Results 16 to 26 of 26
Thread: Το καλοκαιρι της...ρεκλας:P
-
30-08-2010, 19:03 #16
Ευχαριστω Αρσι...κανω ντουζ ντυνομαι και παω να δω αν ειναι ανοιχτος ο γιατρος το εχω αναβαλλει ηδη 8 μηνες και...δεν εχω πονο οχι , δεν εχω ψωριαση απο οτι ξερω αλλα κατι δεν παει καθολου καλα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 30-08-2010, 19:16 #17
Παγαινε δες το καλυτερα , μην την πατησεις -παρολιγον- οπως εγω που στο παρατσακ προλαβα χρόνια τενοντιτιδα.
Ακομα θυμαμαι το του γιατρου \"α δεν ειναι τιποτα, θα το δεσουμε και σε καμια δεκαρια μερες+ θα εισαι οκ..!\" 2 βδομαδες πριν ληξη ολοκληρωσης πτυχιακης... μπρρ...
Ακομα θυμαμαι εκεινες τις 10 μερες.Νοιωθεις κυριολεκτικα ανημπορος για απειρα πραγματα.
30-08-2010, 20:00 #18
ο γιατρος ελειπε εκλεισα ραντεβου για τεταρτη..πινω καφεδακι τωρα και εχω ενα ιντερνετ φορητο μηχανακι και χαζευω.ευχαριστω και σεν bolt τελευταια εξεταση ηταν μαρτιο τελικα οχι 8 μηνες...υπερβολη...παντως δεν ειμαι εγω το να αναβαλλω τετοια θεματα, δεν ξερω τι με εχει πιασει...και υπαρχει οντως καποιο θεμα.ευχαριστω για την...αφυπνιση:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-08-2010, 20:48 #19
πφφφ... περίεργο καλοκαίρι, αλλιώς τα υπολογίζουμε, αλλιώς μας έρχονται..
για κακή μου τύχη, έμεινα άνεργη, παρόλαυτα έφυγα μια βδομάδα διακοπές με το αγόρι μου κ πέρασα όμορφα, δυστηχώς όμως όλα τα ωραία κρατάνε λίγο κ ποιος Δίας με μούτζωσε, την ημέρα που επέστρεφα στραβοπάτησα κ βρέθηκα στο νοσοκομείο με ράγισμα στην κνήμη κ ρήξη συνδέσμων... φυσικό κ επόμενο να ακινητοποιηθώ για 15 μέρες κ οι πατερίτσες καθόλου δεν βολεύουνε κ ακόμα δεν μπορώ να περπατήσω. έτσι έφυγε ο υπέροχος μήνας Αύγουστος κ πάμε για Σεπτέμβρη με χάλια διάθεση κ ότι συνεπάγεται..
περαστικά μας Αρσι..
30-08-2010, 20:56 #20
ας πω κ εγω για το δικο μου καλοκαιρι..εμμμ ημουν παρεα με το λαπτοπ,μεσα στην μιζερια...!εκτος των ημερων 7/8-10/8!
ερχεται ο χειμωνας..ε και??το χειροτερο ειναι να μην περιμενεις τιποτα..
περαστικα μας!
30-08-2010, 21:19 #21
Το φετινό καλοκαίρι μου αφήνει μια περίεργη αίσθηση. Άρχισε πολύ άσχημα, με πολύ μιζέρια δική μου και δυσάρεστους εξωτερικούς παράγοντες (διαζύγιο η αδερφή μου που πήγε δικαστικά και νοσοκομείο ο γιος της ξαδέρφης μου μαζί με έντονους καβγάδες με τον άντρα της. Όμως, στη συνέχεια κάπως άλλαξα μέσα μου. Δεν ξέρω, σκέφτηκα κάποια πράγματα, είδα τη ζωή μου πως πραγματικά είναι και δε μου άρεσε.. Και για πρώτη ίσως φορά ένιωσα ότι δε μου άξιζε.. Και είπα να σηκωθώ.. και να προσπαθήσω.. για ακόμα 1 φορά... Το χρωστάω στον εαυτό μου.. Και έτσι σηκώθηκα. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω έχω γύρω στις 25 ημέρες να μιλήσω με τον πατέρα μου. Μετά από μία αντιπαράθεση και αφού για πρώτη φορά στη ζωή μου είπα το 1/10000000 από αυτά που σκέφτομαι τόσα χρόνια, εξαφανίστηκε. Έτσι κάνει πάντα. Αλλά δεν υποχώρησα, δεν υποχωρώ. Πήγαμε την ίδια μέρα στο χωριό με διαφορετικά αυτοκίνητα και δε μιλήσαμε σχεδόν καθόλου. Χαίρομαι που βρήκα λίγη δύναμη, αλήθεια. Πρέπει πια να πάψω να φοβάμαι, να τον φοβάμαι. Αύριο δίνω το πρώτο μάθημα, να δούμε, θα τα καταφέρω αυτήν τη φορά? Θα δείξει... Ελπίζω για εναν καλό χειμώνα για όλους μας, γιατί το αξίζουμε ρε γμτ.. mstrouf και arsi περαστικά! Καλό βράδυ παιδιά!:)
Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....
30-08-2010, 22:54 #22
Ε ΛΟΙΠΟΝ ,ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ.AYTOγια αρχη.ηρεμο καλοκαιρι ηταν αν εξαιρεσεις ---τις 5 μερες που δεν ειχαμε νερο και ρευμα,-τους γειτονες που μας απειλουν για μηνυσεις επειδη εχουμε 3 σκυλια-τον ενα σκυλο μου που πηγε να πεθανει,απο την εγχειρηση της στειρωσης-το αυτοκινητο της μανας μου ,που χαλασε το σασμαν.αυτααααααααεγιναν και καλα!χωρισα απο καπου που ηθελα,εκανα παρα πολλα μπανια σε σημειο να λες οχι αλλο!ειχα 2 φιλες εδω κοντα(επιτελουσ λιγη παρεα),αυτα παιδια.αντε καλο βραδακι ναχετε ολοι σας.και καλο χειμωνα!
31-08-2010, 11:49 #23
Arsi,εύχομαι να είναι περαστικά όλα και σύντομα να ανακουφιστείς,να επανέλθει η κινητικότητα στο χεράκι σου.Σιδερένια.:)
Επ\'ευκαιρίας,να σου πω πως είσαι γλυκύτατη και η παρουσία σου στο χώρο είναι από αυτές που ξεχωρίζω,το πώς εκφράζεσαι και το πόσο μετρημένη είναι η στάση σου,αυτό προσωπικά εμένα με γαληνεύει,μου κάνει καλό να σε διαβάζω.Νά\'σαι πάντα δυνατή,υγιής,ισορροπημένη.: )
Όσον αφορά την ψωριασική αρθρίτιδα,να ήξερες πόσο βασανίζει η σκέψη(ο φόβος της)και το αγόρι μου.Ο κάθε τυχαίος πόνος που του παρουσιάζεται στο σώμα έχει μέσα του και μία απειλή,\"λες να είναι αυτό το ξεκίνημα;\",παρόλο που τα τελευταία δύο χρόνια είναι σε σταθερά καλή πορεία,ενώ και η ψυχολογία του είναι ανεβασμένη,είναι ευτυχισμένος.Προσπαθώ να τον εμψυχώσω και να του δώσω διαφορετική οπτική,του τονίζω πως δε σημαίνει πως σώνει και καλά θα παρουσιάσει και την αρθρίτιδα,μπορεί να είναι μέσα στο ποσοστό που δε θα την παρουσιάσει ποτέ,μερικές φορές όμως ο φόβος επιμένει.Τέσπα,μην μονοπωλώ το thread,απλά ήθελα να πω αυτά μονάχα.
Περαστικά και σε σένα Keep μου.Να πας να το κοιτάξεις λέμε,τι τ\'αφήνεις ρε παιδί μου;:o
Και στ\'άλλα μέλη εύχομαι καλό χειμώνα,για όσους πέρασαν δύσκολα να βελτιωθούν τα πράγματα,ενώ όσοι πέρασαν ανέμελα να κρατήσουν την ανεμελιά αυτή όσο το δυνατόν περισσότερο.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
31-08-2010, 12:42 #24
Originally posted by RainAndWind
Δύσκολο καλοκαίρι και για μένα.Ένα σωρό άγχη,επαγγελματικά και προσωπικά.Αλλά είχε και τα καλά του.Έχουμε έρθει πιο κοντά με το σύντροφό μου και οι δύο αισθανόμαστε την αλλαγή στην ποιότητα της σχέσης μας,είναι πολύ πιο βαθιά και \"γεμάτη\".
Κατά τ\'άλλα οι διακοπές ήταν ολιγοήμερες,δε χόρτασα καθόλου ξεκούραση και έπαθα και μία ξεγυρισμένη βρογχίτιδα που ακόμη με ταλαιπωρεί,που όμως ήταν το έναυσμα για να κόψω το τσιγάρο.Δεν το έχω κόψει εντελώς,αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλές άκαπνες μέρες μέσα στην εβδομάδα,που είχα να το δω χρόνια.
Διάβασα πολύ,τεμπέλιασα άλλο τόσο γιατί ήταν και ένα εξαντλητικά ζεστό καλοκαίρι,με το γυρισμό όμως στις ρίζες μας,ήρθαν και οι ανάγκες για αποφάσεις και δραστηριοποίηση.Μάλλον Κeep στην ίδια φάση βρισκόμαστε,ανασύνταξης των δυνάμεων.:P
filakia...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
31-08-2010, 13:21 #25
Originally posted by mstrouf
δυστηχώς όμως όλα τα ωραία κρατάνε λίγο κ ποιος Δίας με μούτζωσε, την ημέρα που επέστρεφα στραβοπάτησα κ βρέθηκα στο νοσοκομείο με ράγισμα στην κνήμη κ ρήξη συνδέσμων... φυσικό κ επόμενο να ακινητοποιηθώ για 15 μέρες κ οι πατερίτσες καθόλου δεν βολεύουνε κ ακόμα δεν μπορώ να περπατήσω. έτσι έφυγε ο υπέροχος μήνας Αύγουστος κ πάμε για Σεπτέμβρη με χάλια διάθεση κ ότι συνεπάγεται..
περαστικά μας Αρσι..
Νομίζω σε καταλαβαίνω.Έκανα φίλους μου όλους όσους έχουν προβλήματα κινητικότητας αυτή την εποχή,ως και εθελόντρια σκέφτομαι να πάω όταν με το καλό συνέρθω(βλέπεις δεν είχα φανταστεί ποτέ πως είναι)
*πάντως πάλι καλά που συνέβη όταν επέστρεφες κι όχι όταν πήγαινες:P...(τι να πω μωρέ προσπαθούμε να δούμε και καλά μέσα στην ατυχία μας..)
31-08-2010, 14:09 #26
Originally posted by RainAndWind
Arsi,εύχομαι να είναι περαστικά όλα και σύντομα να ανακουφιστείς,να επανέλθει η κινητικότητα στο χεράκι σου.Σιδερένια.:)
Επ\'ευκαιρίας,να σου πω πως είσαι γλυκύτατη και η παρουσία σου στο χώρο είναι από αυτές που ξεχωρίζω,το πώς εκφράζεσαι και το πόσο μετρημένη είναι η στάση σου,αυτό προσωπικά εμένα με γαληνεύει,μου κάνει καλό να σε διαβάζω.Νά\'σαι πάντα δυνατή,υγιής,ισορροπημένη.: )
Όσον αφορά την ψωριασική αρθρίτιδα,να ήξερες πόσο βασανίζει η σκέψη(ο φόβος της)και το αγόρι μου.Ο κάθε τυχαίος πόνος που του παρουσιάζεται στο σώμα έχει μέσα του και μία απειλή,\"λες να είναι αυτό το ξεκίνημα;\",παρόλο που τα τελευταία δύο χρόνια είναι σε σταθερά καλή πορεία,ενώ και η ψυχολογία του είναι ανεβασμένη,είναι ευτυχισμένος.Προσπαθώ να τον εμψυχώσω και να του δώσω διαφορετική οπτική,του τονίζω πως δε σημαίνει πως σώνει και καλά θα παρουσιάσει και την αρθρίτιδα,μπορεί να είναι μέσα στο ποσοστό που δε θα την παρουσιάσει ποτέ,μερικές φορές όμως ο φόβος επιμένει.Τέσπα,μην μονοπωλώ το thread,απλά ήθελα να πω αυτά μονάχα.
Περαστικά και σε σένα Keep μου.Να πας να το κοιτάξεις λέμε,τι τ\'αφήνεις ρε παιδί μου;:o
Και στ\'άλλα μέλη εύχομαι καλό χειμώνα,για όσους πέρασαν δύσκολα να βελτιωθούν τα πράγματα,ενώ όσοι πέρασαν ανέμελα να κρατήσουν την ανεμελιά αυτή όσο το δυνατόν περισσότερο.:)
Να ξέρεις πως κι εγώ σε εκτιμώ ιδιαίτερα(και δεν το λέω για ανταπόδωση αλλά επί ευκαιρίας) γιατί σχεδόν όλα τα μηνύματά σου έχουν κάτι να μου δώσουν μέσω της ιδιαίτερης ευστοχίας και το βάθος αντίληψης αλλά και του υπέροχου χιούμορ τους.Είναι τρομερό να περνάς σοβαρά ζητήματα μέσω χιούμορ...η δύναμη των λεγόμενων είναι πολύ μεγαλύτερη...
Όσο για το φίλο σου.
Ειλικρινά απ\'ότι ξέρω τα ποσοστά είναι με το μέρος του καθώς και η ψυχολογία απ\'ότι λες.
Επίσης,γνωρίζω αρκετά άτομα με ψωρίαση αλλά κανέναν με ψωριασιακή αρθρίτιδα.
Αλλά ακόμα κι αν κάποιος βρεθεί στο μικρότερο ποσοστό που κάποια στιγμή την εμφανίσει απ\'τη στιγμή που είναι υποψιασμένος και δεν το αφήσει στο ντούκου αντιμετωπίζεται ικανοποιητικά..έχουν βγει επίσης νέες θεραπείες με βλαστοκύτταρα και γενικώς ευτυχώς τα πολύ τελευταία χρόνια γίνονται κάποιοι πρόοδοι-πραγματικά εξελίξιμοι(κι όχι το κλασικό κορτιζόνες κλπ)σχετικά με τα αυτοάνοσα.
Αν σε μένα είναι θέμα ψωρίασης(ρευματολόγος θα μου το πει)
νιώθω πονάκια σε δάχτυλα,κόκκαλα-κατα καιρούς έντονα- εδώ και 2 χρόνια περίπου αλλά ποτέ δε μου είχε περάσει απ\'το μυαλό το θέμα ψωρίασης...ε και δεν θα\'λεγα πως είμαι και σε καλή ψυχολογία..αλλά μπορεί και πάλι να μην είναι ούτε σε μένα!οι ορθοπαιδικοί είναι ψιλοάσχετοι,βλέπουν ψωρίαση και πετάνε ένα ίσως...(13 που έχω ραντεβού με ρευματολόγο θα το δω!..αν δεν αποφασίσω να δεχτώ την εισαγωγή τελικά,μπας και ξεκαθαρίσει η κατάσταση δλδ,όχι για να κάνω εγχείρηση..)
Αυτά.Και θα πω και το τελευταίο που μου\'χει τυπωθεί στο μυαλό από έναν ρευματολόγο πριν 10 χρόνια περίπου όταν είχα πόνους στα πόδια(τότε δε μου χε αναφέρει την ψωρίαση σαν πιθανότητα για τους πόνους απλά την είδε στο δέρμα μου όταν με εξέταζε και σχολίασε),\'\'για να σε ξεχάσει,πρέπει να την ξεχάσεις\'\'...ε και το έκανα...ε και με ξέχασε στα δερματικά τουλάχιστον....
(Πάντως δεν ξέρω αν είναι λόγω άγνοιας που το πιστεύω αλλά το πιστεύω πως σε πολύ λίγες περιπτώσεις εμφανίζεται ψωριασιακή αρθρίτιδα ....και δω να ανοίξουμε ένα θέμα,με ψωρίαση μπορεί να βρεθούν πολλοί αλλά δε νομίζω με ψωριασιακή αρθρίτιδα.)
Αυτά με τα ιατρικά,sorry keep(και μπράβο που αποφάσησες να πας σε γιατρό!επιτέλους!)
Καλό φθινόπωρο-χειμώνα να έχουμε όλοι μας!!!
υ.γ α και περαστικά και σε σένα rain με την βρογχίτιδα...
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία