Results 16 to 30 of 83
Thread: Σε βλέπω φιλικά
-
09-05-2006, 23:29 #16
Κράτησα πολλά από σένα Γιάννη, πραγματικά.
Φένια, σε ευχαριστώ πολύ. Διανύει όντως πιεστική περίοδο, αν και δεν πιστεύω ότι φταίει αυτό.
Θέλω να διευκρινήσω πως δεν είμασταν ποτέ καλοί φίλοι. Υπήρχε μια συμπάθεια, μια εκτίμηση και μια καλή σχέση. Μιλάγαμε δηλαδή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμασταν \"κολλητοί\".
Γι αυτό και πιστεύω ότι δεν με έχει απόμυθοποιήσει, δε με ξέρει καλά. Με συμπαθεί και με εκτιμά πολύ, όπως κι εγώ. Και παρ\'όλο που υπάρχει το εφηβικό στοιχείο σε αυτό που θα πω, πιστεύω πως είναι ό,τι χρειάζομαι, πραγματικά. ʼσχετα με το τι θα γίνει στο μέλλον πάντως, δε θέλω να χάσω αυτό το άτομο με τίποτα...
- 09-05-2006, 23:55 #17
Αν κινηθείς με άνεση χωρίς άγχος και πίεση και γω πιστεύω ότι τουλάχιστον θα αποκομίσεις τη χαρά να έχεις μια ψυχή που θα σε σκέφτεται και θα σε αγαπάει. Λίγο το χεις;
10-05-2006, 00:29 #18
Κατά βάθος sunwing, κι εγώ αυτό θέλω. Είναι και κάτι που νιώθω πως μου λείπει...
10-05-2006, 14:09 #19
jesus, οπως ενδεχομενως θα εχεις διαβασει στο ποστ μου \'εμμονη με πρωην κολλητη μου\', περασα προσφατα μια παρομοια κατασταση με τη διαφορα πως στη δικη μου περιπτωση ηταν πραγματικα κολλητη φιλη κ οχι μια απλη συμμαθητρια οπως στη δικη σου περιπτωση.Απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω πως παρα το νεαρο της ηλικιας σου εισαι ατομο ωριμο κ με συγκροτημενη σκεψη. Ας ξεκινησουμε απο την αρχη.Κατ αρχην, δεν πρεπει να αναρωτιεσαι αν εκανες καλα που της μιλησες.Χωρις αμφιβολια, εκανες αυτο που ηθελες. Ηταν το πιο τιμιο κ αντρικιο.Πιστευω πως κ η ιδια η κοπελα το εκτιμαει αυτο, ανεξαρτητα απο το αν δε μπορει να ανταποκριθει στα δικα σου θελω. Σε αντιθεση με εμενα που εχω να τη δω πολλους μηνες, εσυ λες πως την βλεπεις καθημερινα στο σχολειο.Αυτο δεν ειναι κατ αναγκη κακο. Σιγα σιγα μπορει ετσι να την απομυθοποιησεις.Η πειρα μου, μου λεει πως η αποσταση δεν ειναι αρκετη για να ξεχασεις κ να ξεπερασεις καποιον ερωτα. Απο κει κ περα, οπως σωστα σου λενε κ οι αλλοι φιλοι, προσπαθησε να εχεις μια συμπεριφορα απεναντι της οσο γινεται πιο φυσιολογικη. Μη δινεις δικαιωματα για σχολια απο αλλους κ να εισαι απεναντι της τυπικος μεν αλλα φιλικος. Να δειχνεις ενα προφιλ \'ηρεμης δυναμης\' που συνεχιζει τη ζωη του φυσιολογικα πατωντας γερα στα ποδια του κ ενδεχομενως αναζητωντας κατι αλλο. Μεσα σου ενδεχομενως να πονας κ αυτο το καταλαβαινω απολυτα. Λες πως η κοπελα αυτη εχει ολα οσα ζητας. Δεν εχω λογο να αμφιβαλλω. Απλως η ηλικια σου ειναι ενα μεγαλο ατου για σενα.Εχεις μπροστα σου απεριοριστο χρονο για να ξεκαθαρισεις τι πραγματικα ζητας απο μια γυναικα.Αν πραγματι, η συγκεκριμενη αξιζει τον κοπο θα το καταλαβεις με το περασμα του χρονου. Αν ναι, τοτε διεκδικησε την ξανα κ ξανα κ μην σηκωνεις τα χερια σα να παραδιδεσαι. Αν ομως, δεν ειναι παρα μια εφηβικη νευρωση τοτε δεν εχεις παρα να κοιταξεις γυρω σου κ να βρεις καποια αλλη που να πληροι πραγματικα τις προυποθεσεις.Εισαι αρκετα μικρος. Μην εχεις απο τον εαυτο σου τρομερες απαιτησεις.Μην περιμενεις να βρεις με τη μια τη γυναικα της ζωης σου, τη μανα των παιδιων σου κλπ. Χαλαρωσε κ απεκτησε οσο γινεται περισσοτερες εμπειριες, χωρις ομως να αναλωνεσαι σε πραγματα που δε σε γεμιζουν. Με λιγα λογια, μην κανεις μια σχεση απλως για να λες πως εχεις σχεση. Μη βαζεις νερο στο κρασι σου κ διεκδικησε μονο αυτα που πραγματικα γουσταρεις. Με λιγα λογια, μη συμβιβαζεσαι με ημιμετρα. Την κοπελα πυ θελεις να την παρακολουθεις απο αποσταση διακριτικα. Προσεχε ομως, να μη σε θεωρει δεδομενο. Να ξερει πως την αγαπας κ τη νοιαζεσαι αλλα οχι πως ειναι για σενα τα παντα κ εχεις ως μοναδικο στοχο στη ζωη σου να την κατακτησεις..Σε καθε περιπτωση ευχομαι καλη τυχη στη συνεχεια κ μην το βαζεις κατω με τιποτα..
11-05-2006, 00:51 #20
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
Έχω διαβάσει την περίπτωσή σου, άσχημη... :( Και σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Αυτό που προσπαθώ να πετύχω είναι να έχω μια τυπική φιλική σχέση μαζί της, αλλά είναι κάπως δύσκολο όταν κοιμάσαι και ξυπνάς με αυτήν στο μυαλό σου να την βλέπεις και να είσαι οκ. Δε ξέρω τι θα κάνω γι αυτό, αν δεν είχαμε και τα σχολεία θα εξαφανιζόμουν για μέρες, μπας και μου περάσει.
Νόμιζα ότι ήταν καλύτερο να μην την βλέπω, αλλά μια μέρα έλειψε, και δε θέλω καν να σκέφτομαι πώς ήταν...
Θα κάνω τα πάντα για να μην την χάσω πρώτα-πρώτα από τη ζωή μου, και θα την διεκδικήσω ξανά και ξανά...
11-05-2006, 11:19 #21
Jesus πιστευω οτι εκανες καλα που της μιλησες για τα αισθηματα σου,γιατι τουλαχιστον ετσι ησουν ειλικρινης μαζι της.Απο δω και περα εφοσον προς το παρον η κοπελα δε θελει κατι παραπανω απο φιλια,η γνωμη μου ειναι να προσπαθησεις να εισαι κοντα της με διακριτικο τροπο ομως για να μη νιωσει οτι την πιεζεις υπερβολικα και αντιδρασει με ανεπιθυμητους τροπους πχ να μη μιλατε.Ειναι πραγματι δυσκολο να μπορεσεις να τη δεις φιλικα και μονο,εφοσον πλεον αισθανεσαι ετσι για εκεινη..Απλα προσπαθησε να της δειχνεις οτι εισαι διπλα της,οτι εισαι καποιος που μπορει να στηριχτει,οχι ομως και καποιος που ανα πασα στιγμη θελησει θα κανει σχεση μαζι της,γιατι ετσι θα σε θεωρησει δεδομενο και θα ειναι χειροτερα μετα.
Το να εξαφανιζοσουνα οπως λες αν δεν ηταν τα σχολεια δε νομιζω οτι θα βοηθουσε ιδιαιτερα γιατι κατα τη γνωμη μου δεν ισχυει το \'\'ματια που δε βλεπονται γρηγορα λησμονιουνται\'\'.Το αντιθετο νομιζω ισχυει..οσο δε βλεπεις καποιον καθεσαι και πλαθεις σεναρια απο μονος σου,σου δημιουργουνται ψευτικες ελπιδες και γενικα φτιαχνεις μια δικη σου πραγματικοτητα για το ατομο αυτο.Βεβαια το να εισαι καθε μερα μαζι της ειναι καπως επωδυνο,ομως οπως λεει και ο numerevis μπορει να την απομυθοποιησεις ετσι.
Εχω περασει κατι παρομοιο και καταλαβαινω σε τι θεση βρισκεσαι.Χρειαζεται υπομονη και κυριως οχι βεβιασμενες κινησεις..
11-05-2006, 12:45 #22
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Απ ό,τι κατάλαβα από όσα παιδιά μου απάντησαν, και από άλλες συζητήσεις μου, πρέπει να είμαι διακριτικά δίπλα της και φιλικά. Δύσκολο φυσικά, αλλά αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να κάνω.
Επίσης αν υπάρχει τρόπος να την βγάλω από το μυαλό μου και απ\' τα όνειρα μου, ευπρόσδεκτος :P
29-05-2006, 16:32 #23
18 μέρες από το τελευταίο μου ποστ.
χεχ, πόσα άλλαξαν.
Στην ουσία βέβαια τα ίδια, αλλά έχω αρχίσει και μπερδεύομαι.
Για παράδειγμα, τώρα γράφουμε εξετάσεις. Ούτε καλημέρα, ούτε καλή επιτυχία, ούτε καν πώς έγραψες δε λέει. Καταλαβαίνω ότι νιώθει άβολα (όπως μου είχε πει και τότε), αλλά για μισό, γίναμε άγνωστοι ξαφνικά; Αυτή η συμπεριφορά με εκνευρίζει και με πληγώνει βέβαια. ΟΚ, δε με θες, αλλά πριν σου πω οτι σε θέλω, ήμουν το καλύτερο παιδί, και ξαφνικά ούτε καλημέρα.
Και σας ρωτάω: Είναι συμπεριφορά αυτή;
Ναι, είναι ντροπαλή, αισθάνεται άβολα κλπ κλπ
Αλλά δε καταλαβαίνει με πληγώνει όσο πιο πολύ γίνεται τώρα;
Αν ήταν καμιά άλλη κοπέλα, θα πίστευα ότι το κάνει επίτηδες.
Αλλά γι αυτήν δεν το πιστεύω (πολλά δε πίστευα γι αυτήν πάντως...)
Ελπίζω να μου πει κάποιος κάτι λογικό γιατί εγω τα βλέπω όλα υπερβολικά και συγχυσμένα.
29-05-2006, 21:42 #24
Το κάνει επίτηδες είναι φανερό γιατί έχουν αλλάξει λίγο οι ενέργειες μεταξύ σας...
Εσύ όμως θα παραμείνεις φιλικός και κύριος σαν να μη τρέχει τίποτα (εφόσον φυσικά το αισθάνεσαι) και θα δεις που στο τέλος θα νοιώσει και ενοχοποιημένη...αν και για σένα φυσικά δε πρέπει να είναι αυτό το ζητούμενο αλλά μόνο να νοιώθεις καλά με τον εαυτό σου...
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις...
29-05-2006, 22:00 #25
Ξεκινάω από το τέλος και σε ευχαριστώ :)
Όσο γι αυτό που λες, γιατί να το κάνει επίτηδες; Τι θέλει να πετύχει με αυτό;
Και επίσης, πόσο φιλικός μπορεί να είμαι με ένα άτομο που δε μου λέει ούτε καλημέρα;
Τέσπα, θα προσπαθήσω να είναι άνετος και τυπικός.
Αλλά δεν είναι εύκολο, όταν την βλέπω ταράζομαι.
Το 4ο θέμα στη χημεία σήμερα, το έχασα εξ\' αιτίας της :S
Την είδα να φεύγει και με έπιασε ένα άγχος, ένας πανικός...
Γενικά όσο δεν την έβλεπα είχα επανέλθει, τώρα... :(
29-05-2006, 22:09 #26
Φίλε μου όλα αυτά τα πιάνει και επειδή έχασε λίγο τη ροή όπως την είχε υπολογίσει από την αρχή με την αλλαγή της συμπεριφορά σου ...πιάνει ξανά τους κραδασμούς σου και παίζει το παιχνίδι της...αυτό είναι όλο...
Αυτή αυτό μόνο ξέρει να κάνει αυτή τη στιγμή ..έτσι την έχουν μάθει τόσα χρόνια .
Μη της ξαναμιλήσεις λοιπόν αν σε επειρεάζει (που αυτή το πιάνει πιο γρήγορα από όσο εσύ το σκέφτεσαι) και μη ξανασχοληθείς μαζί της ,ούτε καλημέρα,ούτε λοξές ματιές,ούτε κουβέντα με κανέναν συμμαθητή σου ! ΤΕΛΟΣ και πες το και στον εαυτό σου μέχρι να το πιστέψει...
Του χρόνου τα ξαναλέμε...
Μη με βάζει στο πειρασμό να σου δώσω άλλη απάντηση γιατί μας διάβάζουν και γυναίκες και θα με πουν και μισογύνη παρότι εγώ τις λατρεύω τις γυναίκες αλλά με τρόπο αντρικό και μόνο...
29-05-2006, 22:20 #27
Πριν απαντήσω στο προηγούμενο ποστ σου το είχα πάρει ήδη απόφαση, τέλος από σήμερα.-
Ειδοποίω άπαντες να μη μου ξαναμιλήσουν και ότι δε θα ξαναμιλήσω γι αυτήν.
Δε θα της ξαναμιλήσω πια (καλημέρα και αν)
Γενικά θα βγει από τη ζωή μου όσο κι αν με πονέσει.
Ορκίζομαι :P
Τελικά από τις απαντήσεις τις δικές σου και των παιδιών εδώ, κάπου βρήκα τον παρατημένο εγωισμό μου. Και σας ευχαριστώ γι αυτό, και μέσα από τις απαντήσεις σου πήρα την τελική απόφαση.
Στο κάτω-κάτω εγώ της έδινα ό,τι πιο όμορφο υπάρχει, και μου είπε ψέμματα (για το πόσο πολύ θέλει να μείνουμε φίλοι) και στην ουσία με προσβάλλει όταν με περνάει για αόρατο.
Τα είπα και ξεθύμανα.
Όσο για το τελευταίο, πες τα όλα, γιατί πρώτα μας κινείς την περιέργεια και μετά μας αφήνεις :P
31-05-2006, 12:39 #28
Originally posted by Jesus
Πριν απαντήσω στο προηγούμενο ποστ σου το είχα πάρει ήδη απόφαση, τέλος από σήμερα.-
Ειδοποίω άπαντες να μη μου ξαναμιλήσουν και ότι δε θα ξαναμιλήσω γι αυτήν.
Δε θα της ξαναμιλήσω πια (καλημέρα και αν)
Γενικά θα βγει από τη ζωή μου όσο κι αν με πονέσει.
Ορκίζομαι :P
Τελικά από τις απαντήσεις τις δικές σου και των παιδιών εδώ, κάπου βρήκα τον παρατημένο εγωισμό μου. Και σας ευχαριστώ γι αυτό, και μέσα από τις απαντήσεις σου πήρα την τελική απόφαση.
Στο κάτω-κάτω εγώ της έδινα ό,τι πιο όμορφο υπάρχει, και μου είπε ψέμματα (για το πόσο πολύ θέλει να μείνουμε φίλοι) και στην ουσία με προσβάλλει όταν με περνάει για αόρατο.
Τα είπα και ξεθύμανα.
Όσο για το τελευταίο, πες τα όλα, γιατί πρώτα μας κινείς την περιέργεια και μετά μας αφήνεις :P
Μην ασχολεισαι αλλο.Κοιτα τις εξετασεις σου κ οταν τελειωσεις καντην για καμια παραλια.Εκει θα γνωρισεις απιστευτα κοριτσακια που κ θα τους αρεσεις κ θα σε εκτιμησουν για αυτο που εισαι.Μια ματια γυρω σου με καθαρο ματι θα σε πεισει για του λογου το αληθες.Ξερω ομως πως μεσα σου ακους ακομη μια φωνουλα να σου λεει \'Μα εγω δε θελω αλλη.θελω αυτη τη συγκεκριμενη\'.
Αυτη η φωνουλα ειναι του εγωισμου σου.Κανε τη φωνουλα αυτη να σωπασει οριστικα.ενας ωριμος αντρας παταει γερα στα ποδια του, δεν εξαρταται απο καμια γυναικα κ μπορει να επιβαλλεται στα παθη του!Εισαι αντρας και σου αρεσουν οι γυναικες.Γυρω σου υπαρχουν πολλες τετοιες.Ορμα λοιπον κ να εχεις εγωισμο.Αν δε θελει αυτη μια, εσυ δε θελεις 10!Μην ασχοληθεις αλλο.Τα καλυτερα ειναι εκει εξω.Τρεξε λοιπον...
01-06-2006, 00:24 #29
Δε θέλω τώρα, να την μειώσω και να πω ότι είναι ανώριμη κλπ.
Αυτό που προσπαθώ εδώ και 2 μέρες είναι να βάλω αυτή την ιστορία μια για πάντα στο παρελθόν. Να μην αλλοιώσω τίποτα απολύτως, ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον να βγάλω τα συμπεράσματα μου.
Ανακοίνωσα σε όσους γνώριζαν κάτι, πως οι κουβέντες γι αυτήν κόβονται μαχαίρι. Οπότε σε λίγο καιρό, ο περίγυρος μου θα το έχει ξεχάσει όλο αυτό. Το θέμα είναι να το πάρω κι εγώ απόφαση όμως. Όταν με είχε πιάσει το εγωϊστικό μου, νόμιζα πως δεν θα την ξανάφερνα ποτέ στο μυαλό μου και πως όλο αυτό πέρασε.
Αλλά τώρα είμαι πάλι στην ίδια κατάσταση, για αυτό γράφω εδώ.
Είναι και η περίοδος περίεργη, με τις εξετάσεις κλπ, δεν είναι κατάλληλη για απογοητεύσεις :P
Αλλά δε σου έρχονται κατα παραγγελία αυτά.
Σαν χαρακτήρας, είμαι αδύναμος. Ευαίσθητος, ευάλωτος. Δένομαι πανεύκολα με πρόσωπα και καταστάσεις. Και ειδικά το φτύσιμο, νομίζω μπορεί να με εξοντώσει. Και το κάνουν όοοοολες αυτό, είναι γνωστή τακτική δυστυχώς. :(
Και έχω φτάσει στο σημείο, να μετανιώνω που της άνοιξα την καρδιά μου, αυτό ήταν το αποτέλεσμα...
01-06-2006, 09:45 #30
Originally posted by Jesus
Δε θέλω τώρα, να την μειώσω και να πω ότι είναι ανώριμη κλπ.
Αυτό που προσπαθώ εδώ και 2 μέρες είναι να βάλω αυτή την ιστορία μια για πάντα στο παρελθόν. Να μην αλλοιώσω τίποτα απολύτως, ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον να βγάλω τα συμπεράσματα μου.
Ανακοίνωσα σε όσους γνώριζαν κάτι, πως οι κουβέντες γι αυτήν κόβονται μαχαίρι. Οπότε σε λίγο καιρό, ο περίγυρος μου θα το έχει ξεχάσει όλο αυτό. Το θέμα είναι να το πάρω κι εγώ απόφαση όμως. Όταν με είχε πιάσει το εγωϊστικό μου, νόμιζα πως δεν θα την ξανάφερνα ποτέ στο μυαλό μου και πως όλο αυτό πέρασε.
Αλλά τώρα είμαι πάλι στην ίδια κατάσταση, για αυτό γράφω εδώ.
Είναι και η περίοδος περίεργη, με τις εξετάσεις κλπ, δεν είναι κατάλληλη για απογοητεύσεις :P
Αλλά δε σου έρχονται κατα παραγγελία αυτά.
Σαν χαρακτήρας, είμαι αδύναμος. Ευαίσθητος, ευάλωτος. Δένομαι πανεύκολα με πρόσωπα και καταστάσεις. Και ειδικά το φτύσιμο, νομίζω μπορεί να με εξοντώσει. Και το κάνουν όοοοολες αυτό, είναι γνωστή τακτική δυστυχώς. :(
Και έχω φτάσει στο σημείο, να μετανιώνω που της άνοιξα την καρδιά μου, αυτό ήταν το αποτέλεσμα...
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία