ζητηται επιγοντοσ ανοιχτομυαλοσ παπασ...αν εχετε κανεναν αδελφο-ξαδελφο..πειτε μου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 51 of 51
    Member
    Αααα τα χρυσόψαρα είναι πολύ καλή ιδέα, και σε ένα γάμο που είχα πάει είχανε... Άσε που θα ξετρελαθούν όλα τα πιτσιρίκια :Ρ

Πολύ καλά το χειρίστηκε το άλλο ζευγάρι, υποθέτω ότι και σεις έτσι έπρεπε να είχατε κάνει εξαρχής... Ειδικά από τη στιγμή που η λογική συνεννόηση είναι αδύνατη... Εύχομαι τέλος καλό, όλα καλά! :)

Καλημέρες :)

Senior Member
    Originally posted by Adzik
    Λοιπόν, με πήρε η αδερφή μου κι έχω να σου πω τα εξής:
    Πήγε ο γαμπρός που είναι ορθόδοξος στη μητρόπολη για να βγάλει την άδεια.
    Η αδερφή μου όπως σου είπα δεν έχει βαφτιστεί και είχαν μόνο το χαρτί του ληξιαρχείου. Εκεί είδε ο παπάς ότι είμαστε προτεστάντες και άρα δεν ήταν βαφτισμένη και δημιούργησε πρόβλημα. Τότε ο γαμπρός νευρίασε και του είπε \'\'τι θέλεις; να πάμε να κάνουμε πολιτικό γάμο;;;\'. Δίστασε ο παπάς, αλλά στο τέλος του είπε επειδή είσαι καλό παιδί θα σας δώσω την άδεια...
    Βασικά όπως βλέπεις, απλά στάθηκαν τυχεροί, δεν έκαναν τίποτα σπουδαίο. Μήπως δεν πρέπει να πας εσύ και να πάει μόνο ο άντρας σου ώστε να τους φέρει στο φιλότιμο; Από ό,τι καταλαβαίνω πάντως, το θέμα είναι στη μητρόπολη που σου δίνουν το χαρτί, αν το πάρεις αυτό, οι παπάδες στις εκκλησίες δεν έχουν πρόβλημα, δεν τους ενδιαφέρει...
    Καλή επιτυχία σου εύχομαι και ενημέρωσέ με...

αυτη ηταν η απαντηση τησ κοπελασ...

..θα στειλω τον ΜΙχαλη να δουμε τι θα κανουμε...
    τελικα καθολικοι ειστε η προτεσταντες βρε αντα?

τεσπα....
    καλη τυχη σε αυτο που θελετε εσεις να κανετε
    κι αν μη τι αλλο, καλα βαφτισια!!!!!!αφου οτι και να γινει, παντρεμενοι ειστε ετσι κι αλλιως...

Senior Member
    Βρε ρεμ διαβαζε ολο το θεμα....

:P

προτεσταντεσ ειναι ενα αλλο ζευγαρι που μου ειπε πωσ δεν βαπτιστικαν και τελικα καταφεραν και παντρευτικαν... απλωσ εκανα quote αυτο που μου εγραψε..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Originally posted by claire
    Originally posted by claire
    θεωρητικά δεν είσαι ορθόδοξη χριστιανή και άρα δεν μπορείς να συμμετέχεις στα επίσημα μυστήρια. δεν ανήκεις στο κλαμπ, πως το λένε.

ε, ακυρώστε το γάμο, σιγά το πράγμα...
    και οι καθολικοι χριστιανοι ειναι ...και αυτοι ειναι στο κλαμπ..θεωριτικα ημουν καθολικη μα τελικα ειμαι αβαπτιστη:)
    γιατί ποιος σου είπε ότι οι καθολικοί μπορούν να παντρευτούν με ορθόδοξο γάμο, αν δεν κάνουν πρώτα ορθόδοξη βάφτιση?

άλλο κλαμπ των ορθόδοξων, άλλο των καθολικών.
    αγνοείς μάλλον ότι η εκκλησία δεν αφορά μόνο την πίστη του καθενός, είναι ένας όργανισμός με κανόνες και υποχρεώσεις για τα μέλη.
    πλεον δεν υπαρχει κολλημα οταν ο ενασ ειναι καθολικοσ και ο αλλοσ ορθοδοξοσ..
    σε γνωστό μου ζευγάρι, ο άντρας αναγκάστηκε να βαφτιστεί ορθόδοξος για να μπορέσουν να παντρευτούν πάντως.

Senior Member
    καλά, οι άλλοι ήταν προτεστάντες και ήθελαν να παντρευτούν με ορθόδοξο γάμο?!
    εντελώς κουλά μου φαίνονται όλα αυτά....
    δεν τους φτάνει μία θρησκεία, θέλουν και δεύτερη :P

Senior Member
    :):)
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234