Results 46 to 60 of 83
Thread: Σε βλέπω φιλικά
-
30-11-2006, 23:42 #46
Originally posted by kostis
x0ax0a0xa0x0ax0a0xa μπήκα μόνο για να στείλω εδώ λίγο ... κάφρος ο Τάσος (με την καλή έννοια) και στεγνός (μερικές φορές βοηθάει) ευτυχώς η ουσία δεν είναι εκεί αλλά αυτό είναι ένα μέρος της ...
Jesus αν ξέρεις ότι δεν θα εκτιμήσει το ότι κάνεις τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη, με τον τρόπο που θέλεις εσύ να το εκτιμήσει ... σκεφτόμενη και τις δικές σου ανάγκες, άμα είσαι σίγουρος ότι δεν καταλαβαίνει ούτε λίγο τη δύναμη που βγάζεις για αυτήν μην παιδεύεις άλλο τον εαυτό σου...αν βλέπεις ότι κάτι γίνεται κατα βάθος και κάνεις επένδυση για το μέλλον συνέχισε είναι πολύ ωραίο, αλλιώς μαχαίρι:κλείσε τα μάτια και δες το μέλλον είναι ξεκάθαρο\' εσύ κάποια στιγμή θα προχωρήσεις και θα έχεις χάσει πολύ χρόνο και πολλές δυνάμεις που θα έπρεπε να πηγαίνουν αλλού..οπότε αν είναι έτσι καντο μια ώρα αρχύτερα..στείλε μου email αν θες
υ.γ. erotokrite βάλε με msn ή στείλε email αν θες
- 30-11-2006, 23:46 #47
συμφωνοι, αλλα βλέπεις άμεσα αν εκτιμαται η στάση σου και με ποιο τρόπο...και δεν εννοώ με το να σε δει ερωτικά τελικα...
01-12-2006, 11:05 #48
Sofia profanos ennoeis pos vlepeis an se katalavainei klp. Sosta?Etsi nai, mallon exeis dikio.
01-12-2006, 14:24 #49
ναι, αυτό εννοώ numerevis...
04-12-2006, 00:34 #50
Διάβασα αυτά που είπατε, δίκιο έχετε.
Αλλά πιστεύω δεν τίθεται το θέμα πια που έθεσε ο Κωστής. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι δεν εκτιμάει αυτά που νιώθω.
Κι αυτό διότι μου συνέβη κάτι πραγματικά πολύ άσχημο, και ήταν μέσα στους πραγματικούς φίλους που με πήραν αγκαλιά και μου είπαν 2 λόγια. Και μου ήρθε ένα μήνυμα που μου έλεγε πως θα είναι δίπλα μου όποτε το θελήσω, αυτό ήταν πραγματικά ό,τι καλύτερο άκουσα. Γιατί από φίλους το περίμενα, αυτή δεν είχε και ιδιαίτερο λόγο να το κάνει. Αλλά τελικά φάνηκε πως κατα βάθος, το ίδιο αισθανόμαστε. Εγώ πια το μόνο που θέλω είναι να είμαι δίπλα της και να την φροντίζω :)
Τελικά υπάρχει κι άλλη μια ψυχή που με νοιάζεται...
Με αυτά κι με αυτά συγκινήθηκα :(
04-12-2006, 01:58 #51
Αχ, με συγκινησες!!... Τι ωραιοι αυτοι οι ερωτες του Λυκειου...
Δυστυχως δεν εχω αποψη πανω σ\' αυτο, γιατι δεν γνωριζω κανεναν απο τους δυο για να κρινω. Εχω γνωρισει ομως ατομα που λενε \"οχι\" κι ας το θελουν!!! Το κανουν σκεπτομενοι τη λογικη, το φοβο, τη ντροπη, το οτι δεν ειχε περασει ποτε απ το μυαλο τους και χιλια αλλα δυο. Μην ξεχναμε ομως πως υπαρχει και κατι αντιθετο απ\' αυτο, οπως το οτι δεν της αρεσεις ειτε σαν χαρακτηρας, ειτε σαν εμφανιση. Περα απ\' ολα αυτα θα ηθελα να σε συγχαρω για το θαρρος, το κουραγιο και τη μαγκια σου που μπορεσες να εκδηλωθεις. Στις μερες μας δυσκολα συνανταμε τετοια αγορια! Ειμαι σιγουρη πως της εχεις χαρισει ενα κομματι των αναμνησεων της. Καποιες φορες γυριζει ο τροχος, αλλα ο χρονος οχι κι αυτο ειναι πολυ πικρο τελος μιας ιστοριας. Μαθε πως αυτη σου η κινηση, το να εκδηλωθεις, να ερωτευτεις, να σκεφτεις, να τολμησεις σε βοηθα να μαθεις τους ανθρωπους, τη ζωη, τον ερωτα, πραγματα που αν τα ζουσες αργοτερα θα δυσκολευοσουν παραπανω. Ολα στον καιρό τους κι ο δικος σου καιρος ειναι ο πιο γλυκος, απολαυσε τον και παρε πραγματα. Δεξου τις επιθυμιες των αλλων χωρις πικρια και μαθε να συνεχιζεις και να προσπαθεις. :)
04-12-2006, 10:39 #52
Τώρα πια Wintertimes έχω αποδεχτεί την κατάσταση όπως είναι, την σκέφτομαι και με σκέφτεται, αυτό είναι όλο.
Την πόρτα της όμως πότε δε θα την κλείσω :)
04-12-2006, 11:01 #53
Ποτε μη λες ποτε.... ;)
26-03-2007, 01:24 #54
Πέρασε αρκετός καιρός ε; Αυτό το topic λειτούργησε σαν ημερολόγιο για μένα, βλέπω τώρα πώς ένιωθα τότε... :)
Τελικά, με την κοπέλα αυτή, που ακόμα δε τη ξέχασα φυσικά, φτάσαμε σε μια αμοιβαία παραδοχή αγάπης. Ήταν πάρα πολύ όμορφη στιγμή. Πάρα πολύ.
Το μόνο ερωτηματικό που πλανάται τώρα πια στο μυαλό μου είναι, τι εννοούσε; Αν και λίγη σημασία έχει αυτό, η παραδοχή της αγάπης είναι το πραγματικό νόημα, δε νομίζετε; :)
26-03-2007, 02:10 #55
Αμοιβαία παραδοχή αγάπης και τα φιάξατε ή αμοιβαία παραδοχή αγάπης κι ως εκεί;
26-03-2007, 22:00 #56
Εγώ πάντως βρε παιδιά οφείλω να ομολογήσω ότι είναι από τις πολύ λίγες φορές που συναντώ (από τα γραφόμενα) έναν έφηβο που να σκέφτεται τόσο ώριμα.
Εγώ αντίθετα είμαι πολύ μεγαλύτερη από τον Jesus, και δεν τολμώ να εξομολογηθώ στον κολλητό μου πως είναι αρκετές αυτές οι φορές που ακροβατώντας στο σκοινί της φιλίας έχω πέσει στο δίχτυ του έρωτα...
Πάντως σε μια έρευνα που δημοσιεύθηκε και την έχω γράψει σε παλαιότερο quote στο forum, το 62% αυτών που είναι φίλοι (διαφορετικού φύλου) νιώθουν κάποια στιγμή \"ερωτευμένοι\" με τον κολλητό/ή τους.
\'Αρα έχω πιθανότητες 62% να έχει περάσει το ίδιο και από το μυαλό του φίλου μου... άντε τώρα να ταιριάσεις την στατιστική σου με αυτήν του άλλου!!!
Tελικά βρε Jesus, τί έγινε? τα φτιάξατε?
26-03-2007, 23:04 #57
Facilitator σε ευχαριστώ πάρα πολύ :)
Γενικά προσπαθώ να μην είμαι σοβαροφανής, αλλά την ώριμη μου σκέψη την κρατάω.
Λοιπόν στο θέμα μας, εγώ δεν έκανα κάποια κίνηση, απλά και μόνο δε το ένιωθα αυτή τη στιγμή. Ίσως δεν ήθελα να χαλάσω μια τέτοια υπέροχη σκηνή, δε ξέρω γιατί. Ώρες-ώρες το σκέφτομαι και μετανιώνω. Αλλά προσπαθώ να κρατήσω τις στιγμές αυτές ως έχουν στο μυαλό μου χωρίς να μετανιώνω για κάτι. Και έτσι αρμόζει σε κάτι όμορφο.
Αν και, νιώθω πως τώρα πια κάτι έχει αλλάξει... Θα περιμένω, να δω πως θα κινηθεί, πώς θα συμπεριφερθεί...
Πριν καιρό το συζήταγα με έναν φίλο μου και του έλεγα:\"κι αυτή με αγαπάει, το νιώθω\". Και έφτασε η στιγμή να μου το πει.
Τώρα λοιπόν νιώθω πως έχει αλλάξει κάτι μέσα της, ίδωμεν...
27-03-2007, 02:11 #58
Πάντως ρε παιδιά να σας πω κάτι. Έχω δει πολλούς (και πολλές) να ζούνε proxy σχέσεις. Δηλαδή κάτι σαν σχέση χωρίς σχέση. Αυτό το έχω δει ιδίως αν ένας από τους δύο έχει σχέση αλλά μπορεί να γίνει κι αν αυτό δεν ισχύει. Δεν ξέρω αλλά έτσι είναι πολύ εύκολο και καθόλου ριψοκίνδυνο. Οπότε κι αυτά που παίρνεις είναι λίγα. Σκέψεις διατυπώνω δεν έχω κάποιο συμπέρασμα να προσφέρω. Απλά όντας σε σχέση τώρα και έχοντας στο μυαλό μου φίλες μου, βλέπω πως όλα ξεπλένονται πολύ εύκολα και εννοείται ότι πρώτο απ\' όλα είναι η σχέση. Εκεί παιδιά ρισκάρουμε. Κι η κοπέλα κι εμείς. Τώρα από απόσταση κι ευγένιες κι όλα αυτά. Από \'κει που \'ρθαν περάσανε κι άλλοι. Σέβομαι αυτόματα πολύ περισσότερο την κοπέλα με την οποία έχω σχέση παρά τις χιλιάδες (λέμε τώρα) φίλες μου. Πρώτα απ \'όλα το κορίτσι μου. Αυτό ρισκάρει με μένα, αυτό μ\' αγαπάει, αυτό πονάει. Οι άλλες ω τόσο υπέροχα ενδιαφερόμενες ευαίσθητες γυναικίες ψυχές είναι 100% δεύτερες. Νομίζω Jesus ότι μόλις βρεθείς σε μία σχέση θα καταλάβεις τι εννοώ.
27-03-2007, 10:59 #59
Δε λες κάτι παράλογο, σε καταλαβαίνω. Απλά είμαστε σε διαφορετικές φάσεις...
Κι αυτό με τις proxy σχέσεις μου άρεσε ;P
10-04-2007, 10:38 #60
Πάρα πολλές τέτοιες φίλε μου :)
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....