Results 46 to 60 of 93
Thread: Άλλο ένα καλοκαίρι χαμένο
-
12-09-2010, 13:40 #46
Originally posted by Paolo_1
Προφανώς η κολλητή σου έχοντας μόνο φίλες και όχι σύντροφο δε φαίνεται να είναι ικανοποιημένη από τη ζωή της.Άρα θα συμφωνούσε μ\'αυτά που λέω.Πάρτε το χαμπάρι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν να ζουν χωρίς σύντροφο,πώς να το κάνουμε;Καλοί και άγιοι οι φίλοι αν υπάρχουν,αλλά τα συναισθήματα που νιώθεις όντας ερωτευμένος δεν τα ζεις με κανέναν άλλο.
Οκ,αν κάποιος θεωρεί ότι έχει καλούς φίλους και τον καλύπτουν σε όλα ίσως και να μην καίγεται για σύντροφο.Στη δικιά μου περίπτωση όμως(και σε πολλών ακόμα πιστεύω) που πλέον δεν έχουν κοινωνικό κύκλο,μια σχέση θα τους έλυνε πάρα πολλά προβλήματα,τουλάχιστον στην αρχή.Θα ήταν μια αναλαμπή σε μια μουντή καθημερινότητα.Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουν αυτό μερικοί;
να ξεπερασεις την καταθλιψη, τη μουνταδα κ τη μιζερια, η να βρεις ατομα σαν τη φιλη της χρυσας κ να συμφωνησετε ομαδικως οτι οποιος* δεν εχει γκομενο ειναι μες στη μιζερια? (*η τουλαχιστον το δικο σας \"κλαμπ\" των ατομων που θεωρουν οτι η σχεση ειναι το παν)
λες οτι μια σχεση θα ελυνε παρα πολλα προβληματα σε καποιον που δεν εχει ουτε σχεση ουτε παρεες, κ γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβουμε. ναι, νομιζω οτι κανεις δεν διαφωνει πανω σε αυτο, κ το καταλαβαινουμε, αρκει βεβαια να μην γινει η σχεση η κρεμαστρα καποιου, γιατι τοτε αρχιζουν καποια αλλα προβληματα, που εσυ που δεν εχεις σχεση δεν τα εχεις βιωσει, κ αρα δεν πολυ προβληματιζεσαι πανω σε αυτα, αν ομως ριξεις μια ματια σε αλλα θεματα εδω στο φορουμ για το τι προβληματα αντιμετωπιζουν ανθρωποι που εχουν μονο σχεση κ εχουν αμελησει ολες τις υπολοιπες συνιστωσες ισορροπιας, θα αρχισεις να υποψιαζεσαι τι μπορει να παιξει.
συνεπως δεν ειπα (κ τα αλλα παιδια επισης, αλλα μιας κ γραφω εγω τωρα θα μιλησω σε α ενικο) οτι η σχεση δεν βοηθαει να αισθανομαστε καλυτερα, ειπα οτι η σχεση κανει καλο με μετρο, σε υψηλα επιπεδα μπορει να γινει τοξικη! το ιδιο ισχυει κ για τους φιλους! δεν ειπα οτι γινεται να ειναι κανεις πληρως ικανοποιημενος μονο με φιλους κ να περιμενει απο τους φιλους να του ικσνοποιουν αναγκες που θα ικανοποιουσε με μια ερωτικη σχεση. ειπα ομως οτι χρειαζονται κ αυτοι σε μια χ ποσοτητα για να εχουμε ισορροπια, κ οτι κ η σχεση μπορει να μην μπορει να αντικαταστησει τους φιλους σε καποια πραγματα (οχι σε ολα τα πραγματα)!
ειναι σα να λεμε οτι για να επιβιωσουμε χρειαζομαστε κ φαγητο κ νερο, σε χ ποσοτητα το ενα κ ψ το αλλο. εσυ λες, οτι αμα κοψουμε τελειως το νερο κ διπλασσιασουμε το φαγητο, παλι θα επιβιωσουμε. ε, εγω λεω οτι χρειαζονται κ τα δυο σε σωστες δοσεις, δεν γινεται να αντικατασταθει το νερο, απο εξτρα φαγητο. αυτο λεω. στη δευτερη περιπτωση, καποιος θα παθαινει βαρυστομαχια κ αφυδατωση μεχρι που θα πεθανει πριν της ωρας του.
κ επισης ενα τελευταιο σχολιο, εσυ θελεις να κανεις σχεση κ δεν εχεις ουτε κοινωνικο κυκλο. δε σε απασχολει που δεν εχεις κοινωνικο κυκλο, γιατι δεν σε απασχολουν οι φιλοι/παρεες, αλλα μονο η σχεση. μια ερωτηση θελω να κανω: οταν συνηθως επι του πρακτεου τις σχεσεις τις βρισκουμε μεσα απο τον κοινωνικο μας κυκλο, μεσα απο τις παρεες μας δλδ, εσυ πως θελεις να κανεις σχεση? τεχνικα, που θα τη βρεις? θα σου τη στειλει ο αι βασιλης απο την καμιναδα?
- 12-09-2010, 18:35 #47
Originally posted by Lou!..
θα σου πω κατι παολο που μπορει να σου φανει σκληρο (για το σημειο με τον δηθεν κολλητο σου που δε σηκωνε τηλ)
ο φιλος σου εκεινο το βραδυ μπορει να μην ηθελε/μπορουσε για 1002 λογους (κουρασμενος, να ηθελε να βγει με την καλη του πριβε, να ειχε διαβασμα η ο,τι αλλο). βεβαια το πιο εντιμο κ απο μερια του θα ηταν να σηκωσει το τηλ κ να σου βαλει τα ορια του, \"ξερεις δεν μπορω να βγουμε αποψε γιατι συμβαινει αυτο κ αυτο\".
ομως, απο εκει κ περα, αν εσυ δεν εχεις κανεναν αλλο για να βγεις κ μενεις μονος σου, κ κρεμεσαι απο τον κολλητο σου, δεν ειναι υποχρεωση του κολλητου σου να σκεφτεται οτι εσυ δεν εχεις κανεναν αλλο κ θα μεινεις μονος σου, αλλα ΔΙΚΗ σου να σκεφτεις οτι μονο ο κολλητος σου δε σου φτανει για να ικανοποιησεις τις αναγκες σου για κοινωνικοτητα, κ αρα πρεπει να βρεις κ αλλους γνωστους (δε λεω φιλους, κ οι γνωστοι μια χαρα ανθρωποι ειναι) να κανεις παρεα.
διαβαζοντας το κειμενο σου αισθανθηκα οτι κατηγορεις τον κολλητο σου που σε προδωσε κ σε αφησε μονο σου εκεινο το βραδυ στο ελεος της μοναξιας σου. την προσδοκια οτι ο κολλητος σου θα επρεπε να σου καλυπτει ολες τις κοινωνικες αναγκες που τη βρηκες?
επισης, σε περιορισε ο κολλητος σου να κανεις παρεες κ με αλλους? δικτατορας ηταν? ελευθερος ανθρωπος εισαι να αυξομειωνεις τις κοινωνικες σου επαφες αναλογα με τις αναγκες σου. τωρα αν εσυ εχεις δυσκολια στο να γνωριζεις ανθρωπους κ μενεις μονος σου, μην κατηγορεις τον κολλητο γι αυτο. αναγνωρισε τη δυσκολια σου κ αναλαβε δραση να βρεις λυση για αυτη.
12-09-2010, 19:15 #48
Originally posted by Lou!..
λες οτι μια σχεση θα ελυνε παρα πολλα προβληματα σε καποιον που δεν εχει ουτε σχεση ουτε παρεες, κ γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβουμε. ναι, νομιζω οτι κανεις δεν διαφωνει πανω σε αυτο, κ το καταλαβαινουμε, αρκει βεβαια να μην γινει η σχεση η κρεμαστρα καποιου, γιατι τοτε αρχιζουν καποια αλλα προβληματα, που εσυ που δεν εχεις σχεση δεν τα εχεις βιωσει, κ αρα δεν πολυ προβληματιζεσαι πανω σε αυτα, αν ομως ριξεις μια ματια σε αλλα θεματα εδω στο φορουμ για το τι προβληματα αντιμετωπιζουν ανθρωποι που εχουν μονο σχεση κ εχουν αμελησει ολες τις υπολοιπες συνιστωσες ισορροπιας, θα αρχισεις να υποψιαζεσαι τι μπορει να παιξει.
συνεπως δεν ειπα (κ τα αλλα παιδια επισης, αλλα μιας κ γραφω εγω τωρα θα μιλησω σε α ενικο) οτι η σχεση δεν βοηθαει να αισθανομαστε καλυτερα, ειπα οτι η σχεση κανει καλο με μετρο, σε υψηλα επιπεδα μπορει να γινει τοξικη! το ιδιο ισχυει κ για τους φιλους! δεν ειπα οτι γινεται να ειναι κανεις πληρως ικανοποιημενος μονο με φιλους κ να περιμενει απο τους φιλους να του ικσνοποιουν αναγκες που θα ικανοποιουσε με μια ερωτικη σχεση. ειπα ομως οτι χρειαζονται κ αυτοι σε μια χ ποσοτητα για να εχουμε ισορροπια, κ οτι κ η σχεση μπορει να μην μπορει να αντικαταστησει τους φιλους σε καποια πραγματα (οχι σε ολα τα πραγματα)!
ειναι σα να λεμε οτι για να επιβιωσουμε χρειαζομαστε κ φαγητο κ νερο, σε χ ποσοτητα το ενα κ ψ το αλλο. εσυ λες, οτι αμα κοψουμε τελειως το νερο κ διπλασσιασουμε το φαγητο, παλι θα επιβιωσουμε. ε, εγω λεω οτι χρειαζονται κ τα δυο σε σωστες δοσεις, δεν γινεται να αντικατασταθει το νερο, απο εξτρα φαγητο. αυτο λεω. στη δευτερη περιπτωση, καποιος θα παθαινει βαρυστομαχια κ αφυδατωση μεχρι που θα πεθανει πριν της ωρας του.
κ επισης ενα τελευταιο σχολιο, εσυ θελεις να κανεις σχεση κ δεν εχεις ουτε κοινωνικο κυκλο. δε σε απασχολει που δεν εχεις κοινωνικο κυκλο, γιατι δεν σε απασχολουν οι φιλοι/παρεες, αλλα μονο η σχεση. μια ερωτηση θελω να κανω: οταν συνηθως επι του πρακτεου τις σχεσεις τις βρισκουμε μεσα απο τον κοινωνικο μας κυκλο, μεσα απο τις παρεες μας δλδ, εσυ πως θελεις να κανεις σχεση? τεχνικα, που θα τη βρεις? θα σου τη στειλει ο αι βασιλης απο την καμιναδα?
Αυτό για τον κοινωνικό κύκλο όντως ισχύει,οι σχέσεις πλέον μόνο έτσι γίνονται.Αν και έχω περιπτωσεις γνωστών μου που ο ένας γνώρισε μια εντελώς άγνωστη στο internet και τελικά την αρραβωνιάστηκε και ο άλλος μια επίσης άγνωστη στις διακοπές.Άρα,άμα δε σε θέλει και η τύχη δεν κάνεις τίποτα.
12-09-2010, 19:58 #49
Και τότε γιατί οι περισσότεροι που κάνουν σχέση χάνονται από φίλους/γνωστούς ,τουλάχιστον τον πρώτο καιρό;
Απο αυτους που γνωριζεις? Απο αυτους που γνωριζω? Απο αυτους που γνωριζει η Λου? Απο αυτους που διαβασες σε μια στατιστικη ερευνα?
Υπαρχουν ζευγαρακια που ειναι ολη μερα μαζι ,απομωνονται απο αλλα ατομα και μενουν σπιτι τα 2 τους ολη μερα 25 ωρες το 24ωρο , υπαρχουν ζευγαρακια που ο καθενας απο τους 2 εχεις τις παρεες του και την ζωη του κανονικα και εντελως ξεχωριστα (και μετα το βραδυ σπιτι τους), μετα σχεσεις που ειναι αυτοκολητοι παλι αυτοι οι 2 αλλα βγαινουν κανονικα με αλλες παρεες-αλλα ατομα , σχεσεις που ειναι μονο σωματικες κυριως, οτι θες υπαρχει εκει εξω..
εσυ κολησες ομως μονο σε μια κατηγορια και εφτιαξες μια πραγματικοτητα με βαση το τι βλεπεις μονο εσυ.
Ναι οκ, αυτο ειναι η πραγματικοτητα ΣΟΥ , συμφωνω, αλλα δεν ειναι η πραγματικοτητα του κοσμου.
Μήπως γιατί αυτό που ζουν τους γεμίζει πλέον πολύ περισσότερο;
-να ζηλευει η μια τον αλλο (ή το αντιθετο) μην της φυγει και για αυτον να ειναι μαζι του ολη την ωρα και να μην τον αφηνει μονο (εδω χρειαζεται και ο αλλος να ειναι καμποσο χαλβας)
-να τον πιεζει να ειναι μαζι επειδη ... \"ετσι πρεπει\" και \"ετσι κανουν οι φιλες της\" (εδω σηκωνω τα χερια ψηλια)
-να μην μπορουν να λειτουργησουν τοσο ανετα μαζι μπροστα σε κοσμο οσο λειτουργουν μονοι τους
Ειδες,
δε νταρκ σαιντ οφ a relationship. Αν δεν εισαι δυνατος και τα παραπανω θα σου συμβουν (ειδικα αν επικρατησει η ζηλεια) και πιστεψε με, δεν ειναι τοσο ωραια...
Δεν είπα ότι δεν χρειάζονται οι φίλοι,αλλά αν μ\'έβαζες να διαλέξω ανάμεσα σε φίλους και σχέση αυτόν τον καιρό σίγουρα θα διάλεγα το δεύτερο.Και πιστεύω οι περισσότεροι θα έκαναν το ίδιο.Θέλει να παει κάποιος πχ διακοπές.Πώς θα ένιωθε αν εκεί που πήγαινε ήταν περιτριγυρισμένος από ζευγάρια κι αυτός ήταν μόνο με φίλους;
Και δεν αναφερομαι μονο στην περιπτωση που να ειμαι περιτριγυρισμενος με φιλους, αλλα και ολομοναχος. Ακομα καλυτερα ετσι κιολας ωστε να μην εχουμε \"παρεμβολες\" αν με καταλαβαινεις.
Αυτό για τον κοινωνικό κύκλο όντως ισχύει,οι σχέσεις πλέον μόνο έτσι γίνονται.Αν και έχω περιπτωσεις γνωστών μου που ο ένας γνώρισε μια εντελώς άγνωστη στο internet και τελικά την αρραβωνιάστηκε και ο άλλος μια επίσης άγνωστη στις διακοπές.Άρα,άμα δε σε θέλει και η τύχη δεν κάνεις τίποτα.
Μονο αυτος πιστευεις οτι ειναι ο παραγοντας?
Μυαλο δεν χρειαζεται? Ικανοτητα στην ομιλια και αναπτυξη ενδιαφεροντος ουτε αυτο χρειαζεται?
Για ρωτα αυτους τους γνωστους σου που λες αν ηταν μονο θεμα τυχης.Τι θα σου πουν?
12-09-2010, 20:21 #50
Originally posted by Boltseed
Μιας και το εχω ζησει αυτο στο παρελθον, μπορω να σου πω οτι ενοιωθα παρα πολυ ομορφα επειδη αναμεσα στα αλλα ζευγαρια που τα πιο πολλα τα εβλεπα λες και ηταν με αλυσιδες δεμενα, ημουν ελευθερος και ειχα την ηθικη επιλογη να εκανα οτι ηθελα με οποια ηθελα/γνωριζα με αυτο το ΣΟΥΠΕΡ χαλαρωτικο \"...και οτι προκυψει\".
Και δεν αναφερομαι μονο στην περιπτωση που να ειμαι περιτριγυρισμενος με φιλους, αλλα και ολομοναχος. Ακομα καλυτερα ετσι κιολας ωστε να μην εχουμε \"παρεμβολες\" αν με καταλαβαινεις.
12-09-2010, 20:27 #51
Εσυ γελα, αλλα εγω τι αλλη επιλογη ειχα να εκανα?
Οκ, μπορουσα να μιζεριαζα, μπορουσα να εβγαζα το κιν να εστελνα κανενα sms ...καπου γενικα να περασει η ωρα, μπορουσα να καταριομουν την τυχη ή οτιδηποτε αλλο.
Προτιμησα να αλλαξω το σκεπτικο μου. Απλο.
Και δεν ειπα πουθενα οτι περιμενω το οτι προκυψει. Το ρημα \"περιμενω\" εσυ το εβαλες τωρα μολις. Εγω ειπα σκετο \"οτι προκυψει\".
12-09-2010, 20:30 #52
Θα σου πω ενα \"μυστικο\".
Δεν ψαχνουν μονο οι αντρες για γυναικες, αλλα και οι γυναικες για αντρες.
Δεν θελουν μονο οι αντρες σχεση, αλλα και οι γυναικες σχεση.
Δεν επιζητουν ενα ωραιο σεξ μονο οι αντρες, αλλα και οι γυναικες.
12-09-2010, 20:36 #53
Οι γυναίκες βρίσκουν άντρα όποια στιγμή θέλουν.
Πλέον,οι άντρες είναι αυτοί που θέλουν σχέση για να βολευτούν.
Οι άντρες δεν επιδιώκουν το \'καλό\'σεξ ,τους βολεύει να υπάρχει και το \'απλώς\'σεξ,που είναι κι αυτό δυσεύρετο.
12-09-2010, 21:13 #54
Θα ξαναπω αυτο που ειχα πει στην προηγουμενη σελιδα.
Αν με αυτο το συγκεκριμενο σκεπτικο (και με τις συγκεκριμενες αντιληψεις) που εχεις, η ζωη σου ειναι μια χαρα, τοτε κρατα το , συνεχισε να διαφωνεις και να κοντραρεις κοσμο εδω μεσα που θα σου λεει κατι διαφορετικο, συνεχισε να προσπαθεις να \"νικας\" στους διαλογους-μονομαχιες. Μπορει να μην συμφωνω σε καποια πραγματα μαζι σου, παρολα αυτα σημασια εχει να εισαι εσυ καλα στο τελος.
Αν ομως βλεπεις οτι αυτο το σκεπτικο/αντιληψεις που εχεις, δεν σου δινουν οσα θα ηθελες στην ζωη σου, σκεψου πολυ καλα να κανεις καποιες αλλαγες σε αυτα...
αυτα απο εμενα.
στο κατω κατω για την δικια σου ζωη μιλαμε, νομιζω οτι εισαι μεγαλο παιδι και αρα υπευθυνος των πραξεων/σκεψεων σου.
13-09-2010, 00:40 #55
Αν ήσουν γυναίκα σίγουρα θα προέκυπτε.
εγω ηξερα 2 κοπελες παλια, που ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν ειχαν παει ποτε με αντρα κ δεν ηταν μικρες (27 κ 30 αντιστοιχα). (η μια μου το ειχε εκμυστηρευτει, η αλλη φιλες ημασταν, ηξερε ολα μου τα γκομενικα, αυτη ουτε μιση γκομενοδουλεια δεν ανεφερε ποτε των ποτων.)
δεν ηταν οι κουασιμοδες (ουτε κ η κλωντια σιφερ) ουτε ετρεχε κατι ιδιαιτερα προβληματικο μαζι τους. αλλα ειχαν προβλημα κοινωνικοτητας. γενικα ηταν κλειστες κ ντροπαλες κ δεν μιλουσαν αρκετα με αλλους ανθρωπους. ε, μετα απο που να τους ερθει κ ο γκομενος, απο την καμιναδα? (κ ειχανε κ ψηλα τον πηχυ, θελανε ιπποτη να τις παντρευτει κ να τις νταντευει).
με λιγα λογια μαλλον παλι απομονωνεις καποιες περιπτωσεις γυναικων που μπορει να εβρισκαν ευκολα αντρες, αλλα δεν ειναι για ΟΛΕΣ τις γυναικες ετσι.
13-09-2010, 00:49 #56
βασικα παολο το θεμα δεν ειναι να ψαξουμε το χαμενο δικιο, το θεμα ειναι αν εσυ θελεις να κανεις κατι για να αλλαξεις τη ζωη σου προς το καλυτερο.
αν τη βρισκεις με τη μεμψιμοιρια κ τη μοιρολατρια, \"δε γινεται τπτ\" κλπ, εγω παω πασο. ξερεις, στο τελος, ο,τι πιστευεις θα γινει πραγματικοτητα (οι αυτοεκπληρουμενες προσδοκιες). γιατι πολυ απλα, αναλογα με το τι πιστευουμε κατευθυνουμε κ τη συμπεριφορα μας κ στο τελος το αποτελεσμα θα ερθει αρκετα κοντα στα αρχικα πιστευω μας.
αν πιστευεις οτι δεν θα βρεις ποτε γυναικα, τοτε ειναι πολυ πιθανο να παραιτηθεις, να κατσεις κ να κλαιγεσαι χωρις να κανεις τπτ κ στο τελος πραγματι δεν θα βρεις ποτε γυναικα.
αν πιστευεις οτι θα μπορουσες με καποια προσπαθεια να βρεις γυναικα, τοτε θα φροντισεις να βγαινεις τακτικα με κοσμο, να γνωριζεις νεα ατομα, να πας εκδρομη με τον ορειβατικο, να συμμετεχεις σε ομαδικες δραστηριοτητες, να μιλας με ανθρωπους κ μεσα απο ολα αυτα, καποια στιγμη, πιθανον κ εκει που δεν το περιμενεις, θα γνωρισεις καποια με την οποια θα υπαρχει ενα αμοιβαιο κλικ.
Αυτα απο μενα, κ χωρις καμια διαθεση να σε πικαρω.
13-09-2010, 13:12 #57
To oλο θεμα τελικα ειναι οτι αμα ΔΕΝ ΘΕΣ να κανεις εσυ κατι για τον εαυτο σου , ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος δε θα το κανει για σενα, ουτε η ψυχολογος, ουτε η γκομενα, ουτε η γκομενα-ψυχολογος.
Μπορεις ειτε να ακολουθησεις οτι σου χουμε πει για να αποφυγεις λαθος και στεναχωριες του μελοντος, μπορεις ομως καλιστα να περιμενεις να την πατησεις για να τα δεις στην πραξη.
13-09-2010, 13:52 #58
Οι γυναίκες βρίσκουν άντρα όποια στιγμή θέλουν.
Πλέον,οι άντρες είναι αυτοί που θέλουν σχέση για να βολευτούν.
Οι άντρες δεν επιδιώκουν το \'καλό\'σεξ ,τους βολεύει να υπάρχει και το \'απλώς\'σεξ,που είναι κι αυτό δυσεύρετο.
Από την άλλη είναι και θέμα διεκδίκησης, ακόμα και προσέγγισης. Στις πολλές που σ΄αρέσουν και πρέπει να τις προσεγγίσεις έστω θα γίνει κάτι, κάποια σίγουρα θα δεχτεί.
Οπότε δύσκολα τα πράγματα αλλά να μην μένουμε παθητικοί!γιάννης
13-09-2010, 14:33 #59
Συμφωνώ με τον Ιωάννη όσο αφορά το τελευταίο σχολιό του. Ακόμα κι αν έτσι είναι οι γυναίκες δεν πρέπει αυτό να μας αποθαρρύνει, πρέπει να δράσουμε. Αλλά, δεν πιστεύω πως όλες οι γυναίκες έχουν βάλει τον πήχη ψηλά. Ίσως οι πιο όμορφες το έχουν κάνει αυτό, δεν ξέρω. Ακόμα κι αν ίσχυε απόλυτα αυτό δεν έχει νόημα να κάνουμε τέτοιες αρνητικά σκέψεις γιατί μπορεί να μας επηρεάσουν αρνητικά στην προσπάθειά μας να προσεγγίσουμε το αντίθετο φύλλο. Ακόμα έχω να πω πως ακόμα κι αν οι γυναίκες έχουν τον πήχη ψηλά, σίγουρα οι προσδοκίες κάποιες όσο υψηλές κι αν είναι μπορεί να ικανοποιούνται για κάποιον άρα σε όλους αντιστοιχούν πολλές κοπέλες που θα μπορούσαν να απορίψουν πανεύκολα πολλούς. Το θέμα είναι να φάμε πολλές χηλόπιτες μέχρι να τις ανακαλύψουμε.
13-09-2010, 21:54 #60
To oλο θεμα τελικα ειναι οτι αμα ΔΕΝ ΘΕΣ να κανεις εσυ κατι για τον εαυτο σου , ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος δε θα το κανει για σενα, ουτε η ψυχολογος, ουτε η γκομενα, ουτε η γκομενα-ψυχολογος.
Μπορεις ειτε να ακολουθησεις οτι σου χουμε πει για να αποφυγεις λαθος και στεναχωριες του μελοντος, μπορεις ομως καλιστα να περιμενεις να την πατησεις για να τα δεις στην πραξη.
Και επιπλέον,τις συμβουλές που δίνετε κάποιοι,εσείς τiς ακολουθείτε;Βελτιώθηκε η δικιά σας ζωή σας μ\'αυτές;
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια