Νέο σάιτ ψυχολογίας!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26

Νέο σάιτ ψυχολογίας!

Όποιος θελει μπορει να εγγραφει ευκολα, γρηγορα και δωρεαν. Σας περιμενουμε!!! :D

Senior Member
    να πληρωσετε διαφημιση κουμπαρε :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
    τι ειναι εδω μεσα? αμερικαν μπαρ?

Senior Member
    στεκι ψυχολογιας το ονομασε το φορουμ του ο κρινος , που σιχαινεται τους ψυχολογους???
    αχαχουχαααααααααααα (αναμενομενη η αντιφασις)

καλες δουλειες!!!!

Προς αποφυγη παρεξηγησεων ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ πηρα την πρωτοβουλια να το διαφημισω χωρις κανενα οφελος. Δεν ξερει τιποτα ο Κρινο για την κινηση μου αυτη - μην τον κατηγορειτε τζαμπα. Απλα διαφωνω με τη διαγραφη του και ειπα να ποσταρω την \"απαντηση\" του στον αντμιν.

Senior Member
    κανε δουλεια σου κουμπαρε. πλακα σου κανω...
    αν εχει αντιρρηση ο ντι ας το πει, εμενα σκασιλα μου μεγαλη

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    να πληρωσετε διαφημιση κουμπαρε :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
    τι ειναι εδω μεσα? αμερικαν μπαρ?
    αχαχαχαχαχαχαχαχαα
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Εγω απο την αλλη πιστευω οτι σωστα εκανε ο NikosD. και αν θα του καταλογιζα κατι ειναι η μη παρεμβατικοτητα τοσο καιρο και πραγματικα πιστευω οτι κανει αξιολογη δουλεια.

Φυσικα ολοι τον κατηγορουνε για μη παρεμβατικοτητα , αλλα οταν επεμβαινει....τον κατηγορουνε για τις αποφασεις του λολ τραγελαφικο εντελως.

Καλα εκανες και ανοιξες το θεμα winston αλλωστε και εγω παλιοτερα που ειχα ανοιξει για λογους εκπαιδευτικους ενα φορουμ ψυχολογιας ειχα δωσει λινκ εδω να μου πουν εντυπωσεις.

Αλλα ο τιτλος κατα τη γνωμη μου...νομιζω ειναι γελοιος
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Originally posted by keep_walking

Keep_walking, είναι λογικο να βρισκεις τον τιτλο γελοιο τη στιγμη που α) δεν συμπαθεις τον Κρινο και β) θεωρεις την αποφαση του ΝικοςD σωστη. Δεν προκειται να κατσω να αντιδικησω μαζι σου. Ο καθενας εχει τα δικα του συμπερασματα βγαλει εδω και καιρο. Καλη συνεχεια.

Senior Member
    Originally posted by Winston_man_2

Keep_walking, είναι λογικο να βρισκεις τον τιτλο γελοιο τη στιγμη που α) δεν συμπαθεις τον Κρινο και β) θεωρεις την αποφαση του ΝικοςD σωστη. Δεν προκειται να κατσω να αντιδικησω μαζι σου. Ο καθενας εχει τα δικα του συμπερασματα βγαλει εδω και καιρο. Καλη συνεχεια.

Ε μα...περαν του οτι εχεις δικιο στο α και στο β...δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο....παιδικο το σκηνικο?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Οχι οτι δεν συμπαθω μαλλον δεν ειναι η σωστη εκφραση...δεν συμφωνω με την συμπεριφορα του.

Ε μα...περαν του οτι εχεις δικιο στο α και στο β...δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο....παιδικο το σκηνικο?
    Αφήνω την \"ενηλικη συμπεριφορα\" σε σενα.

Senior Member
    Αφήνω την \"ενηλικη συμπεριφορα\" σε σενα.

Η σταυροφορια τωρα δικαιωνεται...στην πυρα...στην πυρα...λολ...σοβαροτης 0:P

Λοιπον keep... αν θες να δεις σοβατης 0, κανε μια γυρα στα θρεντ που εχεις ανοιξει στο παρελθον... ;) :P

Senior Member
    Λοιπον keep... αν θες να δεις σοβατης 0, κανε μια γυρα στα θρεντ που εχεις ανοιξει στο παρελθον... ;) :P

Ολα?

:D

Η σοβαροτης σε αυτο το νημα...δεν εχει σχεση με την σοβαροτητα την δικια μου...εγω μπορει να ειμαι για καποιους γελοιος για καποιους σωστος αλλα οκ...σημασια εχει τι γινεται με το παρον νημα...

Senior Member
    Εγώ δεν βρίσκω καθόλου γελοίο τον τίτλο!

Αντιθέτως, θα έπρεπε να είναι πιο δυναμικός: Το ηχηρό \"χαστούκι\" του κρίνο στον Νίκο!

Ή θα μπορούσε να είναι : Κρίνο ο τιμωρός!

Ήδη ο Νίκος τρέμει. Κάλεσε σε έκτακτο συμβούλιο τους συνεργάτες του για να αποφασίσουν ποιά θα είναι η αντίδρασή τους - αν μπορεί να υπάρξει αντίδραση σε ένα τέτοιο \"χτύπημα\"!

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά...

Page 1 of 2 12 LastLast