Results 1 to 15 of 19
-
27-08-2010, 02:08 #1
Τα ίδια δεν έχει γράψει και ο Redknap?? Με εξαιρετικές ομοιότητες... μήπως να μιλήσεις μαζί του?
- 27-08-2010, 02:11 #2
Οταν εισαι μονος σου διατηρειται η στυση σου; Φτανεις σε ολοκληρωση; Η και τοτε ψυχολογικοι παραγοντες το αναστελλουν;
Εγω ειμαι κοπελα κι απλα θα ηθελα να σου πω, οτι καταλαβαινω την απογοητευση σου και το αγχος σου, αλλα περιγελος δε γινεσαι γι αυτον το λογο.
Μια κοπελα που πραγματικα την ενδιαφερεις, θα δειξει κατανοηση και υπομονη. Στο λεω γιατι τυχαινει να μου εχει συμβει κατι τετοιο μερικες φορες. Με ενα συγκεκριμενο αγορι που ημουν στο παρελθον και ημουν η πρωτη σχεση του-σεξουαλικη επαφη, ειχε αναλογο προβλημα. Δηλαδη τις πρωτες φορες που επιχειρησαμε δεν διαρκουσε η στυση του. Αυτο συνεβαινε πολυ συχνα τον πρωτο καιρο, τις 3-4 πρωτες φορες συνεχεια. Ο ιδιος ειχε αγχωθει, ελεγε οτι ποτε δεν θα τα καταφερει κτλ. Με τον καιρο και βλεπωντας οτι εγω τον θελω και καταλαβαινω οτι απλα εχει αγχος, λυθηκε απο μονο του το προβλημα.
Αν καποια σε θελει, δεν θα παρεξηγησει κατι τετοιο, ουτε θα σε κατηγορησει, ουτε θα βιαστει.
Φανταζομαι αναισθητες κοπελες ουτε εσενα σε ενδιαφερουν. :)
27-08-2010, 02:19 #3
Συμπληρωνω. Και το αγορι ειχε την ηλικια σου, γυρω στα 22 και ηταν ακριβως η ιδια κατασταση, σκεφτοταν οτι την προηγουμενη φορα δεν τα καταφερε κι αυτο τον μπλοκαρε και τον εριχνε. Ειχαμε μιλησει γι αυτο. Κι οταν λεω οτι δεν διαρκουσε, τις πρωτες φορες εννοω καθολου, δεν γινοταν τιποτα. Εγω του χαμογελουσα και του ελεγα, χαλαρωσε εγω δεν φευγω. Θελω απλα να υπογραμμισω οτι καμια \'\'σοβαρη\'\' κοπελα δεν θα σε παρεξηγησει. Απ\' εναντιας...
27-08-2010, 02:25 #4
Το αγορι μου τοτε (δεν ειμαστε πια μαζι μετα απο δυο χρονια σχεσης, γι ασχετους λογους) δεν ειχε καμια απολυτως εμπειρια και ηταν οπως ειπα στην ηλικια σου. Αν αρεσεις πολυ σε μια κοπελα και σε θελει, νομιζω πως θα το λυσετε μαζι ή μαλλον θα ειστε μαζι κι αυτο θα λυθει απο μονο του. Πραγματικα σου λεω και στην δικη μου περιπτωση για ενα μηνα ηταν ετσι κι αυτος πολυ αγχωμενος. Συνεβει σιγα σιγα και μετα απο εναν μηνα και 2-3 επιτυχημενες προσπαθειες πηρε κανονικα τα πανω του. Οχι, να τολμας να διεκδικεις γιατι σου αξιζει, σε ολους αξιζει(σχεδον).
27-08-2010, 02:27 #5
Το προβλημα δε θα λυθει χωρις κοπελα, αφου δεν υπαρχει προβλημα χωρις κοπελα. Θα λυθει με την κοπελα που θα σε θελει και θα το καταλαβει αυτο. .
27-08-2010, 02:35 #6
δεν διαφωνω δικιο εχεις αλλα για να μην κοροιδευομαστε εγω δεν βλεπω πολλες τετοιες κοπελες...η μαλλον μεχρι τωρα ειχα κακες εμπειριες τι να πω?...οπως κ να εχει σε μια σχεση το σεξ παιζει πολυ μεγαλο ρολο κ οταν δεν μπορεις να ανταπεξελθεις η κοπελα πρεπει να εχει μεγαλη υπομονη...κ το θεμα ειναι πως δεν θελω να βιωσω παρομοιες καταστασεις..καθε φορα που γινετε αυτο νιωθω χειροτερα... γι\'αυτο κ κοιταζω την λυση του ψυχολογου!
27-08-2010, 02:39 #7
Να απευθυνθεις σε εναν ψυχολογο αν θελεις. Και συμφωνω οτι το σεξ ειναι ιδιαιτερα σημαντικο κομματι σε μια σχεση, αλλα δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα σε αυτο, απλα εχεις κολλησει γιατι σου συνεβησαν αυτα και το μονο που χρειαζεται ειναι να ξεκολλησεις.
Δηλαδη οι κοπελες πως αντιδρουσαν;
27-08-2010, 02:44 #8
Αν μια κοπελα δεν ενδιαφερεται για εσενα και η φαση ανηκει στην κατηγορια του ευκαιριακου σεξ, τοτε ναι, δεν θα κανει ιδιαιτερη υπομονη και μπορει και να εκφρασει ενα καποιο ξενερωμα.
Γι αυτο θεωρω οτι μαλλον θα ξεμπλοκαρεις με καποια με την οποια θα υπαρχει και συναισθηματικο υποβαθρο και θα νιωθεις μια ασφαλεια κι οταν ξεμπλοκαρεις δεν θα εχεις προβλημα σε οποιαδηποτε περιπτωση, ευκαιριακου σεξ ή μη.
27-08-2010, 02:48 #9
δεν θα σου αναφερω τις κοπελες της μιας νυχτας (που τελικα εγιναν της καμιας) αλλα μονο αυτες 2 στον αριθμο που υπηρχε κ το αισθημα στην μεση...! η μια προσπαθουσε να με ανεβασει κ συνεχως με ρωτουσε αν φταιει αυτη σε κατι η μηπως μπορει να με βοηθησει κανοντας κατι που θελω κ τα σχετικα αλλα μετα απο 2 βδομαδες οπως ηταν λογικο κουραστηκε κ απλα μου ειπε οτι δεν παει αλλο κ δεν την αδικω κ καθολου οπως σου ειπα...! και η αλλη προερχοταν απο ενα χωρισμο μετα απο 3 χρονια σχεσης κ παρολο που προσπαθησαμε 2-3 φορες μου ειπε πως δεν ηθελε να μπει σε αυτη την διαδικασια γιατι ειχε περασει πολλα με τον πρωιν κ ηθελε να ηρεμησει...την οποια επισης την καταλαβαινω!
27-08-2010, 03:01 #10
Οκ, 2 εβδομαδες παντως δεν ειναι πολυς καιρος, ενω 2-3 φορες δεν ειναι καθολου καιρος. Η 2η μαλλον γενικα δεν ηταν στην καταλληλη φαση και οποιο κι αν ηταν το μικροπροβλημα, θα αναφεροταν στα 3 χρονια σχεσης, για να αποχωρισει διακριτικα.
Παντως ειμαι υπερ του να μιλας. Δηλαδη στην 1η κοπελα ανεφερες οτι δεν εχεις ολοκληρωμενη επαφη κι οτι επειδη σου συνεβει αυτο στο παρελθον το σκεφτεσαι εκεινη την ωρα και κολλας; Να καταλαβει δηλαδη οτι δεν ευθυνεται αυτη, οτι ειναι καθαρα αγχος και αυτο ειναι θεμα χρονου. Κι οτι δεν εχεις κανενα προβλημα μονος σου. Δεν ειναι ντροπη να τα αναφερεις αυτα, για να καταλαβει οτι δεν εχεις οργανικο προβλημα κι οτι δεν φταιει αυτη. Και τελος παντων, οχι μονο εγω, αλλα και αλλες κοπελες που ξερω θα εκαναν υπομονη αν ηθελαν τον αλλον. Αν υπηρχε οργανικο προβλημα και οι κοπελες ηξεραν οτι δεν θα αλλαξει, ναι να φυγουν, δεν υποβαθμιζω τη σημασια του σεξ, αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο. Επιμενω γιατι θυμαμαι πως ηταν τοτε κι ο φιλος μου και ειναι κριμα. Ενα μηνα αυτην ιστορια και μετα πηρε κανονικα τα πανω του. Και δεν ειναι η μοναδικη περιπτωση που θα μπορουσα να αναφερω. Συμβαινει συχνα σε αγορια ντροπαλα-ρομαντικα(οπως αυτοχαρακτηριστηκες) αυτης της ηλικιας και εξαφανιζεται μολις συμβει με το καταλληλο ατομο την πρωτη φορα, ισως μετα απο λιγη υπομονη.
Μαλλον εγραψα πολυ:o
27-08-2010, 03:20 #11
ΟΚ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου κ δεν σε σου κρυβω πως με εβαλες να δω κ λιγο διαφορετικα τα πραγματα...υποσχομαι λοιπον πως θα μιλαω λιγο περισσοτερο γι\'αυτο με τις κοπελες γιατι καθε φορα που γινοταν ειχα φοβερη αμηχανια...μην παει τσαμπα κ η συμβουλη :P....αν βεβαια βρεθει κ καποια σαν αυτη που περιγραφεις...για να δουμε...! Καληνυχτα λοιπον κ παλι ευχαριστω!
27-08-2010, 03:24 #12
Καληνυχτα σου και ναι να μιλησεις. Ευχομαι να σου πανε ολα ομορφα και να σου πω την αληθεια, εγω ξερω οτι θα σου πανε, εσυ μπορει ακομα να το αγνοεις. Γεια σου και μακαρι εστω και λιγο να βοηθησα.
07-09-2010, 03:06 #13
bqobd.hammer αν διαβάσεις το post που έβαλα για το προσωπικό μου πρόβλημα θα καταλάβεις πολλά πράγματα και πιο συγκεκριμένα ότι αυτό που αντιμετωπίζεις μπορεί να είναι κάτι που έχει τη λύση του αν εσύ το θες. Υπάρχουν κοπέλες που έχουν τη δύναμη και τη διάθεση να βοηθήσουν τον σύντροφο τους όταν αντιμετωπίζουν μια τέτοια πρόκληση. Ζήτησε άμεσα βοήθεια από έναν καλό ανδρολόγο και αν το επιθυμείς καλό είναι να δεις και έναν ψυχολόγο. Εαν αυτή τη συμβουλή τη δεχόταν ο σύντροφος μου, τώρα θα είχε αντιμετωπίσει το πρόβλημα και θα είμασταν ευτυχισμένοι μαζί. Αντιμετώπισε το χωρίς να φοβάσαι.
07-09-2010, 16:43 #14
Νομίζω, ότι πρέπει να επιδιώξεις τη συντροφιά μιας πιο ντροπαλής από σένα και άβγαλτης κοπέλας.
όταν θα αισθάνεσαι ότι μπροστά σου έχεις ένα κοριτσάκι που δεν ξέρει τίποτα, δεν έχει καμία εμπειρία, και αισθάνεται μεγαλύτερη αμηχανία από σένα μπορεί και να ξεμπλοκάρεις.
Εσύ μπλοκάρεις με τη σκέψη ότι η κοπέλα που κοιμάται μαζί σου είναι εκεί για να κρίνει τις επιδόσεις σου, πράγμα μεγάλο λάθος.
Σε αυτές τις ηλικίες και στις πρωτες επαφές υπάρχει τρυφερότητα, αμηχανία, λάθη, αδεξιότητα και άνετα αυτοσαρκασμός. πρέπει να βρεις μια κοπέλα που να μοιράζεσαι αυτά τα συναισθήματα.
Αχ...τι μου θύμισες, εμείς περάσαμε αρκετές φορές για να τα καταφέρουμε, ανάμεσα σε αμήχανα γέλια, και μεγάλες αγκαλιές.
07-09-2010, 21:07 #15
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης.
Η κατάσταση έχει ξεπεράσει όρια και πλέον θεωρούμε υποχρέωση μας να προβούμε σε κάθε νομιμο δικαιωμα μας, άμεσα.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία