Δεν ξερω πως να γλυτωσω.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 88
    Member
    Με απειλουσε οτι θα αυτοκτονησει ... για αυτο της το ειπα.. ΣΘΕΝΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ... και το σεξ της το ειπα οτι το κανω μονο επειδη την φοβαμαι και για να σκασει... Το ξερω οτι δεν ηταν η απολυτη αληθεια... ομως εν παση περιπτωση... καταλαβα ... ευχαριστω για τις απαντησεις...

Senior Member
    Originally posted by vasos
    Με απειλουσε οτι θα αυτοκτονησει ...
    αυτα ειναι χειριστικες συμπεριφορες. κατα πασα πιθανοτητα δεν το εννοει. αλλα ακομα κ αν το εννοει, πες της οτι αν εχει οντως τετοιες τασεις θα ενημερωσεις την αστυνομια για την προστασια της, κ μην υποκυπτεις σε εκβιασμους. μαλλον θα της περασουν ετσι οι αυτοκτονικες ιδεες.

Senior Member
    Με απειλουσε οτι θα αυτοκτονησει ... για αυτο της το ειπα.. ΣΘΕΝΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ... και το σεξ της το ειπα οτι το κανω μονο επειδη την φοβαμαι και για να σκασει... Το ξερω οτι δεν ηταν η απολυτη αληθεια... ομως εν παση περιπτωση... καταλαβα ... ευχαριστω για τις απαντησεις...
    το οτι εχεις βρει μια δικαιολογια για το σεξ η εστω κι αν νομιζεις οτι αυτο την ηρεμει, δεν σημαινει οτι ειναι και η αληθεια.
    ηρεμει γιατι παιρνει το μηνυμα (οπως κι οποιαδηποτε στην θεση της) οτι η ιστορια σας συνεχιζεται.
    και οντως συνεχιζεται!!!
    οποτε η σταση σου, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ σταθερη κι ανυποχωρητη ειναι.

Senior Member
    αν αυτοκτονησει , οσο σκληρο και αν ακουγεται που θα το πω, ειναι ΔΙΚΟ ΤΗΣ θεμα , οχι δικο σου.

Senior Member
    Δυσκολη περιπτωση. Διαβασα γρηγορα τα προηγουμενα μηνυματα, οποτε μπορει κατι να μου εχει διαφυγει. Δεν ξερω, γραφω μαλλον γιατι νομιζω οτι μπορω ως ενα μικρο βαθμο να κατανοησω, καθοτι και στις δικες μου σχεσεις υπηρχε συχνα πολυ ενταση, με καταστροφικα κι αυτοκαταστροφικα αποτελεσματα, δε θελω να πω λεπτομερειες.
    Εχω την αισθηση οτι εκτος απο το ποτο, ειναι απολυτα εξαρτημενη απο εσενα τον ιδιο. Κι οχι απο την ανωδυνη συντροφια σας, αλλα κι απο τη συντριβη που της προσφερεις. Πρεπει να ειναι εξαρτητικος κι αυτο καταστροφικος χαρακτηρας και νομιζω οτι θα επρεπε να δει εναν ψυχολογο-ψυχιατρο.
    Πινει αρκετο καιρο; Θεωρω επισης οτι το ποτο δεν ειναι η αιτια της συμπεριφορας της, την επιδεινωνει κατα πολυ, αλλα μαλλον συμπτωμα της γενικοτερης ψυχολογιας της ειναι.
    Κι ο κατευνασμος μεσα απο το σεξ, δειχνει οτι εχει υπερβολικη ενταση που δεν ελεγχει.
    Και ετσι οπως τα περιγραφεις, ισως πραγματικα να υπαρχει ο κινδυνος να το φτασει στα ακρα.
    Δεν ξερω αν μπορει καποιος να προτεινει κατι.
    Θα επρεπε οι δικοι της, οχι μονο εσυ, να την οδηγησουν σε εναν ειδικο.
    Δεν ξερω αν ειναι ευκολο να διατηρησετε μια \'\'φιλικη\'\' σχεση, δεδομενου οτι δεν αντεχει το να σε χασει, μηπως θα μπορουσε να συμβιβαστει με την ιδεα οτι εσυ θα εισαι εκει, αλλα οχι σαν συντροφος.
    Και βεβαια δεν φταις εσυ που πινει, φταιει το κενο που υπαρχει μεσα της, το πληγωμενο κενο, που καθως δεν μπορει να το γεμισει, επιμενει να το ποναει, για να νιωθει τουλαχιστον κατι.
    Επισης δεν πιστευω οτι θα εκανε κακο στο παιδι σου ή σε εσενα.
    Εσενα μπορει και να σου εκαιγε το σπιτι, αλλα θα φροντιζε να μην εισαι μεσα. Κακο στον εαυτο της κανει και θα κανει, αν δεν αντιμετωπισει το προβλημα.

Η γνώμη μου είναι πως το μόνο πρόβλημα που έχει η κοπέλα είναι ο ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΣ εγωισμός της. Αυτό που την πληγώνει και την τρελαίνει είναι τα λόγια σου, αλλά αμέσως επανακτά τα πάντα με το να κάνετε σεξ.
    Συμφωνώ και γω πως αν ήθελες δεν θα σε έβρισκε ούτε θα έμπαινε από κλειστές πόρτες.
    Δεν είναι η Χαρίκλεια Πότερ.
    Λες πως δεν την αγαπάς αλλά μια πλευρά σου τη θέλει. Γιατί δεν της δίνεις μια ευκαιρία?
    Αυτό θέλει, αυτό θα εχει. Είμαι σίγουρη πως μόλις την πάρει και της αρχίσεις τις αγάπες και τα λουλούδια θα σε διώξει αυτή. Κατά 99% το μόνο που θέλει είναι να πάρει το αίμα της πίσω.
    Γνώμη μου.

Senior Member
    εγω παντως σοβαρα απο τις περιγραφες απο τα μηνυματα εδω μεσα τοση ωρα, οταν σκεφτομαι πλεον αυτη που λες, μια εικονα μου ερχεται στο μυαλο...

http://www.ecbloguer.com/asiloveo/wp-content/uploads/2009/04/soraya.jpg

Senior Member
    :P , αυτο για το παραπανω σχολιο.
    Παντως δεν νομιζω να ειναι μονο εγωισμος. Ακομα κι οι υπερμετρα εγωιστες διατηρουν μια αξιοπρεπεια κι εναν ελεγχο. Σιγουρα δεν αντεχει την εγκαταλλειψη κι αποριψη, αλλα δεν νομιζω οτι αυτο συμβαινει μονο για εγωιστικους λογους.
    Θα ηθελα επισης να ρωτησω αν βιαια ξεσπασπασματα ειχε και πριν χωρισετε.

Originally posted by curtains

Παντως δεν νομιζω να ειναι μονο εγωισμος. Ακομα κι οι υπερμετρα εγωιστες διατηρουν μια αξιοπρεπεια κι εναν ελεγχο. Σιγουρα δεν αντεχει την εγκαταλλειψη κι αποριψη, αλλα δεν νομιζω οτι αυτο συμβαινει μονο για εγωιστικους λογους.
    Σε αυτό βοηθάει το ποτό. Είναι σίγουρο πως εκεί όση αξιοπρέπεια και να έχεις θολώνεις και χάνεις πολλή από τη λογική σου, γι αυτό μιλάω για εγωισμο που τον εκτονώνει με το ποτό.
    αν τον αγαπούσε πραγματικά και ήθελε να τον κερδίσει θα έφτιαχνε όλα αυτά για τα οποία χώρισαν.
    Πχ, θα ξεκινούσε μια θεραπεία για να του δείξει πως παλεύει πραγματικά γι αυτή τη σχέση.

Senior Member
    curtains
    Mας ειπε ο βασος οτι η κοπελα εχασε την μπαλα οταν εχασε το παιδι, ξεροντας οτι αυτος ειχε αλλο παιδι με μια αλλη.....
    πως το ερμηνευεις αυτο αν οχι σαν εγωισμο εκτροχιασμενο?

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι ισως να ειναι ανεπαρκης κι ανασφαλης σε αρρωστο βαθμο, να ενιωσε οτι απετυχε να του δωσει κατι που μια αλλη γυναικα του εδωσε, να αρχισε να φοβαται οτι μπορει γι αυτον τον λογο(παροτι δε στεκει) ο αλλος να την υποτιμησει ή να τη νιωθει 2η, να τη θεωρησει ανικανη.
    Ισως εχει εξαρτηθει απο αυτον σε βαθμο που την πιανει πανικος στην ιδεα της εγκαταλειψης. Ισως την αποβολη να την βιωσε σα τελος.
    Ισως να εχει καποιο ψυχικο προβλημα, γιατι το αλκοολ δε το χρησιμοποιεις σε τετοιο βαθμο, αν δεν εχεις ενα προβλημα. Δεν το χρησιμοποιεις απο εγωισμο. Και σιγουρα δε συμπεριφερεσαι ετσι σε καποιον που αγαπας, εκτος αν υπαρχει καποιο προβλημα, οποτε εκδηλωνεται με αρρωστο και λαθος τροπο η αγαπη. Εγω αισθανομαι οτι χτυπαει το κεφαλι της στον τοιχο, μεχρι να σπασει ή να τραβηξει την προσοχη και να ερθει καποιος να τη μαζεψει, αλλα επισης εγω κανω μονο υποθεσεις, γιατι δεν γνωριζω απο κοντα την κατασταση και μπορει να πεφτω τελειως εκτος.

Banned
    ... δεν εφευγε... καλεσα την αστυνομια... μου πηρε το τηλεφωνο...
    Δεν συμφωνώ με αυτήν σου την κίνηση δηλαδή αν δεν σου έπερνε το τηλέφωνο θα ερχόταν πραγματικά η αστυνομία αν είναι δυνατόν!

Αλήθεια γιατί δεν εξαφανίζεσαι να μην σε βρήσκει αν είσαι από χωριό ευκαιρία να μεταναστεύσεις σε καμία πόλη( λέω εγώ τώρα).

Senior Member
    \'Η και σε πολη να ήταν, θα μπορουσε να μεταναστευσει σε αλλη χωρα. Σιγα! Επιπλεον θα μπορουσε να αλλαξει ονομα, διευθυνση (ξανα) και να κυκλοφορει μεταμφιεσμενος. :P:P

Banned
    Originally posted by janet

Δεν συμφωνώ με αυτήν σου την κίνηση δηλαδή αν δεν σου έπερνε το τηλέφωνο θα ερχόταν πραγματικά η αστυνομία αν είναι δυνατόν!
    Φυσικά και είναι δυνατόν και σαφώς θα έπρεπε να είναι όταν τα πράγματα φτάνουν στα άκρα και ΑΝ βεβαίως έχουμε πράγματι κάνει ό,τι θα μπορούσαμε οι ίδιοι, χωρίς τη συνδρομή της αστυνομίας.

Βάσο, αυτή η κατάσταση υπάρχει όχι μόνο με τη συναίνεση αλλά την πλήρη συμμετοχή σου. Νομίζω πως όσο κι αν παρενοχλείσαι και καταπιέζεσαι από όλο αυτό, ίσως άλλο τόσο κάτι σου προσφέρει. Κι αν δεν αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, ούτε εκείνη μπορείς να αντιμετωπίσεις, ούτε να καταφύγεις σε αποτελεσματικές λύσεις.

Senior Member
    Με λίγα λόγια και στο ζουμί,τράβα με κι ας κλαίω...Και φυσικά θα συμφωνήσω με τη Μαρίνα38,πως όλ\'αυτά γίνονται με τη συναίνεση,την άδεια και την προθυμία σου.

Και πιστεύω πως κατά βάθος αισθάνεσαι να σε κολακεύουν κιόλας.Κοίτα τι κάνουν οι απελπισμένες γυναίκες για μένα.Κοίτα πόση δύναμη έχω(εγώ ο αδύναμος κατά τ\'άλλα)στο συναίσθημά τους,πως επηρεάζω τη συμπεριφορά τους.Όλο αυτό το παιχνίδι έχει να κάνει κυρίως με τα διφορούμενα μηνύματα που στέλνεις.Και γι αυτό το έλλειμμα το εντοπίζω στη δική σου συμπεριφορά.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast