Πείτε τις φοβίες σας!! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 22 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 316
    Junior Member
    Originally posted by gramle
    Εγω φοβαμαι να μην παθω καρκινο απο το καπνισμα γιατι καπνιζω αρκετα. Πανω απο πακετο και οταν βγω εξω βραδυ καπνιζω το ενα μετα το αλλο που σημαινει χαλαρα αλλο ενα πακετο...... Γιατι εν γνωση μου καπνιζω σαν φουγαρο ενω ξερω οτι μπορει να σημβει αυτο που φοβαμαι. Φοβαμαι οτι ειμαι ανικανη να το σταματησω και μισω τον εαυτο μου για αυτη μου την αδυναμια. Φοβαμαι πως αν το κοψω θα παχυνω, θα ειμαι αμηχανη σε πολλες καταστασεις που με φοβιζουν... ενας φαυλος κυκλος δηλαδη!
    ομοίως +10 000 000...

Senior Member
    Αυτό που όταν έλεγα ότι φοβάμαι τον εαυτό μου είναι ότι φοβάμαι τα παιχνίδια του μυαλού μου......
    Ως γνήσια ιδεοψυχαναγκαστική λοιπόν φοβάμαι πως μια μέρα θα τρελαθώ ή ότι το έχω ήδη κάνει.Αυτό φοβάμαι.....και ότι θα με πουν τρελή για τις ιδέες μου....

Member
    το να λες τι φοβασαι αν το σκεφτεις ειναι πολυ πιο σημαντικο και θαρραλεο απο οποιονδηποτε αλλο φοβο....

κασσι οπως εισαι και σε οποιον αρεσεις και εσυ και οι ιδεες σου..............

Banned
    Φοβάμαι να μιλήσω μπροστά σε κοινό... σε κοινό από 5-6 άτομα και πάνω, μην φανταστείτε κανά γεμάτο αμφιθέατρο ... έχω κοινωνική φοβία...

Φοβάμαι και αγχώνομαι όταν πρέπει να γνωρίσω μια νέα κατάσταση. Όταν πρέπει να γνωρίσω έναν νέο άτομο, όταν πρέπει να επισκεφτώ ένα νέο μέρος...

Φοβάμαι ότι το άγχος μου, κάποια στιγμή θα μου δημιουργήσει σοβαρά παθολογικά προβλήματα τα οποία θα είναι μη αναστρέψιμα...

Φοβόμουν ότι θα τρελαθώ, ότι θα φτάσω στην ψύχωση και στη σχιζοφρένεια... τα ξεπέρασα με τη γνώση, την οποία απέκτησα μετά από επίσκεψη σε ειδικό και γενικά μετά από εκμυστηρεύσεις σχετικά με το συγκεκριμένο φόβο.

Member

g

s

Senior Member
    Originally posted by gus1973
    Φοβάμαι να μιλήσω μπροστά σε κοινό... σε κοινό από 5-6 άτομα και πάνω, μην φανταστείτε κανά γεμάτο αμφιθέατρο ... έχω κοινωνική φοβία...

Είδα μόνο το αμφιθέατρο και ήθελα να σου πω πως αν έτσι είναι η κοινωνική φοβία τότε όλοι πάσχουμε από αυτή....Το να φοβάσαι γενικά να ανοιχτείς και να γνωρίσεις νέα άτομα είναι φοβία παθολογική;Γιατί εγώ την θεωρώ φυσιολογική.Δεν έχουν όλη τη χάρη να ανοίγονται στο τσάκ μπαμ.Πολλά άτομα είναι πιο ντροπαλά και εσωστρεφή και θέλουν το χρόνο τους.

Φοβάμαι και αγχώνομαι όταν πρέπει να γνωρίσω μια νέα κατάσταση. Όταν πρέπει να γνωρίσω έναν νέο άτομο, όταν πρέπει να επισκεφτώ ένα νέο μέρος...

Φοβάμαι ότι το άγχος μου, κάποια στιγμή θα μου δημιουργήσει σοβαρά παθολογικά προβλήματα τα οποία θα είναι μη αναστρέψιμα...

Φοβόμουν ότι θα τρελαθώ, ότι θα φτάσω στην ψύχωση και στη σχιζοφρένεια... τα ξεπέρασα με τη γνώση, την οποία απέκτησα μετά από επίσκεψη σε ειδικό και γενικά μετά από εκμυστηρεύσεις σχετικά με το συγκεκριμένο φόβο.

Senior Member
    Θελω να ανφερω και εγω αυτο που περναω και οποιος μπορει και ξερει ας μου απαντησει τι σκατα εχω. Λοιπον απο τα 19 μου, τωρα ειμαι 35, λιποθυμαω. Αυτο μου συμβαινει 2 με 3 φορες το χρονο. Εχω κανει αρκετες εξετασεις αξονική, μαγνητική αιματος κλπ και δεν μου βρηκαν τιποτα. Το παραξενο ειναι οτι το παθαινω αρκετα σπανια και χωρις να εχει προηγηθει κατι δηλ. να στεναχωρηθω ή κατι αλλο. Να επισημανω οτι τρωω καλα δηλ. δεν ειναι οτι δεν εφαγα γι αυτο λιποθυμισα. Πιστευετε οτι ειναι ψυχολογικο ή κατι μπορει να εχω που δεν μου το εχουν βρει ακομα? Α, παντα το παθαινω βραδυ οταν ειμαι εξω σε καποιο μπαρ. Νιωθω μια ζεστη να αρχιζει απο τα ποδια μου και σε δευτερολεπτα ανεβαινει προς τα πανω και οταν φτασει στο κεφαλι πεφτω κατω. Πολλες φορες συνοδευεται και με διαροια! δηλ. τα κανω πανω μου! καταλαβαινεται ποσο πολυ με κανει να ντρεπομαι αυτο και οταν το νιωσω πανικοβαλομαι οτι θα γινω ρεζιλι. Ειναι ο μονικος φοβος μου οταν βγω εξω....

Senior Member
    Αυτη την φοβια μου την εχω αναφερει και σε αλλο θεμα αλλα το ξανααναφερω μηπως και δεν διαβαστει εκει

Senior Member
    φοβάμαι μήπως σταματήσω να διεκδικώ αυτό που ψάχνω: την ηρεμία μου και την ασφάλεια....

Senior Member
    φοβάμαι πως άρχισε -μόλις-να βρέχει..ωραίο σ/κ θα περάσουμε....
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Originally posted by psychology
    καλησπερα παιδια με φωναζουνε στηβεν και ειμαι21 εχω καποια προβληματα.οταν ειμαι μονος μου νομιζω οτι καποιος ειναι διπλα μου.το εχω πολυ καιρο αυτο.πριν απο βδομαδες ημουν μονος μου στο δρομο οπως αρκετες φορες και ενω περπατουσα εντελως ηρεμος με πιανει μια κριση ενα σφιξιμο λαιμο και απο το σαγονη μεχρι το λαιμο εσφιγκε και να τσιτονε το δερμα ηταν μετα τις 12 το βραδυ και φοβομουνα μην με δει κανεις ετσι.τονιζω οτι ημουν ηρεμος και δεν μπορουσα να το ελενξω.στη συναιχεια της διαδρομης πρως το σπιτι μου αυτο δυναμονε οποτε αντισεκομουν και απο το πολυ σφυξιμο στο λαιμο νομιζα οτι γυνομουνα ενα ταιρας γιατι φαινοντουσαν πολυ τα δοντια μου.ειχα τρελαθει.εφτασα σπιτι και ολα ενταξει.πρωτη φορα εγινε τοτε και δεν ξαναγηνε.εχω αλλο ενα προβλημα οταν ειμαι μονος μου πανικοβαλομαι γαιτι καποιος ειναι εκει.δεν ξερω πως να το πω.θελω να ανοιξω δικο μου σπιτι και να μεινω μονος μου αλλα θα παιθανω μονο απο την ιδεα οτι θα εχω αυτο τον φοβο.σκεφτικα μια ιδεα αυτος που νομιζω οτι με παρακολουθει οταν ειμαι μονος να περιμενω να δω τι θελει και να μην το βαζω στα ποδια οταν βρισκομαι μονος.αλλα απεριψα την ιδεα γιατι αυτος που με παρακολουθει δεν ειναι ανθρωπος ειναι κατι που δεν φαινεται αλλα τον νοιωθω και αυτο που δεν βλεπουμε ειναι αυτο που δεν μπορουμε να αντιμετοπισουμε.πειτε μου παρακαλω τι να κανω.παντως οχι ψιχολογο για προσωπικους λογους.ευχαριστω.ζησε τη στιγμη
    Psychology ποιός είναι αυτός ο προσωπικός λόγος που δε σε αφήνει να δεις ψυχολόγο;;;Μήπως αυτός που σε παρακολουθεί δεν θέλει να πας σε ψυχολόγο ή απλά δεν θες γιατί αισθάνεσαι άβολα να πας σε ψυχολόγο;Αυτόν που σε παρακολουθεί τον βλέπεις;Σου μιλάει;Είναι ένας;Είναι πολλοί;Από πότε άρχισες να αισθάνεσαι ότι κάποιος σε παρακολουθεί;Τι θέλει πιστεύεις από εσένα;Φυσικά ,περιττό να σου πω πως δεν είσαι τέρας.Περιμένω νέα σου...

Senior Member
    Originally posted by psychology
    καλησπερα παιδια με φωναζουνε στηβεν και ειμαι21 εχω καποια προβληματα.οταν ειμαι μονος μου νομιζω οτι καποιος ειναι διπλα μου.το εχω πολυ καιρο αυτο.πριν απο βδομαδες ημουν μονος μου στο δρομο οπως αρκετες φορες και ενω περπατουσα εντελως ηρεμος με πιανει μια κριση ενα σφιξιμο λαιμο και απο το σαγονη μεχρι το λαιμο εσφιγκε και να τσιτονε το δερμα ηταν μετα τις 12 το βραδυ και φοβομουνα μην με δει κανεις ετσι.τονιζω οτι ημουν ηρεμος και δεν μπορουσα να το ελενξω.στη συναιχεια της διαδρομης πρως το σπιτι μου αυτο δυναμονε οποτε αντισεκομουν ...πρωτη φορα εγινε τοτε και δεν ξαναγηνε.εχω αλλο ενα προβλημα οταν ειμαι μονος μου πανικοβαλομαι γαιτι καποιος ειναι εκει.δεν ξερω πως να το πω.θελω να ανοιξω δικο μου σπιτι και να μεινω μονος μου αλλα θα παιθανω μονο απο την ιδεα οτι θα εχω αυτο τον φοβο.σκεφτικα μια ιδεα αυτος που νομιζω οτι με παρακολουθει οταν ειμαι μονος να περιμενω να δω τι θελει και να μην το βαζω στα ποδια οταν βρισκομαι μονος.αλλα απεριψα την ιδεα γιατι αυτος που με παρακολουθει δεν ειναι ανθρωπος ειναι κατι που δεν φαινεται αλλα τον νοιωθω και αυτο που δεν βλεπουμε ειναι αυτο που δεν μπορουμε να αντιμετοπισουμε.πειτε μου παρακαλω τι να κανω.παντως οχι ψιχολογο για προσωπικους λογους.ευχαριστω.
    οι φοβιες που εχεις μοιαζουν με το \"φοβο του μπαμπουλα\"
    http://www.answers.com/topic/bogyphobia

και την \"ηρεμοφοβια\"
    http://www.answers.com/topic/eremophobia

χωρις να ειμαι ειδικος, θα σου προτεινα να επισκεφθεις γιατρο. οσο το αφηνεις, φοβαμαι πως τοσο θα θεριευει.

Senior Member
    Έλα ρε.Βρήκες άκρη;έψαχνα στο μανία καταδίωξης αλλά δεν βρήκα στοιχεία.......Πάω να τσεκάρω τα λινκ να δω τι λένε.....Στήβεν με λίγη ψυχοθεραπεία όλα θα περάσουν.Φαντάζομαι νιώθεις κάπως ασφυκτικά στην ζωή σου αυτό τον καιρό.

Senior Member
    Originally posted by kanenas

...και την \"ηρεμοφοβια\"
    http://www.answers.com/topic/eremophobia
    ΔΙΟΡΘΩΣΗ (γαμο τι δισλεξια μου):

και την \"ερημοφοβια\"

Member
    αν μπορουσες με κατι να εκπρωσοπησης το φοβο σου αυτο με τη θα ητανε..........

Page 9 of 22 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast