ζητηται επιγοντοσ ανοιχτομυαλοσ παπασ...αν εχετε κανεναν αδελφο-ξαδελφο..πειτε μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Member
    με άσπρα ρούχα νομίζω και κομπινεζον απο μέσα... να μη σκανδαλιστεί και ο παπάς.... :P

Banned
    Originally posted by mesmerize
    νομιζω το βαφτίζουν το παιδί δεν το παντρεύουν :P
    χαχα....έχεις δίκιο έκανα edit....ε με τόσα τελετουργικά, το μυαλό μου πήγε σε ακόμα πιο μακρινές ταλαιπωρίες!

Member
    Ναι μωρέ, απλά φαντάζεσαι αντί για φορμίτσες και παιχνιδάκια να του πάνε πιατέλες και μίξερ? :P

Χωρίς παρεξήγηση για το θέμα δεν το διακωμωδώ, προς θεού :)

Banned
    Originally posted by Lou!..
    κ πως γινεται η βαφτιση του ενηλικα? με μαγιο η χωρις μαγιο? :P
    ε βέβαια με τα σεμνά ρουχαλάκια που λέει και η mesmerize! Τι να πω, αφού θέλουν τα παιδιά να μπουν σε τέτοιες διαδικασίες και νταραβέρια με τα τυπικά της εκκλησίας, καλό κουράγιο!

Member
    Ε ναι, το θέμα είναι ότι τους βάζουν σε ταλαιπωρίες ενώ αυτοί θέλουν να μοιραστούν τη διπλή χαρά της βάφτισης του παιδιού και του γάμου τους... κρίμα είναι...

Banned
    Originally posted by mesmerize
    Ναι μωρέ, απλά φαντάζεσαι αντί για φορμίτσες και παιχνιδάκια να του πάνε πιατέλες και μίξερ? :P

Χωρίς παρεξήγηση για το θέμα δεν το διακωμωδώ, προς θεού :)
    χιχιχι.... :D :D άντε Άντα και με ένα εγγονάκι! :D

Member
    Πωπω... και για να μη νομίζεις Adzik με όσα είπα ότι είμαι από αυτούς που λένε στους γάμους και του χρόνου...

Να ζήσετε εσύ και ο άντρας σου και το παιδάκι σας να είναι καλότυχο, υγιές και ευτυχισμένο :)

Και εύχομαι να ξεμπερδέψετε σύντομα από όλα τα διαδικαστικά :)

Banned
    Νομίζω πως ο τρόπος να αποφεύγει κανείς τις ταλαιπωρίες είναι να διαχωρίσει και εμπράκτως την πίστη από τα της οργανωμένης θρησκείας και της εκκλησίας, και να μη δίνει σημασία στα σχόλια από τα \'σόγια\'.

Βέβαια κι εγώ που μιλάω, κάναμε τελικά ΚΑΙ θρησκευτικό γάμο κατόπιν έντονης γκρίνιας και καταστροφολογιών από συγγενείς, στον οποίο παρευρέθηκαν κάμποσοι που από τότε ούτε ξαναείδα, καθώς και κάποιοι άλλοι που τους κόψαμε την καλημέρα έκτοτε, κι ας παραλείψω το θέμα \'χρόνος\' και κυρίως \'έξοδα\'....

Όπως και να έχει, συνυπογράφω τις παραπάνω ευχές! :)

Senior Member
    Θελετε να βαπτιστειτε και να παντρευτειτε δηλαδη για ποιο λογο?....για τα ματια του κοσμου?

Και ο παπας δε ειναι ανοιχτομυαλος επειδη δε σας κανει την ...τυπικη διαδικασια...ελα μωρε τωρα σιγα τα ωα...παντρεψε μας ...βαπτισε μας και ενταξει.

Ουτε εγω ειμαι της θρησκειας αλλα δεν νομιζω να εχει να κανει αυτο με το κατα ποσο ειναι ανοιχτομυαλος ο παπας αλλα...κατα ποσο ειναι παπας και οχι αρπα κολα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    καλησπέρα!!
    σου έστειλα υ2υ

καλό ξημέρωμα!!

Member
    Εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει με το κατά πόσο ο παπάς είναι ανοιχτόμυαλος... Η κοινωνία έχει αλλάξει και η εκκλησία αν θέλει να κρατήσει τον κόσμο κοντά της θα πρέπει να μην κολλά σε αναχρονιστικά πλαίσια... Το να βαφτιστεί ένας ενήλικας, και μόνο που το ζητάει θα έπρεπε να είναι αρκετός λόγος για να γίνεται χωρίς σουξουμου και κορδελίτσες.... Αλλιώς να μην βαφτίζονταν ούτα τα μωρά όταν η κάθε Κυρία Μαμά το κάνει για να κάνει το παρτάκι της και το τραπέζι μετά και να επιδεικνύει το βρέφος σαν το μεγάλο της κατόρθωμα....... Και ο γάμος και η βάφτιση είναι χαρά για το ζευγάρι. Γιατί να τους το χαλάνε?

Υ.Γ. : Ούτε εγώ είμαι της θρησκείας, απλά σέβομαι όποιον είναι και θέλει να είναι και ενεργό μέλος της εκκλησίας... Απλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να το σέβονται και οι παπάδες και να μη δημιουργούν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν...

Senior Member
    Η κοινωνία έχει αλλάξει και η εκκλησία αν θέλει να κρατήσει τον κόσμο κοντά της θα πρέπει να μην κολλά σε αναχρονιστικά πλαίσια... Το να βαφτιστεί ένας ενήλικας, και μόνο που το ζητάει θα έπρεπε να είναι αρκετός λόγος για να γίνεται χωρίς σουξουμου και κορδελίτσες

??????????????? Τι ειναι επιχειρηση για να μη χασει τους πελατες...ο πελατης εχει παντα δικιο και τα σχετικα....ή μηπως ειναι τελικα?

Πολλα τα λουζομαστε αλλα τα αξιζουμε κιολας...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by claire
    θεωρητικά δεν είσαι ορθόδοξη χριστιανή και άρα δεν μπορείς να συμμετέχεις στα επίσημα μυστήρια. δεν ανήκεις στο κλαμπ, πως το λένε.

ε, ακυρώστε το γάμο, σιγά το πράγμα...
    μα δεν τους καιει ο γαμος, αλλα η βαφτιση του παιδιου που θελουν να γινει χριστιανικη και η αντα συμφωνει για να μην μαλωσουν με το σοι του γαμπρου.τον γαμο θα τον κανουν απο σποντα. παντρεμενοι ειναι.
    δεν ειμαι αντιθετη σε αυτο, γιατι να γινει φασαρια για κατι που δεν την ενοχλει?
    το θεμα ειναι, οτι αν το σοι εχει προβλημα με την βαφτιση θα επρεπε να ειχε και με τον πολιτικο, αλλιως δεν ειναι θεμα χριστιανισμου, αλλα υποκρισιας...
    το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί η ίδια να παντρευτεί επειδή δεν είναι επισήμως χριστιανή ορθόδοξη. το βαφτίσι δεν χρειάζεται να το ακυρώσουν.

Member
    Όχι βέβαια, δεν ισχύει ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο... Αλλά ένας ενήλικας που επιλέγει να βαφτιστεί, ακόμα και για να κάνει θρησκευτικό γάμο, γιατί σέβεται την πίστη του συντρόφου του, θα έπρεπε να το λαμβάνουν υπόψην τους, και όχι να δημιουργούν εμπόδια... Τι διαφορά έχει ο ένας μήνας από τους 2? Αυτό εννοω.... Δηλαδή σε 2 μήνες θα είναι οκ όλα? Γιατί να πρέπει να αναβάλλουν τον γάμο? (και είναι γνωστόν ότι στη σήμερον ημέρα μπορεί να χρειαστεί και να παρακαλάς τον παπά για ημερομηνια... )

Senior Member
    Originally posted by Adzik

εννοειτε πωσ οχι..μεταξυ μασ το λεω αυτο...

εννοειτε πωσ θα του πουμε αυτο που θελει να ακουσει...δεν θα ειναι ψεμα εξαλου..γιατι ο Μιχαλησ ειναι θρησκοσ και ειναι σιμαντικο για εκεινον...

ειπαμε ημαστε χαλαροι τυποι αλλα οχι κι ετσι..:):):) ουτε απιστοι ημαστε ουτε αλητεσ...

σεβαστη και αξια ειναι η καθε θρησκια για εμασ με ολα τα μυστηρια τησ..
    τα έσπασες τώρα!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast