Το καλοκαιρι της...ρεκλας:P
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Senior Member

Το καλοκαιρι της...ρεκλας:P

Καιρο εχω να ανοιξω τοπικ και ανοιγω ενα τοπικ να σας πω τα νεα μου:)

Λοιπον αυτο το καλοκαιρι θα το χαρακτηριζα απο τα...πιο αδιαφορα της ζωης μου.

Περναω μεν καλα...αλλα αδιαφορα.

Τιποτα το συναρπαστικο , καμμια εξελιξη...ολα στασιμα.

Σε ολους τους τομεις και μαλιστα σε πολλους εχω κανει βηματα προς...τα πισω.

Απο σημερα παρολο που ακομα αυτη η ζεστη δεν λεει να φυγει , λεω να βαλω μπρος γιατι αν συνεχισω ετσι...δεν με βλεπω καλα:)

Πραγματι δεν υπαρχει τιποτα που να θυμαμε για αυτο το καλοκαιρι...νεκρη ζωνη και οπισθοδρομηση ...μονο αυτο.

Παντα ημουν παιδι του χειμωνα :P

Και μιας και ειναι βαρετο να ανοιγω τοπικ για το τι εκανε η αφεντομουτσουναδα μου το καλοκαιρι....γραψτε και σεις πως περασε το καλοκαιρι για σας:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    πηγαμε για 10 μερεσ στην Παρο...τισ 6 ειχαμε 40 πυρετο ο καθενασ μασ Μιχαλησ-Αντωνησ-Εγω...

μετα επαθα φλεγμονη στο ματι για 2 μερεσ..και μετα με τσιμπησε τσουχτρα...αχαχαχαχ

..ε μετα γυρησαμε στην Αθηνα..χεχεχχε...

κατα τ αλλα...πολυ ζεστη βρε παιδι μου..αλλα ολα καλα...ο Αντωνακησ εχει αρχισει να γινεται πειραχτηρι...και ετσι ησυχα ησυχα μεγαλωνουμε παρεααααα....
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Δύσκολο καλοκαίρι και για μένα.Ένα σωρό άγχη,επαγγελματικά και προσωπικά.Αλλά είχε και τα καλά του.Έχουμε έρθει πιο κοντά με το σύντροφό μου και οι δύο αισθανόμαστε την αλλαγή στην ποιότητα της σχέσης μας,είναι πολύ πιο βαθιά και \"γεμάτη\".

Κατά τ\'άλλα οι διακοπές ήταν ολιγοήμερες,δε χόρτασα καθόλου ξεκούραση και έπαθα και μία ξεγυρισμένη βρογχίτιδα που ακόμη με ταλαιπωρεί,που όμως ήταν το έναυσμα για να κόψω το τσιγάρο.Δεν το έχω κόψει εντελώς,αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλές άκαπνες μέρες μέσα στην εβδομάδα,που είχα να το δω χρόνια.

Διάβασα πολύ,τεμπέλιασα άλλο τόσο γιατί ήταν και ένα εξαντλητικά ζεστό καλοκαίρι,με το γυρισμό όμως στις ρίζες μας,ήρθαν και οι ανάγκες για αποφάσεις και δραστηριοποίηση.Μάλλον Κeep στην ίδια φάση βρισκόμαστε,ανασύνταξης των δυνάμεων.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Δεν θα είναι από τα καλοκαίρια που θα θυμάμαι με νοσταλία.

λίγες μέρες διακοπές σε κακό κλίμα με τον άντρα μου. ψιλομίζερα και υποτονικά. ήταν και αυτή η ζέστη που μου έδωσε το χαριστικό χτύπημα.

αλλά τελειώνει με καλύτερη διάθεση και ανάγκη ανασυγκρότησης.

Banned
    Χάλια αυτό το καλοκαίρι και για μένα. Δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο αφού να φανταστείτε έκανα μόνο 4 θαλάσσια μπάνια, που άλλες φορές έκανα πάνω από 20.....ετοιμαζόμασταν για την μετακόμιση θα μείνουμε σε μονοκατοικία και ακόμη δεν τελειώσαμε.:(

Και γω μετά από πολλά χρόνια παράδούλεψα αυτό το καλοκαίρι. Μόνο δέκα μέρες διακοπές που πάνω που χαλάρωνα και άρχισα να νιώθω πως ξεκουράζομαι, τελείωσαν και γύρισα...:(
    Μακάρι να μου κάτσει ένα ταξιδάκι που περιμένω για Νοέμβρη γιατί δεν βλέπω να βγάζω χειμώνα......

Senior Member
    Μαλλον εχουμε ορισει ο καθενας μας οτι το καλοκαιρι(λεξη που συνδεεται με θεικη διασκεδαση μεσα μας συνηθως) ειναι αυτες οι 10-20 μερες -μονο- μεσα στις 365 και ετσι βαζουμε τα δυνατα μας να τις χαρουμε , μονο που αν πιεζουμε τους εαυτους μας για να χαλαρωσουμε-διασκεδασουμε ή προσπαθουμε να στριμωξουμε 300 μερες δουλειας μεσα σε 15 μερες ξεκουρασης, τελικα πετυχαινουμε το αντιθετο συνηθως.

Θυμαμαι οταν σπουδαζα προπτυχιακος, καλοκαιρι ηταν για εμενα 250 μερες τον χρονο τουλαχιστον..! Μπορω να πω οτι το καλοκαιρι-καλοκαιρι τοτε δεν ειχε και τοσο μεγαλη σημασια για εμενα,ισα ισα βαριομουν περισσοτερο μιας και εχανα κοσμο στις 4 ακρες της γης καθως και δεν ειχα και πολλα πραγματα να κανω.
    Οκ , θαλασσα και μπιτς μπαρ ναι, αλλα περα απο αυτο?Αρκει?
    Τι αλλο εχει το καλοκαιρι περα απο μια βασανιστικη ζεστη κυριως που υπερισχυει τα αλλα θετικα του? Ειπαμε, θαλασσα? Για καποιους εχει μεγαλη αξια ναι, για εμενα προσωπικα οχι και τοσο οσο αλλα πραγματα.

Και το φθινοπωρο ειναι εξισου ωραιο αμα το δεις με αλλη ματια -ειδικα με την ματια του νορμαλ ιδανικου καιρου- , και ο χειμωνας ειναι ωραιος μιας και ειναι η καλυτερη ευκαιρεια λογω του κρυου να βρισκεσαι σε μαζωξεις σε σπιτια για dvd και οτιδηποτε, και η ανοιξη ειναι ωραια σαν ενας χειμωνας αλλα με καλυτερο κλιμα , και τελος παλι γυρναμε στο καλοκαιρι που ειναι ωραιο για προφανεις λογους.

Ολες οι εποχες ειναι ωραιες ;D
    Εξαρταται πως θα το δουμε απλα το θεμα.

Θυμαμαι πριν 2 χρονια ειχα παει Παργα (Παργα, οχι Πραγα..!!) για πρωτομαγια και εκεινες οι 4 μερες ανταγωνιζονταν 60 μερες καλοκαιριου χαλαρα.

Και μιλαω για Μαιο μηνα, οχι και για κανεναν \"χαλαρο\".Ημουν τιγκα μεσα στις υποχρεωσεις και στα θεματα που επρεπε να λυσω.Παρολα αυτα εκει χωθηκε η διασκεδαση ολη..!

Senior Member
    Πότε ήρθε,πότε πέρασε ούτε που το πήρα χαμπάρι καθώς ήμουν-είμαι προσηλωμένη στο σπαστικό θέμα με το ακούνητο χέρι μου....
    Και ρε γμτ εκεί που είπα νέα σχέδια(και πολλά μάλιστα),τσουπ έρχεται η αναγκαστική ακινητοποίηση σε σημείο μετά από ΤΟ καλοκαιρινό τρέξιμο στο ικα να καταλήξουμε στην εισαγωγή και την εγχείρηση πριν λίγες μέρες...

Από ότι καταλάβατε αυτό το καλοκαίρι έκανα διακοπές στο ικα και στα φυσιοθεραπευτήρια του,σε ακτινολογικά,μικροβιολογι� �ά κλπ

Πήγα βέβαια και 10 μέρες ελέυθερο κάμπιγκ(το μόνο ευχάριστο διάλλειμα,όπου ομολογώ πως πέρασα ωραία με πολύ ξεχωριστές εμπειρίες-αν κ δεν μπορούσα να κολυμπήσω κλπ)...αλλά λίγες μπροστά στην υπόλοιπη \'ταλαιπώρια\' της ακινητοποίησης...

Επίσης,είχα να αντιμετωπίσω και χωρισμό μετά από πολύχρονη σχέση,καθόλου έυκολη υπόθεση.

Κατά τα άλλα προσπαθώ να το δω εντελώς πρακτικά το όλο θέμα και όλη μου η έγνοια που προφανώς θα συνεχιστεί και μετά το πέρας του Καλοκαιριού είναι πότε επιτέλους θα συνέρθει το χέρι και ειδικά ΠΩΣ,ώστε να αρχίσω να σχεδιάζω πάλι..να δουλέψω πάλι...ε τέλος πάντων τίθεται θέμα επιβίωσης οπότε όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν σε 2η μοίρα..

Σίγουρα θα το θυμάμαι το φετινό καλοκαίρι,σίγουρα εκτός των αναποδιών πήρα και πράγματα μέσα απ\'αυτή τη φάση κι ένα πρόχειρο που βρίσκω είναι πως τίποτα να μη θεωρώ δεδομένο και να εκτιμάω ότι έχω, αλλά εντάξει ας φύγει πια...και μαζί και το πρόβλημα της υγείας μου,αν και δεν το βλέπω για σύντομα...

Senior Member
    Τι ειχε το χερι Αρσι?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    καλά ήταν! πήγα διακοπές, έκανα πολλά μπάνια, έφαγα πολλά παγωτά, είδα πολλές ταινίες, διάβασα τα βιβλία μου. δεν έχω παράπονο!

Senior Member
    ουφφφ........στην τελευταία επίσκεψη και με τη μαγνητική,μου είπαν ακριβώς..μάλλον μια σοβαρής μορφής τενοντίτιδα που μπορεί να σχετίζεται και με την ψωρίαση(άντε βρες άκρη..) που κατά τη γνώμη του γιατρού η μόνη ελπίδα να λυθεί το ζήτημα είναι η εγχείρηση και καλύτερα μου λέει να κάνω εισαγωγή να ψαχτεί καλύτερα.Το θέμα είναι πως πονάει και το αριστερό(οι τένοντες)(το δε δεξί είναι ακινητοποιημένο).
    Το μόνο που μου μένει τώρα είναι το ψάξιμο στο ρευματολογικό να δω την περίπτωση να είναι θέμα ψωρίασης(κάνανε διακοπές το καλοκαίρι!)
    Ξέρεις με το ικα υπάρχει φοβερή αργοπορία....
    Αυτά ξέρω...στάνταρ διάγνωση δεν υπάρχει.Υπάρχει από εξετάσεις πρόβλημα στους τένοντες αλλά το γιατί εφόσον επηρεάστηκαν και τα 2 χέρια και χωρίς απότομη κινηση,αντιληπτή τουλάχιστον...όλοι πετάνε σπόντες για ψωρίαση αλλά ...
    Πάντως εντελώς πρακτικά για να λυθεί η ζημιά στο ένα μου λένε πως χρειάζεται εγχείρηση-ώμος.Αν επιμείνουν είχα μια ιδέα και για βελονισμό αλλά δυστυχώς είναι και θέμα χρημάτων ρε γμτ που δεν έχω.Θα δω.Ελπίζω στο καλύτερο.

Senior Member
    Αρσι ελπιζω να σου πανε ολα καλα.
    Περαν του ενδιαφεροντος , εχω και εγω ενα προβλημα με το δεξι χερι , κουραζεται απιστευτα με το παραμικρο , μου ειπε ο γιατρος πριν πολλους μηνες να μην στηριζομαι με τον αγκωνα και να παω μετα απο 20 ημερες για επανεξεταση...πριν πολλους μηνες και ακομα να με δει...εχω πραγματι φρικαρει με αυτο το θεμα. Δεν ειναι πονος αλλα κατι παει \"στραβα\" .

Περαστικα και γραψε μας τα νεα σου , θα γραψω και εγω τα δικα μου.

Senior Member
    άρσι, περαστικά!

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Αρσι ελπιζω να σου πανε ολα καλα.
    Περαν του ενδιαφεροντος , εχω και εγω ενα προβλημα με το δεξι χερι , κουραζεται απιστευτα με το παραμικρο , μου ειπε ο γιατρος πριν πολλους μηνες να μην στηριζομαι με τον αγκωνα και να παω μετα απο 20 ημερες για επανεξεταση...πριν πολλους μηνες και ακομα να με δει...
    Keep,ξέρεις από πότε είχα πόνο?Είχα λοιπόν από Νοέμβρη-αρχές και γύρω στα τέλη Μαίου με έπιασε πολύ.Επιτέλους πήγα νοσοκομείο στα έκτακτα και μου είπαν να το κρατάω δεμένο-πλήρη ξεκούραση...ε από τότε με πήρε η κάτω βόλτα.Σε 10 μέρες από τότε κοκκάλωσε εντελώς.

Ποτέ μου δεν είχα σωματικό πρόβλημα και ποτέ δεν τα έπαιρνα στα σοβαρά,μιλάμε σε γιατρό δεν πήγαινα ποτέ.Αλλά πλέον ακούω για πόνους στα χέρια και πορώνομαι γιατί αν το είχα προσέξει απ\'την αρχή δε θα έφτανα εδώ.
    Δε μπορούσα ποτέ να φανταστώ αυτή τη φρίκη-τώρα που γράφω κουράζεται μέσω των δαχτύλων,να λουστώ δε μπορώ,να οδηγήσω επίσης,να χτενιστώ επίσης,να φάω με το δεξί επίσης,τι να σου λέω..και το βασικότερο να δουλέψω,μα με τίποτα όμως έτσι όπως είναι.

Που λες,χτυπάω τον κεφάλι μου στον τοίχο που δεν πήγα σε γιατρό απ\'τα πρώτα πονάκια...

Κάνε μια επίσκεψη...να σου πούνε τι έχεις και να το ξαναδούνε.
    Και βρες κατάλληλη θέση να γράφεις στο pc,παίζει πολύ ρόλο γι\'αυτό σου είπαν να μη στηρίζεσαι στον αγκώνα.
    Ναι,Keep μου,κοίταξέ το...
    θα τα ξαναπούμε(ελπίζω με ευχάριστα νέα)

Senior Member
    ευχαριστώ πολύ claire :)

Page 1 of 2 12 LastLast