ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32

ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ.ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΑΛ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΤΟΣ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΧΑΝΑΧ.ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΑΡΜΣΚΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ,ΑΜΝΗΣΙΑ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΙΒΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ,ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΠΡΑΓΜΑ,ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ,ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΓΕΙΑΑΑΑΑ

Senior Member
    δηλαδή πριν το τριλεπτάλ και το ζάναξ δεν είχε προβλήματα με τη μνήμη σου;

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΧΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Senior Member
    μάλλον θα είχες...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΑΞΟΝΙΚΗ.ΒΓΗΚΑΝ ΑΨΟΓΑ.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΩ ΠΑΙΔΕΥΤΕΙ.ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ,ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΤΣΟΥΥΥΥΠ,ΝΑ Η ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ,ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ.ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΑΝΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ,ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ,ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΩΡΕΣ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΟΦΕΛΗ.ΟΥΤΕ ΕΝΟΧΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

Senior Member
    Originally posted by loopoftime
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ,ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ.ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΑΝΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ,ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ,ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΩΡΕΣ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΟΦΕΛΗ.ΟΥΤΕ ΕΝΟΧΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
    γεια σου loop. εγω πιστευω οτι θα πρεπει να ανα φερεις στο γιατρο σου τις παρενεργειες,για να σου πει τι να κανεις. παντως διεκρινα οτι το εχεις παρει χαλαρα το προβλημα σου. χαιρομαι γιαυτο,ειλικρινα, μπραβο σου

mr.blond ,μην νομιζεις οτι ειμαι ανετη,δεν τρεχει τιποτα.απλα εχουν περασει 11 χρονια,τι να κανω δηλαδη?κανουμε και λιγη πλακα,αναλογως την διαθεση.και στην τελικη ,πιστευω οτι ολοι οι ανθρωποι ανεξαιρετως εχουν καποιο προβληματακι στον εγκεφαλο,και ασε αυτους που ειναι υποτιθεται υγιεισ και κανουν κακο σε ανθρωπους,ζωα..και δεν κρινουν ποτε τον εαυτο τους..πιστεψε με σε σχεση με αυτους ,ειμαστε μια χαρα..

εσυ mr.blond?πως τα πας?

Senior Member
    mr.blond ,μην νομιζεις οτι ειμαι ανετη,δεν τρεχει τιποτα.απλα εχουν περασει 11 χρονια,τι να κανω δηλαδη?κανουμε και λιγη πλακα,αναλογως την διαθεση.και στην τελικη ,πιστευω οτι ολοι οι ανθρωποι ανεξαιρετως εχουν καποιο προβληματακι στον εγκεφαλο,και ασε αυτους που ειναι υποτιθεται υγιεισ και κανουν κακο σε ανθρωπους,ζωα..και δεν κρινουν ποτε τον εαυτο τους..πιστεψε με σε σχεση με αυτους ,ειμαστε μια χαρα..
    σωστα τα λες..

Senior Member
    εσυ mr.blond?πως τα πας?
    το παλευω προσπαθω να ειμαι αισιοδοξος, και να περναω καλα.. προσεξα οτι εισαι κοριτσι, το αντιθετο νομιζα. χαρηκα

ναι μωρε,αισιοδοξια χρειαζεται,και γω βλεπω εικονες οτι κανω κακο σε αλλους και σε μενα,αλλα ξερω οτι στην πραγματικοτητα δεν προκειται να κανω τιποτα απο αυτα.ειναι απλα εικονες,σαν τηλεοραση ενα πραγμα!εγω κανω και υπερπαραγωγες!σου λεω εφε και κολπα!το κατι αλλο .χαχαχαχαα, τι νακανεις?life is life

αυτη ειναι η σελιδα μου,γραφω μουσικη,οποιος θελει την ακουει mr.blond!!http://www.myspace.com/zuluandroids

ωραιο βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=KXsuRhf0S50

Page 1 of 3 123 LastLast