Results 16 to 30 of 32
Thread: ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ?
-
28-08-2010, 17:56 #16
Originally posted by loopoftime
αυτη ειναι η σελιδα μου,γραφω μουσικη,οποιος θελει την ακουει mr.blond!!http://www.myspace.com/zuluandroids
- 28-08-2010, 18:12 #17
ναι. στο playlist les?τομ bipolar το 6.1 και τλοιπα.σαρεσε mr.blond?
28-08-2010, 18:16 #18
ναι. στο playlist les?τομ bipolar το 6.1 και τλοιπα.σαρεσε mr.blond?
28-08-2010, 18:20 #19
εχεις μηνυμα για δες!
28-08-2010, 18:21 #20
εχεις μηνυμα για δες!
28-08-2010, 18:29 #21
πανω πανω δεξια.θα λεει 2 u2u μηνυματα
28-08-2010, 18:51 #22
mr.blond?σε αυτην την σελιδα ετσι?
28-08-2010, 20:38 #23
το ειδα
30-08-2010, 00:43 #24
αγαπητη μου loopita μου αν οντως εχεις απωλεια μνημης κ ειναι ετσι οπως τα λες, τοτε εγω ειμαι στον αντιποδα, υπερμνησια. σαν πραγματικο παραδειγμα ακου ενα καλο θυμαμαι οταν ημουν στο νηπιαγωγειο τι σχηματα εφτιαχνα με πλαστελινη που την εκρυβα οταν σχολαγαμε με τι παιχνιδια επαιζα κ θυμαμαι το ποιημα μου (ολα τα ποιηματα εκτος της ΣΤ\' που θυμαμαι μονο 2 σειρες) αποτελεσμα: εχω κ κακες αναμνησεις που με βασανιζουν ακομα κ σημερα
ισως ενα σημαντικο μερος του προβληματος να οφειλεται εκει
30-08-2010, 00:50 #25
Originally posted by mr.blond
αγαπητη μου loopita μου αν οντως εχεις απωλεια μνημης κ ειναι ετσι οπως τα λες, τοτε εγω ειμαι στον αντιποδα, υπερμνησια. σαν πραγματικο παραδειγμα ακου ενα καλο θυμαμαι οταν ημουν στο νηπιαγωγειο τι σχηματα εφτιαχνα με πλαστελινη που την εκρυβα οταν σχολαγαμε με τι παιχνιδια επαιζα κ θυμαμαι το ποιημα μου (ολα τα ποιηματα εκτος της ΣΤ\' που θυμαμαι μονο 2 σειρες) αποτελεσμα: εχω κ κακες αναμνησεις που με βασανιζουν ακομα κ σημεραισως ενα σημαντικο μερος του προβληματος να οφειλεται εκει
Εγω νομιζω οτι δεν μπορεις να αποδωσεις ευθυνες στην μνημη σε γενικες γραμμες.
Εαν ειμαστε σε ασχημη διαθεση θυμομαστε ασχημα πραγματα (και παντα θα υπαρχουν ασχημα να θυμηθεις).
Εαν ειμαστε σε καλη διαθεση θυμομαστε ευχαριστα πραγματα ( και παντα θα υπαρχουν ευχαριστα να θυμηθεις).
Δεν νομιζω να παιζει ρολο η μνημη και οτι αυτο το θελω να ξεχασω ειναι κατι που δεν...πιανει , απλως θελω να γεμισω το μυαλο μου με ευχαριστες σκεψεις και να ξεπερασω καποια πραγματα.
Απο την αλλη δεν μιλαω για περιεργες περιπτωσεις οπως καποιος με απιστευτα καλη μνημη ισως να εχει προβλημα να αναπτυξει κριτικη σκεψη ή αλλες ικανοτητες?
Αλλα παμε αλλου τοτε.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-08-2010, 01:03 #26
Originally posted by keep_walking
αγαπητη μου loopita μου αν οντως εχεις απωλεια μνημης κ ειναι ετσι οπως τα λες, τοτε εγω ειμαι στον αντιποδα, υπερμνησια. σαν πραγματικο παραδειγμα ακου ενα καλο θυμαμαι οταν ημουν στο νηπιαγωγειο τι σχηματα εφτιαχνα με πλαστελινη που την εκρυβα οταν σχολαγαμε με τι παιχνιδια επαιζα κ θυμαμαι το ποιημα μου (ολα τα ποιηματα εκτος της ΣΤ\' που θυμαμαι μονο 2 σειρες) αποτελεσμα: εχω κ κακες αναμνησεις που με βασανιζουν ακομα κ σημεραισως ενα σημαντικο μερος του προβληματος να οφειλεται εκει
Εαν ειμαστε σε ασχημη διαθεση θυμομαστε ασχημα πραγματα (και παντα θα υπαρχουν ασχημα να θυμηθεις).
Εαν ειμαστε σε καλη διαθεση θυμομαστε ευχαριστα πραγματα ( και παντα θα υπαρχουν ευχαριστα να θυμηθεις).
Δεν νομιζω να παιζει ρολο η μνημη και οτι αυτο το θελω να ξεχασω ειναι κατι που δεν...πιανει , απλως θελω να γεμισω το μυαλο μου με ευχαριστες σκεψεις και να ξεπερασω καποια πραγματα.
Απο την αλλη δεν μιλαω για περιεργες περιπτωσεις οπως καποιος με απιστευτα καλη μνημη ισως να εχει προβλημα να αναπτυξει κριτικη σκεψη ή αλλες ικανοτητες?
Αλλα παμε αλλου τοτε.μπορουμε λοιπον να αποδωσουμε ευθυνη αλλα ο τροπος χριζει ιδιαιτερα πολυπλοκος κ συναμα δυσκολος.. σιγουρα το μυαλο σκεφτεται αναλογα με τη διαθεση, π.χ αν εισαι στενοχωρημενος η χαρουμενος σκεφτεσαι αναλογως. στην τελαιυταια παραγραφο θα σκεφτηκες κυριως ατομα με αυτισμο. σωστα keep
keep.... going
30-08-2010, 01:28 #27
Originally posted by keep_walking
Αλλα παμε αλλου τοτε.μπορουμε λοιπον να αποδωσουμε ευθυνη αλλα ο τροπος χριζει ιδιαιτερα πολυπλοκος κ συναμα δυσκολος.. σιγουρα το μυαλο σκεφτεται αναλογα με τη διαθεση, π.χ αν εισαι στενοχωρημενος η χαρουμενος σκεφτεσαι αναλογως. στην τελαιυταια παραγραφο θα σκεφτηκες κυριως ατομα με αυτισμο. σωστα keep
keep.... going
Οχι σκεφτηκα κατι που ειχα διαβασει οτι το να εχεις φωτογραφικη μνημη...μπορει να ειναι προβλημα για την...κριτικη σκεψη...τεσπα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-08-2010, 11:10 #28
ισως παιδια.η μνημη ειναι σιγουρα επιλεκτικη.επιλεγει το τι θα θυμηθουμε και το ποτε.αλλα εγω απο παιδικη ηλικια δεν θυμαμαι τιποτα!1-2 πραγματα για να καταλαβετε.αυτο βεβαια, και πριν τα φαρμακα..ισως να το μεγαλοποιησα,αλλα οντως δεν θυμαμαι ταινιες,βιβλια.φαινεται δεν τα γουσταρει η μνημη μου.
30-08-2010, 12:27 #29
Σε γενικες γραμμες η μνημη χειροτερευει με την ηλικια , ολοι το ξερουμε αυτο. Τα φαρμακα ναι επηρεαζουν την μνημη. Οι ψυχικες παθησεις παλι επηρεαζουν την μνημη , εγω εκοψα τα φαρμακα πηγα διακοπες και δεν μπορουσα να μαθω πεντε δρομους γιατι φυσικα ημουν πολυ φορτισμενος συναισθηματικα.
Ειναι πραγματι εκνευριστικο να μη θυμασαι ταινιες και βιβλια...λες γιατι ειδα την ταινια ή γιατι διαβασα τοτε το συγκεκριμενο βιβλιο? , γιατι ειμαστε ουσιαστικα ενα συνονθυλευμα αναμνησεων.
Τι να το κανεις πχ να εχεις 1500 ζωες αλλα να μην θυμασαι τις προηγουμενες? Ειναι το ιδιο με το θανατο.
Εγω εχω προβληματα μνημης και πολλες φορες αισθανομαι σε πολλες περιπτωσεις της ζωης μου οτι...ανακαλυπτω τον τροχο απο την αρχη , ειμαι γενικα καλος στο να τον ανακαλυπτω:P αλλα δεν παυω να προβληματιζομαι ιδιαιτερα γιατι με φρεναρει υπερβολικα.
Επισης μου δημιουργει κοινωνικα προβληματα , κυριως γιατι δεν θυμαμε προσωπα ανθρωπων και ονοματα , αλλα το μεγαλο προβλημα ειναι στα προσωπα.
Φυσικα υπαρχουν ορισμενες τελετουργιες που μπορεις να κανεις , ορισμενες πρακτικες συμβουλες που μπορεις να ακολουθησεις πχ. οταν σου λεει καποιος οτι τον λενε Κωστα...του λες γεια σου Κωστα , δεν του λες απλως χαρηκα και λεγοντας το ονομα του βοηθας την μνημη.
Υπαρχουν βιβλια στην αγορα , υπαρχουν πρακτικες...δεν ξερω και αν υπαρχουν και ειδικοι που εξειδικευονται πανω στο αντικειμενο , καθως δεν ξερω και αν υπαρχει καποιο αποτελεσματικο φαρμακο που να βοηθαει την μνημη.
Προς το παρον δεν εχω ασχοληθει σε μεγαλο βαθμο , αν και επηρεαζει την ζωη μου σημαντικα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-08-2010, 14:50 #30
και γω δεν εχω ασχοληθει σοβαρα με το προβληματακι αυτο.βεβαια επηρεαζει πολυ την ζωη μας ,το οτι δεν θυμομαστε.ειναι οντως σαν να πηγαινεις συνεχεια στην αρχη.μιλαμε να μην θυμασαι καταστασεις,βιωματα,εμπειρ ιες της προηγουμενης μερας.και πραγματι ο ανθρωπος απο το μνημονικο του εξελλισεται,προχωραει,αλλα ζει γνωμη για κατι που πιστευε.εγω προσωπικα\"διαμορφωνομαι\"κ αθημερινα χωρις να θυμαμαι τον λογο.μπορει να παιζει ρολο η οπτικη αντιληψη.αποτι ξερω υπαρχουν καποιες βιταμινες που βοηθανε.nootrope λεγονται,δεν ειμαι σιγουρη οτι γραφεται ετσι-νοοτροπ,προφερεται.θα δοκιμασω να τις παρω.αυτο που λες με τα ονοματα το εφαρμοζω,και βοηθαει.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία