Results 76 to 88 of 88
Thread: Δεν ξερω πως να γλυτωσω..
-
27-08-2010, 10:55 #76
α γεια σου
- 31-08-2010, 09:50 #77
Eυχαριστω για τα μυνηματα.
Νιωθω πιο ηρεμος. Πηρα και εναν φιλο και μου ειπε πως μπορω να κολλησω ξανα τους πινακες. Τουλαχιστον να μην αναγκαστω να τους πεταξω γιατι δεν ξερω πως θα μπορουσα να ισορροπησω μετα.
Οσο για την κοπελλα... σκεφτηκα αυτο που ειπε ο curtains .. ισως να καταφερω να κρατω μια σχεση φιλικη μαζι της ... αν τα καταφερω απο την πλευρα μου... θα φροντισω οι οποιες συναντησεις να γινονται σε δημοσιους χωρους ... Το σκεφτηκα επειση οσες φορες στο παρελθον προσπαθησα να το κοψω μαχαιρι, κανοντας αλλη σχεση, μη ανοιγοντας την πορτα κτλ δεν πετυχε... περνουσαν ενα δυο μηνες και μετα με επερνε τελ εκεινη ή καποιος αλλος να μου πει οτι πηρε χαπια ή προσπαθησε να πνιγει ή δεν τρωει και δεν κοιμαται και εγω λυπομουν και ετρεχα... Ξερω θα πειτε οτι καλα να παθει και τα λοιπα αλλα δεν μπορω να το αφησω στην τυχη...
ξερω οτι δεν μ αγαπαει... οσες φορες προσπαθησα να στησω μαζι της μια κανονικη σχεση το μονο που κατεληγε ηταν να βρισκει ενα εκατομυριο λογους για να ξεσπα, να βριζει, να πινει... και μετα να θελει να κανουμε συνεχεια σεξ για να νιωσει οτι την συγχωρεσα... ξερω... παιζαμε ενα αρρωστημενο παιχνιδι... και ναι συμμετειχα... Ομως πρεπει να ξερετε οτι δεν ειναι το πιο ευκολο πραγμα να γνωρισεις καποιον με αυτες τις αντιδρασεις... κατ αρχας δεν ξερεις οτι υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι αν δεν τους βιωσεις απο κοντα... αν δεν εχεις μια ερωτικη σχεση δεν μπορεις να καταλαβεις... αν δεν εχεις εσυ τετοια βιωματα δεν μπορεις να αναγνωρισεις την αρρωστια... και ναι στην αρχη νομιζεις οτι ειναι που σε αγαπα... μεχρι που να καταλαβεις οτι ειναι που νομιζει πως σ αγαπα... οτι δεν μπορει να βιωσει αγαπη επειδη δεν αγαπα τον εαυτο της...
Θα προσπαθησω λοιπον να ειμαι φιλος της... μακαρι να καταφερω να τα ισορροπισω ετσι...
31-08-2010, 09:59 #78
Α και δεν ειμαι απο χωριο... Εργαζομαι στην πολη απλα μου αρεσει η ησυχια και βρισκω σπιτια αρκετα κοντα ετσι ωστε να μπορω να εχω επαφη και με την πολη αλλα και να κανω ηρεμη ζωη στο χωριο ...
31-08-2010, 10:35 #79
Ναι.Με τη διαφορά πως δε θα την περιέγραφα ως ήρεμη τη ζωή σου στο χωριό.Αυτό δεν έχει σχέση με το μικρό σπίτι στο λιβάδι,αυτό που ζεις είναι ώρα αιχμής σε κεντρικό σταθμό του μετρό της Νέας Υόρκης,στην επέτειο της 4ης Ιουλίου,με απεργία των μέσων μαζικής μεταφοράς ΚΑΙ με ταυτόχρονες εκπτώσεις στο Μacy\'s.:P:D
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
31-08-2010, 17:43 #80
Λίγο περίεργη η ιστορία σου.
Ξέρεις, υπάρχει και η αστυνομία όπως ανέφεραν και άλλοι χρήστες.
Μπορείς επίσης να κάνεις καταγγελία και να ζητήσεις περιοριστικά μέτρα. Υπάρχουν άπειρες οδοί που μπορείς να ακολουθήσεις για να απαλλαγείς.
Γράφεις ότι έχεις μετακομίσει 3 φορές. Πώς σε βρίσκει κάθε φορά;
Και τι θα πει σκαρφαλώνει στα μπαλκόνια; Κασκαντέρ είναι;
31-08-2010, 21:29 #81
Originally posted by vasos
Eυχαριστω για τα μυνηματα.
.....Οσο για την κοπελλα... σκεφτηκα αυτο που ειπε ο curtains .. ισως να καταφερω να κρατω μια σχεση φιλικη μαζι της ... αν τα καταφερω απο την πλευρα μου... θα φροντισω οι οποιες συναντησεις να γινονται σε δημοσιους χωρους ... Το σκεφτηκα επειση οσες φορες στο παρελθον προσπαθησα να το κοψω μαχαιρι, κανοντας αλλη σχεση, μη ανοιγοντας την πορτα κτλ δεν πετυχε... περνουσαν ενα δυο μηνες και μετα με επερνε τελ εκεινη ή καποιος αλλος να μου πει οτι πηρε χαπια ή προσπαθησε να πνιγει ή δεν τρωει και δεν κοιμαται και εγω λυπομουν και ετρεχα... Ξερω θα πειτε οτι καλα να παθει και τα λοιπα αλλα δεν μπορω να το αφησω στην τυχη...
......
... και μετα να θελει να κανουμε συνεχεια σεξ για να νιωσει οτι την συγχωρεσα... ξερω... παιζαμε ενα αρρωστημενο παιχνιδι... και ναι συμμετειχα... ........
μονος σου ειπες οτι δεν ησυχαζε με καμια παναγια, παρα μονο αν κανατε σεξ και μαλιστα αφθονο.....
τωρα, πως σου περασε ξαφνικα η ιδεα οτι θα της αρκει μια φιλικη σχεση σε δημοσιους χωρους, δεν μπορω να το καταλαβω.....
οσο για τα χαπια και τις αποπειρες, αν αντι να τρεχεις εσυ,συμμετεχοντας στο κουραστικο και επαναλαμβανομενο παιχνιδακι σας,οπως εκανες ,της εστελνες ενα ασθενοφορο καθε φορα και ειδοποιουσες και την αστυνομια οτι σε ειδοποιησαν για κατι τετοιο, παω στοιχημα οτι δεν θα το εοπαναλαμβανε και δευτερη φορα.....
αλλα οπως ειπες κι εσυ, ναι, συμμετειχες....
01-01-2011, 10:24 #82
Euxaristo ton kyrio pou logo xamilou iq me odigise se auto to side kai eida ola osa grafei gia mena kai ton eyxaristo giati imoun vathia niktomeni. O kyrios autos einai enas arrostimenos epistimonas poy to mono pou thelei einai na metathetei tis euthines tous stous allous. Nai eftaixa gia polla kai sigoura epexa ola tou ta paixnidia alla den imoun pote alkooliki. Ola osa sas leei eginan meta apo dikes tou prokliseis me pampollous tropous. Kai nai imoun methismeni otan mpika spiti tou kai me prokalese eixa distixima prin, ton pira tilefono na erthei na voithisei den irthe kai mou ekleise to til. Ixere poli kala oti tha pigena spiti tou kai gia auto afise tin porta anoikti. Psemata perigrafei ola osa eginan,,,ekeinos pou den iremei an den kanei sex, an den parei to kormi mou gia na pliroso ola ta spasmena san etaira, den meronei. To kanei kai meta xipna pali san daimonismenos. Nai epeidi den niothei tipota, epeidi einai ena zoo poy leutourgei mono me ta enstikta, poy den anaptuxthike pneumatika, epeidi den exei isorropia se tipota. O sigkekrimenos pou me perigrafei san arrosti, diarrikti klp, mou ekane protaseis gamou, eno to epaixe se diplo tamplo me alli ( deite aspromauros to thema to paidi i mana kai i pio thermi eromeni). Ego ton pisteua, ton agapousa vlepete pio poli ap oli mou ti zoi. Emeina dipla tou. Ekeinos edo kai ena xrono einai allou. Emathe oti imoun k ego egkios to exasa to paidi, den tou eipa tipota vlepete dioti ekeino to diastima itan me allin ginaika kai mou eixe xekatharisei oti den me agapouse. To perasa moni mou elpizontas pos autos tha itan eutuxismenos. Gyrise piso mou orkistike oti me agapaei, oti thelei na me pantreytei kai meta mathainei oti i ginaika pou itan mazi tis itan egkios. Eklaige, mou eipe oti me agapouse oti an ithela mporousa na figo, tou eipa tha meino. Emeina. Autos kathe mera apomakrinotan apo mena. Allaze siga siga. Den ton eniotha konta mou. Ki as emene. Ithele apla na me krataei sti zoi tou gia to kalo krevati pou toses polles fores mou eipe oti kano. Mou etaze oti tha me pantreuotan....ton pisteua....den thelo na sas ta perigrapso allo...
Perase enas xronos. Euxaristo ton theo pou me ekane na katalavo poso dipolikos einai o anthropos autos. Einai tromaktiko xerere kapoios na anakatakeuazei tin pragmatikotita kai na tin pisteuei. Kai oso to zousa nomiza oti apla ton voleue kai itan pou den ithele na analavei euthines. Omos tora pou eida oti paramithiazei kai esas, anthropous pou den gnorizei se ena forum pou toulaxiston oloi einai eilikrineis metaxu tous tromaxa. Tromaxa episis otan antilifhtika oti autos o anthropos epeze kai paize se diplo kai triplo tamplo. Panta to ekane esto kai noera ( polles fores anakalipsa grammata tou stin proin , mia istoria pou teleiose prin 5 xronia)... O idios leei oti einai paratirisi me skopo tin apovoli, alla pente xronia meta>? Posi apovoli kai poses anafores telospanton?
Niotho prodomeni, apogoiteumeni, koroido. Eimai xilia kommatia. Xero oti eftaixa, pou emeina kai perimena apo auton na isorropisei. Xero oti mazepsa toso thimo auto ton xrono pou me ekane na xespo se pramata na spao kai na skizo tous pinakes tou me auti ti ginaika. Kapos etsi eskise kai autos tin psixi mou, ta oneira mou ta opoia ta pire kai epaize mazi tous.
Na sas po episis oti pote den itan katharos mazi mou. Se olo auto to diastima, mou elege oti me agapouse meta to epairne piso kai akoma ena mina meta apo auto to thema pou dimosieuse, meta ta vaftisia tou paidiou tou gyrise pali se mena kanontas ton sfodra eroteumeno.
Kathe foraa pou iremousame xipnouse o daimonas mesa tou kai ta katestrefe ola.
Tora meta apo ola auta xero oti pote den me agapise pragmatika. "eromeni tin eipame, oxi ginaika tis zois mou".
Sas euxaristo pou me akousate.
Kai thelo na xekathariso oti den me dikaiologo. Apla mexri tin teleutaia stigmi nomiza oti mporei na nikisei to ygies tou kommati, pisteua oti agapiomastan kai ithela na pisteuo oti den imoun apla mia sarka gia na ektononetai. Eixa lathos.
01-01-2011, 11:02 #83
HTML Code:Ευχάριστο τον κύριο που λόγο χαμηλού ιθ με οδήγησε σε αυτό το side και είδα όλα όσα γράφει για μένα και τον ευχάριστο γιατί ήμουν βαθιά δικτυωμένη. Ο κύριος αυτός είναι ένας αρρωστημένος επιστήμονας που το Μονό που θέλει είναι να μεταθέτει τις ευθύνες τους στους άλλους. Ναι έφταιξα για πολλά και σίγουρα έπεσα όλα του τα παιχνίδια άλλα δεν ήμουν ποτέ αλκοολίκι. Όλα όσα σάς λέει έγιναν Μέτα από δίκες του προκλήσεις με παμπολλους τρόπους. Και ναι ήμουν μεθυσμένη όταν μπικα σπίτι του και με προκάλεσε είχα δυστύχημα πριν, τον πήρα τηλέφωνο να έρθει να βοιθισει δεν ήρθε και μου έκλεισε το til. Ηχερέ πόλι καλά ότι θα πιγενα σπίτι του και για αυτό άφησέ την πόρτα ανοικτή. Ψέματά περιγράφει όλα όσα έγιναν,,, εκείνος που δεν ηρεμεί αν δεν κάνει sex, αν δεν πάρει το κορμί μου για να πληρώσω όλα τα σπασμένα σαν εταίρα, δεν μερώνει. Το κάνει και Μέτα ξυπνά πάλι σαν δαιμονισμένος. Ναι επειδή δεν νιώθει τίποτα, επειδή είναι ένα zoo που λειτουργεί Μονό με τα ένστικτά, που δεν αναπτύχθηκε πνευματικά, επειδή δεν έχει ισορροπία σε τίποτα. Ο συγκεκριμένος που με περιγράφει σαν άρρωστη, διαρρήκτη κλπ, μου έκανε προτάσεις γάμου, ενώ το έπαιξε σε διπλό Ίταλο με άλλη( δείτε ασπρόμαυρους το θέμα το παιδί η μάνα και η Πίο θέρμη ερωμένη). Εγώ τον πίστευα, τον αγαπούσα βλέπετε Πίο πόλι απ όλη μου τι ζοι. Έμεινα δίπλα του. Εκείνος εδώ και ένα χρόνο είναι άλλου. Έμαθε ότι ήμουν και εγώ έγκυος το έχασα το παιδί, δεν του είπα τίποτα βλέπετε διότι εκείνο το διάστημα ήταν με αλλιν γυναίκα και μου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν με αγαπούσε. Το πέρασα μονή μου ελπίζοντας όπως αυτός θα ήταν ευτυχισμένος. Γύρισε πίσω μου ορκίστηκε ότι με αγαπάει, ότι θέλει να με παντρευτει και Μέτα μαθαίνει ότι η γυναίκα που ήταν μαζί τις ήταν έγκυος. Έκλαιγε, μου είπε ότι με αγαπούσε ότι αν ήθελα φορούσα να Βίγο, του είπα θα μείνω. Έμεινα. Αυτός κάθε μέρα απομακρυνόταν από μένα. Άλλαζε σιγά σιγά. Δεν τον ένιωθα Γκόα μου. Κι ας έμενε. Ήθελε άπλα να με κρατάει στη ζοι του για το καλό κρεβάτι που τόσες πολλές φορές μου είπε ότι κανό. Μου έταζε ότι θα με παρακουόταν.... τον πίστευα.... δεν θέλω να σάς τα περιγράψω άλλο... Πέρασε ένας χρόνος. Ευχάριστο τον Θεό που με έκανε να καταλάβω ποσό διπολικός είναι ο αντηροπος αυτός. Είναι τρομακτικό ξέρετε κάποιος να ανακατασκευάζει την πραγματικότητά και να την πιστεύει. Και όσο το ζούσα νόμιζα ότι άπλα τον βόλευε και ήταν που δεν ήθελε να αναλάβει ευθύνες. Ωμός τορα που είδα ότι παραμυθιάζει και εσάς, Μαυρόπους που δεν γνωρίζει σε ένα φόρουμ που τουλάχιστον όλοι είναι ειλικρινείς μεταξύ τους τρόμαξα. Τρόμαξα επίσης όταν αντιλιφητικα ότι αυτός ο αντηροπος έπαιζε και πάιζε σε διπλό και τριπλό Ίταλο. Πάλα το έκανε έστω και νοερά( πολλές φορές ανακάλυψα Γράμματα του στην προιν, Μία ιστορία που τέλειωσε πριν 5 χρονιά)... Ο ίδιος λέει ότι είναι παρατήρησή με σκοπό την αποβολή, άλλα ΠΕΕΑ χρονιά μετα>; Ποσί αποβολή και πόσες αναφορές τελοσπαντον; Νιοθο προδομένη, απογοητευμένη, κορόιδο. Είμαι χίλια κομμάτια. Ξερό ότι έφταιξα, που έμεινα και Περίμενα από αυτόν να ισορροπήσει. Ξερό ότι μάζεψα τόσο θυμό αυτό τον χρόνο που με έκανε να ξεσπώ σε πράματα να σπάω και να σκίζω τους πίνακές του με αυτί τι γυναίκα. Κάππος έτσι έσκισε και αυτός την ψίδι μου, τα όνειρά μου τα οποία τα πήρε και έπαιζε μαζί τους. Να σάς πο επίσης ότι ποτέ δεν ήταν καθαρός μαζί μου. Σε όλο αυτό το διάστημα, μου έλεγε ότι με αγαπούσε Μέτα το έπαιρνε πίσω και ακόμα ένα μίνα Μέτα από αυτό το θέμα που δημοσίευσε, Μέτα τα βαφτίσια του παιδιού του γύρισε πάλι σε μένα κάνονας τον σφοδρά ερωτευμένο. Κάθε φοράδα που ιρεμουσαμε ξυπνούσε ο δαίμονας μέσα του και τα κατέστρεφε όλα. Τορα Μέτα από όλα αυτά ξερό ότι ποτέ δεν με αγάπησε πραγματικά. " ερωμένη την είπαμε, όχι γυναίκα τις ζεις μου". Σάς ευχάριστο που με ακούσατε. Και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν με δικαιολογώ. Άπλα μέχρι την τελευταία στιγμή νόμιζα ότι μπορει να νικήσει το υγιές του κομμάτι, πίστευα ότι αγαπιομασταν και ήθελα να πιστεύω ότι δεν ήμουν άπλα Μία σάρκα για να εκτονώνεται. Είχα λάθος.
01-01-2011, 11:18 #84
Να το ξαναδημοσιευσω τοτε...
Ευχάριστω τον κύριο που λόγο χαμηλού δείκτη νοημοσύνης με οδήγησε σε αυτό το side και είδα όλα όσα γράφει για μένα και τον ευχάριστω ξανά γιατί ήμουν βαθιά νυκτωμένη.Ναι έφταιξα για πολλά και σίγουρα έπαιξα όλα του τα παιχνίδια άλλα δεν ήμουν ποτέ αλκοολίκη όπως σας άφησε να καταλάβετε. Όλα όσα σάς λέει έγιναν μέτα από δίκες του προκλήσεις με παμπολλους τρόπους. Και ναι ήμουν μεθυσμένη όταν μπηκα σπίτι του και με προκάλεσε- είχα δυστύχημα πριν, τον πήρα τηλέφωνο να έρθει να βοηθήσει δεν ήρθε και μου έκλεισε το τηλ ( και όλα αυτά γιατι ειδα μια συνάδελφο του και μου είπε οτι δεν ήταν καλά και έτρεξα σαν ηλίθια να τον συναντήσω) Ηξερέ πολυ καλά ότι θα πηγαινα σπίτι του και για αυτό άφησέ την πόρτα ανοικτή. Ψέματά περιγράφει όλα όσα έγιναν,,, εκείνος είναι που δεν ηρεμεί αν δεν κάνει sex, αν δεν πάρει το κορμί μου για να πληρώσω όλα τα σπασμένα σαν εταίρα, δεν μερεύει το κτήνος μέσα του. Το κάνει και μέτα ξυπνά πάλι σαν δαιμονισμένος. Ναι επειδή δεν νιώθει τίποτα, επειδή είναι ένα zoo που λειτουργεί μονό με τα ένστικτά, επειδή δεν αναπτύχθηκε πνευματικά, κι ας το παίζει φιλόσοφος, επειδή δεν έχει ισορροπία σε τίποτα. Ο συγκεκριμένος που με περιγράφει σαν άρρωστη, διαρρήκτη κλπ, μου έκανε προτάσεις γάμου, ενώ το έπαιξε σε διπλό ταμπλό με άλλη( δείτε ασπρόμαυρους το θέμα "το παιδί η μάνα και η Πίο θέρμη ερωμένη" στο φόρουμ). Εγώ τον πίστευα, τον αγαπούσα βλέπετε Πίο πολύ απ όλη μου τη ζωή .Έμεινα δίπλα του. Εκείνος εδώ και ένα χρόνο είναι άλλου. Έμαθε ότι ήμουν και εγώ έγκυος το έχασα το παιδί, δεν του είπα τίποτα βλέπετε διότι εκείνο το διάστημα ήταν με αλλην γυναίκα και μου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν με αγαπούσε. Το πέρασα μονή μου ελπίζοντας όπως αυτός θα ήταν ευτυχισμένος. Γύρισε πίσω μου ορκίστηκε ότι με αγαπάει, ότι θέλει να με παντρευτει και Μέτα μαθαίνει ότι η γυναίκα που ήταν μαζί τις ήταν έγκυος. Έκλαιγε, μου είπε ότι με αγαπούσε ότι αν ήθελα μπορούσα να φύγω, του είπα θα μείνω. Έμεινα. Αυτός κάθε μέρα απομακρυνόταν από μένα. Άλλαζε σιγά σιγά. Δεν τον ένιωθα κοντά μου. Μου έλεγε οτι όλες οι γυναίκες είναι μητρες και δεν τον ένοιαζε ποια θα ήταν η μάνα του παιδιού του. Εμενε μαζί μου. Ήθελε άπλα να με κρατάει στη ζωή του για το καλό κρεβάτι που τόσες πολλές φορές μου είπε ότι κανω. Μου έταζε ότι θα με παντρευτει... τον πίστευα.... δεν θέλω να σάς τα περιγράψω άλλο... Πέρασε ένας χρόνος. Ευχάριστω τον Θεό που με έκανε να καταλάβω ποσό διπολικός είναι ο ανθρωπος αυτός. Είναι τρομακτικό ξέρετε κάποιος να ανακατασκευάζει την πραγματικότητά και να την πιστεύει. Και όσο το ζούσα νόμιζα ότι άπλα τον βόλευε και ήταν που δεν ήθελε να αναλάβει ευθύνες. όμωςς τορα που είδα ότι παραμυθιάζει και εσάς, που δεν γνωρίζει σε ένα φόρουμ που τουλάχιστον όλοι είναι ειλικρινείς μεταξύ τους τρόμαξα. Τρόμαξα επίσης όταν αντιλιφθηκα ότι αυτός ο ανθρωπος έπαιζε και πάιζει σε διπλό και τριπλό ταμπλο. Πάντα το έκανε έστω και νοερά( πολλές φορές ανακάλυψα Γράμματα του στην πρωην, Μία ιστορία που τέλειωσε πριν 5 χρονιά)...ακόμα και σε στιγμές που εμείς είμασταν καλά μαζί. Ο ίδιος λέει ότι είναι παρατήρησή με σκοπό την αποβολή, άλλα πέντε χρονιά μετα>; Πόση αποβολή και πόσες αναφορές τελοσπαντον; Νιώθω προδομένη, απογοητευμένη, κορόιδο. Είμαι χίλια κομμάτια. Ξερό ότι έφταιξα, που έμεινα και Περίμενα από αυτόν να ισορροπήσει. Ξερό ότι μάζεψα τόσο θυμό αυτό τον χρόνο που με έκανε να ξεσπώ σε πράματα να σπάω και να σκίζω τους πίνακές του . Κάππος έτσι έσκισε και αυτός την ψυχή μου, τα όνειρά μου τα οποία τα πήρε και έπαιζε μαζί τους. Να σάς πω επίσης ότι ποτέ δεν ήταν καθαρός μαζί μου. Σε όλο αυτό το διάστημα, μου έλεγε ότι με αγαπούσε Μέτα το έπαιρνε πίσω και ακόμα και ένα μήνα Μέτα από αυτό το θέμα που δημοσίευσε, Μέτα τα βαφτίσια του παιδιού του γύρισε πάλι σε μένα κάνονας τον σφοδρά ερωτευμένο. Κάθε φοράδα που ηρεμουσαμε ξυπνούσε ο δαίμονας μέσα του και τα κατέστρεφε όλα. Τωρα Μέτα από όλα αυτά ξερω ότι ποτέ δεν με αγάπησε πραγματικά. " ερωμένη την είπαμε, όχι γυναίκα τις ζεις μου". Σάς ευχάριστω που με ακούσατε. Και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν με δικαιολογώ για οσα λάθη εχω κάνει. Άπλα μέχρι την τελευταία στιγμή νόμιζα ότι μπορει να νικήσει το υγιές του κομμάτι, πίστευα ότι αγαπιομασταν και ήθελα να πιστεύω ότι δεν ήμουν άπλα μονο μία σάρκα για να να εκτονώνεται. Είχα λάθος.
01-01-2011, 11:30 #85
υακινθη
η ιστορια αυτου του κυριου δεν κολλουσε και του το ειπαμε πολλοι...
απο την αλλη παλι, it takes two to tango , και αυτο ισχυει και για τις δυο πλευρες.
αν εισαι αυτη που λες λοιπον, καλα κανεις και λες και την δικη σου πλευρα , γιατι αν ειναι ετσι οπως τα λες εσυ, η ιστορια του σε αδικει....
ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του , αλλα κυριως εσεις οι δυο...
01-01-2011, 11:36 #86
Με αδίκησε με πολλούς τρόπους και οταν έπεσα στα πατωματα έγινα ένα πληγωμένο θηρίο. Με οδήγησε σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και εγώ τις χόρεψα όλες. Ήθελε να μην κάνει πολλά και να κάνω τα πάντα. Στο δικό του το σενάριο αισθάνεται οτι έκανε επίσης τα πάντα και λυπάμαι γι αυτό. ΌΠΩς και να έχει ήθελα απλά να εκφράσω την ιστορία ολοκληρωμένη, αν και υπάρχουν τόσες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που κάνουν τα πάντα τελειωτικά. Λυπάμαι. Και για εκείνον και για εμένα. Αν δεν ήταν αυτός να μου στείλει ενα μην να με οδηγήσει σε αυτό το φόρουμ δεν θα τα διάβαζα όλα αυτά....Αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες λοιπόν. Ετσι κι αλλιώς μου τις φόρτωνε πάντα όλες και τις δεχόμουνα. Οτι είχα να πληρώσω το πλήρωσα. Όλα τα σπασμένα και το εννοώ κυριολεκτικά. Μακάρι να είναι καλά εκεί που βρίσκεται.
01-01-2011, 11:47 #87
01-01-2011, 11:54 #88
Και αυτός έτσι έλεγε. Ισως να έχει δίκαιο. Τον αγαπούσα πιο πολύ απο μένα. Καλή χρονιά να έχετε...
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια