Results 16 to 30 of 43
Thread: σε λιμνάζοντα νερά...
-
26-08-2010, 22:33 #16
Καταλαβα οτι αυτος το προσεγγιζει ετσι, καταβαθως ισως καταλαβαινει οτι δεν ειναι ετσι, αλλα μαλλον αρνειται να το δει.
Ξερω οτι ειναι σκληρο και δυσκολο να κοψεις επαφη, κι εσενα θα σου στοιχισει, απλα νομιζω πως στην συγκεκριμενη περιπτωση κατι τετοιο μονο μπορει να γινει. Εννοω οτι θα μπορουσατε να διατηρησετε μια \'\'φιλικη\'\' επαφη, μονο αν κι αυτος καταλαβαινε οτι τελειωσε, οτι δεν θα ειστε ξανα μαζι, αν συνεχιζετε η επικοινωνια κι αυτος ρωταει συνεχως \'\'γιατι;\'\', δεν θα μπορεσει να ξεκολλησει κι εσενα θα σου κανει κακο αυτο το μπρος πισω.
Αν μπορουσε δηλαδη ο ιδιος να μιλατε πχ μια φορα την εβδομαδα και να βρισκεστε μια φορα στο τοσο, δεν θα χρειαζοταν να ξεκοψετε εντελως, αλλα ετσι νομιζω οτι ειναι βασανιστικο και για τους 2.
Η θα μπορουσες να του πεις, οτι θελω να μιλαω μαζι σου και να σε βλεπω, αλλα αυτο θα μπορει να γινει μονο αν καταλαβεις πως εχει η κατασταση και την δεχτεις.
- 26-08-2010, 22:42 #17
Curtains λέει ότι το δέχτηκε και μάλιστα ότε δεν θα μπορούσε να μου έχει εμπιστοσύνη γιατι ταλαιπωρήθηκε από τα σκαμπανευάσματα αλλά μετά τα αλλάζει πάλι και αρχίζουν τα γιατί...Και η τελευταία φορά που βρεθήκαμε είχε άσχημη επίδραση πάνω μου... πιστεύω και πάνω του και ας λέει ότι του φτάνει απλά να βλεπόμαστε χωρίς να περιμένει κάτι, δεν τον πιστεύω...
Ελένη, το θέμα σου το βρήκα αλλά νομίζω αποσπασματικά, μόνο σχόλια άλλων... είναι σε ένα post, ή έχει ξεκινήσει σε κάποιο παλιότερο??
26-08-2010, 22:47 #18
Αν μετα αρχιζουν τα γιατι, ουσιαστικα δυστυχως δεν το εχει δεχτει.
26-08-2010, 22:55 #19
Έλένη ναι οκ, καταλαβαίνω, γι\'αυτό και γω δεν μπαίνω σε περισσότερες λεπτομέριες
Curtains , ναι έτσι δείχνει...
26-08-2010, 23:09 #20
Σήμερα πάντως τον απέτρεψα από το να έρθει να με δει... Με πήρε τηλ από τον δρόμο... πανικοβλήθηκα και έβαλα τα κλαματα... Τελικά δεν ήρθε... Ήθελε να με δει επειδή δεν ήμουν καλά... Μετά από χτεσινή μας συνομιλία που έλεγα ότι δεν μπορώ να βλεπόμαστε και εξηγούσα ότι μας κάνει κακό, κλείσαμε το τηλ και οι 2 ράκη.... Και ήθελε να έρθει να με δει επειδή δεν ήμουν καλα.... Απλά σκέφτομαι ότι μου ήταν τόσο εύκολο να του πω έλα...Στο τσακ δεν το είπα....
26-08-2010, 23:17 #21
Καλα εκανες, θα ηταν ευκολο ενα \'\'ελα\'\', αλλα δε θα βοηθουσε καθολου τα πραγματα. Με την τακτικη αυτη απλα θα παρατεινεται η στεναχωρια.Θελει δυναμη αυτην η περιοδος.
Αν θελεις να αναφερεις, χωρισατε επειδη δεν ταιριαζατε σα χαρακτηρες, επειδη θελατε διαφορετικα πραγματα, επειδη καποια στιγμη εσυ τον βαρεθηκες \'\'ερωτικα\'\' ;
26-08-2010, 23:22 #22
Επειδή πήρα απόφαση ότι δεν ταιριάζαμε, έπαψα να είμαι καλά μέσα στη σχέση, από καιρό δλδ, αλλά το πήρα πλέον απόφαση να κάνω κάτι από το να νοιώθω ότι βουλιάζω όλο και πιο πολύ... Ερωτικά δεν τον βαρέθηκα αν και εκείνος συνεχώς επεσήμανε ότι δεν τον ήθελα όπως πριν... Αλλά είχε να κάνει με καταστάσεις που μου έριχναν τη διάθεση γενικά, και όχι ότι δε με έλκυε ερωτικά πια... Ότι είχα κουραστεί γενικά έφταιγε...
26-08-2010, 23:31 #23
Και πιθανα συνεβαλε και η αισθηση οτι σε πηγαινει πισω, ή μαλλον οχι αυτος (πισω δεν μας πηγαινουν οι αλλοι, μενουμε εμεις), αλλα οτι δεν σε κινητοποιουσε οπως θα ηθελες και θα επρεπε. Ισως αυθαιρετω, αλλα επειδη κι εγω στις σχεσεις μου γενικα ειμαι υπερβολικα δοτικη και συναισθηματικη, επισης δυσκολευομαι να φυγω, εχω την ταση να παραμελλω τον εαυτο μου και τις υποχρεωσεις μου. Κι εγω εχω καθυστερησει τη σχολη μου και θεωρω οτι εφταιξε κι αυτο.
26-08-2010, 23:38 #24
ναι έτσι είναι, ένοιωθα ότι χάνω πράγματα από τη ζωή μου, ότι βουλιάζω στην αδράνεια... Και είχα αρχίσει να βλέπω τη σχέση σαν ένα επιπλέον φορτίο, και όχι σαν κάτι που μου ομόρφαινε τη ζωή...
27-08-2010, 00:06 #25
mesmerize η δική μου άποψη είναι πως αν είσαι σίγουρη πως δεν ταιριάζετε όπως λες, να κόψεις κάθε μα κάθε επαφή: μηνύματα, τηλέφωνα, συναντήσεις, τα πάντα. Δεν είναι περίεργο ούτε κακό που υπήρχαν επανασυνδέσεις και σκαμπανεβάσματα ως τώρα, ελάχιστες είναι οι σχέσεις που τελειώνουν μαχαίρι, ειδικά αν ο ένας δεν το θέλει και ο άλλος είναι μόνος κι επιρρεπής στο να κρατά επαφή για χίλιους δυο λόγους.
Ξέρω πως είναι πολύ επώδυνο και καθόλου εύκολο συναισθηματικά, αλλά το βέβαιο είναι πως δεν είναι βοηθητικό για κανέναν. Με κάθε επικοινωνία, οι ελπίδες αναπτερώνονται. Κι εξάλλου, ειλικρινά δεν πιστεύω πως είναι μόνο θέμα \'αγάπης\' η επιμονή μας να διεκδικούμε έναν άνθρωπο που δεν μας θέλει και που πολύ περισσότερο δηλώνει πως πιστεύει ότι δεν ταιριάζουμε. Σίγουρα το νοιάξιμο και το ενδιαφέρον για έναν άνθρωπο που ζήσαμε κάποια πράγματα μαζί μπορεί να υπάρχει για πολύ καιρό, αυτό όμως δεν επαρκεί.
Και ναι, χρειάζεται να σκεφτεί κανείς όχι εγωκεντρικά, αλλά σαφώς εγωιστικά, εφόσον το \'μαζί\' δεν υπάρχει πλέον.
27-08-2010, 00:17 #26
Originally posted by marina38
Κι εξάλλου, ειλικρινά δεν πιστεύω πως είναι μόνο θέμα \'αγάπης\' η επιμονή μας να διεκδικούμε έναν άνθρωπο που δεν μας θέλει και που πολύ περισσότερο δηλώνει πως πιστεύει ότι δεν ταιριάζουμε.
27-08-2010, 00:27 #27
Έχετε δίκιο, απλά δεν είναι τόσο εύκολο στην εφαρμογή... Θα προσπαθήσω και γω να είμαι πιο απόμακρη και όχι τόσο συναισθηματική απέναντι του για να το πάρει απόφαση.. ίσως έτσι πρέπει...
27-08-2010, 00:28 #28
Originally posted by curtains
Originally posted by marina38
Κι εξάλλου, ειλικρινά δεν πιστεύω πως είναι μόνο θέμα \'αγάπης\' η επιμονή μας να διεκδικούμε έναν άνθρωπο που δεν μας θέλει και που πολύ περισσότερο δηλώνει πως πιστεύει ότι δεν ταιριάζουμε.
27-08-2010, 00:33 #29
Ναι Μαρίνα, αυτό είχε γίνει τις προηγούμενες φορές... γι\'αυτό τώρα τα πράγματα είναι τόσο χάλια πιστεύω... επειδή δεν το λήξαμε όταν έπρεπε...
27-08-2010, 00:35 #30
Originally posted by mesmerize
Έχετε δίκιο, απλά δεν είναι τόσο εύκολο στην εφαρμογή... Θα προσπαθήσω και γω να είμαι πιο απόμακρη και όχι τόσο συναισθηματική απέναντι του για να το πάρει απόφαση.. ίσως έτσι πρέπει...
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....