συναισθηματικα βαμπιρ... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Junior Member
    Σωστη Arsi.. κ βέβαια πας καλά κορίτσι μου κ ειναι πολυ καλό αυτο. Ακου κ την Ανοιξη κ Θεοφανία που σου λένε θέσε τα όρια σου. Ακούγεται απλό αλλά θέλει κάποια προετοιμασία να το κάνεις χωρίς να εκνευριστείς η να νιώσεις ενοχές στην αρχή.

Senior Member
    Originally posted by Αφωτεινή
    yes..

ακους εκει να βαζω μονη μου τρικλοποδιες και να κλεινομαι στο κουτακι μου..
    Άντε μπράβο!και πολύ κράτησε!

Πολύ χάρηκε,τώρα θα τα βάψει μαύρα ο άτιμος ο σαμποτέρ χεχεχε
    α μα πια!κάποιες φορές αγνοούμε τη γλυκιά γαλήνια φωνούλα μέσα μας και ακούμε την αγριοφωνάρα του!βίτσιο που το έχουμε...:P
    (επί ευκαιρίας κι εγώ στην επαναφορά είμαι μετά από ένα δυνατό τριήμερο..)

φιλάκια Φωτεινούλα και ν\'ακούς πάντα τη γλυκιά σου τη φωνούλα(άντε σου\'γραψα και στιχάκι με ομοιοκαταληξία:D)

Senior Member
    συναισθηματικα βαμπιρ...

Εχω στ αληθεια εκνευριστει..υπαρχουν ανθρωποι που με ρουφανε προκειμενου να νιωσουν καλυτερα...
    και ενω το βλεπω και ξερω οτι γινεται αυτο,δεν αντιδρω..
    τα χω παρει με τον εαυτο μου..πως θα γινω πιο σκληρη???

Θετεις ορια στους αλλους , γραμμες που δεν επιτρεπεις να περασουν , αλλα με ελαστικοτητα και οχι ακαμψια ,σαν τον τεραστιο κορμο δεντρου που πεφτει με την καταιγιδα, αλλα το ευελικτο μικρο καλαμι την ξεπερναει.

Προσαρμογη , αγωνας και παλι απο την αρχη μια διαρκης παλη και χαρτογραφηση συνορων , ενα αεναο \"παιχνιδι\".

Θα πρεπει να ξερεις ποτε να σωπασεις σε μια προσβολη , ποτε να εναντιωθεις και ποτε να προσβαλεις εσυ.

Συνηθως η μονομερης στρατηγικη δεν εχει τα βελτιστα αποτεσματα , δεν θα εισαι παντα \"η καλη και υποχωρητικη\" αλλα δεν θα γινεις και η \"στριγγλα\".

Αυτο το παιχνιδι παιζεται απο την στιγμη που γενιομαστε , there can be only one:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    συναισθηματικα βαμπιρ...

Εχω στ αληθεια εκνευριστει..υπαρχουν ανθρωποι που με ρουφανε προκειμενου να νιωσουν καλυτερα...
    και ενω το βλεπω και ξερω οτι γινεται αυτο,δεν αντιδρω..
    τα χω παρει με τον εαυτο μου..πως θα γινω πιο σκληρη???

Θετεις ορια στους αλλους , γραμμες που δεν επιτρεπεις να περασουν , αλλα με ελαστικοτητα και οχι ακαμψια ,σαν τον τεραστιο κορμο δεντρου που πεφτει με την καταιγιδα, αλλα το ευελικτο μικρο καλαμι την ξεπερναει.

Προσαρμογη , αγωνας και παλι απο την αρχη μια διαρκης παλη και χαρτογραφηση συνορων , ενα αεναο \"παιχνιδι\".

Θα πρεπει να ξερεις ποτε να σωπασεις σε μια προσβολη , ποτε να εναντιωθεις και ποτε να προσβαλεις εσυ.

Συνηθως η μονομερης στρατηγικη δεν εχει τα βελτιστα αποτεσματα , δεν θα εισαι παντα \"η καλη και υποχωρητικη\" αλλα δεν θα γινεις και η \"στριγγλα\".

Αυτο το παιχνιδι παιζεται απο την στιγμη που γενιομαστε , there can be only one:P
    Μα να μη παιζεσαι.....!!

Senior Member
    Τι ωραία που τα είπες(έγραψες)Κeep!Kαι μου άρεσε που δε φοβήθηκες να πεις και αυτό το στρίγγλες,λολ.Έτσι είναι,κανένας δε μπορεί να είναι άγγελος 24/7 χωρίς να εξαντλείται.Νομίζω πως η Φωτεινή εξαντλεί τον εαυτό της με τις τύψεις όταν μένει μακριά από τον \"αγγελικό\" της εαυτό και ενώ θέλει να απολαύσει το γεγονός πως μπορεί να γίνει και σκύλα κάποιες φορές,έρχονται οι ερινύες και της θυμίζουν πως δεν το έχει από τη φύση της,λολ.
    Αλλά και το bitchεριλίκι μαθαίνεται Φωτεινή,θέλει εξάσκηση.:P

Κατά τ\'άλλα,όσον αφορά τον τίτλο του thread,δεν ξέρω αν είναι τα συναισθηματικά βαμπίρ που φταίνε.Περισσότερο μου φαίνεται πως φταίμε εμείς που τους αφήνουμε το πρόσφορο έδαφος.Χρειάζεται σταθερότητα που οι ενοχές και οι τύψεις την παρεμποδίζουν,αυτές να τις πολεμήσεις.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Νομίζω πως η Φωτεινή εξαντλεί τον εαυτό της με τις τύψεις όταν μένει μακριά από τον \"αγγελικό\" της εαυτό και ενώ θέλει να απολαύσει το γεγονός πως μπορεί να γίνει και σκύλα κάποιες φορές,έρχονται οι ερινύες και της θυμίζουν πως δεν το έχει από τη φύση της,λολ.
    Αλλά και το bitchεριλίκι μαθαίνεται Φωτεινή,θέλει εξάσκηση.:P
    Κι εγώ έχω αυτή την αίσθηση...
    επίσης συμφωνώ και επαυξάνω πως το bitchεριλίκι μαθαίνεται(ευτυχώς!γιατί χρειάζεται κι αυτό πως να το κάνουμε...)
    αλλά και η Φωτεινή νομίζω πως έχει ξεκινήσει από καιρό την \'εκπαίδευση\',θέλει τον χρόνο της η εκμάθηση:P

Senior Member
    Μακρυά από συναισθηματικά βαμπίρ παναγία μου!!!!
    Εκτός αν τα δαγκώνεις πιο δυνατά!

Page 3 of 3 FirstFirst 123