Results 31 to 45 of 83
Thread: Σε βλέπω φιλικά
-
01-06-2006, 12:58 #31
Δίκιο έχεις. Πρέπει να ξεκολλήσω. Αλλά δεν είναι εύκολο.
Τώρα όσο για το ότι της το είπα. Τελικά πιστεύω πως εγώ ήμουν ειλικρινής απέναντι της, και αυτή όχι. Με λίγα λόγια, τότε, μου είπε πως είμαι άτομο που εκτιμά αλλά δε μπορεί να δει αλλιώς και θέλει να παραμείνουμε φίλοι. Τίποτα από τα δύο δε φάνηκε να εννοεί όμως, και δε ξέρω τι σκέφτεται πραγματικά, καθώς δε μου μιλάει καθόλου.
Ίσως βέβαια να σκέφτεται κι αυτή: \"Ο Κώστας μου έκοψε την καλημέρα\" και να υπάρξει παρεξήγηση. Γι\' αυτό επιμένω να της μιλήσω κάποια στιγμή.
- 28-07-2006, 03:51 #32
Δεν διαβασα τι ειπαν οι υπολοιποι(βαριεμαια απιστευτα) οποτε σχολιαζω μονο αυτα που λες...
Λοιπον.........................ΧΥΛΟΠΙ� �ΤΑ ΠΕΧΤΗΚΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.Καλα εκανες παντως και της τα εριξες απλος, σαφης κομπλε ησουνα μαλλον δεν σε γουσταρε πολυ η κοπελα μην την κατηγορεις για αυτο..παντως αντι να παρω μια τετοια απαντηση δεν θα προτιμουσατε το \"δεν σε γουσταρω\".τι φιλικα και βλακεις.πες κοπελα μου τι νιωθεις δεν δαγκωνω...τεσπα καλα ξηγηθηκες αρχηγε...
28-07-2006, 03:53 #33
Ριχτο και στον χαβαλε...οτι δεν εγινε και τιποτα ...ο καψουρης φαινεται στο βλεμμα...κανε της πλακα και μιλα της μη σε παρει για παιδακι..........
05-09-2006, 21:17 #34
Η ιστορία της ζωής μου. Πάντα έτσι κατέληγε η κατάσταση με όσες κοπέλες έβλεπα ερωτικά.
«Είσαι καλό παιδί...», «Είσαι γαμώ τα παιδιά...», «Γουστάρω την παρέα σου, αλλά σε βλέπω μόνο φιλικά...» [το τελειωτικό χτύπημα!].
Γι αυτό και στην τελευταία φορά που συνέβη [πρόσφατα] δεν άντεξα και επισκέφθηκα ψυχίατρο.
Τώρα έχω ξεκινήσει θεραπεία με xanax και ladose μπας και καταφέρω να ηρεμίσω [γιατί κουβαλάω και \"αμαρτίες\" 6+ ετών...]
:/
06-09-2006, 00:13 #35
καλή δύναμη φίλε! και μπράβο που θα το παλέψεις και με τη τεχνογνωσία ενός ειδικού.
07-09-2006, 19:33 #36
Ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε :)
Δε σε παρεξηγώ βέβαια, αλλά σε ευχαριστώ.
Αφού λοιπόν επέστρεψα, κοίταξα αυτήν την παλιά ιστορία απ\' την αρχή και βλέπω πόσο διαφορετικά ήταν τότε :)
Το \'χω ξεπεράσει τώρα, όμως κάτι έχει μείνει. Πρόσφατα μπλέχτηκα σε παρόμοια φάση, διαφορετική βέβαια. Η κατάληξη ήταν διαφορετική, όμως περιγράφεται πλήρως από τον τίτλο :)
Ισως αν βρω το κουράγιο να την γράψω :)
21-11-2006, 14:09 #37
kamia gynaika edw den eixe grapsei kale?ainteeeee loipon, ws ekproswpos toy gynaikeiou filou tha katathesw tin apopsi mou(den kserw an se endiaferei akoma, alla mporei na se endiaferei na matheis mia aitiologisi tiw simperiforas tis), mporw na pw oti i simperifora tis kopelas(kai den einai apokleistika gynaikeia i simperifora auti, sinantatai kai ston antriko plithismo,isws me kapoiew diaforopoihseis), einai oti ekeini tin periodo ,de se ithele erwtika, se evlepe filika, alla otan katalava oti eisai kollimenos mazi tis(ta katalabainoyn kati tetoia oi gynaikes), giauto apomakrinthike apo sena gia na se kanei na ksekolliseis, profanws giati pisteue oti mporei na epairnes tharros kai elpides ama sinexize i sxesi sas sta kala epipeda pou perigrafeis oti itan prin,pragma pou profanws den ithele,pisteuontas isws oti auto einai to pio eukolo gia sena.vevaia, auto mallon einai to pio eukolo gia keini, ti eixe ti exase, ama den to ektimouse kai arketa kiolas.opote meneis esy na min katalabaineis fisika ti egine.:/
21-11-2006, 16:12 #38
Originally posted by carrie
kamia gynaika edw den eixe grapsei kale?ainteeeee loipon, ws ekproswpos toy gynaikeiou filou tha katathesw tin apopsi mou(den kserw an se endiaferei akoma, alla mporei na se endiaferei na matheis mia aitiologisi tiw simperiforas tis), mporw na pw oti i simperifora tis kopelas(kai den einai apokleistika gynaikeia i simperifora auti, sinantatai kai ston antriko plithismo,isws me kapoiew diaforopoihseis), einai oti ekeini tin periodo ,de se ithele erwtika, se evlepe filika, alla otan katalava oti eisai kollimenos mazi tis(ta katalabainoyn kati tetoia oi gynaikes), giauto apomakrinthike apo sena gia na se kanei na ksekolliseis, profanws giati pisteue oti mporei na epairnes tharros kai elpides ama sinexize i sxesi sas sta kala epipeda pou perigrafeis oti itan prin,pragma pou profanws den ithele,pisteuontas isws oti auto einai to pio eukolo gia sena.vevaia, auto mallon einai to pio eukolo gia keini, ti eixe ti exase, ama den to ektimouse kai arketa kiolas.opote meneis esy na min katalabaineis fisika ti egine.:/
29-11-2006, 16:36 #39
Κατ\' αρχήν carrie σ\' ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες. Συμφώνω με αυτά που λες, και με τον καιρό τα κατάλαβα κι εγώ. Οταν έγραφα τα παραπάνω, όπως καταλαβαίνεις, ήμουν σε πλήρη σύγχυση.
Φίλε numerevis, όντως έχω πολύ καιρό να περάσω από \'δω. :(
Σίγουρα δε το έχω ξεχάσει. Κάθε μέρα την βλέπω, έχει γίνει η ρουτίνα μου. Το σύνηθησα. Είμαστε μια χαρά τώρα, όπως πρώτα. Κι εγώ πια, στρέφω την προσοχή μου σε άλλες κοπέλες. Αλλά με αυτήν έχω κάτι το ιδιαίτερο, κάτι πολύ βαθύ, πέρα από το καθαρά ερωτικό. Προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη, αν μου ζητήσει κάτι θα τσακιστώ να βοηθήσω. Είναι από τα πιο ξεχωριστά άτομα στη ζωή μου. Είμαι πια απόλυτα συμβιβασμένος με την κατάσταση, η απογοήτευσει έχει φύγει. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ερωτισμός δεν υποβόσκει, ώρες-ώρες με πιάνει λίγο το παράπονο, αλλά συνέρχομαι.
Επίσης σκοπεύω να της κάνω ένα δωράκι στα γενέθλια της για να με θυμάται και να θυμάται επίσης πόσο την νοιάζομαι :)
29-11-2006, 18:25 #40
Η Carrie εχει δίκιο..οταν μία γυναίκα σου λέει ότι σε βλέπει φιλικά δεν σημαινει οτι δεν σε συμπαθεί, μπορεί να σε συμπαθεί πάρα πολύ, να σε εκτιμάει ακόμη και να σε αγαπάει αλλά δεν ειναι ερωτευμένη ή δεν γουστάρει..δεν μπορεί να σε δει ερωτικά...μου χει τύχει να χάσω έτσι 2 αντρες φίλους (οχι ταυτόχρονα) και πίστεψε με πόνεσα εγώ πάρα πολύ (ειδικά την δευτερη φορά)...εγω΄που τους έβλεπα φιλικά...γιατί θεωρώ οτι οι φιλικές σχέσεις είναι σχέσεις ζωής...όταν είπα στον φίλο μου ότι δεν θέλω να τον χάσω , αυτός ξέκοψε...μου στοίχισε πολύ...
29-11-2006, 19:02 #41
Originally posted by Σοφία
Η Carrie εχει δίκιο..οταν μία γυναίκα σου λέει ότι σε βλέπει φιλικά δεν σημαινει οτι δεν σε συμπαθεί, μπορεί να σε συμπαθεί πάρα πολύ, να σε εκτιμάει ακόμη και να σε αγαπάει αλλά δεν ειναι ερωτευμένη ή δεν γουστάρει..δεν μπορεί να σε δει ερωτικά...μου χει τύχει να χάσω έτσι 2 αντρες φίλους (οχι ταυτόχρονα) και πίστεψε με πόνεσα εγώ πάρα πολύ (ειδικά την δευτερη φορά)...εγω΄που τους έβλεπα φιλικά...γιατί θεωρώ οτι οι φιλικές σχέσεις είναι σχέσεις ζωής...όταν είπα στον φίλο μου ότι δεν θέλω να τον χάσω , αυτός ξέκοψε...μου στοίχισε πολύ...
29-11-2006, 19:34 #42
Καταλαβαίνω και την πλευρά σου...και εγώ με τον φίλο μου τα λεμε αραια και που, τυπικά...δεν μπορώ να του μιλήσω όπως παλιά γιατί φοβάμαι πλεον ότι θα με παρεξηγήσει...θα θελα να τον βοηθήσω και σε κατι προβλήματα που ξέρω ότι περνάει αλλα δεν μ αφήνει...Μαλλον δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο...
30-11-2006, 10:56 #43
Η μοναδικη βοηθεια που μπορει να δωσει μια γυναικα σε εναν αντρα ειναι το κορμι της.
30-11-2006, 21:03 #44
x0ax0a0xa0x0ax0a0xa μπήκα μόνο για να στείλω εδώ λίγο ... κάφρος ο Τάσος (με την καλή έννοια) και στεγνός (μερικές φορές βοηθάει) ευτυχώς η ουσία δεν είναι εκεί αλλά αυτό είναι ένα μέρος της ...
Jesus αν ξέρεις ότι δεν θα εκτιμήσει το ότι κάνεις τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη, με τον τρόπο που θέλεις εσύ να το εκτιμήσει ... σκεφτόμενη και τις δικές σου ανάγκες, άμα είσαι σίγουρος ότι δεν καταλαβαίνει ούτε λίγο τη δύναμη που βγάζεις για αυτήν μην παιδεύεις άλλο τον εαυτό σου...αν βλέπεις ότι κάτι γίνεται κατα βάθος και κάνεις επένδυση για το μέλλον συνέχισε είναι πολύ ωραίο, αλλιώς μαχαίρι:κλείσε τα μάτια και δες το μέλλον είναι ξεκάθαρο\' εσύ κάποια στιγμή θα προχωρήσεις και θα έχεις χάσει πολύ χρόνο και πολλές δυνάμεις που θα έπρεπε να πηγαίνουν αλλού..οπότε αν είναι έτσι καντο μια ώρα αρχύτερα..στείλε μου email αν θες
υ.γ. erotokrite βάλε με msn ή στείλε email αν θες
30-11-2006, 23:12 #45
ο Κωστης εχει πολύ δίκιο...το λέω κι εγώ που έχω βρεθεί απ την απέναντι...αυτό είναι το \"δίκαιο\"..
Για ΓΑΔ, κατάθλιψη και λοιπά υπάρχει επιδότηση, σύνταξη ή...
20-06-2025, 22:06 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή