Σε βλέπω φιλικά - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 83
    Member
    Ένας χρόνος πέρασε και νιώθω ακριβώς τα (γ)ίδια.
    Είναι φυσιολογικό; :(

Senior Member
    Δεν έγινε κάτι να σε ταρακουνήσει και να προχωρήσεις λίγο :)
    Κάποια στιγμή θα γίνει.

Member
    Δεν είμαι γενικότερα σε καλή ψυχολογική κατάσταση, σε λίγες μέρες δίνω πανελλήνιες :X
    Και τα μεγενθύνω όλα στο μυαλό μου...
    Δεν με ταρακούνησε κάτι, γιατί δεν βρήκα κοπέλα να την φτάνει... σε όλα.

Senior Member
    Ε τώρα το μυαλό στις εξετάσεις, εννοείται.
    Κι όταν με το καλό μπεις, εκεί να δεις εξελίξεις :D

Μην μείνεις κολλημένος όμως σε κάτι που ουσιαστικά δεν ξέρεις (και η σχέση και το σεξ είναι πολύ σημαντικά για να πεις πως ξέρεις μια κοπέλα) και χάσεις όμορφες καταστάσεις που θα είναι τριγύρω σου. Δεν θα χρειάζεται να κάνεις και τίποτα. Απλά να είσαι ανοιχτός και όχι κολλημένος. Με το καλό φοιτητής!

Member
    Φιλοι μου, μάλλον όποτε μπαίνω εδώ θα σας λέω και κάτι διαφορετικό... ;P
    Τελικά, όλα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή... Τώρα με αυτήν την κοπέλα είμαστε σε φαση περιπου πριν δημιουργησουμε σχεση... τα συζητησαμε και ειδαμε οτι μαλλον για εκει παει το πραγμα... απλα μου ζητησε χρονο. εγω τι πρεπει να κανω τωρα; πως να φερθω; να την αφησω και να φοβαμαι οτι θα ξενερωσει η αν ασχοληθω πολυ μαζι της της γινω πιεστικος και ξενερωσει παλι; :P

Senior Member
    Originally posted by Jesus
    Με λένε Κώστα και μένω στην Αθήνα (Γαλάτσι)
    Η Κ. είναι συμμαθήτρια μου από την Α\' Γυμνασίου (τώρα είμαστε Β\' Λυκείου)
    Πότε δεν είμασταν \"κολλητοί\", απλά μεταξύ μας υπήρχε μια πιο χαλαρή σχέση. Πάντα την συμπαθούσα, κι αυτή το ίδιο (είμαι μέσα στις μεγάλες τις συμπάθειες) και την σεβόμουν σαν άτομο, όπως κι αυτή. Υπήρχε με λίγα λόγια, αλληλό-εκτίμηση (χωρίς όμως το μεγάλο κολλητιλίκι)
    Η Κ. λοιπόν είναι άνθρωπος ευαίσθητος, γλυκύτατος, και πολύ κλειστή. Ανοίγεται πολύ δύσκολα και σε ελάχιστα άτομα. Να φανταστείτε με θεωρεί από τα πιο κοντινά της άτομα, ενώ δεν έχουμε όπως είπα, και την καλύτερη σχέση.
    Εμένα μου άρεσε καιρό τώρα. Δεν ήθελα να το παραδεχτώ όμως. Έλεγα: \"Με την Κ.; Αποκλείεται, αυτή τη κοπέλα απλά την συμπαθώ πάρα πολύ, και τίποτα παραπάνω\". Ε κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο, εκδηλώθηκα (πέρασε 1 μήνας και κάτι μέρες).
    Είχα τρελαθεί. Δεν άντεχα. Το σκεφτόμουν συνέχεια. Ήξερα ότι δεν έχω και πολλές ελπίδες. Και παράλληλα πνιγόμουν από αυτό που ένιωθα. Μετά από πολύ σκέψη και ενδοσκόπηση (για να καταλάβω τι μου συμβαίνει) το πήρα απόφαση. Θα της ζητήσω να βγούμε. Ήταν η προτελευταία μέρα πριν κλείσουμε για Πάσχα. Της το είπα λοιπόν. Συμφώνησε. Τελικά όμως, κάπου χάλασε και το ακύρωσε.
    Είχε φτάσει και η ώρα να περάσω τις άγιες ημέρες του Πάσχα (sic) στα πάτρια εδάφη.
    Επιστρέφοντας, σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο.
    Και το έκανα τελικά. Ε δε κανονίσαμε κάτι συγκεκριμένο, απλά το αφήσαμε για τις επόμενες μέρες (θα με ειδοποιούσε). Τελικά δεν έγινε αυτό, και όπως καταλαβαίνετε όλοι, είχα αρχίσει να απελπίζομαι. Όμως μου έρχεται ένα μήνυμα μια μέρα, όπου μου ζήταγε συγγνώμη που δεν καταφέραμε να βρεθούμε. Έμαθα ότι είχε πάρα πολλές υποχρεώσεις στις διακοπές (όχι ότι αν ήθελε όπως & δήποτε να βρεθούμε δε θα έβρισκε χρόνο). Ε τελος πάντων, ανοίγουν τα σχολεία, την ξαναβλέπω επιτέλους. Πρώτη μέρα δεν πολύ-μιλήσαμε, σχεδόν καθόλου. Την δεύτερη μέρα, είχε έρθει η στιγμή. Φεύγοντας από το σχολείο μαζί, μέχρι να φτάσουμε σπίτι της, έψαχνα τα λόγια, αλλά δεν έβγαιναν. Πάνω που πήγαινε να με χαιρετήσει, για να την κρατήσω, την ρωτάω αδιάφορα \"θα βγούμε κάποια στιγμή\"; Και άρχισε να μου λέει, εγώ δεν άκουγα τίποτα! Τελειώνει, και της το λέω: \"Μου αρέσεις.\"
    Αυτή με κοίταξε, και αφού με έλιωσε με το βλέμμα της, με πήρε αγκαλιά. Θα μπορούσα να γράψω 2-3 παραγράφους για το πώς ένιωσα τότε, αλλά δεν έχει σημασία.
    Με χαιρέτησε, και μου είπε \"Θα τα πούμε\" ή κάτι τέτοιο, δεν είχα σταθερή επικοινωνία με το περιβάλλον.
    Μετά από 5 ώρες, μου ήρθε ένα μήνυμα.
    Σε βλέπω φίλικα ήταν το συμπέρασμα του μηνύματος. Επίσης το είμαι αλλού αυτήν την περίοδο ήταν κάτι ακόμα που αξίζει αναφορά. Μετά από 4-5 μηνύματα που ανταλλάξαμε, τα άξια αναφοράς ήταν τα προηγούμενα και τα:
    \"Σε εκτιμώ πολύ σαν άτομο, και χαίρομαι γι αυτές τις σκέψεις σου, αλλά δε νομίζω ότι θα αλλάξει τη σχέση μας αυτό\"
    \"Θέλω να παραμείνουμε 2 πολύ καλοί φίλοι, ειλικρινά αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα κάτι παραπάνω\"
    Το ξέρω ότι σας κούρασε η έκθεσή μου. Αν κάνει κάποιος τον κόπο και το διαβάσει όλο αυτό, θα ήθελα να μου πει, έστω κάτι, ό,τιδήποτε θα ήταν ευπρόσδεκτο. :)
    Αχ,μου άρεσε αυτό το αγαπησιάρικο μήνυμα.Λυπάμαι που θα ισοπεδώσω τις ελπίδες σου αλλά η Κ. ήταν πολύ ξεκάθαρη στο μηνυμά της.
    Εγώ ποτέ δεν πίστεψα ότι υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα γυναίκας ή ποτέ δεν μπόρεσα να έχω.Χαχα...Η φιλία είχε πάντα ψήγματα ερωτικού στοιχείου.Και έτσι είναι άλλωστε.Λένε πως δε κάνεις κάποιον φίλο σου αν δε σου αρέσει,δεν τον θαυμάζεις.Απλά ,ίσως, να μην υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να γίνετε ζευγάρι.Αυτό έχω ανακαλύψει για έναν φίλο που σου είπα ότι αν και ποτέ δεν πίστευα στην έννοια φιλία προσπάθησα να το κάνω για να δω πως είναι αυτό που λένε έχω φίλο τον τάδε.Αυτός επέμενε είσαι κολλητή μου και τέτοια.Βέβαια ποτέ δεν πίστεψα κάτι τέτοιο(ότι με βλέπει φιλικά) αλλά περίμενα να συμβιβαστεί και ν\'αλλάξει ή ότι κάτι εγώ δεν είχα καταλάβει καλά.Αλλά βλέπω ότι ο νεαρός φίλος μου ζει μέσα του με την ελπίδα να κάνει κάτι μαζί μου κι εγώ είμαι ξεκάθαρο άτομο και δεν τα μπορώ αυτά.Δεν ενδιαφέρομαι.Ζητώ την φιλία του,δεν την έχω οπότε γεια.Αν θέλει σχέση να ψάξει αλλού.Στις αρχές της θεραπείας μου άρχισα να μαθαίνω για το πόσο πιο εύκολη θα ήταν η ζωή αν οι άνθρωποι έστελαν ξεκάθαρα σήματα.Πώς δε θα παρερμηνεύονταν τα λεγόμενά τους,οι σκέψεις τους,οι κινήσεις τους αλλά και πως θα έπαιρναν αυτό που πραγματικά ζητούσαν και όχι το ψεύτικο που έβγαλαν να ζητούν.Αν είμαστε αληθινοί έχουμε περισσότερες ευκαιρίες αυτός που θα μας προσέξει να είναι και ο σωστός σύντροφος.
    Καλή επιτυχία Κώστα.......

Senior Member
    Φιλοι μου, μάλλον όποτε μπαίνω εδώ θα σας λέω και κάτι διαφορετικό... ;P
    Τελικά, όλα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή... Τώρα με αυτήν την κοπέλα είμαστε σε φαση περιπου πριν δημιουργησουμε σχεση... τα συζητησαμε και ειδαμε οτι μαλλον για εκει παει το πραγμα... απλα μου ζητησε χρονο. εγω τι πρεπει να κανω τωρα; πως να φερθω; να την αφησω και να φοβαμαι οτι θα ξενερωσει η αν ασχοληθω πολυ μαζι της της γινω πιεστικος και ξενερωσει παλι; :P
    Αχαχαχα.Είχα διαβάσει μόνο το πρώτο μήνυμα και ένα δεύτερο αφού δημοσίευσα την απάντησή μου βλέπω αυτό το μήνυμα.Καλή επιτυχία λοιπόν σε αυτή τη σχέση.......

Member
    Αυτό που διάβασες ήταν πριν ένα χρόνο... χαχα :)
    Σ\' ευχαριστώ!

Senior Member
    Κι άλλο ένα για το φιλικό του θέματος....όπου σε αυτή την περίπτωση έφαγα μεγάλο στραπάτσο.
    Ήταν μια \"φίλη\" που δουλεύαμε μαζί.Όλα ωραία,όλα ανθηρά.Μου έλεγε ότι την ενδιέφερε ο τάδε.Κολλημένη.....Θέλω τον τάδε.Θέλω τον τάδε!!!Μου άρεσε κι εμένα αυτός αλλά όχι τόσο ώστε να διεκδικήσω.Οπότε κολλημένη η φίλη της τον παραχωρώ-εννοώντας ότι δεν κάνω κίνηση.Με καλεί η ίδια φίλη σε μπάνιο όπου γνωρίζω ένα 6 χρόνια φίλο της.Μου άρεσε του άρεσα-έτσι είπε η φίλη και κανονίσαμε να βγούμε οι τρεις μας!Και την επόμενη φορά βγήκαμε οι 3!Την μεθεπόμενη δεν το άντεξα και απλά δεν παρουσιάστηκα και έφαγε συχτίρι κι αυτός κι αυτή.Καλά σκεφτόμουν από μέσα μου.Εμένα περιμένατε να ανακαλύψατε τον έρωτά σας στα 6 χρόνια φιλία σας;Το κουβαλούσα αυτό το σκηνικό μήνες μετά.Μου έλεγε η φίλη και τι ωραίο παιδί και καλό είναι ο φίλος κι ότι δεν θα βρεις καλύτερο απ\'αυτόν ενώ τον ήθελε για την πάρτη της...Χαχα......Γι\'αυτό παιδιά όπως και να έχει δεν πιστεύω στη φιλία μεταξύ άντρα - γυναίκας.Οι άνθρωποι τείνουν να μην είναι και τόσο ξεκάθαροι με τα αισθήματά τους κι εγώ δεν μπορώ κάθε μέρα να παίζω τον Σέρλοκ Χόλμς....

Senior Member
    Αυτό που διάβασες ήταν πριν ένα χρόνο... χαχα :)
    Σ\' ευχαριστώ!
    Σοβαρά...Πω!Κι εσύ πολύ κολλημένος με την φίλη πάντως.Τα καταφέραμε ε;Πετύχαμε το στόχο.Πώς άλλαξε εν συντομία το σκηνικό για να μην διαβάζω σελίδες;

Member
    Χμ, απλά ένα βράδυ μέσα στην απελπισία μου της έστειλα ένα μήνυμα πώς θέλω να την δω...
    Και τελικά συμφώνησε, πήγαμε για καφέ, το έφερα σιγά-σιγά το θέμα και καταλήξαμε στο ότι το σκέφτεται και θέλει χρόνο... Και απλά τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Μάλλον υπομονή.

Όπως και να \'χει, νιώθω λίγο δικαιωμένος.. ;)

Senior Member
    Χμ, απλά ένα βράδυ μέσα στην απελπισία μου της έστειλα ένα μήνυμα πώς θέλω να την δω...
    Και τελικά συμφώνησε, πήγαμε για καφέ, το έφερα σιγά-σιγά το θέμα και καταλήξαμε στο ότι το σκέφτεται και θέλει χρόνο... Και απλά τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Μάλλον υπομονή.

Όπως και να \'χει, νιώθω λίγο δικαιωμένος.. ;)
    Ε,πόσο πια χρόνο ρε κοπελιά;Του πούστη ρε παληκάρι μου με την κοπέλα.Βρες κι εσύ καμιά άλλη....Η δικαιώση θα σου μείνει.Ρε ας μην ήταν οι σπουδές μου και πέντε πέντε θα τους άλλαζα.Δεν κάνεις εσύ κύριος,στον επόμενο.Αλλά ήρθαν οι σπουδές ,έφυγε η χαρά.Δηλαδή κάτσε.Θέλει χρόνο για τι;Ένας χρόνος τώρα δεν της ήταν αρκετός;Μας δουλεύεις κοπελιά;Ρε προχώρα λέμε!!!!

Member
    Καλά, ας μην την αποπάρω τώρα που άρχισαμε να συννεονοούμαστε.. :P
    Αυτό θα το κάνω αν η ιστορία δεν έχει καλή κατάληξη..

Senior Member
    Αραγε πόσο χρόνος είναι πολύς? και πόσος είναι λίγος? Διάβαζα ένα άλο θρεντ του alexandros στο οποίο η κοπέλα περίμενε 4 μήνες και ο Αλεξ είχε τα δικά του που έπρεπε να λυθούν. Εκεί σε εκείνο το θρεντ οι 4 μήνες φάνηκαν οκ σαν χρόνος. Δεν ξέρω τελικά αν είναι θέμα χρόνου. Δεν ξέρω καν αν είναι θέμα αισθημάτων μεγαλύτερων από το \"δικαίωση\" το \"τελικά έγινε δική μου\" το \"ρε γμτο τελικά τα κατάφερα\"

Senior Member
    Καλά, ας μην την αποπάρω τώρα που άρχισαμε να συννεονοούμαστε.. :P
    Αυτό θα το κάνω αν η ιστορία δεν έχει καλή κατάληξη..
    Τότε όταν η ιστορία δεν θα έχει καλή κατάληξη εν μέρει υπαίτιος θα είσαι κι εσύ γιατί ενώ δόθηκαν τα σημάδια εσύ συνέχισες...

Εδώ δεν την αποπήρες έναν χρόνο.Τώρα θα την αποπάρεις;Αχ,τι να πω.Έρως ανήκατε μάχαν...

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast