Results 31 to 45 of 88
Thread: Δεν ξερω πως να γλυτωσω..
-
26-08-2010, 12:56 #31
Originally posted by vasos
Την αγαπω οχι ερωτικα πια πως να το πω... ειναι ενας ανθρωπος απο το παρελθον μου και αγαπω το παρελθον μου...
Ξέρεις υπάρχουν νέα δεδομένα...
Σε μια ιδανική περίπτωση που θα πατούσες ένα κουμπάκι κ θα λυνόταν όλα πως θα ήθελες την κατάσταση?
*πάντως vaso προσωπικά μου δόθηκε η εντύπωση πως ίσως σου αρέσει η κατάσταση,σε κολακεύει,την προκαλείς.Συγνώμη αν κάνω λάθος.
Αλήθεια γιατί χωρίσατε?
- 26-08-2010, 12:56 #32
Ποια θεληση μου ;; Που εισβαλει στον χωρο μου και τα κανει ολα λιμπα... που δεν της απαντω τα τηλεφωνα... που με εκβιαζει... ειπαμε να το θεσουμε προς αναλυση αλλα ας μην το υπερβαλουμε κιολας... και ναι στην τελικη εχω λαθος που τελικα εκανα σεξ ΣΕΞ ΟΧΙ ΕΡΩΤΑ αλλα σου ειπα δεν σταματα διαφορετικα.
26-08-2010, 12:57 #33
Φανταζομαι οτι δεν θα εχουν σκεφθει για προφυλαξη εκτος αν κουβαλαει αυτη σε καθε αναρριχηση η εχει ο Βασος παντα μαζι του που το ευχομαι.
Πως την βοηθησες?Μαλλον δεν ηταν σωστη θεραπεια ουτε ολοκληρωμενη.Βαλε τα ορια σου ,σοβαρα αυτη την φορα κ χωρις να μπλοφαρεις γιατι θα το καταλαβει κ θα τα χασεις ολα.
Κατι αλλο.Εισαι σιγουρος οτι μπορει να εξασκει το επαγγελμα της?Ειναι πολυ σοβαρο αυτο που σε ρωταω
26-08-2010, 12:57 #34
οκ τα ειδα
26-08-2010, 12:59 #35
Χωρισαμε επειδη δεν μπορουσε μετα που εχασε το παιδι να σκεφτεται την αλλη και το παιδι μου.
Ιδανικη περιπτωση θα ηταν να με αφησει στην υσηχια μου, να εβρισκε καποιον αλλο και να ηταν καλα και να τραβουσε ο καθενας τον δρομο του χωρις να βλαψουμε και οι δυο τον εαυτο μας ξεκινοντας κουτσομπολια και δικαστικες διαδικασιες.
26-08-2010, 12:59 #36
κοιτα.
απ οτι αναφερεις ειναι ενα ατομο εξαρτημενο απο το ποτο....
μεγαλος παραγων ανισορροπιας...
με την συμπεριφορα σου ομως που μια την διωχνει και μια ξαναμπλεκει μαζι της (κανοντας σεξ για παραδειγμα) δεν της στελνεις το μηνυμα οτι τελειωσατε, αλλα οτι παιζετε σε μια μοιραια και σαρκοβορα σχεση.
να αναλογιστεις και τις δικες σου ευθυνες, να ξεκαθαρισεις τι θες και να στελνεις ΕΝΑ ΜΟΝΟ και ξεκαθαρο μηνυμα. σε θελω/δεν σε θελω...
δεν μπορεις να διατηρεις το σεξ και να ισχυριζεσαι οτι μονο αυτη φταιει για ολο αυτο το μπαχαλο...
26-08-2010, 13:02 #37
Δουλευετε μαζι?
26-08-2010, 13:03 #38
Οχι δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να το εξασκει αλλα δεν ειναι δικη μου δουλεια αυτο. Δεν το εξασκει αλλωστε ακριβως, σε παρεμφαιρη τομεα ειναι. Τις εδωσα τηλεφωνα και της ειπα να παει. Πηρα και την μανα της και της τα ειπα στο παρελθον και καταληξα να με βριζει και να φταιω.
26-08-2010, 13:04 #39
Οχι δεν δουλευουμε μαζι.
26-08-2010, 13:05 #40
Οχι δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να το εξασκει αλλα δεν ειναι δικη μου δουλεια αυτο. Δεν το εξασκει αλλωστε ακριβως, σε παρεμφαιρη τομεα ειναι. Τις εδωσα τηλεφωνα και της ειπα να παει. Πηρα και την μανα της και της τα ειπα στο παρελθον και καταληξα να με βριζει και να φταιω.
δεν μπορει να μη φταις κι εσυ...
δεν ειχε μονη της την σχεση, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εμεινε μονη της εγγυος ΚΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εκανε μονη της σεξ..νομιζω οτι το οτι αναγκαστηκες ειναι πολυ επιφανειακη δικαιολογια. κατι κανεις πολυ λαθος αγαπητε, αναλογισου λιγο την σταση σου και τις ευθυνες σου,ξεκαθαρισε τα θελω σου, κι ο τροπος μετα, βρισκεται...
26-08-2010, 13:07 #41
Οποτε δεν εχει υποστηριξη απο την μητερα της αλλα ουτε κ εσυ.Δεν προκειται να παει μονο επειδη της το ειπες.Θα ηταν πολυ βοηθητικο ομως να πας εσυ κ να μιλησεις μαζι τους ωστε να σου δωσουν οδηγιες.
26-08-2010, 13:07 #42
Originally posted by Remedy
ΕΝΑ ΜΟΝΟ και ξεκαθαρο μηνυμα.
Επίσης,κάνατε σοβαρή κουβέντα όταν είναι σε νηφάλια κατάσταση να της ξακαθαρίσεις πως πια δεν νιώθεις και δε θες να έχεις καμία απολύτως σχέση μαζί της???
Καταρχήν είναι έτσι?
Ξεκάθαρο μέσα σου?
26-08-2010, 13:12 #43
Ειναι... ομως εξακολουθω να ποναω που επρεπε να τελιωσει. \'
Οταν ειναι νηφαλια λεει οτι το ξερει οτι πρεπει να παει σε θεραπεια.. και ζηταει συγνωμη...
το θεμα ειναι οτι με την ιδεα οτι μπορω να επιλυσω το ζητημα διαλυομαι εγω στο τελος...
26-08-2010, 13:15 #44
Οταν ειναι νηφαλια λεει οτι το ξερει οτι πρεπει να παει σε θεραπεια.. και ζηταει συγνωμη...
το θεμα ειναι οτι με την ιδεα οτι μπορω να επιλυσω το ζητημα διαλυομαι εγω στο τελος...
θεωρεις οτι δεν εχεις καμια απολυτως ευθυνη για ολο αυτο και κυριως για το οτι συνεχιζεται?
26-08-2010, 13:17 #45
Δε σε ρώτησα τι λέει για τη συμπεριφορά της αλλά αν της ξακαθάρισες(και πρωτίστως στον εαυτό σου) πως δεν τη θέλεις στη ζωή σου.Κι αν δεν τη θες γιατί εξακολουθείς και πονάς που έπρεπε να τελειώσει?
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή