Γιατι οι σχιζοφρενεις δεν γραφουν στα forum? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 175
    Senior Member
    Antisocial
    δεν θα έπρεπε να προσπαθείς να πείσεις κάποιους ανθρώπους είτε από το οικείο περιβάλλον είτε από το φιλικό, για αυτά που αισθάνεσαι και σου συμβαίνουνε.
    έχε υπόψιν οτι σημαντικό είναι που αναγνώρισες οτι χρειάζεσαι βοήθεια και οτι κάνεις κάτι για αυτό.
    όλα θα έρθουνε και θα πάρουνε τον δρόμο τους.

Senior Member
    Antisocial μου γεια σου και καλο σου κουραγιο... μπραβο σου που εισαι δυνατός... θα δεις ...θα την βρεις την λυση.. πήγαινε στο τοπικό σου \"κέντρο ψυχικής υγείας\" ..υπαρχουν ψυχολόγοι και ψυχιατροσ εκει.... και ειναι δωρεαν.... η το πολυ πολυ να πληρώσεις 3 ευρω... ειναι πολυ φιλικοι και ηρεμοι... να ξερεις ουτε κατακρίνουν ουτε κοιτάνε περίεργα.... αλήθεια το μονο που θέλουν ..και θα το δεις οταν πας ειναι ..να σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι εχεις και πως θα νιωσεις καλητερα... θα δεις ολα θα πανε καλα.. εμεις εδω ημαστε για σενα.... αλλα please .. πήγαινε ..ακομη και αυριο... παρε τηλεφωνο και πες τους την περιοχη σου και εκείνοι θα σου πουν που να παρεις τηλεφωνο.. τοτε θα σου κλείσουν ραντεβού και θα τους πεις και 2 λογια για σενα π.χ πως εχεις σύγχυση αδυναμία κατανόησης και παραισθήσεις... καλε μου πρεπει να εισαι ειλικρινής οκ?.... μονο ετσι θα σε βοηθήσει ο γιατροσ και μη φοβασαι.. το μονο που θα θελει ειναι να σε βοηθήσει λοιπον αντε με το καλο παρε αυριο τηλ..... καλο κουράγιο και ημαστε εδω να σε στηριξουμε.. το τηλ . ειναι 2104170500-546 !!!!!!!!!
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Junior Member
    Keep walking χωρίς να είμαι ειδικος, έχω διαβάσει ότι οι περισσότεροι σχιζοφρενείς δεν έχουν συναίσθηση της κατάστασής τους.Για δες λοιπόν, εσύ όχι μόνο μπορείς να επεξεργαστείς αυτό το θέμα, αλλά και να εκφράσεις την άποψή σου για τις καταστάσεις των υπολοιπων βοηθώντας μας.Αυτό σημαίνει πολλά!
    Ξέρεις, όπως σου έχουν ήδη γράψει,τα ψυχολογικά προβλήματα είναι ταμπού , ειδικά εδώ στην Ελλάδα.Στο εξωτερικό κάτι γίνεται, τα Πανεπιστήμια διαθέτουν συμβουλευτικά γραφεία, έχουν γυριστει και κάποιες ταινίες-πέρα από το πασίγνωστο Beautiful Mind έχω δει και μια σχετική ταινία με τη Ντέμι Μουρ.Εδώ στην Ελλάδα, πέραν της κατάθλιψης, όλα είναι στίγμα.Σε αυτό συντελούν και τα ΜΜΕ.ʼκουγα ψυχίατρο να ωρύεται για το πόσο σοβαρή είναι η ψύχωση και για το πόσο επικίνδυνος είναι ο ψυχωτικός.Ε, καλά , και εγώ ήμουν αλλά δεν έγινα επικίνδυνη!Αν θέλεις άλλα παραδείγματα βλέπε Παπακαλιάτη στο \'\'κλείσε τα μάτια \'\'με τον ψυχολογικά διαταραγμένο Χειλάκη να απαγάγει την Παπά μετά από σατανικές μηχανορραφίες-ενσκύπτουμε στα προβλήματα των ομοφυλοφίλων, των αναπήρων,των οικογενειακών και των ερωτικών σχέσεων, αλλά οι τρελοί τρελοί!(χρησιμοποιώ την εκλαικευμένη έκφρση για να αποδώσω την εικόνα που προφανώς έχει ο σεναριογράφος στο νου του)

Senior Member
    κιπ μου πως εισαι αυτες της μερουλες???....σε φιλω γλυκα!!

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    Καλα ειμαι adzik ευχαριστω.
    Ειναι ενας σημαντικος μηνας για μενα απο αποψη υγειας αλλα κατα τα αλλα νομιζω εχω καιρο να αισθανθω τοσο καλα.
    Φιλακια:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    keep,καλημέρα!
    είδα ότι τώρα, 7 το πρωί, είμαστε οι δυο εδώ, μάλλον οι πιο πρωινοι!
    την καλημέρα μου και να είσαι καλά! εγώ πάω τώρα στην κουζίνα μου! :)

Senior Member
    χαιρομαι πολυ που εισαι καλα κιπακο μου...φιλακια

Senior Member
    και γω χαιρομαι που είσαι τόσο καλά κιπάκο!!!
    να εισαι παντα ετσι!!
    βασικά ήθελα να σε ρωτήσω αν ασχολείσαι με κάτι αυτή την περίοδο...σορρυ αν γίνομαι αδιάκριτη αλλά πιστέυω πως είσαι ένα ιδιαίτερα καλλιεργημένο άτομο και με μεγάλη πνευματική διαύγεια για αυτό ρωτάω :)

Senior Member
    Ευχαριστω Ιωαννα για τα καλα σου λογια.
    Εμ αυτην την περιοδο δεν κανω κατι ουσιαστικα δουλεια...σπιτι...υπολογιστη ...καμμια βολτα για καφε...κανα βιβλιο...ενα online παιχνιδι τιποτα το ασυνηθιστο (ας οψεται που ατυχησα παλι στην κληρωση για το ανοιχτο πανεπιστημιο γιατι πραγματι θελω ενα σκοπο...ενα στοχο στη ζωη μου).
    Εχω αρχισει μου φαινεται και ασχολουμε υπερβολικα με την ασθενεια μου (με πιανει κατα καιρους) και πρεπει καπως να αποτοξινωθω και να αφησω τα πραγματα να κυλισουν, μονο που μου μοιαζουν ολα στασιμα...εξ ου και η περιγραφη στην διαθεση \"Θελω να προχωρησω\".Ζω μια πολυ ηρεμη ζωη χωρις πολλες συγκινησεις και σκαμπανεβασματα και δεν θα ηταν ασχημα κατι να με ταρακουνησει λιγο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Ζω μια πολυ ηρεμη ζωη χωρις πολλες συγκινησεις και σκαμπανεβασματα και δεν θα ηταν ασχημα κατι να με ταρακουνησει λιγο.
    εύχομαι να σου ρθουνε τόσες συγκινήσεις, λύπες και διπλάσιες χαρές μαζεμένες που θα σε ξεπληρώσουνε και με το παραπάνω για την αναμονή σου!

Senior Member
    Και να ναι καλες:)
    Ευχαριστω.

Senior Member
    έκανα έδιτ;)

Senior Member
    keep καμια φορά πρέπει να μαστε περισσότερο δεκτικοι και εμεις οι ίδιοι, ωστε να μας παρασύρουν οι συγκινησεις, διάφορα γεγονότα,σχέσεις κλπ...

Σε ότι αφορα τα μεταπτυχιακά,δεν ξέρω για ποιο κλάδο ενδιαφέρεσαι, αλλά υπάρχουν διάφορα προγραμματα εξ αποστάσεως με ξένα αναγνωρισμένα πανεπιστήμια, των οποιων το κόστος φοίτησης δεν υπερβαίνει το αντίστοιχο του Ανοιχτου Πανεπιστημίου...Αν ενδιαφέρεσαι για Θετικές Επιστήμες με πολύ χαρά να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες...

Senior Member
    σου εύχομαι ολόψυχα να προχωρήσεις κι άλλο!
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ STANDAR!και ξέρεις γιατί?επειδή το θέλεις τόσο πολύ!(αν και όπως περιγράφεις την καθημερινότητα σου παραπάνω εμένα μια χαρά μου φένεται!)
    την καλημέρα μου :)

Senior Member
    και μένα!
    ιωάννα, είμαστε λοιπόν οι δυο πρωινές του φόρουμ, διαπιστωμένο, τελείωσε! :))

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast