Results 16 to 19 of 19
-
07-09-2010, 21:17 #16
Ο βλαμμενος ξαναχτυπα....καλυφτειτε και βαλτε κρανη...και καντε ρεπορτ...
Δεν πιστευω να παιρνει κανεις σοβαρα εναν τυπο που ειναι βουτηγμενος μες την παρανοια και την κακεντρεχεια....γνωστος και σεσημασμενος απο παλια χτυπαει καθε τοσο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 07-09-2010, 21:19 #17
εγω που τον βλαμμενο δεν τον ξερω..εχει το αντριλικι να μου συστηθει?
μιας και με αναφερει?
07-09-2010, 21:42 #18
Originally posted by boris
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης.
Η κατάσταση έχει ξεπεράσει όρια και πλέον θεωρούμε υποχρέωση μας να προβούμε σε κάθε νομιμο δικαιωμα μας, άμεσα.
09-09-2010, 11:24 #19
Ας ξαναπιάσουμε το θέμα του φίλου μας και ας μην αναλωνόμαστε σε άσχετα σχόλια. και για αυτό επαναφέρω τη τελευταία απάντησή μου.
Νομίζω, ότι πρέπει να επιδιώξεις τη συντροφιά μιας πιο ντροπαλής από σένα και άβγαλτης κοπέλας.
όταν θα αισθάνεσαι ότι μπροστά σου έχεις ένα κοριτσάκι που δεν ξέρει τίποτα, δεν έχει καμία εμπειρία, και αισθάνεται μεγαλύτερη αμηχανία από σένα μπορεί και να ξεμπλοκάρεις.
Εσύ μπλοκάρεις με τη σκέψη ότι η κοπέλα που κοιμάται μαζί σου είναι εκεί για να κρίνει τις επιδόσεις σου, πράγμα μεγάλο λάθος.
Σε αυτές τις ηλικίες και στις πρωτες επαφές υπάρχει τρυφερότητα, αμηχανία, λάθη, αδεξιότητα και άνετα αυτοσαρκασμός. πρέπει να βρεις μια κοπέλα που να μοιράζεσαι αυτά τα συναισθήματα.
Αχ...τι μου θύμισες, εμείς περάσαμε αρκετές φορές για να τα καταφέρουμε, ανάμεσα σε αμήχανα γέλια, και μεγάλες αγκαλιές.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή