Results 16 to 30 of 88
Thread: Δεν ξερω πως να γλυτωσω..
-
26-08-2010, 12:27 #16
Originally posted by vasos
Ναι μου αρεσει σαν γυναικα... οποτε μου σηκωνεται... την αγαπω αλλα ειναι αρρψστη...
Αφού σου σηκώνεται επίσης μετά απ\'όλη την απόγνωση που θες να βγάλεις στα μηνύματά σου...
Το θέμα είναι καθαρά δικό σου για μένα.
- 26-08-2010, 12:30 #17
Σημερα θα εχω επισκεψη απο ενα φιλο... θα μπει σπιτι μου και θα τα δει ολα λιμπα.. τι να του πω; Ηρθε παλι και μου τα εκανε ετσι... ντρεπομαι... βλεπω τους πινακες μου... ξερετε ποση δουλεια θελει να γινει ενας πινακας 2χ2 ποσες ωρες με το πινελο... και να σου τον ξεσκισει...
Οταν περσει η επηρρεια απο το αλκοολ ειναι καλα... δεν ειναι παντα ετσι...
Φταιω που το κρατησα... ειχαμε ιστορια καποτε θα παντρευομασταν... δεν ειναι ευκολο ουτε για μενα οταν καταντα ετσι...
Και ειμαι γνωστος... αν την παω στην αστυνομια θα γινω βουκινο...
Δεν ξερω...
26-08-2010, 12:32 #18
Την αγαπω οχι ερωτικα πια πως να το πω... ειναι ενας ανθρωπος απο το παρελθον μου και αγαπω το παρελθον μου... το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν θα ειναι ο σωστος τροπος να διακοψω καθε επαφη... λειε οτι θα γινει χειροτερα ετσι και φοβαμαι το τι μπορει να κανει..
26-08-2010, 12:38 #19
Originally posted by mariafound
Ρεμ ισως ειναι λιγο αντιφατικα οσα λεει αλλα ας αφησουμε να τα πει μονος του.Αυτη την στιγμη εχουμε με καποιον που δεχεται να τον χειριζονται,που παγωνει στην σκεψη κ μονο αυτης της γυναικας,που φοβαται για το παιδι του,που νιωθει ενοχες[αδικες για μενα] γιαυτο κ θελει να την προστατευσει.Επισης με ενα πολυ εντονο θυμο που δεν εχει βγει ακομα στην επιφανεια κ ειναι ο πιο επυκινδυνος για μενα.
Να υπενθυμισω κ κατι αλλο.Οτι ειναι πολυ πιθανο να υπαρξει κ αλλο παιδακι.Βασο φανταζεσαι την συνεχεια?
26-08-2010, 12:42 #20
Σημερα θα εχω επισκεψη απο ενα φιλο... θα μπει σπιτι μου και θα τα δει ολα λιμπα.. τι να του πω; Ηρθε παλι και μου τα εκανε ετσι... ντρεπομαι... βλεπω τους πινακες μου... ξερετε ποση δουλεια θελει να γινει ενας πινακας 2χ2 ποσες ωρες με το πινελο... και να σου τον ξεσκισει...
Οταν περσει η επηρρεια απο το αλκοολ ειναι καλα... δεν ειναι παντα ετσι...
Φταιω που το κρατησα... ειχαμε ιστορια καποτε θα παντρευομασταν... δεν ειναι ευκολο ουτε για μενα οταν καταντα ετσι...
Και ειμαι γνωστος... αν την παω στην αστυνομια θα γινω βουκινο...
Δεν ξερω...
συμφωνω με την αρση.
ξεμπλεξε τα δικα σου συναισθηματα και θελω απο αυτη την ιστορια και μετα ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ αν θες να την κρατησεις μακρια σου, θα το κανεις....
οσο για τα περι ρεζιλεματος στον φιλο και βουκινου στο χωριο, με παραξενευουν ...μας ελεγες οτι εισαι ενα ατομο που αποφασισε να τραβηξει τον δρομο του και να ζησει εξω απο την κοινωνικη πεπατημενη και τωρα ανησυχεις μη γινεις βουκινο στο χωριο για τα ερωτικα σου?ολη σου η επανασταση περιοριζεται στο να αποφυγεις τον γαμο δλδ?
26-08-2010, 12:45 #21
Οχι του χωριου... Σου ειπα ας πουμε οτι η δουλεια μου... Πες οτι ενας πυροσβεστης καλει καποιον για να του σβησει φωτια στο σπιτι κατασταση...
26-08-2010, 12:46 #22
και πες οτι η συγκεκριμενη ειναι επισης πυροσβεστης..
26-08-2010, 12:46 #23
Ρεμ φοβαμαι μηπως υπαρξει στο πολυ προσφατο μελλον.
Βασο δεν αγαπας το παρελθον σου ,ζεις μεσα σε αυτο.Σαν να αυτοτιμωρεισαι κ να μην θελεις να προχωρησεις.Αλλα αφου λες οτι την αγαπας γιατι δεν την βοηθας να κοψει το ρημαδι?Ζητησε βοηθεια απο τους ΑΑ,μιλησε με ειδικο,με τους γονεις της.
26-08-2010, 12:48 #24
Οχι του χωριου... Σου ειπα ας πουμε οτι η δουλεια μου... Πες οτι ενας πυροσβεστης καλει καποιον για να του σβησει φωτια στο σπιτι κατασταση...
θα σου ελεγα να δεις και το υπολοιπο μηνυμα μου.
ΕΣΥ την δινεις την συνεχεια..ασε τις αστυνομιες και τις πυροσβεστικες και ξεκαθαρισε τι θες απο την σχεση αυτη...
26-08-2010, 12:49 #25
Μιλησα, την βοηθησα.. δεν αλλαζει...
Τελικα σκεφτομαι να παω στην αστυνομια...
ισως να πρεπει...
ή να της πω οτι πηγα τουλαχιστον για να φοβηθει..
26-08-2010, 12:50 #26
Originally posted by mariafound
Ρεμ φοβαμαι μηπως υπαρξει στο πολυ προσφατο μελλον.
Βασο δεν αγαπας το παρελθον σου ,ζεις μεσα σε αυτο.Σαν να αυτοτιμωρεισαι κ να μην θελεις να προχωρησεις.Αλλα αφου λες οτι την αγαπας γιατι δεν την βοηθας να κοψει το ρημαδι?Ζητησε βοηθεια απο τους ΑΑ,μιλησε με ειδικο,με τους γονεις της.
δεν υπαρχει παιδι αλλα φοβασαι μηπως υπαρξει?
26-08-2010, 12:50 #27
ΤΙΠΟΤΑ... να με αφησει υσηχο..Αυτο θελω...
26-08-2010, 12:51 #28
Ρε ρεμ υπαρχει παιδι με αλλην ειπαμε ... οτι μια φορα πηγε και τους επιασε κουβεντα ειπαμε...
Και καποτε υπηρξε και εγκυος μαζι μου και αυτη και το εχασε...
26-08-2010, 12:53 #29
Μιλησα, την βοηθησα.. δεν αλλαζει...
Τελικα σκεφτομαι να παω στην αστυνομια...
ισως να πρεπει...
ή να της πω οτι πηγα τουλαχιστον για να φοβηθει..
τι θα πεις στην αστυνομια?
μπηκε σπιτι μου, μετα απο επιμονη της καναμε 3 φορες ερωτα αλλα νομιζω οτι πρεπει να διακοψω?
γιατι δεν της λες σθεναρα και ανυποχωρητα οτι τελειωσατε και να κλεισεις την πορτα(νομιζω οτι ειναι αστειο να λεμε οτι δεν μπορουμε να κρατησουμε καποιον εξω απο το σπιτι μας)
δοκιμασε επισης να μη υποχωρεις στις ορεξεις της ωστε να πιστεψει οτι μιλας σοβαρα και μετα απ ολα αυτα αν επιμεινει και ενοχλει, σκεφτεσαι και την περιπτωση αλλων μετρων..
26-08-2010, 12:54 #30
Ρε ρεμ υπαρχει παιδι με αλλην ειπαμε ... οτι μια φορα πηγε και τους επιασε κουβεντα ειπαμε...
Και καποτε υπηρξε και εγκυος μαζι μου και αυτη και το εχασε...
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή