Γιατι οι σχιζοφρενεις δεν γραφουν στα forum? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 175
    Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Η γυμναστική παράγει την ορμόνη της ευτυχίας της οποίας το όνομα μου διαφεύγει και είναι επιστημονικά αποδεκτό.Αλλά τα αποτελέσματα είναι παροδικά.....
    οοολα καλη μου Κασσυ ειναι παροδικα στην ζωη ολα ομωσ...:P

υ.γ σεροτονινη:P

makia
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Λοιπόν έπειτα απο κάποιο ψάξιμο που έκανα όσον αφορά τα συμπτώματα δεν εχω καταλάβει αν πάσχω απο σχιζοφρένεια η διπολική διαταραχή??

Senior Member
    vince moy ...ton giatro kale ρωτα...:)

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    Τη πρώτη φορά μου είπε αλλα δεν θυμάμαι καθόλου...πάντως χρησιμοποίησε μια διαφορετική λέξη. Τεσπα, θα τον ξαναρωτήσω.

Senior Member
    Άσε όταν άρχισα να διαβάζω συμπτώματα είχα απ\'όλα...Είχες και τι δεν είχες λέει ένα άσμα.Και ακόμα το πιστεύω κατά καιρούς για μερικά πράγματα.Οπότε ρώτα γιατρό για να καλμάρεις κι εσύ.Άντα όλα παροδικά ε;Χμμ να φανταστείς ότι ήθελα να βρω άτομα που να μην χωρίσουμε ποτέ και μόνο αυτό δεν κατάφερα αλλά και με τον τρόπο μου δεν επιδίωξα.Άλλωστε η παθολογία μου είναι τέτοια που με βγάζει με αστάθεια σε πολλούς τομείς της ζωής μου.Ό,τι ήθελα ακριβώς το αντίθετο κατάφερα..Χαχα...Παροδική-για να το παίξω πιο φιλοσοφημένη-είναι η ίδια η ζωή..

Senior Member
    Απαντάω στον κηπ οσον αφορά τις δυσκολίες με κοινωνικές επαφές. Και μένα μου είναι δύσκολο σε μερικές περιπτώσεις, ιδίως με τα άτομα που με κοροιδεύανε όταν είχα πάθει κρίση (τους συγχωρώ όμως γιατι για να με κοροιδεύανε θα είχαν κι αυτοί καποιο πρόβλημα στο κεφάλι τους...και εγω είχα κοροιδέψει κάποιον με πρόβλημα παλιότερα να όμως που το έπαθα και εγώ..).

Προσπαθώ πάντως να χαμογελάω όσο γίνεται που σημαίνει οτι μερικές φορές κάνω το μαλάκα (το οτι πάσχει κάποιος απο κάτι δε σημαίνει πως είναι βλάκας). Για μένα αυτό το χαμόγελο με κάνει να αισθάνομαι κοινωνικός.

Senior Member
    Τι νέα? Πως τα πάτε με τη ζέστη? O keep εχει καιρό να γράψει στο forum...ελπίζω να είναι όλα οκ.

Senior Member
    Ολα καλα vince.
    Αυτην την περιοδο εχω ξεκολλησει απο τον υπολογιστη και προσπαθω να κανω οσο το δυνατον πιο εντονη ζωη....παρεες,ποτα,ξενυχτια.. .ολα μπας και γεμισω τις μπαταριες μου...ζουσα \"φτωχη\" ζωη και θελω να δω αν τα προβληματα επικοινωνιας κυριως οφειλονται σε αυτο.Δεν το κανω βεβαια σαν αγγαρεια προσπαθω να διασκεδαζω μεχρι τελικης πτωσης.
    Στο προγραμμα ειναι να παω και σε εναν ψυχολογο...αλλα αυτη την περιοδο υπαρχει αφραγκια...δεν μπορεις να τα εχεις ολα.
    Περναω καλα και αυτο νομιζω ειναι που μετραει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Κηπ χαίρομαι.Η κοινωνικοποίηση περιλαμβάνει δραστηριότητες εκτός υπολογιστή..Ειλικρινά,το ξαναγράφω,θα ήθελα σήμερα να ήσουν......

Senior Member
    Ευελπιστούμε να σε δούμε σε μια επόμενη συνάντηση...

Senior Member
    ναι ναι..κιπακο μου....... και οχι πολλα πολλα ποτα οκ?....κανουν κακο...!!!!:P makia

Senior Member
    Συμφωνώ σ\'αυτό, ποτό αλλα με μέτρο και να προτιμάς μπύρα απο κάτι πιο βαρύ!

Senior Member
    Τζιν τονικ is my drug η μπυρα φουσκωνει:)
    Με μετρο αλλα ξεφευγω που και που ιδιως το καλοκαιρακι:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    \'Εχω κάνει ένα χρόνο πρακτική σε πλαίσιο με άτομα που πάσχουν από ψυχωσική συνδρομή (σχιζοφρένεια) και έχω να πω οτι τα θαυμάζω. Είναι άτομα πανέξυπνα, λειτουργικά και κάνουν φοβερή προσπάθεια... Πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια καθώς και την βοήθεια και την αποδοχή μας. Να μην τα φοβόμαστε, να μην τα στιγματίζουμε και να μην τα οδηγούμε στην κοινωνική απομόνωση...

Senior Member
    Thx melita θα συμφωνησω μαζι σου:)

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast