Χαιρομαι που βλεπω ενα θεμα για την διαισθηση, γιατι με ενδιαφερει πολυ...Μπραβο σου...!!!
Διαισθηση πηγαζει απο μεσα μας, ειναι η εσωτερικη μας φωνη που λειτουργει καθαρα και μονο με την ψυχη...με αυτα που νιωθεις...αρκετες φορες στην ζωη μου διαισθανθηκα πραγματα...ηξερα πραγματα χωρις να μου τα εχει πει κανεις, απλα τα ενιωθα...τις πιο πολλες φορες ομως δεν εκανα αυτο που επρεπε γιατι ακριβως οπως λετε παραπανω δεν ειχα καθαρο μυαλο...αλλες φορες παλι πιστευα οτι εγω δεν παω καλα να πιστευω η να νομιζω πως ξερω πραγματα τα οποια δεν μου τα εχει επιβεβεωσει κανεις μα να τα πιστευω τοσο δυνατα και να στεναχωριεμαι...αλλα βγηκαν αληθινες...ειναι επικινδυνο παιχνιδι η διαισθηση...πολλες φορες παραπλανει και αλλες τοσες εχει απλα δικαιο...πρεπει να διακρινουμε πολυ καθαρα εκεινο το σημειο που απο διαισθηση γινεται ψυχωση...μονο ετσι γινεται να προχωρησουμε σωστα και με εναν πολυ καλο συμμαχο...Τελος οταν η διαισθηση αρχιζει να συσχετιζεται με στοιχεια αρχιζει να μπαινει και σε λειτουργια το μυαλο...πριν ομως οχι και απο εκει αρχιζει το προβλημα...
Ακουω σχολεια :P