σχέση,σεξ κλπ.δεν τα έχεις και σε μεγάλη εκτίμηση,διαφορετικά θα είχες άλλη άποψη.Εσύ ίσως να θεωρείς ότι άλλα πράγματα όπως πχ η εργασιοθεραπεία ή το να κάθεσαι όλη μέρα σ\'εναν υπολογογιστη βοηθάνε περισσότερο.Ακούγεσαι.Εγώ πάλι λέω ότι το παν είναι η προσωπική ζωή για να έχεις ισορροπία.

Και εν τέλει έχω ξαναγράψει ότι βαρέθηκα τις αντροπαρέες,δε μου προσφέρουν τίποτα πλέον.Ειδικά σε περιόδους γιορτών ή διακοπών συντροφιά χρειάζεσαι και όχι να βγαίνεις έξω με κάποια αγέλη μπακουριών.

Senior Member
    παολο

καλο ειναι να υπαρχει κ καποιο μετρο στη ζωη.

οταν λες οτι το παν ειναι μια ερωτικη σχεση κ εκμηδενιζεις ολες τις υπολοιπες συνιστωσες της ζωης (πχ δουλεια, χομπυ, φιλοι κλπ) φυσικο ειναι να πεφτεις σε καταθλιψη οταν δεν εχεις ερωτικη σχεση, πολυ πιο ευκολα απο καποιον που κανει να το πουμε αγγλιστι diversification στη ζωη κ μπορει να τυχαινει μια περιοδο να μην εχει σχεση, αλλα να τον κρατανε οι αλλες συνιστωσες, πχ χομπυ, φιλοι. επισης οταν τα δινουμε ολα σε μια σχεση κ προσπαθουμε να καλυψουμε ολες μας τις αναγκες μεσω μονο ενος ατομου, ειναι πολυ πιθανον να το πνιξουμε το ατομο τελικα η για διαφορους λογους να κορεσθει η σχεση. η αγαπη κρεμασμα πνιγει. η ειναι φυσικο να μην ταιριαζουμε σε ολα κ αν θελεις να τα κανεις ολα με τη συντροφο σου να αρχισεις να την καταπιεζεις σε καποιους τομεις, που πολυ ωραια θα μπορουσες πχ να μοιραστεις τη δραστηριοτητα με ενα φιλο σου που ταιριαζεις καλυτερα σε αυτη τη συγκεκριμενη δραστηριοτητα απο οτι με την ερωτικη συντροφο. η πολυ απλα εναν ανθρωπο που τον βλεπουμε ολη μερα τον βαριομαστε πολυ πιο γρηγορα.

εσυ κανεις το λαθος κ εναποθετεις ολη την ανθρωπινη ευτυχια πανω στις σχεσεις τις ερωτικες κ δεν βλεπεις τιποτα αλλο. πχ εβγαλες το συμπερασμα οτι ο μπολτ θελει να μενει μονος του, απο αυτα που σου εγραψε (μπολτ ελπιζω να μην εχεις προβλημα που σε \"χρησιμοποιω\" στο παραδειγμα που θελω να πω). δλδ βλεπεις μονο τα ακρα η το ασπρο η το μαυρο. η η σχεση ειναι το παν, η καποιος που δεν της δινει ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ οσο εσυ, θελει να μενει μονος. οχι απαραιτητα. μπορει ο μπολτ πχ να θελει κ να εχει μια ωραια σχεση αλλα με μετρο. να θελει κ αλλα πραγματα στη ζωη του πλην της σχεσης, κ αν η σχεση μια περιοδο παει στραβα, θα εχει για στηριξη τα αλλα.

Senior Member
    Originally posted by Lou!..
    παολο

οταν λες οτι το παν ειναι μια ερωτικη σχεση κ εκμηδενιζεις ολες τις υπολοιπες συνιστωσες της ζωης (πχ δουλεια, χομπυ, φιλοι κλπ) φυσικο ειναι να πεφτεις σε καταθλιψη οταν δεν εχεις ερωτικη σχεση, πολυ πιο ευκολα απο καποιον που κανει να το πουμε αγγλιστι diversification στη ζωη κ μπορει να τυχαινει μια περιοδο να μην εχει σχεση, αλλα να τον κρατανε οι αλλες συνιστωσες, πχ χομπυ, φιλοι. επισης οταν τα δινουμε ολα σε μια σχεση κ προσπαθουμε να καλυψουμε ολες μας τις αναγκες μεσω μονο ενος ατομου, ειναι πολυ πιθανον να το πνιξουμε το ατομο τελικα η για διαφορους λογους να κορεσθει η σχεση. η αγαπη κρεμασμα πνιγει. η ειναι φυσικο να μην ταιριαζουμε σε ολα κ αν θελεις να τα κανεις ολα με τη συντροφο σου να αρχισεις να την καταπιεζεις σε καποιους τομεις, που πολυ ωραια θα μπορουσες πχ να μοιραστεις τη δραστηριοτητα με ενα φιλο σου που ταιριαζεις καλυτερα σε αυτη τη συγκεκριμενη δραστηριοτητα απο οτι με την ερωτικη συντροφο. η πολυ απλα εναν ανθρωπο που τον βλεπουμε ολη μερα τον βαριομαστε πολυ πιο γρηγορα.

εσυ κανεις το λαθος κ εναποθετεις ολη την ανθρωπινη ευτυχια πανω στις σχεσεις τις ερωτικες κ δεν βλεπεις τιποτα αλλο. πχ εβγαλες το συμπερασμα οτι ο μπολτ θελει να μενει μονος του, απο αυτα που σου εγραψε (μπολτ ελπιζω να μην εχεις προβλημα που σε \"χρησιμοποιω\" στο παραδειγμα που θελω να πω). δλδ βλεπεις μονο τα ακρα η το ασπρο η το μαυρο. η η σχεση ειναι το παν, η καποιος που δεν της δινει ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ οσο εσυ, θελει να μενει μονος. οχι απαραιτητα. μπορει ο μπολτ πχ να θελει κ να εχει μια ωραια σχεση αλλα με μετρο. να θελει κ αλλα πραγματα στη ζωη του πλην της σχεσης, κ αν η σχεση μια περιοδο παει στραβα, θα εχει για στηριξη τα αλλα.

Δεν τα εκμηδενίζω,κι αυτά σημαντικά είναι,αλλά δε σε ολοκληρώνουν σαν άτομο.Την μοναξιά δεν στην καλύπτουν όμως,πώς να το κάνουμε.Όποιον ερωτευμένο και να ρωτήσεις για το τί είναι πιο σημαντικό στη ζωή του,όλοι θα σου απαντήσουν ο/η σύντροφός μου.Δε θα σου πουν ούτε για κανέναν φίλο ούτε για κανένα χόμπι.Οπότε μην συγκρίνεις την προσωπική ζωή με οτιδήποτε άλλο.Εδώ μιλάμε ότι πλέον όλοι λίγο πολύ γράφουν τους φίλους τους όταν ερωτευτούν γι\'αυτό καλύτερα να στηρίζεσαι στον σύντροφο παρά σ\'αυτούς.

Και όσο για το αν μια σχέση είναι το παν,για μένα είναι.Ιδίως αν κάποιος δεν έχει φίλους ή και γενικά παρέες.Πού αλλού να στηριχθεί δηλαδή;Εγώ δεν λέω ότι πρέπει κάποιος να ξεκόβει όταν δημιουργεί μια σχέση,αλλά δυστυχώς έτσι συμβαίνει πάντα.Είναι και θέμα προτεραιοτήτων.Ένας συναισθηματικός άνθρωπος πχ δεν μπορεί να στερείται μια σχέση,γιατί θέλει να δώσει πράγματα σε κάποιον αλλά δεν έχει σε ποιον να τα δώσει.Και καταλήγει θλιμμένος.

Banned
    Originally posted by Lou!..
    παολο

ειναι περιττο νομιζω να πω ποσο συμφωνω μαζι σου!

Senior Member
    Κι εν πάσει περιπτώσει,εσύ φαίνεται ότι πράγματα όπως σχέση,σεξ κλπ.δεν τα έχεις και σε μεγάλη εκτίμηση,διαφορετικά θα είχες άλλη άποψη.Εσύ ίσως να θεωρείς ότι άλλα πράγματα όπως πχ η εργασιοθεραπεία ή το να κάθεσαι όλη μέρα σ\'εναν υπολογογιστη βοηθάνε περισσότερο.Ακούγεσαι.
    Κι εν πάσει περιπτώσει,εσύ φαίνεται
    απο που ακριβως φαινεται?

.

Senior Member
    +3.14 στην Λου(!) ειδικα για το κομματι με τις συνιστωσες της ζωης!! Μου αρεσε αρκετα αυτη η οπτικη γωνια!!!

πωπω μου θυμιζει την κολλητη μου που ψαχνει συνεχεια εναν γκομενο και μας εχει φαει πως μονο ετσι θα νιωσει καλα....αν φοβασε να μενεις μονος με τον εαυτο σου ξερεις πως για να το αντιμετωπισεις πρεπει να το παραδεχτεις....και φυσικα δεν νομιζω να ειναι κανενας εδω μεσα υπερ του να πορευεσαι ολομοναχος...δεν γινεται εξαλλου...ο ανθρωπος φυσει ζωον πολιτικον!!θα ειμασταν βλαμμενοι αν υποστηριζαμε κατι τετοιο....τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ προβληματα ΔΕΝ θα σου τα ΛΥΣΕΙ ο ΑΛΛΟΣ...ακομη και ενας ειδικος...αν εσυ δεν θες δεν θα σε βοηθησει....κι εγω ειμαι μονη εδω και ενα χρονο και κατι....ε και?οκ υπαρχουν στιγμες που θα ηθελα να ειχα μια ερωτικη σχεση αλλα δεν θα βαλω και πλερεζα επειδη δεν μου εχει τυχει κατι ως τωρα...ασε που ειχα και χρονο να παω ενα βημα παρακατω την αλλη την σχεση μου,αυτη με τον εαυτο μου...γιατι οσο καλυτερα εισαι με τον εαυτος τοσο πιο καλα θα εισαι και με τους γυρω σου....

Senior Member
    Originally posted by xrisaki
    πωπω μου θυμιζει την κολλητη μου που ψαχνει συνεχεια εναν γκομενο και μας εχει φαει πως μονο ετσι θα νιωσει καλα....αν φοβασε να μενεις μονος με τον εαυτο σου ξερεις πως για να το αντιμετωπισεις πρεπει να το παραδεχτεις....και φυσικα δεν νομιζω να ειναι κανενας εδω μεσα υπερ του να πορευεσαι ολομοναχος...δεν γινεται εξαλλου...ο ανθρωπος φυσει ζωον πολιτικον!!θα ειμασταν βλαμμενοι αν υποστηριζαμε κατι τετοιο....τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ προβληματα ΔΕΝ θα σου τα ΛΥΣΕΙ ο ΑΛΛΟΣ...ακομη και ενας ειδικος...αν εσυ δεν θες δεν θα σε βοηθησει....κι εγω ειμαι μονη εδω και ενα χρονο και κατι....ε και?οκ υπαρχουν στιγμες που θα ηθελα να ειχα μια ερωτικη σχεση αλλα δεν θα βαλω και πλερεζα επειδη δεν μου εχει τυχει κατι ως τωρα...ασε που ειχα και χρονο να παω ενα βημα παρακατω την αλλη την σχεση μου,αυτη με τον εαυτο μου...γιατι οσο καλυτερα εισαι με τον εαυτος τοσο πιο καλα θα εισαι και με τους γυρω σου....

Προφανώς η κολλητή σου έχοντας μόνο φίλες και όχι σύντροφο δε φαίνεται να είναι ικανοποιημένη από τη ζωή της.Άρα θα συμφωνούσε μ\'αυτά που λέω.Πάρτε το χαμπάρι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν να ζουν χωρίς σύντροφο,πώς να το κάνουμε;Καλοί και άγιοι οι φίλοι αν υπάρχουν,αλλά τα συναισθήματα που νιώθεις όντας ερωτευμένος δεν τα ζεις με κανέναν άλλο.Και ας αφήσουμε αυτό το παραμύθι για την σχέση με τον εαυτό μας,γιατί έχοντας στη ζωή μας μόνο αυτόν και δεν την μοιραζόμαστε δε γλυτώνουμε την κατάθλιψη.

Οκ,αν κάποιος θεωρεί ότι έχει καλούς φίλους και τον καλύπτουν σε όλα ίσως και να μην καίγεται για σύντροφο.Στη δικιά μου περίπτωση όμως(και σε πολλών ακόμα πιστεύω) που πλέον δεν έχουν κοινωνικό κύκλο,μια σχέση θα τους έλυνε πάρα πολλά προβλήματα,τουλάχιστον στην αρχή.Θα ήταν μια αναλαμπή σε μια μουντή καθημερινότητα.Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουν αυτό μερικοί;

Senior Member
    οκ , ας το παρουμε αλλιως.

Αυτη την στιγμη Paolo εχεις ενα \"αλφα\" σκεπτικο.

Σε εχει βοηθησει στην ζωη σου? Σου εχει δωσει οτι χρειαζεσαι?

Αν ναι, τοτε κρατα αυτο το σκεπτικο που εχεις, συνεχισε να εχεις τα ιδια πιστευω που εχεις και τωρα και ολα καλα , δε μας πεφτει λογος.

Αν οχι ομως, ισως να πρεπει να αλλαξεις σκεπτικο. Και για να γινει αυτο ισως ΓΙΑ ΑΡΧΗ να ανοιξεις λιγο τα αυτια σου σε τριτες αποψεις...

Τι επιλεγεις να κανεις?

Εσυ και μονο εσυ διαλεγεις...

Senior Member

Αν οχι ομως, ισως να πρεπει να αλλαξεις σκεπτικο. Και για να γινει αυτο ισως ΓΙΑ ΑΡΧΗ να ανοιξεις λιγο τα αυτια σου σε τριτες αποψεις...

Εγώ ακούω όλες τις απόψεις αλλά κάποιες καταστάσεις που έχω ζήσει όπως το να σε γράφουν αυτοί που θεωρούσες φίλους,μ\'έχουν κάνει κάνει πολύ πιο επιφυλακτικό με τους άλλους και εν τέλει να μ\'ενδιαφέρει πρώτα ο εαυτός μου και μετά αυτοί.Δεν ξέρω αν το έχεις ζήσει αλλά είναι πολύ σκληρό να θες να βγεις ένα βράδυ και ο δήθεν κολλητός σου να μην σηκώνει τηλέφωνα για να σε αποφύγει ενώ ξέρει ότι δεν έχεις κανέναν άλλο για να βγεις.Κοινώς,στα τέτοια του για το πως θα περάσεις εσύ το βράδυ μόνος.Μέσα από κάτι τέτοια έχω γίνει κι εγώ αδιάφορος για τους άλλους και μ\'ενδιαφέρει πρώτα η προσωπική μου ικανοποίηση.

Senior Member
    Κοινώς,στα τέτοια του για το πως θα περάσεις εσύ το βράδυ μόνος.Μέσα από κάτι τέτοια έχω γίνει κι εγώ αδιάφορος για τους άλλους και μ\'ενδιαφέρει πρώτα η προσωπική μου ικανοποίηση.
    Με αυτον σου τον τροπο ομως στην ουσια γινεσαι το ιδιο με αυτον που κατηγορεις : αδιαφορος. Το εχεις σκεφτει αυτο?

Δηλαδη διαφωνεις με μια συμπεριφορα , ενω παραλληλα την υοθετεις και την περνας στην ζωη σου..!

Και στο κατω κατω, δεν σου ειπε κανενας να μην εισαι επιφυλακτικος , ουτε να μην σε ενδιαφερει πρωτα ο εαυτος σου. Σιγα, αυτα ειναι νορμαλ πραγματα και λιγο πολυ ολοι τα κανουμε (αλλα δε τα παραδεχομαστε ευκολα) . Το θεμα ειναι οτι οταν τα κανουμε ΠΑΝΤΑ αυτα , ναι, εκει αρχιζουν τα προβληματα.

Τι πιστευεις πανω σε αυτο?

Senior Member

...είναι πολύ σκληρό να θες να βγεις ένα βράδυ και ο δήθεν κολλητός σου να μην σηκώνει τηλέφωνα για να σε αποφύγει ενώ ξέρει ότι δεν έχεις κανέναν άλλο για να βγεις.Κοινώς,στα τέτοια του για το πως θα περάσεις εσύ το βράδυ μόνος...
    θα σου πω κατι παολο που μπορει να σου φανει σκληρο (για το σημειο με τον δηθεν κολλητο σου που δε σηκωνε τηλ)

ο φιλος σου εκεινο το βραδυ μπορει να μην ηθελε/μπορουσε για 1002 λογους (κουρασμενος, να ηθελε να βγει με την καλη του πριβε, να ειχε διαβασμα η ο,τι αλλο). βεβαια το πιο εντιμο κ απο μερια του θα ηταν να σηκωσει το τηλ κ να σου βαλει τα ορια του, \"ξερεις δεν μπορω να βγουμε αποψε γιατι συμβαινει αυτο κ αυτο\".

ομως, απο εκει κ περα, αν εσυ δεν εχεις κανεναν αλλο για να βγεις κ μενεις μονος σου, κ κρεμεσαι απο τον κολλητο σου, δεν ειναι υποχρεωση του κολλητου σου να σκεφτεται οτι εσυ δεν εχεις κανεναν αλλο κ θα μεινεις μονος σου, αλλα ΔΙΚΗ σου να σκεφτεις οτι μονο ο κολλητος σου δε σου φτανει για να ικανοποιησεις τις αναγκες σου για κοινωνικοτητα, κ αρα πρεπει να βρεις κ αλλους γνωστους (δε λεω φιλους, κ οι γνωστοι μια χαρα ανθρωποι ειναι) να κανεις παρεα.

διαβαζοντας το κειμενο σου αισθανθηκα οτι κατηγορεις τον κολλητο σου που σε προδωσε κ σε αφησε μονο σου εκεινο το βραδυ στο ελεος της μοναξιας σου. την προσδοκια οτι ο κολλητος σου θα επρεπε να σου καλυπτει ολες τις κοινωνικες αναγκες που τη βρηκες?

επισης, σε περιορισε ο κολλητος σου να κανεις παρεες κ με αλλους? δικτατορας ηταν? ελευθερος ανθρωπος εισαι να αυξομειωνεις τις κοινωνικες σου επαφες αναλογα με τις αναγκες σου. τωρα αν εσυ εχεις δυσκολια στο να γνωριζεις ανθρωπους κ μενεις μονος σου, μην κατηγορεις τον κολλητο γι αυτο. αναγνωρισε τη δυσκολια σου κ αναλαβε δραση να βρεις λυση για αυτη.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast