Άλλο ένα καλοκαίρι χαμένο - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 93
    Senior Member
    Originally posted by ioannis2

Συμφωνώ εν μέρει με αυτό που γράφει ο Paolo, ναι όντως οι γυναίκες, και αυτό το διαπιστώνω και εγώ, έχουν ανεβάσει πολύ τον πήχη σ΄ αυτά που ζητάνε οπότε απορρίπτουν εύκολα κάποιον και ξέρω πολλούς νέους και ευπαρουσίαστους και με καλή δουλειά κλπ που επιζητούν σχέση αλλά είναι μόνοι γι΄ αυτό το λόγο. Η γυναίκα πιο εύκολα βρήσκει , φτάνει να δεχτεί μια από τις προτάσεις ή να προσεγγίσει αυτόν που της κάνει (γίνεται κι αυτό φτάνει να σαι ο τυχερός).
    Από την άλλη είναι και θέμα διεκδίκησης, ακόμα και προσέγγισης. Στις πολλές που σ΄αρέσουν και πρέπει να τις προσεγγίσεις έστω θα γίνει κάτι, κάποια σίγουρα θα δεχτεί.

Οπότε δύσκολα τα πράγματα αλλά να μην μένουμε παθητικοί!

Ρε φίλε,κι εσύ αν ήσουν μια αρκούντως εμφανίσιμη κοπέλα και άκουγες όλη μέρα κομπλιμέντα,σε κοιτάζαν όλοι στο δρόμο,στα αστικά,στις καφετέριες κλπ. και ήξερες ότι μπορούσες να έχεις όποιον και όσους θέλεις κάθε μέρα,δεν θα είχες ψηλά τον πήχυ;Όλα είναι θέμα τύχης,να είσαι ο πρώτος που θα διαλέξει όταν \'ψάχνεται\'.Γιατί δυστυχώς περιμένουμε να μας διαλέξουν πλέον και όχι να τις διαλέξουμε εμεις.

Senior Member
    Originally posted by Paolo_1
    Μα εκεί είναι το θέμα,πλέον δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου μόνος μου,χρειάζομαι κάποιον για να μοιράζομαι τη ζωή μου.
    Μα εκει ειναι το θεμα.
    Πως εχεις τοσο σιγουρο οτι η αλλη θα θελει να γινει η ψυχολογος σου?Πως εχεις τοσο βεβαια το οτι θα \"ψηνεται\" να σου λυνει τα θεματα σου και να παιρνει στην πλατη της το μισο της ζωης σου, λες και τα προβληματα της δεν της φτανουν ηδη.

Να το παμε παραπερα?

Εχεις εναν συγκεκριμενο αριθμο ποστ εδω μεσα. Απο αυτα τα ποστ , πες, ποσα αναλογουν σε απαντησεις σου που ηθελες να βοηθησουν ατομα και οχι σε αυτες που ελεγες ενα δικο σου θεμα? Ποσες απαντησεις σου ειναι σε θεματα απο ατομα αγνωστα σου που ζητανε βοηθεια και εσυ να προσπαθεις να τους συμβουλευεις?

Απο την στιγμη που ουτε καν εσυ ο ιδιος ενδιαφερεσαι - απο οτι φαινεται - για τα προβληματα των αλλων (δεν το λεω για κακο, στο κατω κατω ελαχιστα ατομα πραγματικα νοιαζονται να λυνουν θεματα αλλων, γουστα ειναι αυτα) , τοτε πως εσυ εχεις απαιτησεις αυτη που θα μπει στην ζωη σου , να σου λυνει τα θεματα σου?

Και επιπλέον,τις συμβουλές που δίνετε κάποιοι,εσείς τiς ακολουθείτε;Βελτιώθηκε η δικιά σας ζωή σας μ\'αυτές;
    Εμενα ναι, δεν εχει βελτιωθει απλα αλλα καραβελτιωθει σε βαθμο που δεν το πιστευω. Και ξερεις γιατι εγινε αυτο? Γιατι αλλαξα τακτικη και αποφασισα να βελτιωσω το εσωτερικο του εαυτου μου..

ηθελα και το εκανα ομως.

εσυ θελεις να δοκιμασεις να βελτιωσεις τον εαυτο σου ομως?

ή θελεις μονο να επαναλαμβανεις ποσο πολυ χρειαζεσαι σχεση, ποσο θελεις γυναικα διπλα σου κτλ κτλ

Senior Member
    να απαντησω κ εγω σε αυτη την τελευταια ερωτηση:

ναι, εχει βελτιωθει παρα πολυ κ η δικη μου ζωη κ οταν τα εφαρμοζω ειναι μια χαρα η ζωη μου, οταν εφαρμοζω παλιες κακες τακτικες (γιατι καποιες φορες γινεται κ αυτο :P) ξανατρωω τη μαλακια στη μαπα! (μιζερια, θυμος, αγχος, αναλογα την περισταση)

επισης το βλεπω πολυ κ σε αλλους ανθρωπους. δλδ παρατηρω οτι το πως σκεφτονται κ συμπεριφερονται απεναντι στις προκλησεις κ το πως αισθανονται ειναι αρρηκτα συνδεδεμενα με εναν τροπο που εμενα μου ειναι πλεον μεσες ακρες αρκετα γνωστος!

Senior Member
    τελικα εχω αλλη μια απορια: εφοσον εχεις βρεις τη ριζα του προβληματος σου, δλδ δεν εχεις σχεση, γιατι δεν κανεις κατι για να βρεις σχεση παρα καθεσαι μονος μες στην καταθλιψη?

αυτο το \"ολα ειναι θεμα τυχης\" μυστηριωδως το επικαλουνται ανθρωποι που δεν θελουν να μαθουν πραγματα για τον εαυτο τους κ δεν θελουν να αναλαβουν την ευθυνη του εαυτου τους. δεν εισαι ο πρωτος, το εχω ακουσει κ απο αλλους. ενταξει δεν λεω οτι δεν υπαρχει καθολου τυχη στη ζωη σαν να ηταν ο κοσμος ντετερμινιστικα φτιαγμενος, αλλα κ η τυχη με μετρο. για μενα, τυχη ειναι: \"αυτο που δεν μπορουμε -ακομα- να εξηγησουμε\". αυτο το σκεφτηκα μια μερα, κ αργοτερα το ειδα κ γραμμενο σε βιβλια!

Paolo_1

Η δική μου εμπειρία, γιατί και γω αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα με σένα, να θέλω δλδ σχέση, λεει ότι πρέπει να κάνεις κινήσεις, δλδ να προσεγγίζεις κοπέλες που σου αρέσουν και να κάνεις προτάσεις (έστω και αν αυτό δεν το κανω όσο θα πρεπε και θέλω κι άλλη βελτίωση).
    Το βέβαιο για μένα, η μεγάλη επιτυχία είναι η μεγάλη χαρά, η ηθική ικανοποίηση που νοιώθεις μετά από κάθε τέτοια σου κίνηση άσχετα από το αποτέλεσμα. Είναι πάντα μια νίκη.
    γιάννης

Junior Member
    ολοι εχουμε γινει ψυχολογοι και ολοι πασχουμε απο μοναξια κ καταθλιψη...μπορει να μου το εξηγησει καποιος αυτο?εγω βλεπω εναν ανθρωπο στημενο στον τοιχο κι εμεις να τον πυροβολουμε με το τι θα καναμε εμεις....αλλο εμεις κυριοι κι αλλο αυτος...εμενα μου αρεσουν οι φακες του αλλου οχι πως να το κανουμε...οπως επισης αλλος το αγγουρι το τρωει σκετο και του αρεσει κι αλλος το τρωει μονο στην σαλατα για να του αρεσει...προσωπικα ολα αυτα που λενε πολλοι ειναι τοσο κοινοτυπα που μου φαινονται αστεια...φιλε δεν θα σε βοηθησουν ουτε οι ψυχολογοι ουτε οι συμβουλατορες ουτε οι προφεσορες...ενας θα σε βοηθησει...η καρδια σου...σταματα ομως να την βασανιζεις ...

Senior Member
    Originally posted by Genuine
    ολοι εχουμε γινει ψυχολογοι και ολοι πασχουμε απο μοναξια κ καταθλιψη...μπορει να μου το εξηγησει καποιος αυτο?εγω βλεπω εναν ανθρωπο στημενο στον τοιχο κι εμεις να τον πυροβολουμε με το τι θα καναμε εμεις....αλλο εμεις κυριοι κι αλλο αυτος...εμενα μου αρεσουν οι φακες του αλλου οχι πως να το κανουμε...οπως επισης αλλος το αγγουρι το τρωει σκετο και του αρεσει κι αλλος το τρωει μονο στην σαλατα για να του αρεσει...προσωπικα ολα αυτα που λενε πολλοι ειναι τοσο κοινοτυπα που μου φαινονται αστεια...φιλε δεν θα σε βοηθησουν ουτε οι ψυχολογοι ουτε οι συμβουλατορες ουτε οι προφεσορες...ενας θα σε βοηθησει...η καρδια σου...σταματα ομως να την βασανιζεις ...
    και αυτο μολις που του εδωσες ηταν μια συμβουλη.

Senior Member
    Εμένα κι αυτό με το βασάνισμα της καρδιάς κοινότυπο μου ακούστηκε.:P

Να γίνουμε ο άλλος,λίγο δύσκολο.Από το εγώ ξεκινάμε έτσι κι αλλιώς και προσπαθούμε να προσεγγίσουμε το εσύ,άλλος με τον ένα,άλλος με τον άλλο τρόπο.Πάντως εμένα κάτι τέτοιοι αφορισμοί και γενικεύσεις(κανένας δε θα σε βοηθήσει)με ενοχλούν και τους θεωρώ άκαμπτους.

*Αν έλεγες ο εγκέφαλός σου θα σε βοηθήσει,θα ήταν λίγο καλύτερα btw.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by Genuine

Επιτέλους κι ένας που έρχεται στα λόγια μου...Συμφωνώ απόλυτα,ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός κι έχει άλλες ανάγκες.Υπάρχουν αυτοί που χωρίς σύντροφο κυρίως αλλά και παρέα κατά δεύτερο υποφέρουν,και υπάρχουν κι άλλοι που δεν τους ενδιαφέρει γιατί έχουν βολευτεί πλέον σ\'έναν μοναχικό τρόπο ζωής.Εγώ επειδή ούτε έχω βολευτεί και ούτε θέλω φυσικά να βολευτώ σε μια τέτοια ζωή(όπως και άλλοι πολλοί πιστεύω),γιατί σίγουρα θ\'αυτοκτονήσω τότε,μιλάω συνέχεια για το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ένας σύντροφος στη ζωή για να υπάρχει ψυχική ισορροπία.Όλοι ξέρετε τη ζωή που κάνουν οι άνδρες που δεν καταφέρνουν να βρουν γυναίκα(τσόντες στο ιντερνετ,μπουρδέλα,στριπτι τζάδικα).Όπως επίσης και των γυναικών που είναι συνέχεια μες στα νεύρα λόγω αγαμίας.Θέλω να πω ότι όλα αρχίζουν και τελειώνουν στην ανθρώπινη επαφή,τον έρωτα,το σεξ μέσα στον έρωτα,τα γλυκόλογα και την αίσθηση ότι κάποιος είναι δίπλα σου ό,τι και να γίνει.

Senior Member
    κ υπαρχουν κ αυτοι που τους αρεσουν οι κοινωνικες επαφες, κ ... εχουν κοινωνικες επαφες!

ωραια, τοτε γιατι δεν κανεις κατι για να βρεις το ταιρι σου?

Senior Member
    Originally posted by Lou!..
    κ υπαρχουν κ αυτοι που τους αρεσουν οι κοινωνικες επαφες, κ ... εχουν κοινωνικες επαφες!

Κι εμένα μ\'αρέσουν οι κοινωνικές επαφές,το θέμα όμως δεν είναι να έχεις 200 γνωστούς για να λες ότι τους έχεις.Άμα ο καθένας είναι στην κοσμάρα του και δεν νοιάζεται(ή κάνει πώς νοιάζεται)τί καταλάβαμε;

Τώρα τον λόγο που πολλοί άνδρες δεν βρίσκουν ταίρι ας τον ψάξουμε και στην συμπεριφορά των γυναικών,που όντως η πλειοψηφία είναι απλησίαστες για σχέση,αν δεν είσαι στην παρέα τους.

Senior Member

Τώρα τον λόγο που πολλοί άνδρες δεν βρίσκουν ταίρι ας τον ψάξουμε και στην συμπεριφορά των γυναικών,που όντως η πλειοψηφία είναι απλησίαστες για σχέση,αν δεν είσαι στην παρέα τους.

αν δεν κανουν σχεση οι πολλοι αντρες, τοτε δε θα κανουν σχεση επισης και οι πολλες γυναικες...

δηλαδη κατι αντιφατικο με αυτο που ελεγες πριν οτι μια γυναικα κανει σχεση οποτε θελει.

κατι δε παει καλα εδω, ε?

Senior Member
    Originally posted by Lou!..

Κι εμένα μ\'αρέσουν οι κοινωνικές επαφές,το θέμα όμως δεν είναι να έχεις 200 γνωστούς για να λες ότι τους έχεις.Άμα ο καθένας είναι στην κοσμάρα του και δεν νοιάζεται(ή κάνει πώς νοιάζεται)τί καταλάβαμε;

παντως απο εδω το πας απο εκει το πας, στην ερωτηση δεν απαντας!

Junior Member
    Originally posted by RainAndWind

Να γίνουμε ο άλλος,λίγο δύσκολο.Από το εγώ ξεκινάμε έτσι κι αλλιώς και προσπαθούμε να προσεγγίσουμε το εσύ,άλλος με τον ένα,άλλος με τον άλλο τρόπο.Πάντως εμένα κάτι τέτοιοι αφορισμοί και γενικεύσεις(κανένας δε θα σε βοηθήσει)με ενοχλούν και τους θεωρώ άκαμπτους.

εχεις ακουσει ποτε \"αυτος εχει εγκεφαλο εχει δυναμη και πιστη\"?οχι φιλτατε μου....εχεις ομως ακουσει..\"αυτος εχει καρδια το παλευει εχει πιστη.. και ακολουθα τα πραγματικα θελω του.συγγνωμη που δεν χρησιμοποιησα καμμια επιστημονικη ορολογια για να φτασω στο προφερσορικο σου επιπεδο.μιλησα ανθρωπινα και απλα.

Junior Member
    Originally posted by RainAndWind

επισης αυτοματως με την ειρωνικη απαντηση σου δεν εχεις καταλαβει μαλλον που βρισκεσαι... εισαι σε φορουμ ψυχολογιας και υποστηριξης και ο χαβαλες η ειρωνεια και ελλειψη σεβασμου δεν εχουν θεση εδω μεσα γιατι να στο πω πιο λαικα?αν καταλαβαινεις λαικα βεβαια.....ο καθενας τραβαει το κουπι του εδω...και επισης καταλαβε οτι πολλοι δεν εχουν προβλημα με τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ...αλλα την ψυχη την καρδια και τα συναισθηματα τους .δεν ειχα σκοπο να σου επιτεθω αλλα να σε κανω να καταλαβεις οτι πρεπει να σεβεσαι τις αποψεις και καποιον αλλων.εγω δεν μπηκα για κηρυγμα εδω μεσα ουτε για συμβουλες.καλη συνεχεια.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast