Πείτε τις φοβίες σας!! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 22 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 316
    Senior Member
    καλα παιδια εγω που φοβαμαι σχεδον τα παντα τι να πω???,τις αρρωστιες το θανατο,τους βιαστες,τους εγληματιες..και πολλα αλλα οπως το να μιλαω μπροστα σε πολυ κοσμο.φοβαμαι καθε στιγμη μην λιποθυμησω,και μη παθουν κατι αυτοι που αγαπω...περιτο να πω οτι αν με εβαζε καποιος στα extreme του λουνα παρκ θα πεθαινα απο ανακοπη...ακουω τωρα εντυπωσεις....!!!

Junior Member
    Φοβίες ε..?.. Χα..

α) Θάλασσα: Μετά από μία εμφάνιση καρχαριοειδούς, στο σημείο που κολυμπούσα πριν 1 λεπτό, σταμάτησα να πηγαίνω μέσα μέσα... Μετά από 3 άσχημα ταξίδια με πολλά μποφόρ, είπα πως δε θα ξαναμπώ σε καράβι με άσχημο καιρό και μες τη νύχτα.. Και μετά από έναν παρ\' ολίγο πνιγμό με τη σανίδα του surf να έχει κολλήσει στα βράχια και να μην μπορώ να την ξεδέσω και να βγω στην επιφάνεια..... είπα πως δε θέλω να ξαναδώ επικίνδυνες παραλίες..
    Τελικά.. σ\' εκείνη την επικίνδυνη παραλία ξανα βούτηξα όταν είδα ένα παιδάκι να μπαίνει με μπρατσάκια σε 2 μέτρα κύμα, και τους δικούς του να βρίσκονται πολλά μέτρα μακρυά..
    Σε πλοίο ξαναμπήκα για Ιταλία το Δεκέμβρη, αφού ήθελα απεγνωσμένα να κάνω ένα ταξίδι με τ αμάξι στην Ευρώπη..
    Όσο για το μέσα-μέσα... ε αφήνω κανέναν άλλον να είναι στα βαθυά.. ακόμα προς τα έξω είμαι.. Αλλά πια η φοβία ξεπερνιέται... !..

β) Τον έρωτα: Εκείνον τον έρωτα που σε κάνει να είσαι ικανός να παρατήσεις τα πάντα για την αγάπη σου.. Ν αλλάξεις μέχρι και χώρα αφήνοντας τα πάντα πίσω..

Member
    καλησπερα παιδια με φωναζουνε στηβεν και ειμαι21 εχω καποια προβληματα.οταν ειμαι μονος μου νομιζω οτι καποιος ειναι διπλα μου.το εχω πολυ καιρο αυτο.πριν απο βδομαδες ημουν μονος μου στο δρομο οπως αρκετες φορες και ενω περπατουσα εντελως ηρεμος με πιανει μια κριση ενα σφιξιμο λαιμο και απο το σαγονη μεχρι το λαιμο εσφιγκε και να τσιτονε το δερμα ηταν μετα τις 12 το βραδυ και φοβομουνα μην με δει κανεις ετσι.τονιζω οτι ημουν ηρεμος και δεν μπορουσα να το ελενξω.στη συναιχεια της διαδρομης πρως το σπιτι μου αυτο δυναμονε οποτε αντισεκομουν και απο το πολυ σφυξιμο στο λαιμο νομιζα οτι γυνομουνα ενα ταιρας γιατι φαινοντουσαν πολυ τα δοντια μου.ειχα τρελαθει.εφτασα σπιτι και ολα ενταξει.πρωτη φορα εγινε τοτε και δεν ξαναγηνε.εχω αλλο ενα προβλημα οταν ειμαι μονος μου πανικοβαλομαι γαιτι καποιος ειναι εκει.δεν ξερω πως να το πω.θελω να ανοιξω δικο μου σπιτι και να μεινω μονος μου αλλα θα παιθανω μονο απο την ιδεα οτι θα εχω αυτο τον φοβο.σκεφτικα μια ιδεα αυτος που νομιζω οτι με παρακολουθει οταν ειμαι μονος να περιμενω να δω τι θελει και να μην το βαζω στα ποδια οταν βρισκομαι μονος.αλλα απεριψα την ιδεα γιατι αυτος που με παρακολουθει δεν ειναι ανθρωπος ειναι κατι που δεν φαινεται αλλα τον νοιωθω και αυτο που δεν βλεπουμε ειναι αυτο που δεν μπορουμε να αντιμετοπισουμε.πειτε μου παρακαλω τι να κανω.παντως οχι ψιχολογο για προσωπικους λογους.ευχαριστω.ζησε τη στιγμη

Senior Member
    Φοβάμαι όλα αυτα που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα.

Senior Member
    φοβαμαι πως τη στιγμή που θα είναι όλα τέλεια κι εγώ ευτυχισμένη, θα ακουστούν οι στριγγλιές αποδοκιμασιας της μαμάς μου σε ένα πολύ χαρακτηριστικό και ανατριχιαστικό τόνο

Senior Member
    φοβάμαι τη μοναξιά και την απόρριψη, φοβάμαι πως μια μέρα τα ανεκπλήρωτα όνειρα θα μου ζητήσουν τα ρέστα, φοβάμαι το θάνατο, την ανυπαρξία, φοβάμαι τους σεισμούς (παιδικό τραύμα), φοβάμαι πως θα χάσω την ισορροπία που με τόσο κόπο βρήκα.

φοβάμαι και άλλα πολλά, αλλά δευτερευούσης σημασίας!!

Senior Member
    φοβάμαι πως δεν θα αντέξω τους υπόλοιπους μήνες και θα κάνω καμία βλακεία (?) και θα παραιτηθώ.
    αλλά απο την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί να είμαι λίγο υπερβολική και ίσως και αχάριστη(?)
    Dum spiro spero (?)

Member
    Με σειρα προτεραιοτητας:
    1.Φοβαμαι τις αρρωστιες και τον θανατο.
    2.Φοβαμαι γενικα το τελος.Σε οποια κατασταση.
    3.Φοβαμαι τις φυσικες καταστροφες με οτι περιλαμβανει αυτο.
    4.Φοβαμαι την μοναξια.
    5.Φοβαμαι την απορριψη.

θελετε κ\'αλλα?

Senior Member
    Πιο πολύ εν ζωή φοβάμαι τον εαυτό μου.Κανέναν άλλο....όμως κανένα.Μπορεί από μόνος του να με καταστρέψει.Άντε και το θάνατο.Να σου πω ότι από μικρή φοβόμουν το θάνατο.Τόσο που έβλεπα λέξη θάνατο και άλλαζα σελίδα.Ήθελαν οι γονείς μου να μου πάρουν το Αθάνατο \'21 και επειδή μέσα είχε θάνατο αρνήθηκα σθεναρά και υστερικά μην πω....Χαχα.Το θυμάμαι και μειδιώ...

Senior Member
    Φοβαμαι την κολαση που μπορει να μου δημιουργήσει το μυαλο μου.

Member
    φοβαμαι να μαθαινουν οι αλλοι τα ευαλωτα σημεια μου γιατι μπορει να με χτυπησουν εκει που ποναωωω

Senior Member
    Φοβαμαι ολα αυτα που θα γινουν για μενα χωρις εμενα...
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    Ειναι φορες που ακομη και η σκια μου με φοβιζει....τι ερωτηση ομως κι αυτη.Αν εχουμε φοβιες. Περιεργη αλλα ευστοχη.Καλυτερα θα ηταν να ρωτησουμε τι δεν φοβομαστε η καλυτερα γιατι φοβομαστε τοσο πολυ και πως θα μπορουσε να σταματησει η να ελαχιστοποιηθει.Γιατι πια η κουβεντα αντιμετωπισε τους κλπ δεν παιρναει σε μενα τουλαχιστο.
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    Φοβαμαι τα νοσοκομεια και αυτη την κατασταση που σε κοιταζουν ολοι και σου λενε θα γινεις καλα ενω ολοι ξερουν οτι δεν θα γινεις και τελειωνεις, οπως επισης φοβαμαι την διαδικασια της κηδειας που βλεπεις ολους να κλαινε και να στεναχωριουνται και ξερουν πως δεν υπαρχει πισωγυρισμα.Αλλα πιο πολυ απο ολα φοβαμαι την γνωστη αρρωστια που εαν σε πιασει δεν σε αφηνει μεχρι να σε λιωσει!

Senior Member
    Εγω φοβαμαι να μην παθω καρκινο απο το καπνισμα γιατι καπνιζω αρκετα. Πανω απο πακετο και οταν βγω εξω βραδυ καπνιζω το ενα μετα το αλλο που σημαινει χαλαρα αλλο ενα πακετο. Αυτο που με τρομοκρατει ειναι οχι οτι θα χασω την ζωη μου αλλα θα στερησω απο το παιδι μου την μητερα του και θα το πονεσει πολυ αυτο με αποτελεσμα να μην εχει μια φυσιολογικη αναπτυξη. Θα το πονεσω δηλαδη εγω η ιδια που τοσο το λατρευω. Γιατι εν γνωση μου καπνιζω σαν φουγαρο ενω ξερω οτι μπορει να σημβει αυτο που φοβαμαι. Φοβαμαι οτι ειμαι ανικανη να το σταματησω και μισω τον εαυτο μου για αυτη μου την αδυναμια. Φοβαμαι πως αν το κοψω θα παχυνω, θα ειμαι αμηχανη σε πολλες καταστασεις που με φοβιζουν... ενας φαυλος κυκλος δηλαδη!

Page 8 of 22 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast